Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

morpheusmaster 05-01-09 22:37

Re: Roman

Las' ma ca stiu ce e de facut...dar vb. e ca proprietarii nu sunt cu intalniri cu alea alea...eu asta zic...ei sunt cu ei pentru ei...nu ii intereseaza mai mult de atat...sau is masini luate cu tuning din afara si conduse de paraleli in domeniu...daca doream sa ne gasim ne gaseam sigur...dar dak nu ai cu cine nu ai ce cere ;)

Ali_ump 06-01-09 10:15

Si aici era la fel la inceput! Dar am insistat...

morpheusmaster 06-01-09 12:03

Man eu acum sunt in Bucuresti...cand am fost mai mic (acu 2 ani si..) cand am inceput...puteam sa ma arunc in fata masinilor lor ca nu ma bagau in seama...cand miam luat carnet a venit imediat a 12a...si chiar nu mai aveam timp de nimic altcva...dupa am plecat...trebuie sa fie un om stabilit acolo care sa vrea...uite mai e 26wrc...dar si el acum e a 12a...si pleaca la toamna...si nu mai ramane nimeni. Cum am zis...maj din cei care sunt siau cumparat deja masina cu tuning pe ea dar nu au nici o treaba cu domeniul...(fara sa jignesc unii sunt tigani). Am vazut o pisik mai oachesa si cand se deschide portiera coboara bulibasa ala mic (fara aluzie ca ar fi baiatul bulibasei...:)) mai stii ce se intelege dupa)...apai e clar ca omu sia luat asa masina din germania sau de unde sio fi luato el...si nu ma astept sa vada in masina altcva decat aspirator de printese. Pe de cealalta parte sunt si cei care siau facut masina cu mainile lor sau care au dato la tuning dar 90% nu au ei treaba cu intalnirile cu alea alea...sunt oameni la 35 ani peste si au ei altele pe cap...Un exemplu ar ffi un vecin deal meu (nu ii dau numele, nu are relevanta)...omu avea un Corrado negru (probabil multi il stiti)...stiu ca eram in 1-4 cand omu ala isi tuna masina :) eu pe atunci nici nu stiam cu ce se mananca...dar azi mergeam la scoala si vedeam alt spoiler pe spate...maine mergeeam la scoala vedeam stopurile inegrite...poimaine jante...si stiu ca avea plasme si ceasuri pe stalp km acum 7 ani (pe putin)...ca mai treceam seara pe acolo si ma uitam crucis (nici nu stiam c drq is alea)...pe departe acela e cel mai frumos corado vazut (si cum se auzea :X...si totul la el)....ce ma impresionat cu adevarat si ce ma facut sa vad ca omul ala e pasionat de masini e faptul ca cel putin odata la 2 zile incepand de primavara pana toamna tarziu il vedeam cum spala masina in fata casei...(putini ca el)...oricum...de vreo 2 ani am impresia omu a vandut masina...isi luase un m5 argintiu (model mai vechi)...acum cand am fost acasa am vazut tot un seria 5 (si cred ca e al lui) penultimul model... Mai sunt exemple asemanatoare...cum ar fi fratii Anania...(care au pe departe si fara suparare cele mai competitive masini din Neamt)...ma refer la cele 2 Subaru negre. Dar ei isi vad de ale lor, independenti. Oricum exemplele date sunt destul de elocvente...mai pot continua postul fara grija ca il mai pot adauga pe tipul/domnul...nici nu stiu cum sa ii spun :) domnul (mai degraba ca este tatal unui prieten dea lui fratemiu ) din favorit care a avut bmw ala cabrio modificat si inainte a mai avut o masina modifficata acum alta...mai e Br. cu golful portocaliu; vectraul albastru si altii care au tuning facut de ei din vremuri strabune. Gata, ma opresc! :D

Oricum...cum am scris in alta parte...e imbucurator faptul ca avem cluburi la V la N si la S. Suita de cluburi din Piatra Neamt in frunte cu NSL :P, NSL Bacau la Sud si NSL Iasi la Nord...deci pentru eventualii pasionati, cei la inceput de drum intr'o seara de vineri pot alege fara probleme o destinatie mai favorabila. Faci 30 min pan la Bacau sau Piatra...asta ar fi singurul lucru care mai salveaza situatia :).

Peace out

26WRC 13-01-09 13:05

1 Attachment(s)
un nou teribilist pe soselele romanului :twisted: :twisted: :twisted: :suspiciou:chainsaw: :caffine: :flamed: :woowoo: :peace: :tetter: :rockon: :joy:

sa stiti de ce sa va feriti:lol:

stefan_88 13-01-09 13:12

membru nou ?:)

26WRC 13-01-09 13:19

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1978043)
membru nou ?:)

nu man:lol::D
AM LUAT PERMISUL!!!!
membru vechi permis nou:D:D

buddy_lexx 13-01-09 13:22

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1978064)
AM LUAT PERMISUL!!!!

felicitari! ;) si bn ai venit printre sofeuri:))

morpheusmaster 13-01-09 15:50

Quote:

AM LUAT PERMISUL!!!!

tare faza cu membru nou :)) membru vechi permis nou :D auzi la el...team felicitat inca odata...sa fii lipsit de accidente pe sosea si in afara ei!!!

valy_04TRR 13-01-09 17:02

felicitari pt permis WRC!
in sfarsit ai obtinut ce iti doreai de mult timp :)
sa ai grija de el si spor la condus muuuulti km!

ps: te asteptam pe la piatra :D

stefan_88 13-01-09 17:22

Quote:

AM LUAT PERMISUL!!!!

felicitari mosule :) .... sa-l porti sanatos si sa ramana acolo in portofel sa nu il arati la nimeni ;)

26WRC 13-01-09 18:24

Merci mult baieti!!!!sunt tare bucuros acum:) ma duc maine sa mi'l iau:D:D

la piatra daca nu vinerea asta vinerea viitoare sigur!
merci mult inca odata
asfalt curat!!

VaLeX 14-01-09 15:10

felicitari domnu' , ai grija cum mergi sa nu ti-l ia inainte sa se usuce cerneala pe el :lol:

andrei_400 14-01-09 15:30

Felicitari pentru permis 26 WRC :) ne vedem in curand pe strazi :D

scturoag 18-01-09 23:50

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 998943)
pt cei din roman, stiti unde dau de proprietarul acestei masini?

te duci cu numaru de inmatriculare la un politist care il cunosti . sau il rogi frumos si ii spui motivul :)

scturoag 18-01-09 23:56

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1000247)
in centru este o gramada de lume...politia ne va supraveghea non'stop nu putem face nimic interesant....sunt sigur ca parznicii de la kaufland ne vor intelege...am vazut ca uneori noaptea si cei cu tirurile dorm in parcare ...

La kaufland nu au paznici externi . sunt 2 paznici care stau la camerele de supraveghere dar nu zic nimic. am fost eu de multe ori si m-am invartit pe acolo. da e foarte periculos , sunt multe indicatoare in parcare taiate si au ramas tzevi mici ascutite , intr-o seara ma facut 4 masini pana , iar in legatursa cu Plus , nu avem sanse doaerece are si paznic extern si au si porti care inchide noaptea.

scturoag 18-01-09 23:57

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1000526)
ai zis bine...cei cu tirurile DORM in parcare... dar noi cu siguranta nu vom dormi acolo ..
!!!:twisted:

nu au cum sa intre cu tirurile in parcare la kaufland ca au tevi la intrare si incap doar masinile mici .

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1001102)
Idei:
Parcare sala polivalenta
In spatele fantanei arteziene de la hotel
In groapa
:)

in groapa nu e bine din cauza ca sunt blocuri si locuitori o sa faca reclamatii , o idee foarte buna ar fi la sala polivalenta pentru ca e si loc si nu sunt blocuri.

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1001476)
check this out ;) https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara/page-2.html

Pe scurt: erau in parcare privata- gaborii nu au avut e face, au plekt cu codita intre picioare...:) ;) deci..kaufland (tre sa fim prieteni cu paznicii :)) ) da parerea mea e ca nu te da nimeni afara ;)

Si nu numai cu paznici , trebuie sa fim prieteni si cu politistii , sa le vorbim frumos si sa le aratam putin respect nu ca cei din timisoara ii chiuiau si ii huiduiau.

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1027231)
Pe asta il stiti? L-am vazut in Roman zilele trecute...e de la voi?

E din roman , si cica ar vrea sa il modifice si il trimite in germania si il aduce pe la 500 de cai din cate am auzit si au mai zis astia ca o sa arate si o sa fie mai puternic decat Gemenele lu Anania.

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1029078)
wrx-ul e wrx, da' sunt in Roman 2 wrx sti... cam tari... 285 de cp....

Sti-urile din roman nu au 285 de cai . A lu' Bogdan Anania are 320bhp si a lu' Razvan Anania are 400bhp. si mai are planuri pentru modificari si se gandeste la un bodykit.

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1036587)
o sa va explic eu cum e cu baietii cu Subaru in caz ca nu stiati si nu o sa-i mai acuzati de nimic

sal johnson . nu te-am mai auzit de un timp . sunt baiatul de la roman care a venit in vara cu acel Gixxer de 750. ce mai faci ?

Scarto 19-01-09 00:17

Bai fratioare ... stii ca nu-i voie sa faci ce-ai facut tu? :D Puteai sa scrii totul intr-un topic :)

scturoag 19-01-09 00:19

Nu Fii Rau !!! Lasa-ma Sa Invatz Si Eu !! :)) (sticker pe masinile de scoala de soferi) da frate stiu ca nu am voie ... si mai stiu ca e funny . dar nu stiu cum sa fac altfel :)) deci nu fii rau . zimi si mie sa invat si eu ! :))))hahaha

Scarto 19-01-09 00:43

Google it :D

scturoag 19-01-09 00:47

pe google ?!? :)) dar nu cred ca ma sa aflu niciodata daca dau search pe google la: "cum sa postez pe 4tuning fara sa fac greseli" :)))) mi-a dat Aleks niste msg mai demult dar le-am sters cu regulile , dar poate imi spune cineva cum sa pun mai multe reply-uri intr-un singur post:)

VaLeX 19-01-09 00:55

apesi pe +`ul de langa QUOTE la fiecare mesaj , si la ultimul msg care vrei sa`i raspunzi dai QUOTE ;)

scturoag 19-01-09 01:13

Ms mult . raman dator cu un o bere FARA alcool daca ne vedem la vreun event. :D

VaLeX 19-01-09 01:18

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 1992243)
Ms mult . raman dator cu un o bere FARA alcool daca ne vedem la vreun event. :D

te`am trecut la catastif ;)

morpheusmaster 19-01-09 11:19

Dragos, langa polivalenta stau eu :) si ce pot sa iti spun....:) din experienta nu din auzite: 1) polivalenta are paznic ;) Respectivul cand vede harmalaie pune mana pe telefon si 112 ;) 2) Iarna asta cand am fost acasa de sarbatori unde crezi ca am puso dea latu frumos? in parcare la polivalenta....nu am urcat bine masina pe alee sa deschid poarta la curte ca si trecut politia inspre polivalenta ;) si a IIa seara statea parcata pe dreapta fix in fata la polivalenta...a 3a la fel. Problema la polivalenta e urmatoarea: SUNT CASE fix peste strada!!! Si deranjezi oamenii cu bassi, tobele...si majoritatea is batrani sau care nu prea agreeaza ei fenomenul...

CEL MAI BUN LOC DE INTALNIRE UNDE NU AM DERANJA PE NIMENI ESTE PARCAREA DE LA CHIMIE!!!

Cum mergi de la gara inspre anton pann pe langa parc, treci de biserica si faci prima la stanga...;) ce e drept este drumul umpic cam neasfaltat dar acolo poti da burnuri/cerculete/bassi NU DERANJEZI pe nimeni (in viata) :)...asta este propunerea mea...ideea e ca nu avem cu cine ;)

Dragos am citit ca ai ceva planuri...vb. pe mess ;) dai mai multe detalii

scturoag 19-01-09 14:44

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1036587)
o sa va explic eu cum e cu baietii cu Subaru in caz ca nu stiati si nu o sa-i mai acuzati de nimic

Vrei sa spui ca Razvan Anania , unul dintre baietzii cu subaru de la roman , piloteaza pentru Titi Aur ?!?
Stie multa lume deja ca Razvan e unul dintre pilotii de circuit a lu' Titi Aur :)

johnson 19-01-09 15:20

nu, vreau sa spun ca baietii merg si se dau la un nivel la care altii nici nu viseaza, vrei sa se coboare la nivelul muritorilor de rand pt poze cu masini frumoase sau autografe, ca altceva nu stiu ce ar avea de demonstrat?

scturoag 19-01-09 15:32

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1993367)
nu, vreau sa spun ca baietii merg si se dau la un nivel la care altii nici nu viseaza, vrei sa se coboare la nivelul muritorilor de rand pt poze cu masini frumoase sau autografe, ca altceva nu stiu ce ar avea de demonstrat?

Pai cam asta am dat si eu de inteles cand am spus " pilotul lui Titi Aur" am avut si eu ocazia sa merg de 3-4 ori cu el , crede-ma ca ma simteam ca in rai, 230-240 in depasiri , o data urmarea un S8 care merge cu 250 si statea lipit in "curu" lui la 15 cm , iar show-uri cu masina le poate face el impreuna cu fratesu cu amandoua masini , fac cerculete unul langa altul multe . pentru cei care stiu zona romanului sau care sunt chiar din roman , Razvan Anania cu STI-ul lui , a luat 190 km/h de la iesirea din parcare de la Royal pana la Bariera.

Dragosh_Asb 19-01-09 15:56

Salut romascanilor pasionati de tuning si motoare ! Intr-adevar este exceptional Subaru lui razvan

scturoag 19-01-09 15:57

Salutare !... Nu numai Subaru lui... si el este exceptional ! ;)

nck_xx 19-01-09 15:58

Auzisem si eu ceva de aceasta viteza viteza atinsa de unul din fratii Anania dar nu eram sigur ca e adevarat....ce am mai vazut eu ca pot aceste 2 Subaru e ca au niste frane foarte bune....tot pentru cei care cunosc zona Romanului am vazut unul din cele 2 Subaru in valea de la lic 2 punand frana de pe la camin si oprindu-se pana la primul stalp (nu cel de la poarta caminului) iar viteza pe care o avea era de minim 100 km/h si l-am mai vazut si facand drifturi prin Roman....in curba cum vii pe Republicii cu Stefan cel Mare
Sincer sa fiu eu nu fac diferenta intre cele 2.....parca suna un pic diferit dar nu stiu care e a cui:)

scturoag 19-01-09 16:01

da , si a intrat in curba de la pompieri cum vii de la OMV spre pompieri cu 90 km/h , curba de 90 frade pe o singura banda , banda mica exact cat masina , cei din roman o stiu sigur :)

Dragosh_Asb 19-01-09 16:02

salut scturoag ,da, uitasem sa precizez si asta,dar cei din roman presupun ca stiu asta si isi aduc aminte de demonstratiile facute de el pe cand avea in jur de 14 ani, tot respectul

scturoag 19-01-09 17:12

Salutare Dragosh . da , are cursele in sange , se pricepe nu gluma . si sa nu uitam ca are gusturi foarte bune la tuning , are cele 2 subaru , si mai are un Chrystler C300 "tunat" in stil "west coast" cu jante cromate pe 22" , grila cromata , oglinzi cromate, cheder cromat, full evacuare borla , admisia si chip si mai are Dodge RAM , tancu' ala gri , cu 5 proiectoare mari pe cupola, si jante cromate pe 20" , urmeaza si la ala o resoftare , un chip , evacuare full , admisia , si sistemul de franare , si acele 2 dube , si Sprinterul ala al lui care fuge 200 km/h . Respect Maxim Pentru Razvan !

nck_xx 19-01-09 17:20

Da de Supra aia rosie ce se mai stie de ea ca o vazusem cam o saptamana si dupa aia nu am mai vazut-o......a vandut-o sau ce s-a intamplat cu ea?

scturoag 19-01-09 17:26

Oricum nu era supra turbo . era o supra normala de 200 de cai . dar cica ala e de prin italia . venise doar in vacanta. asa am auzit de la niste baieti.

nck_xx 19-01-09 17:30

Mie imi zisese intr-o zi un coleg ca cica ar fi in service la Anania pt o converise LHD din RHD si pt a isi schimba ceva la motor nu mai tin minte ce care ar fi cedat in incercarea de a vedea care e cea mai mare viteza pe care o poate prinde cu a1a dar nu prea l-am bagat in seama fiindca stiu ca de multe ori fabuleaza

scturoag 19-01-09 17:36

Nu stiu . eu nu am auzit nimic , am fost la Anania in service pe 21 decembrie , cand am venit a doua zi acasa , si nu era nici u supra , era o masina sport acoperita , dar se vedea pragurile albastre si nu avea jante deci nu cred ca era supra , am sa intreb un prieten acum de supra aia si am sa iti spun. :)

Dragosh_Asb 19-01-09 17:37

sunt de acord cu tine scturoag, cunosc toate masinile lui, inclusiv masinuta aia mica teleghidata,facea show cu ea asta vara la bancute acolo :))

scturoag 19-01-09 17:39

da :)) dar masina aia mica telighidata merge mai tare ca un traby , merge 70 km/h e pe karosen . se ridica cu ea pe 2 roti , ii super masinuta :)) dar is vreo 4-5 masinute de alea :)

nck_xx 19-01-09 17:40

Pe mine nu ma intereseaza asa de mult ce s-a intamplat cu ea dar am zis ca daca tot vorbim de masini faine de pe la noi am zis sa intreb si de Supra....iar Dragosh_Asb nu am zis ca e una din masinile lor ci ca ar fi fost la el in service

All times are GMT +2. The time now is 16:48.

- Copyright 2026 4Tuning