![]() |
Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007
Quote:
si cu ocazia aceasta as dori sa il felicit si sa-i multzumesc lui HANS de la mercedes care a stiut sa regleze motorul in asa fel incat sa scoata fabuloasa cifra de 100 de cai pe litru dintr-o masina supra-alimentata... |
pakt ca a plouat si am mers si nu am vazut drifteri :(( :((
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(nu va stiu regionalismele... sunt curios cum traduci expresia "condus spurcat" ? ) |
Poate ca si crezi ce zici! :lol: Nu-ti dau detalii aici ;)
|
Foarte tare SL-ul .... a dat 2 masini la un S3 de 265 de cai .... chiar fabulos :)) .... hai ca deja incepe sa mi se ia de toate libidinoseniile astea ... fitsi obiectivi si voi si vedetsi lucrurile asa cum sunt , nu cum vor altii sa fie ... sau deh ... poate faceti si voi rost de-un abonament pe dabogea la tv :)) ... apropo de plata , reducerea ca reducerea , dar de ce s-a platit in + pentru sofer ? era tare sa platesti pentru masina de concurs si sa nu platesti pt sofer ... ce facea masina concura prin telecomanda sau cum ? .... o maaaaare aberatie
@protuning : nu mi se pare ca alea au fost scuze, o scuza se formuleaza ca atare nu cu motivatie ;-) ! Nu iti permit sa ma faci nesimtit si mai mult de-atat nu-ti permit sa tsipi la mine doar pentru ca te simti "organizator" ;-) . Apropo de faza cu alaturatu cui nu trebuie ... stii ce linistit am stat cand retarzii aia cu motoarele treceau blana pe langa masina mea si abia puteau sa la tsina jos ? vroiai sa stau sa astept sa intre vr-unu in mine eventual ca deh ... tre sa se dea VIP_urile .... foaaarte tare nu ? si bomboana de pe tort imi mai spui ca tre sa astept sa se dea si motocicletele ... sa fim seriosi ... au rupt asfaltu in cealata parte a pistei de ti-era frica sa iesi din masina dar ce sa-i faci ... daca erau TOVARASII ;-) asa e cand ai prieteni organizatori , poti sa-ti permiti ce vrei .... FARA respect, proprietarul seatului |
Nu stau sa fac lista cu toate cate s-au intamplat pt ca sunt mult prea multe, dar e de mentionat faptul ca dupa ce ca cei cu motocicletele le-au alergat pe acolo de mi s-a luat mie de ei, s-au mai dat si inaintea noastra. Desigur trebuie mentionat ca noi nu numai ca nu am fost lasati sa dam macar o tura pana in celalalt capat, dar veneau baietii cu ATV urile si ne spunea sa stam in masini, nu aveam voie sa stam in grup sa vb. Cata minte trebuie sa aiba cineva sa iti ceara sa stai 5 ore in masina si ce impresie sa ai despre el daca considera ca tu chiar o sa faci asta !
Te rog sa iti imaginezi cum sa simt eu care toata sambata noaptea am condus iar de acolo am plecat direct spre buc ! Toate astea ca sa stau la mine in masina ! |
Quote:
|
Mai "smechere" auzi ? Yo nu ma duc nici pe relatiile tale si nici pe permisu` tau ... probabil ai si tu permis de vreo 2 ani si acuma Schumacher ii mic copil pe langa tine, da nu tre sa fi tu mare si tare pe forum, poate o sa ai ce sa imi areti la urmatoru` event ... repet POATE ! ;)
|
poate o sa iti arate punto-ul portocaliu ceva din spate....evacuarile daca le prinzi forma....
|
:o Da ce ? Doar nu vrei sa il legi dupa Lamborghini sau dupa SL ?!
|
da tu esti tata lor...ia zici ma tu ce coapta ai ????? de rupi in halu asta ananasu???? hai ca pe mine sigur m-ai vazt la baia mare !
|
a mai rau : nu ai ...am inteles esti doar unu din cei complexati care stau acasa si critica restul oamenilor care chiar fac ceva !.....ok man nu mai mai obosesc sa iti raspund ne vedem la urmatorul event.....
|
Cicione ii destul de grav cu tine baiete, stiu ai tai ?
Tu intrebi, tu raspunzi, tu le faci pe toate, in legatura cu masina nu am ce sa iti zic, o sa-ti arat eventual, numai nush daca prindem aceeasi categorie ... :evil_laug |
promit solemn si vezi la limbaj.......si categorie sigur nu prindem la fel ca nu am dacie
|
Hai hai ... nici nu tre sa ai, ca daca ai avea logan probabil te-ai crede sofer pe masina "tare" ! Pe data viitoare ... pa!
|
Vrea cineva sa opreasca ce se intampla aici ...e pacat ...se arunca cu noroi in stanga si in dreapta.Eventul a fost foarte bine primit ...am vazut multa lume venita....bun ...rau ...a fost!!! Haideti sa ii lasam pe organizatori sa invete din greseli astfel incat data viitoare sa fie mai bine;)
Numai bine ! |
am vazut comentarii doar de rau pt motociclisti!
da e f adevarat ca erau indisciplinati si periculosi dar ce nu zice nimeni e ca erau mult mai rapizi in 400m decat orice masina! 10.8 best time .... aproape cu 2 sec mai rapid decat benz-u!!!! |
nu nu tzi se pare normal ca motociclistii sa fie printre cei mai rapizii ... daca nu cei mai rapizi ?
ca vine un raport mult mia bun de cal putere / kilogram ... anyway ... |
ba da stiam asta dinainte .... defapt as fi avut honda pe 2 roti nu pe 4 daca eram un pic mai nebun!
|
Quote:
probabil ca la asta te-ai referit cand ai zis ca "conduc spurcat": eu conduc si tu imi "spurci" masina, nu-ti fa probleme, am punga de hartie ca la avioane... special pt dinastia ca tine :) |
Ti-o luat destul de mult ... si is curios ce masina ai incat merge in asa hal probabil ceva BOLID numit DACIA !!! (am mers cu 270 km/h pe 2 roti) asa ca nu cred ca ma sperie cotetu` tau pe 4! ;)
|
ooohhh campionule... esti bun bun :)
https://i131.photobucket.com/albums/p...h_SANY0153.jpg ia... poate recunosti M5, dupa iti arat si cupa :) |
Hai hai ... si daca esti din deva ce era cu "BH 07 YWE" ???
|
eu am batut M5... ce nu pricepi... in film (finala) am castigat eu... asa ca pune turbo pe scirocco ca e nasol :)
|
Sa fie prima data transplantu` facut sa fie VR-6 in el si dupa aia o sa vina si un turbo! :D
|
Prea multe vorbe....prea multa agitatie....si prea putine poze....:rolleyes2
|
cam da...///rikie scciroco era oh doamne un fel de dacia mcv nu????
|
niste filmulete cu drift...:lol:
|
nu cred ca certurile astea isi au rostu, numa va enervati pe degeaba. ca de intalnit la o liniutza sa vedeti cine ii tare nu cred ca va intalniti si in plus numa va ***eti capu pe degeaba cu din astea. Rickie mai are pana face 18 ani + sa mai faca si scoala de soferi; deci nu stiu dc tot vb de alti, probabil o condus si el in fata blocului masina lui taicaso si crede ca le stie pe toate(imi zic parerea doar), si ceilalti nu sunteti din bmvoi ati aratat ce puteti. tot respectu pentru voi
|
Quote:
Sanatate, numai bine!:-) |
felicitari robert pt show si pt efortul depus.nu am putut sa fiu prezent pt k.....am asteptat concediu asta de 3 ani.cum ti so parut stuntrider-u ?esti multumit de c o facut? dak aveti poze sau filmulete cu el puneti pls
|
Quote:
|
in finala la ORADEA ! (acelasi M5)
|
audi s2 a facut spectacol la acest eveniment,nu i-a dat nici o sansa la eclipseul ala,e o super masina audiul;)
|
da nu are nimeni informatii despre cine a catigat ce si cum?Au adus boxe dar ne-au tinut neinformati...nimeni nu stia ce se intampla sau ce trebuie sa faca...macar de faceau un program un orar ceva sa anunte prin statie...nimeni nu a stiu nimic am asteptat acolo ca sardelele...Macar spuneti cine a luat cupele ALEA despre care s-a tot vorbit
|
SL65 amg o castigat Vip asta ii sigur
|
ma refer si la styling
|
am cerut si eu timpii
chiar nu-i are nimeni? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning