Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

silent 08-02-09 20:05

Re: PROBLEME cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 2049116)
Aveam o palcuta de 512 rami, iar de 1 luna de zile am mai pus inca o placuta de 256 , cam la 1 saptamana dupa ce am plus si placuta de 256 a inceput sa faca asa, aia e singura schimbare care am facut o la calculatoar ... sa fie oare de vina aia 256 de rami ?

e si asta probabil;)

dolb 08-02-09 20:07

pai scoate cei 256 si vezi daca mai face figuri ! e posibil sa nu fi luat la aceeasi frecventa cei 256 :)

silent 08-02-09 20:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2049122)
pai scoate cei 256 si vezi daca mai face figuri ! e posibil sa nu fi luat la aceeasi frecventa cei 256 :)

e cel mai probabil...pt k dak te uiti putin la eroare...spune k tine de memorie...zice k memoria nu poate fi citita:)..scoate cei 256 si revino q un mesaj si spune-ne cum se comporta

StreetStyle22 08-02-09 20:22

Instaleaza Tune Up Utilities 2007,si poate te ajuta cu ceva,eu cu programul acela "intretin" windowsul.

Daniel_Toa 08-02-09 20:23

Am dat cu ei afara ! au ramas doar cei 512 , sunt curios acum sa vad cum se comporta, ambele placute erau cu frecventa de 400 . O sa va anunt daca mai face asa sau nu ... si era sa uit multumesc frumos pentru ajutor si timpul acordat :D

silent 08-02-09 20:25

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 2049162)
Am dat cu ei afara ! au ramas doar cei 512 , sunt curios acum sa vad cum se comporta, ambele placute erau cu frecventa de 400 . O sa va anunt daca mai face asa sau nu ... si era sa uit multumesc frumos pentru ajutor si timpul acordat :D

sa nu uiti sa revii cu mesajul..:)..

dolb 08-02-09 20:30

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2049154)
e cel mai probabil...pt k dak te uiti putin la eroare...spune k tine de memorie...zice k memoria nu poate fi citita:)..scoate cei 256 si revino q un mesaj si spune-ne cum se comporta

spune ca memorie..dar nu specifica: memoria ram, memoria virtuala, hdd ! depinde la ce se refera eroarea!

silent 08-02-09 20:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2049181)
spune ca memorie..dar nu specifica: memoria ram, memoria virtuala, hdd ! depinde la ce se refera eroarea!

de obicei cand ramane fara memorie virtuala, hdd apare atentionare acolo jos langa ceas intr-o fereastra pop-up.....Your virtual memory is low sau cva de genul asta....nu da eroare asa;)

dolb 08-02-09 20:56

pai daca are probleme cu hdd-ul poate da eroare asa :)

Daniel_Toa 08-02-09 21:09

Sa aibe baduri hardul ?

dolb 08-02-09 21:14

nu neaparat bad-uri :) doar ... oboseste si ii e lene sa mai acceseze ce trebuie :)

Daniel_Toa 08-02-09 21:19

Problema ar fi de la internet, daca scot cablu calculatorul merge perfect, daca bag cablu dupa 10 minute da eroarea si merge greu calculatorul.

Ingerasul99 13-02-09 10:09

Hai ca am dat peste una tare acum 3 zile.M-am dus sa formatez un pc si am dat peste altceva, cand deschid pc-ul si trebuie sa faca identificarea pieselor nu o face si imi apare "scaning bios in hard drive". Am schimbat sursa , hdd , memoriile rami,bateria de la bios nimic.La un moment dat a luat-o dar cand sa dau update la bios ca sa il schimb, uitasem sa conectez floppy-ul.De atunci numai merge.Ce solutii stiti voi?

dolb 13-02-09 10:24

ai incercat totusi sa schimbi placa de baza? :)

IONUT-GBP 13-02-09 10:38

cum fac update la BIOS fara sa nu am probleme...? :-)

clawmvp 13-02-09 15:21

update`u la bios e destul de tricky :) , e recomandabil doar daca updateul care vrei sa-l pui are un fix pentru problema ta nu doar ca sa "fi la zi" pot aparea destule probleme : de la a flashui un firmware gresit pana la a`ti pica curenta fix cand faci update -> ambele cazuri placa de baza e aproape buna de aruncat (exceptie cele cu dual bios).

deci gandeste-te bine inainte sa faci update de bios :)
ps: sunt patit d-aia iti spun sa te gandesti bine .

Ingerasul99 13-02-09 20:04

nu vreau sa schimb placa de baza, asta e idee , am inteles ca se poate schimba cipul bios si pus altu, dar la noi nu crea ca se faca asa ceva.

radu.3 22-02-09 19:21

Re: Probleme cu PC-ul

vin si eu cu o problema stupida: mi-am facut mai multe grupuri in messenger. si am tot mutat pe ID-uri; cand dau sign out unele raman unde le-am mutat, altele raman unde au fost de la inceput. Cum pot rezolva chestia asta ca deja o repet a 3-a oara.

Multumesc anticipat

dolb 22-02-09 19:23

cred ca ai o problema cu providerul mai degraba! .. incearca sa faci treaba asta prin mail sau prin webmessenger ;) webmessenger.yahoo.com

radu.3 22-02-09 19:59

Multumesc din nou pentru promptitudine dolb. A mers :D

dolb 22-02-09 20:35

n-ai pentru ce! glad to be at service:D

Ingerasul99 22-02-09 21:30

Am reusit sa fac update de bios si merge :D.

Snapy_xxl 25-02-09 10:44

1 Attachment(s)
De ieri am o problema care pur si simplu m-a scoate din sarite.
Cand dau sa intru in My Computer mi se deschide ba fereastra din pagina de mai jos care ulterior ma duce undeva unde trebuie sa downloadez ie.exe (care desigur nu merge down. si da eroare. Stiu ca IE este internet explorer) ba ma duce pe pagina asta de internet

Am sters folderul cu Internet Explorer, am dat scan cu NOD32 de nu stiu cate ori, am degrafmentat si am scanat cu SpyHunter de tot atatea ori. Nu imi sugerati varianta de formatare ca nu o iau in calcul.

dolb 25-02-09 10:50

ai incercat msconfig?

run > msconfig.. > dezactivezi tot de la startup, iar la services.. dai hide microsoft... si dezactivezi tot ce nu e al microsoft, dai restart si vezi daca iti mai apare.

LE: ce ai tu acolo e un program antispyware sau ceva de genul care te pacalesti cum ca ai virusi sa le cumperi lor programu!

eu mereu v-am zis... nu a incredeti frate la antispyware si rahaturi din astea ca's foarte proaste si ingreuneaza pc-u degeaba!

Kaspersky Internet Security 6 e foarte bun si isi face treaba mai bine ca programelele alea.

Mustang 25-02-09 10:52

In momentul cand ti-a aparut chestia asta si ai dat sa intri pe site, ai contractat un worm,trojan - stuff like that.

Da-i un System Restore (alaltaieri) si scapi cel mai usor de problema.
De altfel, iti recomand:
- Antivirus: Norton Antivirus / BitDefender Internet Security 10 (contine si o baza de date cu spyware)
- Antispy: Giant Antispyware...

Snapy_xxl 25-02-09 10:58

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2098730)
ai incercat msconfig?

run > msconfig.. > dezactivezi tot de la startup, iar la services.. dai hide microsoft... si dezactivezi tot ce nu e al microsoft, dai restart si vezi daca iti mai apare.

LE: ce ai tu acolo e un program antispyware sau ceva de genul care te pacalesti cum ca ai virusi sa le cumperi lor programu!

eu mereu v-am zis... nu a incredeti frate la antispyware si rahaturi din astea ca's foarte proaste si ingreuneaza pc-u degeaba!

Kaspersky Internet Security 6 e foarte bun si isi face treaba mai bine ca programelele alea.

Deci SpyHunter-ul l-a instalat dupa ce mi-a aparut aia. Am cautat pe net si m-a dus la prog asta, ca cica e bun si rezolva problema. Praf..

Faza cu cumparatul programului am citit si pe net.

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2098731)
In momentul cand ti-a aparut chestia asta si ai dat sa intri pe site, ai contractat un worm,trojan - stuff like that.

Da-i un System Restore (alaltaieri) si scapi cel mai usor de problema.
De altfel, iti recomand:
- Antivirus: Norton Antivirus / BitDefender Internet Security 10 (contine si o baza de date cu spyware)
- Antispy: Giant Antispyware...

Daca nu rezulta nimic, o sa incerc si prog date de tine.

Merci mult la aman2!

later edit: nu merge nici una din variantele de mai sus. am dezactivat toate alea, am dat restart. Prima data cand am intrat in My computer a mers normal. A 2-a oara mi-a deschis pagina de web.

Am dat back-up de vreo 5 ori la 5 date diferite. nicio modificare.

Alte sugestii?

dolb 25-02-09 11:45

prima data cand ai intrat a mers normal nu?...daca ai intrat in C .. sau in vreun hardrive.. el are acolo un virus bazat pe autorun.. cum dai dubluclick..se autoinstaleaza! Solutia data de mine a fost partial corecta , ideea e ca trebuie sa te pricepi destul de bine si sa nu umbli in calculator cum ai umbla normal. E greu sa iti explic. Cel mai bine .. format C

Snapy_xxl 25-02-09 11:50

Am intrat numai in My Computer dupa care am iesit si am intrat din nou. Cateodata merge normal, cateodata imi deschide fereasta de web sau imi arata eroarea de mai sus. Imi mai da erorile alea si cand deschid un folder oarecare sau vreu sa intru in Control Panel. Acum downloadez Karpersky Internet Security 7 si 8.

dolb 25-02-09 11:52

foloseste 7 sau 6.... baga-i TRIAL pe 30 de zile..si fa-i update la baza de date, fa restart
si cu siguranta iti gaseste fara sa ii dai scan. Daca nu... poti incerca un scan.

TheFasterMan 25-02-09 17:13

Cel mai bine incearca cu AVG update la zi....dar eu recomand o formatare...ca ce ai tu acolo Snappy nu scapi:D

Snapy_xxl 25-02-09 18:26

Eu uite ca am scapat :D Nu stiu care dintre programele de mai sus si-au facut treaba dar ma bucur ca nu a trebuie sa formatez. Am ramas la Kaspersky Internet Security 6 trial pe 30 de zile.

dolb 25-02-09 18:29

glad to be at service :)

dar totusi ..iti recomand cu tarie un format! eu chiar ieri am facut format la un laptop si tot s-a virusat ( m-am grabit ).. si l-am facut din nou..cu cap si fara risc :)

gboy 02-03-09 10:55

zi-mi si mie cum ai facut tu formatul acela grabit si ai reusit sa virusezi calc....

daca dai de un virus sau de vreun spyware ceva nu trebuie neaparat sa pierzi toata partia prin formatare...sunt o gramada de programe care-si fac treaba foarte bine...

formatarea e folosita de cei care nu stiu cum sa remedieze o problema aparuta in sistem...

dolb 02-03-09 10:59

nenea..eu lucrez in domeniu de 10 ani..deci nu cred ca poti sa imi explici tu mai bine ce e cu formatarea sau cu antivirusul. M-am grabit in sensul ca .. pe acel laptop erau niste documente .. care trebuia sa le vizualizez de urgenta..asa ca le-am copiat pe pc-ul meu..si am contactat si eu virusul ( nu aveam update-ul facut la kav ), dupa ce am facut format la laptop si am instalat tot ce trebuia, am pus la loc..cateva documente si programele care ii trebuiau omului! si asa i-am pus virusul la loc ! asta ca m-am grabit pentru ca eu sunt f ocupat si nu stau sa o frec degeaba :)... dupa un update frumusel la kav.. am depistat virusul, l-am eliminat din al meu si am reformatat pc-ul ! Ai zis bine..ca formatarea e pt cei care nu stiu sa remedieze prb.. dar ideea e ca nu mai ai aceeasi incredere dupa ce stii ca ai avut virus in PC:) ..iar un format doar la partitia sistemului e bine-venit ( numai sa nu fie prea des)

Daniel_Toa 02-03-09 11:25

He he he he acum o luna postam ca am probleme cu calculatorul ca nu stiam de unde sa fie , ei bine am gasit buba era de la firma de unde aveam internet :D , si acum dupa o luna de zile am net de la click net de 6 mega :) . Pe langa semnalul de net care il primeam am inteles ca mai primeam inca un semnal de tensiune sau cam asa ceva si imi blocat calculatorul, iar ca cei de la firma sa repare defectiunea ii costa cam 16 mil, si nu au fost de acord sa schimbe ce era defect pentru ca banii ii recupera in 5 ani asa ca ne au spus in fata ca mai bine renunta la noi decat sa repare aia ... imediat a doua zi am sunat la romtelecom am facut un contrat si dupa o luna de asteptare merge netul . In fina ma simt bine cu 750-800 de kile pe secunde fata de 10-15 cum aveam inainte

dolb 02-03-09 11:28

cam inimaginabil..dar e bine ca ai rezolvat! dar sa stii ca si mie incepuse sa imi faca figurile tale..insa a fost ceva temporar:) cam de vreo 2 zile asa.. pe urma l-am curatat frumos si n-a mai facut figuri!..sunt cazuri si cazuri. Bafta

pHlow 02-03-09 11:51

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2111596)
nenea..eu lucrez in domeniu de 10 ani..deci nu cred ca poti sa imi explici tu mai bine ce e cu formatarea sau cu antivirusul. [...] Ai zis bine..ca formatarea e pt cei care nu stiu sa remedieze prb.. dar ideea e ca nu mai ai aceeasi incredere dupa ce stii ca ai avut virus in PC:) ..iar un format doar la partitia sistemului e bine-venit ( numai sa nu fie prea des)

Nu stiu daca e asa binevenita formatarea cand nu utiliezezi calc doar pentru a te juca si a vedea filme. Ia imagineaza-ti daca ar fi un server pe calc respectiv, sau daca pe acel PC ai destule programe care dureaza destul de mult instalate, sau si mai "tare", daca acel PC nu poate fi inlocuit si trebuie sa iti faci treaba zilnica la serviciu. Parca nu mai e doar bine-venita formatarea atunci...

dolb 02-03-09 11:52

pai eu vorbeam de laptop:) .. tu folosesti laptop ca server? :D

pHlow 02-03-09 11:57

o sa razi dar da, folosesc :D si e un benq jooybook. Il folosesc pentru ca nu am un domiciliu stabil si nu imi permit sa imi car dupa mine un PC de birou. Oricum nu e cazul de virusi la mine pt ca folosesc ubuntu-server. Dar am lucrat la Bancpost pe PC-uri cu windows Xp si daca unul se virusa, era cam nasol pentru ca erau pierderi inimaginabile de mari. (in bani). Oricum nu vad diferenta intre un laptop si un PC(cand vine vb de instalare)

dolb 02-03-09 12:02

da...problema vine mai tarziu la folosire! ca de instalat nu-i mare bai..dar cand e sa folosesti..un laptop nu se compara cu un pc !

In fine..discutia nu era de servere..discutia era de lucruri personale :) iar un format la o partitie doar cu sistemul pe ea, nu-i rau daca nu e folosit in exces !

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning