![]() |
Re: Giurgiu
Vopsesc jante de aliaj sau tabla ! orice culoare , orice model !
Detalii pe mesageria privata ! |
sall, si eu sunt din Giurgiu, acum am vazut topicul.
|
5 Attachment(s)
de vanzare bmw 318i an fab. 1997 distributie pe lant ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, trapa electrica doua pozitii, inchidere centralizata, doua airbag-uri, servo directie, imobilizator, geamuri colorate, adusa din germania de o luna, ulei, filtrul de ulei, filtrul de aer(schimbat ieri), filtrul de benzina schimbate de 500km, amortizoare fata sachs noi, pivoti bucsi bielete antiruliu noi schimbate in germania, discuri fata ventilate si placute de frana noi schimbate de cateva zile, arcuri sport noi, fara gram de rugina, carte service la zi ultima revizie facuta in luna martie, un singur propietar in germania, cauciucuri noi de iarna taxa poluare intre 600 si 700 de euro cu depreciere.....pret 1800 negociabil, alte detalii la telefon... 0767513339
|
Transport auto pe platforma. Inmatriculari Bulgaria.
Giurgiu-Ruse 120 lei + taxele de pod. Se pot transporta si auto ce nu se pot deplasa(avariate). 0726710853 |
toata lumea din giurgiu inscrie masini in bulgaria...
|
SARBATORI FERICITE TUTUROR GIURGIUVENILOR!
ps: orasul e impodobit la fel ca in alti ani? |
da, la fel de prost.....nu am reusit sa inteleg care e treaba cu pomul acela impodobit din pjb....
|
pe bucuresti stiu ca era cat de cat cel putin in ultimii doi anii cand majoritatea timpului mi l.am petrecut acolo in oras.
|
Quote:
au aruncat alea incurcate la misto acolo :lol::lol: |
unde e bradu....tot in mihai viteazu?
|
INMATRICULEZ AUTO BG -500e (platforma pt trecerea vamii inclusa in pret), REINNOIRE ASIGURARE CARTE VERDE ITP incepand de la 150euro ,
pt realatii suplimentare tel 0763646797 / ionutzmi |
Si eu tot din giurgiu sunt :)... am descoperit topicul cam tarziu dar asta e :D
|
Salut baieti si eu tot din giurgiu sunt, ma rog tot din judet , acum am gasit topicul asta , sincer chiar ar trebui sa infiintam o comunitate , asta daca nu sa infiintat deja (nu am avut rabdare sa citesc tot topicul), in orice caz, aveti idee de vreun opel astra cabrio, e argintiu metalizat, l-am vaz acum ceva timp prin giurgiu , si eram curios cine este.......:D bafta tuturor si poate iese ceva!!!
|
Pentru cei din Giurgiu:
Dezmembrez BMW pisic 318 si Alfa 145 Inmatriculez orice auto in Bulgaria. Pret 430 E . Detalii 0726710853/0764488612 |
Quote:
|
Nu am, imi pare rau.
|
oferta 2011 !
INMATRICULEZ AUTO BULGARIA - 450euro !!! inmatricularea se face pe persoana fizica in Ruse , dureaza o zi , (asigur platforma pt trecerea vamii) REINNOIRE ASIGURARE CARTE VERDE ITP incepand de la 150euro. tel 0763646797 / ionutzmi |
bai fratilor un mecanic bun stiti ma si voi sau mai bine spus numarul de tel al lui tiniu de pe mereni il aveti ca pe al lui ionut il am dar e mereu ocupat - sau care doriti o calibra sfi 150 de cai ieftin 800 euro [email protected]
|
Quote:
|
Mai misca cineva pe topicul asta ?
Sarbatori fericite tuturor giurgiuvenilor ! |
Mai traieste cineva? Haide sa infiintam si noi un club aici in Giurgiu! Unim pe cei din LCG cu 4tuning si poate iese ceva :D.
|
Mai este ceva pe aici !?
|
Traieste traieste :D.
|
Cine imi poate spune cat costa scoala de soferi pentru C si E la total grup?
|
mi se pare ca undeva la 15 milioane era anu` trecut cand am facut eu pt B
|
pai da dar pe mine ma intereseaza C si E
|
pai C si E, b-ul e 8 mil, stiu ca 21-22 de mil e tot tacamul
|
a!
excelent ms! |
Quote:
|
Quote:
|
Aviz celor interesati:
INMATRICULAREZ AUTO BULGARIA 350€ -pe Firma bulgara si UTILIZATOR Roman in carte si talon * REANNOIRE Asigurare, Carte Verde, ITP 170€ -La ITP trebuie dusa masina in Ruse (pt. poza) * Platforma Vama (Giurgiu-Ruse) -30€ * Telefon 0763646797 |
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!!!
Pentru detalii ab77ruf sau 0753617899 Va salut! |
Va salut , am si eu o rugaminte la voi .
Am nevoie de un certifical fiscal de pe judetul Giurgiu , mai mult stampila ma intereseaza . va multumesc . |
salut se mai aude ceva pe aici nu mai tuneaza giurgiuveni masinile?
se tine vreo intrunire ceva? |
|
Salut baieti , cunoaste cineva propietarul unui compact cu numerele GR-23-BBB , masina este la mine doream sa iau legatura cu propietarul poate are taxa platita si nerecuperata.
|
Ca sa afli daca are taxa platita sau nu te interesezi la fisc, o poti face si in orasul tau. Faci un contract de vanzare cumparare fictiv cu cineva si acel cineva se duce si depune o cerere la fisc si de acolo afli in decurs de 2 saptamani.
|
Pentru verficare taxa de mediu , nu ai nevoie de proprietar . Iti trebuie copie buletin , copie talon , copie carte si mergi la Financiar . Primesti o cerere , o completezi si in 2-4 ore primesti raspuns . Atat .
|
Domnilor , va multumesc pentru sfaturi insa am specificat ca vreau sa dau de propietar , inafara de chestia taxei , nu am nici fiscal , vreau sa aflu daca are amenzi primite sau nu etc. Masina a trecut prin multe maini si vreau sa ma asigur , in fine va rog daca ma puteti ajuta sa dau de aceasta persoana , nimic mai mult !
|
Quote:
Despre ce masina e vorba ? Si ce culoare ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning