![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
:-) ce meserias de fain ii sta!! arata super!
|
Quote:
|
arata foarte bine cu noile jante... bafta in continuare
|
Nici acum nu imi vine sa cred ce a putut realiza o fata dintr'o masina, felicitarile mele. Drum intins ;)
|
1 Attachment(s)
Imi place la nebunie masina ...arata extraordinar 8) :twisted::twisted:...uite o idee de la mine :oops: mie imi place dar depinde daca iti place tie
|
frumoase jentile...... sa le lasi asa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in fata am 8j cu 235/40/18 si deocamdata nu este distantier vreau sa pun distantier de 1.5 in fata si flansa de 2 sau 2.5 in spate |
eu, nu as pune distantier pt ca arata super asa.nu stiu cum ar arata cu distantier,dar cred ca se va stropi foarte mult daca sant distantate
|
am calculat si nu iese din linia caroseriei - si doar e o placere sa ii fac baie :D
|
ohh.. ziceam sa nu le vopsesti cu rosu cum a facut photoshop baiatul dinainte.
despre distantiere , punele neaparat. daca freaca impinge buza la aripi dinauntru. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
am montat flansele de 2 in spate si distantiere de 1,5 in fata si imi place cum se incadreaza dar daca sta cineva pe bancheta freaca putin
ideea e ca eu oricum va trebui sa fac ceva cu suspensiile si eu foarte foarte rar duc pe cineva in spate asa ca inca nu ma arunc inca sa modific aripile |
6 Attachment(s)
vacanta de primavara a lui Mr. CAT intre flori de mar....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte aiurea jantele alea! dar nu mie trebuie sa-mi placa.
|
foarte frumoasa....felicitari
|
Quote:
trebuie sa recunosc ca au schimbat mult masina - mie mi se pareau ok si cele de 17 vopsite cu negru si rosu dar acum e cu totul altceva ma intreb daca tu ai vazut cum arata masina acum un an si ceva |
astazi am pus un filtru de aer conic - a fost asa o nebunie de moment si nu mai aveam rabdare - pe urma m-am dat prin oras pina am golit rezervorul
|
:) e bine k`ti place:D
|
https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/73309-europrojektz-romanian-chapter/page-2.html
Daca cei de la Europrojektz zic ca ai masina demna pentru clubul lor.. inseamna ca asa e Felicitari |
e o mare onoare pt mine - nici nu poti sa iti imaginezi cit de fericita sint ca Bebe s-a gindit la mine
din pacate in ultima vreme am fost cu gindurile aiurea si nu prea am stat pe forum - dar imi revin in weekend voi fi la Cluj la Iulius Mall cu clubul NIGHT SHADOWS din Alba Iulia la 4TUNING DAYS CLUJ - defapt MR CAT va fi acolo :D:D:D |
te vazui de cateva ori live prin Alba cu mr Cat...;)
super nice.....8) |
Quote:
|
Sincere felicitari, miss ! :wink:
|
Quote:
acum ma gindeam ce bine arata la semnatura Europrojektz dar nu cred ca am voie deja sa folosesc emblema lor |
Quote:
Si-n fond, simplu' fapt ca i-a atras atentia, pentru tine e o recompensa (stiu ca pentru mine ar fi) data muncii, banilor, timpului si pasiunii investite in masina. |
Quote:
imi e drag mr cat pe zi ce trece tot mai mult desi l-am indragit din prima clipa |
Quote:
|
superba masina si sa o stapanesti sanatoasa fara incidente! tare mult mi-am dorit sa iasa superba ca sa mai lase altii nasul jos si sa vada de ce este in stare o fata cand isi propune ceva. stima si respect ptr tine. superb tare Mr. CAT
|
2 Attachment(s)
ma bucur ca am reusit sa ajung pina la urma la iulius mall cu toata seria de ghinioane de vineri - si pina la urma totul va fi ok
|
Quote:
|
Si apropo,felicitari pentru Cluj;),am vazut ca Mr.Cat a facut figura frumoasa acolo.Tine-o tot asa:clap::clap::woowoo:
|
mr cat..o intrebare...de unde ai luat body kit-ul? daca poti sa imi raspunzi...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning