![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
cine a sters pagina 25 ? si un motiv ... :?:
|
Nu stiu, tare as vrea sa vad autocaracterizarea ta frustrata de pe contu meu. sper ca iti place semantura:bunch:
|
cine-mi stearsa comentariul???
|
iar va certati fetelor???
|
Quote:
|
imi explica si mie cineva care e faza cu "40 de ani"
ca eu am pierdut firul....ms fetelor |
aa sry.............. ms baiti
|
da frate de unde 40 de ani...ar trebui sa imi zici TATA....fiule
|
Nu abuzează nimeni - doar participă activ la evitarea unor conflicte și a unor stări tensionate între și generate de voi.
|
fratilor nu v-ati mai invatat k nu ne certam k nu avem cum k stam intr-un oras mic unde toata lumea se stie ,doar ne tachinam....
|
:)) nxtaz matale esti cel care le sterge????
stai linistit, noi toti ne cunoastem si ne respectam, dar mai facem si glume de astea..... |
Orice moderator le-ar șterge, le șterge din motive întemeiate. Nu are importanță cine le-a șters.
|
gata m-am prins de unde 40 de ani....asa scrie in dreprul meu age 40:oops::shock::???::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
imi aduc aminte knd ne indoctrina dodo si ce mai jurau el si spania credinta.......
|
Quote:
DING! gangstah .... acum ti'ai dat seama :lol: bine ca ai dat "hide age" :D nxtaz , ok ... dar pe pagina aia chiar nu se instiga un conflict , din contra ... dar in fine ... Gangstah , eu inca imi respect juramantul ! Later edit : pentru cei care nu ne cunosc toate "poreclele" , Spania = Lekio ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
old pics ... P.S : acesta nu este un conflict , sper ca atat Gangstah si moderatorii sa il ia ca atare ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
hai sa ne oprim aici :lol::lol: ca ajungem la razboaie prea mari ... tu ai pozele de la majoratu' meu , eu am pozele de la nunta ta ... deci :lol::lol::lol:
STOP JOC ! ia mai schimbati jucatorii , mereu a fost : dodo vs. gangstah , dodo vs. floryn , dodo vs. lekio , dodo vs. altii :lol::lol::lol: stiu ca sunt important pentru comunitatea Drobeta Turnu Severin , dar mai stop ! :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lo l: |
Quote:
Dah, HFV-ule juram ca o sa iti beau tot vinu la nunta :p |
baaaaa spaniolule, ai fost la nunta ai uitat???
acum trebuie sa mergem LA BOTEZZZZZ =)) =)) :X:X:X:X:X:X:X deabia astept sa mai incingem la motoare si la roti in fata la cambera =)) =)) =)) P.S. CARE A FOST SINGUR CLUB CARE A FACUT ASTA??? |
Quote:
|
Quote:
Ce stii tu si nu stim noi ? :shock: HFV partea a 2a :D ? |
Quote:
Voi , pentru ca eu am fost singurul reprezentant al celuilalt club ... Oricum eu mi'am facut intrarea cu stil , cabrio 2.5 8) ba da iar ajungem sa ne tachinam :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
next HFV ? economic cabriolet ? :lol::lol::lol::lol: |
asta a fost cabrioletul tau dodo???
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
va dau niste cutite?:D:D:D
|
Quote:
ba, DODO, nu stia ce fel de om esti, dar acum si-a dat seama, dar e prea traziu..... eu i-am zis de la inceput dar el nimic, BATMAN BATMAN....... |
Quote:
|
Atata cearta frate ! mie miar placea sa am un cabriolet din ala sa fac niste cerculete cu el :D .Oricum fuge mai tare ca seatu lu DoDo! :)):twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: P.S : Ovi , sa dai de acolo de la USER CP , pe la membership , leave group la NSL ... ON'TOPIC : ba ia gata , eu nu ma mai "cert" cu voi ! :evil: |
de aia nu poti sa dormi dodo? app pasionatule nsl la arad nimic nimic?
|
Quote:
din contra , pot dormi linistit , dar nu mi s-a parut ceva ok , atat timp cat faci parte din alt club sa fii membru al nsl .... iar la arad , nu ... a fost cineva la Bucovat totusi ... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
niste poze de azi de la arad de la tuning show a fost ceva frumos
|
Quote:
se pare ca am avut 2 reprezenti pe acolo ms. ovi si ralu. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning