Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

uadiv 14-12-07 09:47

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1245519)
deci va rog frumos, pt polo sedan, sunt de parere ca arata mai mult decat ok, nu are ce cauta aici

prietene, cum am mai spus, d.p.m.d.v. cele mai urate masini sunt cele din clasa mica sau mini care initial au fost gandite ca hatch si pentru a acapara piete in dezvoltare le-au inghesuit cam cu forta un portbagaj care parca este de la o alta masina. In tarile dezvoltate nu ai sa vezi astfel de struto-camile.

...si da polo-ul din unghiul asta chiar arata bine, dar cum a spus cineva, e putin 'preparata'.

Rasputin 15-12-07 10:14

Nissan Tida e urata cu spume.:-)

Psycho 16-12-07 18:37

polo sedan e un fel de bora .. si mie sincer sa fiu imi place cum arata

criss_cars 16-12-07 19:19

polo sedan super tare pe langa altele gen nissan tiida. unde se poate gasii??

adisoruc 17-12-07 16:25

am vauzt si eu ieri un polo sedan, mult prea urata, defapt cred ca vor sa imite peujot 206 sedan....sau nu stiu. inca cel breck arata bine!

alan26 18-12-07 20:48

clar fiat multipla,
mi-a placut baiatul care face comparatie intre golf V R32 si A4 :)) super tare comparatia (cate tipe ti-au deschis tie portbagajul masinii?? )

JunKer_hP 18-12-07 20:55

ce parere aveti de noua subaru impreza..mie mi se pare cea mai nerusita masina a anului ...

cos_calu 18-12-07 21:06

dar rodius tot de la ssang yong ? pfff aia aratarea dracu

forbidden 22-12-07 14:58

bai ce pretentii aveti.. va e sila de chevroleturi ...sau clio.... vreti doar m-uri,amg-uri,,s-uri pe strada? de ,dacie nu ziceti..

22VIN 23-12-07 14:22

nu frate... vrem altceva... nu m-uri sau alte alea... si in nici un caz dacii:|

Dripci 25-12-07 13:40

O sa ma refer acum la aspectul interior al masinii si deja ma astept la injuraturi. Dintr-o data imi displace extraordinar de mult CIELO ! Imi provoaca greata cand o vad pe dinauntru, o aseman cu dacia berlina.

D o n n 25-12-07 14:18

.....daca cielo seamana cu dacia berlina la interiro...ce te face sa crezi asta ,sincer?cemi displace ,la cielo ,e volanul,dar cu unu de nexia in 4 spitze ,rezolvi tot.,,in fine ..fiecare cu cei plac3

22VIN 25-12-07 22:36

la cielo ce nu-mi place e faptul ca trosneste cam totul in interior, iar manerele de usi de pe panoul interior sunt cam sensibile... interiorul e normal e mai vechi e un interior de kadett modificat si innoit, in rest nu-mi displace... a da si cea mai mare problema la cielo (o zic pe auzite nu am avut ocazia sa conduc una) este frana care cica ar tine foarte slab...

morpheusmaster 26-12-07 00:29

Sustin ca FIAT MULTIPLA E CEA MAI URATA MASINA!!! Si pentru mine mai este si Ford Fusion care mi se pare k un SUV compactat :)) adus kt mai aproape de un mini

D o n n 26-12-07 14:05

deci in leg cu ciel;o...eu am cielo...si e adevarat cu manerele...eu leam rupt si pe stanga si pe dr fatza....cu franele ,e adevarat,io miam pus de LANOS,iar cu bordul,trosneste la cele noi...io am un cielo din 96,,si nu face nmk:D
sarbatori fericite

uadiv 26-12-07 21:23

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1249239)
polo sedan e un fel de bora .. si mie sincer sa fiu imi place cum arata

intr-un fel ai dreptate...bora nu este altceva decat un golf 4 sedan, care fata de polo sedan arata f bine

Maskatu 26-12-07 22:02

Toata lumea vad ca isi da cu parerea ca toate masinile sub 15 mii sunt extraordinar de urate, oribile, necioplite si pline de defecte.... oameni buni criticati masinile de familie care sunt facute nu pt a nu zdrangani maneru de la usa sau mai stiu eu ce... sunt facute sa te duca de la A la B.... Polo, cielo, renault clio, fiat multipla, bora.... s.a.m.d.... sunt masini de serie care ies pe banda rulanta facute pt "clasa de jos" a societatii care face imprumuturi de 10-15 mii pt a cumpara asa ceval.... daca vrei masini luxoase fara probleme si alte kestii nasoale haideti sa ne uitam toti la mercedes,bmw,porsche.... ce frumoasa ar fii planeta numai cu ele nu? dar daca ar exista numai aceste marci... NOI ce am mai conduce?? probabil ca masinile mentionate mai sus de voi care au toate acele defecte....

morpheusmaster 27-12-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1263021)
Toata lumea vad ca isi da cu parerea ca toate masinile sub 15 mii sunt extraordinar de urate, oribile, necioplite si pline de defecte.... oameni buni criticati masinile de familie care sunt facute nu pt a nu zdrangani maneru de la usa sau mai stiu eu ce... sunt facute sa te duca de la A la B.... Polo, cielo, renault clio, fiat multipla, bora.... s.a.m.d.... sunt masini de serie care ies pe banda rulanta facute pt "clasa de jos" a societatii care face imprumuturi de 10-15 mii pt a cumpara asa ceval.... daca vrei masini luxoase fara probleme si alte kestii nasoale haideti sa ne uitam toti la mercedes,bmw,porsche.... ce frumoasa ar fii planeta numai cu ele nu? dar daca ar exista numai aceste marci... NOI ce am mai conduce?? probabil ca masinile mentionate mai sus de voi care au toate acele defecte....

Da ce legatura are stampila primariei cu coada vacii??? :-\ Asa...si??? Da, is masini pentru clasa de jos...si noi vorbeam in general despre cele mai urate masini ale momentului!!! Si un supercar de 2 mil E poate fi urat...cine drq stie...mi se pare lipsit de sens post tau.

Over&out

Maskatu 27-12-07 12:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1263558)
Da ce legatura are stampila primariei cu coada vacii??? :-\ Asa...si??? Da, is masini pentru clasa de jos...si noi vorbeam in general despre cele mai urate masini ale momentului!!! Si un supercar de 2 mil E poate fi urat...cine drq stie...mi se pare lipsit de sens post tau.

Over&out

legatura e ca din toate posturile nu prea sunt mentionate masinile" de 2 mil E" ca fiind urate:rolleyes2 deci clasa de jos are cele mai mari probleme la capitolul aspect exterior:-)

morpheusmaster 27-12-07 12:53

Daca am conduce numai masini de 2mil E am ajunge sa le criticam pe unele sau altele ca fiind urate ;) ...dar noi cum traim printre masini de clasa joasa/medie normal ca masinile pentru clasa superioara ni se par perfecte si lipsite de probleme...dar nu e chiar asa ;) Poate pentru unul care conduce o .... un Seria 7 i se pare masina de vis si lipsita de defecte...dar pentru cel care are in garaj ultimul Ferrari, ultimul Lamborghini, ultimul Lexus...un seria 7 o sa aiba multe defecte...in fine...ce am vrut sa spun...daca nu am fost inteles...daca CONDUCEM masininile din clasa medie pe alea le putem critica...nu poti conduce o dacie si sa critici un BMW...dar poti conduce un BMW si sa critici o dacie ;) hai k o dau prea mult in sf'uri...

Maskatu 27-12-07 12:57

asta am zis si eu in postu #377.... daca am avea toti masini de lux am critica masinile de lux, dar cum avem masini de clasa joasa sau medie.... le criticam pe acestea ca un bmw seria 7 sau un porsche nu il poate critica multa lume aflata pe forumul acesta pt ca nu multi au apucat sa conduca unul... putem critica decat astepectul lor din POZE.... si putem critica si ca stil de condus sau interior cele pe care le avem noi normal... bafta

cos_calu 28-12-07 14:06

cautati masini chinezesti copycat sa vedeti kitschuri d masini - copii dupa C Klasse , Rav 4, Hummer etc #-o

Teo_aveo 02-01-08 14:31

mie cea mai urata masina mi se pare lamborghini galardo....are un PRET URAT domne....n-am vazut asa ceva:))

morpheusmaster 02-01-08 23:13

Quote:

Originally Posted by Teo_aveo (Post 1271219)
mie cea mai urata masina mi se pare lamborghini galardo....are un PRET URAT domne....n-am vazut asa ceva:))

omu'....dak vb. pe bune...sterge'ti contu de pe forum :))

robertzEL_bz 03-01-08 14:01

mie sincer mi se pare oribil de urat !!! DAcia LOgan ..ambele variante sunt extrem de urateeee bleah te zdrangane....zici k esti in camion knd esti in interior....iau curbele prost.....is varzaaa

ionut_cluj 03-01-08 19:46

Momentan oscilez intre Touareg, X3, si Logan

sputnik 04-01-08 05:11

Dacia Logan

Maskatu 04-01-08 06:43

Loganu nu mai e asa congelator cum e in serie daca ii scazi garda la sol si ii pui niste cauciucuri mai late, ar fii cu muuuuuult mai stabila fata de cum e acuma... acum e facuta pt gropile din romania ... ce prententii sa ai deh... masina pt romania! doar nu ati vrea sa fi scos un "logan" cu garda la sol de 10-15 cm... nu prea mai era practic si cine ar mai fii cumparat-o. cat despre aspect.... ehhh aici ramane de discutat!

IndyGG 04-01-08 10:31

Peujo 206 berlina

central 04-01-08 11:26

golf variant

dragos1989 04-01-08 16:19

fara indoiala Peugeot 206 Sedan este una dintre cele mai urate masini ale momentului,este de fapt un 206 cu malformatii genetice ingrozitoare :))

cioaca 04-01-08 17:54

sunt complet de acord...peugeout 206 sedan arata cu adevarat oribil...nu stiu cum se conduce, daca zdrangane vreun maner, dar spun cu mana pe inima ca e o masina hidoasa :!:

dragos1989 04-01-08 20:08

eu am facut scoala pe 206 dar hatch,timp de 3 luni de zile,pot sa spun ca nu se comporta frumusel pe sosea,e foarte agila si manevrabila,nu cred ca sunt diferente intre hatch si sedan ca si manevrabilitate (sau nu se simt cel putin)...aa si pe locu 2 la masini urate din punctul meu de vedere e FORD Fusion :))) penibila si aia,no offense cei care le conduceti :P

Detman 04-01-08 21:37

sincer, mie nu imi plac masinile care fac parte din clasa mica si au 4 usi. mi se par ingramadite usile alea acolo. am vazut diferenta dintre un 206 in 2 usi si 4 usi.

vacaroz 07-01-08 04:33

pot si eu, pot si eu ? GELLY!!!! o masina urata si o copie nereusita

bmwm5 07-01-08 11:47

votez si eu pentru 206 sedan

22VIN 07-01-08 17:07

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1279433)
pot si eu, pot si eu ? GELLY!!!! o masina urata si o copie nereusita

deh... astia-s chinezoii copiaza orice:)) n-ai vazut ultima copie dupa iPhone? e dragut n-am ce zice dar e total anapoda... daca asculti muzica in blana la speakere miroase a ars:))
ma rog sa revenim: ma bucur ca multa lume voteaza 206sedan... sunt total impotriva>:P mai ales ca e facuta si prin Iran:)) vine gratis cu vreo racheta, ak47 prin torpedou, glont inclus in bord si toate cele:)) cine stie daca esti norocos poate ai si un kamikaze prin portbagaj:lol:

vacaroz 07-01-08 17:43

tari optionalele astea iraniene :))

TEO/// 05-02-08 01:21

mai urate decat fabia sedan,206 sedan,clio sedan si albea nu vad!cu spatele ala bombat...

robertzEL_bz 09-02-08 04:05

sunt urate, pentru ca sunt masini low-cost..raportul pret-calitate....nu poate fi contestat...sa fim realisti...la banii aia nu cred ca iti poti lua altceva cu acele dotari.....oricum sincer...cea mai urata/proasta masina a momentului si totdeaua mi se pare Logan! scz pt cei care au...am si eu pe santier una si de aceea nu vorbesc prostii...deci dupa 10.000 de km au inceput sa nu mi se mai inchida portierele....masina la exterior..zici ca designerul a avut un paralelipiped de lemn, pe care l-a modelat cu drujba...sincer arata exact ca o camila....., oricum asta e parerea mea... sunt sigur ca multi nu o sa fie de acord cu ea...si sorry...pt cei care au logan..dar asta e adevarul...o masina ft proasta si prea SCUMPA!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:43.

- Copyright 2026 4Tuning