![]() |
Re: Evenimente
Quote:
Intre masina mea si masina celui cu Audi...este o ffff mare diferenta!!! Pe ala il doaren pooooola de masina...ca nu plateste el reparatiile...iar pe mine ma intereseaza...cum ma interesat si faptul ca am rupt o janta si un cauciuc data trecuta...si ia ghici...cine a platit???eu!!!!!deci inainte sa mai faceti vreo afirmatie va rog eu GANDITI!!! Iar pentru domnu tataee....taicamiu a fu din intamplare acolo si chiar a filmat...eu am trecut doar cu o roata peste cauciuc...si ma descalificat...iar cel cu loganu..(iti dau un exemplu) a calcat 6 cauciucuri intro tura si a taiat o curba si ia ghici...NU LAU DESCALIFICAT!!!...;)Deci iara te rog eu GANDESTE!!!!! Atata am avut de zis...la linutze voi merge...iar cel cu audiul...la sectiunea indemanare(adica batjocorirea masinii...ca asta e....) a avut o sansa...la linutze nu am ce manca din el;) |
adik din EI la liniute
|
Asteptam rezultate ;)
|
Quote:
;) |
nemtudom moghiros.....
|
Quote:
:D |
Nu am cum ... trebuie sa plec la bunici din pacate ... dar astept urmatoarea legala si sper sa pot ajunge acolo... chiar daca nu o sa scot un timp bun sau o clasare printre primii dar macar o sa incerc ;) Oricum daca maine mergi bafta!
|
pai daca ,carnet nu am.......fac si eu ca altii.......imi dau cu parerea pe peste tot ..............lipsa de activitate
|
Quote:
|
Deci da ... daca e ceva eu ma bag :D Numa sa-mi permita timpu
|
M-as baga si eu la liniute dar masina mea trage bine numai pe prima viteza la restul pierd pentru ca sunt foarte lungi si nici nu imi merge turbina cum trebuie.Deci eu vin doar ca spectator daca e sa vin.:(
Eventual doar daca pot sa fac mitsubishiul sa mearga cum trebuie. |
Daca nu sunt plecat vin si eu la legala :), normal, nu ca spectator :-P
|
....care legala ???
|
Care o sa fie in sfantu....dar cine stie cand o sa fie.Anul trecut a fost in mai.
Dar speram ca o sa faceti si in bv daca puteti. |
Bah eu am incercat sa vorbesc cu flow sa organizam o legala la Ghimbav pe aeroport, dar mi-a zis ca a fost nush ce accident la Bucuresti si ca e mai greu sa obtii autorizatiile necesare ... u get the ideea oricum eu totush sper sa se faca ceva ;)
|
Quote:
|
ok...ms....l-am confundat cu unu de bv care are si spoilere si praguri si capota,plafon lafel
|
Quote:
|
nu ca m-a interesa de acel logan dar am crezut ca baiatului ii place cel din bv.....atata tot:wink:
|
1 Attachment(s)
AlfaFest 27aprilie-2mai la Baile Felix. Detalii pe ************
|
|
1 Attachment(s)
Mult asteptatul Raliu al brasovului incepe vineri si pe langa cunoscutele trasee de concurs s a reintrodus proba babarunca asteptata atat de concurenti cat si de spectatori
Incercati daca puteti sa nu ratati acest eveniment se anunta lucruri foarte frumoase vineri - sambata 2,3 martie 07 |
Ca noutati ale editiei din acest an au fost evidentiate de catre organizator reintroducerea probei speciale "Babarunca" si super speciala din Poiana Brasov. "Babarunca", o proba foarte iubita si solicitata de catre concurenti si spectatori deopotriva, este foarte greu de inclus in programul unui raliu din cauza traficului intens de pe DN1-A si va fi probabil folosita pentru ultima oara in Raliul Brasovului. Proba speciala se intinde pe teritoriul a doua judete - Brasov si Prahova - aprobarile necesare pentru inchiderea circulatiei fiind foarte greu de obtinut.
La startul raliului si-au anuntat intentia de participare 61 de echipaje fiind astfel doborat recordul de participare din 2005, atunci fiind inscrise 60 de echipaje. Ca de obicei, organizatorul a facut apel la presa pentru a atentiona spectatorii cu privire la masurile de securitate care trebuiesc respectate astfel incat evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii de siguranta atat pentru concurenti cat si pentru spectatori. Planul de inchidere a circulatiei pe drumurile publice este urmatorul: 1. PS.1 VALEA CETATII 02.03.07 Primul echipaj: 16:18 Se inchide la: 15:00 Se deschide la: 17:45 Sectorul de drum afectat : - DN1E, Rasnov, Strand Acapulco - Poiana Brasov, Pensiunea Andrei 2. PS.2 SUPER SPECIALA 02.03.07 Primul echipaj: 16:33 Se inchide la: 07:00 Se deschide la: 22:00 Sectorul de drum afectat : - Parcarea centrala Poiana Brasov 3. PS.3 ALPIN 03.03.07 Primul echipaj: 10:09 Se inchide la: 09:00 Se deschide la: 11:30 Sectorul de drum afectat : - DN1E, Poiana Brasov, Pensiunea Andrei - Rasnov, Strand Acapulco 4. PS.5 BABARUNCA 03.03.07 Primul echipaj: 12:20 Se inchide la: 11:00 5. PS.6 CHEIA 03.03.07 Primul echipaj: 14:46 Se deschide la: 16:30 Sectorul de drum afectat : - DN1A, Sacele, Bradet, Scoala ajutatoare - localitatea Cheia (Prahova) 6. PS.7 POIANA BRASOV 03.03.07 Primul echipaj: 16:19 Se inchide la: 15:00 Se deschide la: 17:30 Sectorul de drum afectat : - Brasov, Livada Postei - Poiana Brasov, intersectia cu Hotelul Alpin 7. PS.4 PARAUL RECE 1 03.03.07 Primul echipaj: 10:27 Se inchide la: 09:30 Se deschide la: 12:00 8. PS.8 PARAUL RECE 2 03.03.07 Primul echipaj: 16:52 Se inchide la: 15:45 Se deschide la: 18:15 Sectorul de drum afectat : - DN 73A, Rasnov, Stadion Chimica - Paraul Rece, Hotel Bucegi |
si pote chiar va fi un raliu al zapezii asa cum era odata..:X:X:X:X:X:X
|
nu prea cred ...
|
si harta de la raliu pt cei interesati
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6a5d3bf056.jpg |
deci care merge si la ce ora?
|
Quote:
maine mai vedem |
Si astazi s-a terminat Raliul Brasovului...
Echipajul Mulner Ernest/Vulcu Mugur ..a terminat pe locul 3 la cupa Joe...iar in clasamentul general pe locul 34...din pacate...datorita unei iesiri in decor pe proba ALPIN(poiana-rasnov)...dar asta e...totul este bine cand se termina cu bine:):):):):) Oricum a fost un raliu violent mai ales pe proba Babarunca...unde 8 piloti si-au semnat abandonul:(:(:( |
felicitari mugur.......este un inceput bun din punctul meu de vedere.......asteptam sa te vedem si pilot...:wink:
|
Quote:
|
pana la urma nu conteaza de la al cate-lea............conteaza ca "O SA"........felicitari inca o data....
|
felicitari mugur ...la mai mare;)
|
2 Attachment(s)
Felicitari Mugur pentru locul obtinut :woowoo:
|
Felicitari Mugur si la mai mare !
|
Quote:
PS:auzi unde sau mai afisat poze?? Dami si mie toate siteurile pls;)thx |
16 Attachment(s)
Quote:
|
20 Attachment(s)
Cateva poze de la sosire :arrow:
|
:!: Azi e ziua mea:rolleyes2 e un eveniment??;)
deacuma am intrat si yo in lumea buna si o sa urmeze si carnetu cat de curand;) iera sa uit ........ Mugur ..... Felicitari;) |
LaMultziAni domnu , si bine ai venit in randul celor "mari" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning