![]() |
Re: Dacia masina mea
are dreptate BBI,dar poate sa fie si discul nou si placute noi,asa a patit fratimio,pur si simplu etrierul nu-si mia facea datoria si pistonasul nu mia avea returul complet.schimba etrierul,ia de colo..sti tu ;)
|
acum gata si-a revenit cred ca pana s-au asezat bine placutele pe discuri.
|
4 Attachment(s)
M-a rugat OZN azi sa ii upload-ez cateva poze,odata cu noua sa bara fata ,model "zambetul lui Iliescu"
|
Mie unul nu imi place cum da bara pe masina,e prea rotunjita la colturi fata de farurile pe care le are el,parerea mea ca dadea mai bine cu cealalta
|
draguta culoare imi aduce aminte de untul expirat.
las-o puuutin mai jos si pune-i gume joase , bara aia curat0o si tu si da-i o vopsea sa fie si ea mai mumoasa pune si tu cel putin folie dc nu o ionizare |
treaba ce a zis-o bibi va recomand sa nu o faceti, aparent e cel mai usor.... lasa ca se lasa mai merg un pic cu ea .....mai mergi nene dar pe caldurile astea daca iti incinge janta de nu poti sa pui degetu pe ea 2 secunde discul si portfuzeta sa fii sigur ca au mult mai multe grade ca janta, risti sa ti se subtieze vaselina si sa ti-o scoata afara de la rulmenti, apoi sa vezi ce frumos bagi munca sa schimbi rulmentu plus ca discul nici nu trebuie incins rau si ti se prajeste placutele care evident st din material romanesc , mai st si alte treburi dar nu mai aduc vorba de ele
....las-o bre ca merge asa |
Quote:
|
si`ti faci u iluzii ca geamurile ionizate nu se zgarie?
|
din partea mea puteti sa va lipiti si autocolant pe geamuri ca ar fi de ultima moda sau chiar date cu vopsea, nu zic ce e mai cooooool si ce nu e mai la moda ca aia cu ionizate or cara cartofi si alte alea, pur si simplu ii da alt aspect masinii si mai st si utile ori folie ori ionizare ori autocolant sau date cu vopsea pnu te mai loveste soarele in cap asa de tare !!!asta era ideea!!!... plus ca mie unuia nu imi place sa ma vada ala din spate ca ma scarpin cu mana dreapta la urekea stanga
PS: daca aveai firma de ionizat cred ca erau mai la moda alea ionizate te inteleg ca vrei sa faci un ban nu-i rau ;) numa bine! |
mersi mihai pt poze si poate pun si pe a mea folie mai vb.
ma noi sa fim sanatosi ca ....... |
Quote:
si altceva,am fost adeptul foliilor inca de cand miam luat masina acum 4 ani am foliato imediat,nu m-am indragostit de ele de 2 luni de cand pun pe bani ps:gata cu off-topicul hai sa nu-i umplem thread-ul lui ozn de discutii de folii |
mai oameni buni azi am achizitionat un casetofon mp3 panasonic de la DSW si am luat 4 fete de usi noi noute 4 chedere noi si am schimbat incuietoarea de la usa mea am cumparat-o noua de uzina si acum am alta cheie si nu se mai deschide cu surubelnita si pe spate fiind clantele anulate am hotarat sa anulez si butucul usii din dreapta asa ca i-am scos bagheta aia mica de plastic din interiorul usii care actionata de cheie face ca usa sa se deschida asa ca acum poti sa bagi orice in butuc pt ca nu mai invarte nimic in interiorul usii.
apropo DSW mersi pt mp3 se aude bine de tot. |
daca nu pui butuc de logan,slz sau SN nu ai rezolvat nimik.daca ai pus tot de dacia l-ai pus degeaba.
|
sunt concepute foarte prost si le deschizi oricum .. nu asta e important .. important e ca tu sa`ti vopsesti masina si sa iasa bine .. bafta la vopsit ;)
|
pai cum sa o vopsesc cu toate ploile astea.
dar se potriveste butucul de solenza? |
masina e aproape gata de RAR.
o sa revin cu multe poze. |
ai vopsit-o?
|
da e gata si am montat totul pe ea e gata de RAR,o sa puna prietenul meu mihai AMD poze cu masina in curand.
|
pune man si u poze q ea....ca sunt curios rau
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
gata baieti prima sesiune de poze cu o zi inainte sa o duc la RAR.
sper sa va placa. mai sunt niste poze dar sunt pe tel la AMD o sa le puna el in curand. |
14 Attachment(s)
alte poze cu DWB.
sper ca se observa destul de bine ca aceea culoare pe care o are e un rosu cameleon cu influente de argintiu,culoarea e rosu cu influente de portocaliu daca bate soarele puternic daca soarele e la asfintit e un rosu visiniu iar daca e soare putin e un rosu inchis cu straluciri de argintiu ,sper sa va placa. |
e faina :)
|
bafta la RAR.a iesit bine masina si iti urez sa nu se ia vopseaua cand vei dezlipi alea de pe ea...;)
e cam naspa aripa fara nervura aia de ai astupat-o dar daca tie iti place................. |
man bv si sa ai grija de ea...stii ce nu imi place deloc...bara pe fata e super naspa...mai bine o lasa-i pe cea veche ...dar bine faci ce vrei...bafta la RAR...si in rest imi place mult culoarea....
|
bv!!!culoarea e faina!!!mie imi place!!!
ce nu imi place e faptul k ai schimbat spoilerul de p fata(asta nu se potriveste cu botul masinii) si k ai vopsit oglinzile...erau mai faine negre!!! bafta la RAR!!! |
nu crezi ca era mai faina toata o culoare, adica si spoilere-le to rosii?
|
a iesit foarte frumos...
|
mirifica...
|
NU are pic de luciu culoarea asta ! sau pozele sunt de vina? :-??
|
:rolleyes2nu are e mata
|
mat sa nu se inteleaga altceva:oops:
|
e si telefonul de vina dar si culoarea o sa primeasca un polisch profesional ca sa se vada luciul si in poze am si spus ca e o culoare dificila.nu stiu de oglinzi mie imi plac asa rosii si barele nu aveam cum sa le fac rosii pt ca nu prea te primesc aia de la RAR cu bratele deschise daca nu arata standard,manerele si aierisirile au fost puse intai autocolont rosu apoi ele lipite cu silicon si nu se ia nici o vopsea asa,am scos toba finala si am pus teava direct si se aude bine bine mai urmeaza modificari multe.
|
nu are treaba RAR-u daca ai barile negre sau rosii.ba din contra dadea mai bine la ochi.;)
|
11 Attachment(s)
noi poze cu alte modificari la DWB.
|
pune si tu o plasa calumea nu ce ai pus tu acolo.......nu cumva e dinaia pt rigips ce ai pus tu?
|
11 Attachment(s)
poze noi cu DWB.
|
mie`mi place cum a iesit .. ai facut o treaba buna
|
de ce ai vopsit ma jantele inaintea mea?x(...trebuia sa ma astepti si pe mine!:P....glumesc!
arata sooper bine masinutza!bv,a iesit ceva frumos!niste folie neagra nu ar da rau in peisaj..... |
cateodata le mai vine mintea la cap la unii Ja_rule
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning