![]() |
Re: Masini tari vazute pe la noi....
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sambata liniute la cluj, hai sa va vad care aveti initiativa?
|
aici vorbim de chestii importante , de viitor ... domnule... nu de renault.
mergem ma si facem . unde e nah e si rik. peace |
si unde e rik...te rog sa continui
|
voi de ce credeti ca nu mai ies si eu la intalniri. exact din acesta cauza(nu facem nimic numa vb) eu zic ca daca nu avem c...e sa mergem la cluj sau altundeva si atunci poti zice ca nai bani sau nai timp.ssa vi dar cata vreme stam aici sa nu facem nimic eu unu nu mai vin.
|
Re: Intalniri
Intradevar nu mai ai cu cine ...nu vine lumea afara sau nu vin pe unde
santem noi .......................................... Din pacate asa e situatia si cativa dintre noi stim dc sau format bisericute si dume una peste alta ca nu mai poti sta la o vorba ca ba ca alalt ce fraier ii ba hahahaha de alalt si asa mai departe (din pacate fie care cand e o fata prin preajma vrea sa para altcineva)... si e foarte trist, eu tin minte cum era acum 2-3 ani si zic eu ca pt mine era VIS la inceputu saptamanii abea asteptam sa vina VINEREA seara sa iesim afara sa ne adunam cu GRAMADA!!!!! |
pacat ca nu mai e cum a fost
m-as duce la cj la linii ..care mai vine ? |
Quote:
|
Pai liniutzele la Cluj nu cumva 9 mai is ??????????
|
e problema de atitudine. totusi, sa nu ne lansam in afirmatii. pur si simplu nu suntem uniti, sa lasam psihologia pt altii
|
imi cer scuze, m-am exprimat gresit. intr-adevar sambata, dar sambata urmatoare, deci in data de 9 mai. banuiesc ca totusi cine e interesat, poate gasi pe net mai multe
|
O poti lasa pe orcine da vezi ca psihologia asa din pacate ai dovezi clare ca o afectat multe lucruri si vezi si tu asta!!!!
|
schumy te rog nu folosi cuvinte mari care ne depasesc. nu uita ca nu toti avem facultate,io ca prostu mi-am dat seama de unde vine problema si asa ca nu ma mai duc sus. dar cine vrea intradevar sa vada o intalnire adevarata hai baieti la cluj cine vine sa deie un bzz pe id meu
|
facem o iesire in seara asta ? la platou sau pe depozitelor
eu as zice platou ca daca ajung pe depozitelor ma intind la prostii ... deci la 22 sau 23 la platou ? veniti ? 0743096848 |
Mergem toti sa cautam si noi ursoaica ?? :D
|
haideti la zoo .. la platou :D
|
nu am fost multi in seara asta. dar a fost bine. am ras am povestit, am mancat seminte. si nici ursoaica nu ne o prins :)
|
inca nu da nu e tarziu:) mc rik de tura ...
|
cu placere... si nu uita... vineri incearca SA VII
|
70% voi veni rik
|
Quote:
|
Esti bine venit loc este :P
|
deci maine seara la 10 la platou ... ?
|
eu la platou ma duc... incercati sa veniti in numar cat mai mare. pijule ar fii cazul sa nu mai fii asa misterios.. si sa te vad acolo zambind. heh?
|
Eu voi fii prezent .... zambind :D nu ar fii rau daca sar aduna lumea.... soare avem8)
|
no, asa sa fie, vreme buna si toata lumea sus.
|
la 10 la platou !! nimic mai tarziu ..dupaceea mergem dincol "la discoteca"..pe roti
|
sunt curios domnu pij... ca in ultimele dati numa gura a fost de tine.. :)) si atunci cand ai participat nu a durat mai mult de 30 min...
|
Quote:
|
ursoaica nebuna la platou... cu pui, a patruns in zoo.., a mancat doi mistreti si de 3 zile e in zona, pericol mare:)
|
Quote:
primiti la intalnire si persoane din Ludus |
mai ales daca persoanele din ludus se si baga... nu numa se uita
|
cu cea mai mare placere cum zice si rik din toti cati ne adunam ar fii frumos sa ne si dam ..ne intalnim la platou la 10 , sper sa ajung ca acum sunt in tarnaveni :(
|
deocamdata masinutza mea asteapta o inima mai buna dar sa speram ca pe saptamana viitoare sa ajungem si noi
|
Quote:
Quote:
|
pij-ule tu urmezi ..:))=))
|
Ma Radule io tiam zis mie nu mii frica numa daca vin si puii (copiii)atuncia nu mai am sanse :P da daca imi acopera spatele Vali si Carlos poate sa ii deie drumu la ZOO :d
|
pij-ule atunci diseara ne intalnim nu ? ...ai putea sa ma sponsorizezi cu niste bani imprumut =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning