Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

mareo 29-08-09 22:30

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2595813)
cat ajunge o protectie ? nu am mai vazut pana acum

8 lei

quick_silver2 30-08-09 02:29

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2595671)
Bicicleta mea, dupa ce am schimbat unele piese..

Well done,acu' o vad si eu dupa ultimele modificari.
Lasa teava de la sa cu scaunu jos jos jos,pana la cadru.
Pe spate cauta o guma lata lata...
Probabil sau stiu eu, zic ca ar da bine si ar fi mai comoda sa o faci Single Speed. Eventual cand te dai sau stiu eu sa nu tot cauti viteza potrivita.
What's next ?!

radu.3 30-08-09 09:08

Foarte faina mareo ;). Proaspat puse cauciucurile sau cum de-s asa stralucitoare? :D

P.S: o sa caut si eu protectie d-aia, chiar foarte buna ideea :D

mnc.risty 30-08-09 09:43

Iti zic eu ca mareo nu vrea sa o faca single speed:lol:..

D.Y ¬ 30-08-09 11:48

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2595771)
Sa stii ,ca protectia aia ajuta mult... cu toate ca scrie merida pe ea!

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 2595807)
Chiar asa mult conteaza ca pe protectia aia scrie merida?..si eu am exact asa si e ok..cred ca teai gandit sa mai faci si tu un post..

PS:daca gasea cu cube sigur isi lua;).

Scuze băieţii!!! A fost târziu şi nu am văzut că e protecţie. :)

xgeox 07-09-09 18:03

In sfarsit m-au sunat de la Ups,mi-au venit noile discuri.

aleyx_oltcit 07-09-09 19:12

baietii ..o furca cu suspensie are cnv ?:D

alynex 07-09-09 20:10

Doresti doar o furca telescopica, sau vrei o furca adevarata:???:?
In fine:rolleyes2...uite-te aici poate o sa gasesti ceea ce ai nevoie:D.

LAZ'u 11-09-09 15:45

Frumoase biciclete aveti baieti.

vacaroz 13-09-09 13:23

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2587272)
nu-i a mea... gasita pe net... roman inventiv...:| e facuta de "daunhil"... nici nu vreau sa ma gandesc cum te dai jos/ urci pe ea... ca pe cal:))

frate m`am dat si eu odata pe o bicicleta asemanatoare... pe fata avea furca de motor... nuj exact decare dar era foarte lunga. pe spate avea 2 arcuri normale si.... nu era chiar asa de inalta ca asta, doar pe fata. bicla aia era dementiala, nu simteai nici`o groapa, gropita, crater cu ea :D era ca o "limo" cu suspensii de barca... nu prea mergea sa te dai cu ea pe munte ca era foarte foarte moale :d oricum mi`a placut mult bicla aia, chiar vroiam sa o cumpar dar nu incapea in lift :))))

Alex30 15-09-09 14:10

Are cineva idee cum pot sa scot si eu pinioanele ? Vreau sa le pun pe alta janta:rolleyes2

aleyx_oltcit 15-09-09 14:13

cu o cheie speciala care intra pe interior

(!8Y_M 15-09-09 14:14

exista 2 metode...

1.. sa ai cheie speciala care intra intre ax si pinioane... poti sa apelezi la un service in caz ca nu ai:P

2.. desfaci piulita pinioanelor.. le dai jos.. iti cad toate bilele.. scoti frumos cateii.. si bagi o cheie franceza sau un mox in lacasul cateilor... si invarti in sens invers al pedalarii... dar risti sa strici montantul respectiv... depinde de pinioane...

dns_dns 15-09-09 14:20

5 Attachment(s)
tin sa va salut pe toti pasionatii de aici! am vazut multe biciclete frumoase in care s'au investit cateva sute bune de euro. felicitari tuturor pentru ca sunteti fani ai vehiculelor pe 2 roti!
asemenea voua detin si eu o bicicleta, nou-achizitionata.

cadru: Cannondale F5 Small

suspensie: HeadShok Ultra

ghidon: Truvativ Hussefelt
pipa: Cannondale
cuveti: Inspiration SI System
mansoane: WTB 4 front clamp-on

pedalier: Shimano Malaysia
pedale: DMR V8
ax pedalier: Shimano 113

manete schimbatoare: fata: Sram SX5
spate: Sram SX5
schimbatoare: fata: Shimano Deore
spate: Sram X-7

scaun: Velo Plush D2
tija scaun: Truvativ Double Clamp

jante: Remerx Grand Rock
cauciucuri: Maxxis Minion DH 2.35
butuc: fata/spate: Joytech
lant: Shimano HG

* roata spate si frana sunt provizorii.

in viitor: frane v-brake, jantele vopsite in culoarea alba si butucii in culoarea portocalie; mai tarziu, poate, o alta suspensie.

to be continued...

D.Y ¬ 15-09-09 19:49

Quote:

Originally Posted by dns_dns (Post 2641677)
tin sa va salut pe toti pasionatii de aici! am vazut multe biciclete frumoase in care s'au investit cateva sute bune de euro. felicitari tuturor pentru ca sunteti fani ai vehiculelor pe 2 roti!
asemenea voua detin si eu o bicicleta, nou-achizitionata.

cadru: Cannondale F5 Small

suspensie: HeadShok Ultra

ghidon: Truvativ Hussefelt
pipa: Cannondale
cuveti: Inspiration SI System
mansoane: WTB 4 front clamp-on

pedalier: Shimano Malaysia
pedale: DMR V8
ax pedalier: Shimano 113

manete schimbatoare: fata: Sram SX5
spate: Sram SX5
schimbatoare: fata: Shimano Deore
spate: Sram X-7

scaun: Velo Plush D2
tija scaun: Truvativ Double Clamp

jante: Remerx Grand Rock
cauciucuri: Maxxis Minion DH 2.35
butuc: fata/spate: Joytech
lant: Shimano HG

* roata spate si frana sunt provizorii.

in viitor: frane v-brake, jantele vopsite in culoarea alba si butucii in culoarea portocalie; mai tarziu, poate, o alta suspensie.

to be continued...

Frumoasă bicicletă!!!

Ai grijă de ea!!!

Şi fără incidente!!! :D

Alex30 15-09-09 20:35

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2641656)
cu o cheie speciala care intra pe interior

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2641657)
exista 2 metode...

1.. sa ai cheie speciala care intra intre ax si pinioane... poti sa apelezi la un service in caz ca nu ai:P

2.. desfaci piulita pinioanelor.. le dai jos.. iti cad toate bilele.. scoti frumos cateii.. si bagi o cheie franceza sau un mox in lacasul cateilor... si invarti in sens invers al pedalarii... dar risti sa strici montantul respectiv... depinde de pinioane...

Multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat cu ciocanul si o surubelnita. Si fara sa le stric :-)

aleyx_oltcit 15-09-09 21:18

bv..ce naiba pinioanele is treaba usoara :D

(!8Y_M 15-09-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 2642729)
Multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat cu ciocanul si o surubelnita. Si fara sa le stric :-)

frate.. cat de mult erau folosite?:|

eu ma rupt o cheie speciala incercand sa scot un set.. si nu a mers nici cu blocat in menghina.. am reusit cu o cheie reglabila infipta in lacasul cateilor....

sau u ai desfacut decat pinioanele.. fara "miez"?

Alex30 16-09-09 20:43

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2642872)
frate.. cat de mult erau folosite?:|

eu ma rupt o cheie speciala incercand sa scot un set.. si nu a mers nici cu blocat in menghina.. am reusit cu o cheie reglabila infipta in lacasul cateilor....

sau u ai desfacut decat pinioanele.. fara "miez"?

Mi-am schimbat jantele am pus duble si alea de pe jante duble erau foarte putin uzate iar ale mele erau ok asa ca le-am dat pe ale mele jos si le-am pus pe aia. Si eu am rupt vreo 2 surubelnite pana le-am scos dar in final am reusit :D. Si le-am desfacut cu tot cu "miez"

dns_dns 17-09-09 13:51

mersi d.y! am multa grija de ea

cca_golf 17-09-09 20:28

unde pot gasi in satu mare magazin de biciclete ? nu dhs sau first bike , pe la 6 milioane jumate daca se poate full suspension :-)

aleyx_oltcit 03-10-09 09:04

1 Attachment(s)
ii haaaaa

Darius DMS 03-10-09 09:37

1 Attachment(s)
salutari.....am o bicicleta dhs,si m-am gandit sa o fac dupa propriul plac....vreau sa fac o lucrare in gen NFS ProStreet...cred ca stiti la ce ma refer....culoarea va fi:negru mat cu verde(inca nu stiu,deschis sau inchis:???:),rotile negre cu buza neagra(ar da bine o jantele sa fie diferite???adica,una de-un fel si alta de altul),niste X-uri din alea(ca in poza)facute din sarma adevarata......cam astea ar fi planurile mele.....voi incerca sa pun si poze....orice sfat e bine-venit.....bafta tutunoro..

cu stima,DMSu

aleyx_oltcit 03-10-09 09:41

1 Attachment(s)
poi a mea e negru mat cu verde....pune verde mai inchis ..cu verde deschis o sa iasa naspa ...x-urile alea la aerograf iti ies bine ..dar nu iti ies pe vopsea mata(cred)..pune poza cu bicla ta s ao vedem

Champion 03-10-09 09:47

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2688249)
salutari.....am o bicicleta dhs,si m-am gandit sa o fac dupa propriul plac....vreau sa fac o lucrare in gen NFS ProStreet...cred ca stiti la ce ma refer....culoarea va fi:negru mat cu verde(inca nu stiu,deschis sau inchis:???:),rotile negre cu buza neagra(ar da bine o jantele sa fie diferite???adica,una de-un fel si alta de altul),niste X-uri din alea(ca in poza)facute din sarma adevarata......cam astea ar fi planurile mele.....voi incerca sa pun si poze....orice sfat e bine-venit.....bafta tutunoro..

cu stima,DMSu

X-urile alea nu dau bine pe biciclete pt ca pur si simplu nu ai spatiu pt ele...lasa jantele la fel ca o sa dea mai bine..fa jantele,ghidonul scaunul si furca fata negre mat si restu cadrului verde inchis (mat) astea-s sfaturile mele :) apropo dhs nu sunt bune mai deloc nu iti recomand sa iti bagi banii in ea dar daca asta e dorinta ta ..:)

Darius DMS 03-10-09 09:49

3 Attachment(s)
nu ai inteles...X-urile nu le fac cu aerograf,ci le fac din sarma adevarata....

uite poze de unde m-am inspirat(o macheta 1.18 )....ultima poza e faza cu sarma...

aleyx_oltcit 03-10-09 09:51

si tu vrei sa gauresti cadru? :| o sa iti intre apa ..na lasa x-urile fao la culoare frumoasa

Champion 03-10-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2688278)

uite poze de unde m-am inspirat(o macheta 1.18 )....ultima poza e faza cu sarma...

Ba da, am inteles dar intelege si tu ca nu ai spatiu pe un cadru sa faci x-urile alea..:)

(!8Y_M 03-10-09 10:51

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2688178)
ii haaaaa

unde te crezi ma? la rodeo?:))) pune mana si fa bicla aia:-w ca te sparg... in ce stadiu e? ca pe mess nu te mai vede omu...

DMS-ule... daca le faci cu vopsea.. o sa iasa naspa pt ca e cadrul ingust... daca e faci cu sarma.. cum o faci? le lipeste cu super glue? ca sper ca nu gauresti cadrul...

un sfat.... du-te la careva care stie sa faca chestii deastea.. si sa-ti picteze o crapatura pe cadru.. si apoi sa faci si sarmele alea.. ca alea daia sunt puse;)

dns_dns 03-10-09 10:57

1 Attachment(s)
darius, uite o poza cu fosta mea bicicleta. poate te ajuta

GJ 64 GAB 03-10-09 16:34

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2688278)

Înafară de faza cu sârma, totul e Ok!

aleyx_oltcit 03-10-09 17:45

eu cred ca ar fi cam tiganeste faza cu sarma....prinzi cu sarma...pana acasa tine :rolleyes2 :))

GJ 64 GAB 03-10-09 17:55

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2689424)
eu cred ca ar fi cam tiganeste faza cu sarma

Păi de asta ziceam şi eu!... Mai bine mai simplă, decât sorcovă!...
Ar fi frumoasă negru mat cu verde fosforeşcent!

D.Y ¬ 05-10-09 11:33

Nu am văzut să fie vrun grup social de biciclete.. aşa că am creat eu unul.

2 Roti - biciclete.

Darius DMS 05-10-09 18:36

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2689256)
Înafară de faza cu sârma, totul e Ok!

ok,am inteles....verde fosforescent rar gasesti in botosani....sper ca de craciun sau de ziua mea sa primesc un aerograf de la parinti:D:D:D....pana atunci,va tin la curent(fara poze,din pacate:(():azi am mai razuit vopseaua....mai am doar furca si spatele...si termin naibii,ca mi-a luat o saptamana pana acum doar cu smirghel:evil::evil:.....am o problema:am avut un accident inainte sa ma acup de ea:(,un scuter ma izbit in plin(cel ce conducea fiind beat) si mi-a indoit roata spate:((:(((nu foarte tare,dar se aude naspa cand merg cu ea pe sosea)....stici cum pot rezolva?inafara de inlocuirea ei???

p.s:D.Y,cum putem da join in grup??

D.Y ¬ 05-10-09 19:11

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2695161)
ok,am inteles....verde fosforescent rar gasesti in botosani....sper ca de craciun sau de ziua mea sa primesc un aerograf de la parinti:D:D:D....pana atunci,va tin la curent(fara poze,din pacate:(():azi am mai razuit vopseaua....mai am doar furca si spatele...si termin naibii,ca mi-a luat o saptamana pana acum doar cu smirghel:evil::evil:.....am o problema:am avut un accident inainte sa ma acup de ea:(,un scuter ma izbit in plin(cel ce conducea fiind beat) si mi-a indoit roata spate:((:(((nu foarte tare,dar se aude naspa cand merg cu ea pe sosea)....stici cum pot rezolva?inafara de inlocuirea ei???

Apeşi pe link!! Cel din postul meu anterior. Şi dai join group. Voi încerca mai târziu să fac grupul popular mai precis să fie inclus în " group membership "

Şi vă voi da accept la toţi care v-aţi prezentat bicicleta pe acest thread şi cei care sunt pasionaţi restul nu vor primi accept. :D

GJ 64 GAB 05-10-09 19:14

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2695161)

Păi încearcă s-o îndrepţi din spiţe, ca şi când ai centra-o!...

Darius DMS 05-10-09 19:20

spitele sunt intacte....e problema de roata(nu stiu cum naiba sa ma explic,nu stiu cum se cheama acea chestie)....

(!8Y_M 05-10-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2695313)
spitele sunt intacte....e problema de roata(nu stiu cum naiba sa ma explic,nu stiu cum se cheama acea chestie)....

spitele sunt intacte;) dar ia controleaza-le sa vezi ca sunt tensionate diferit...

pune mana si strange usor spitele din sensul opus... adica.. daca roata e indoita spre stanga.. strange-le pe alea care se duc spre dreapta si desfaci putin alea de pe stanga.... si invers.. dar usor.. sa nu le rupi...

DY... bft cu grupul.. da-mi si mie add pls.. am biclele prezentate ceva pagini mai in spate.. toate 3 + tricicleta :)))

D.Y ¬ 05-10-09 19:51

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2695331)
spitele sunt intacte;) dar ia controleaza-le sa vezi ca sunt tensionate diferit...

pune mana si strange usor spitele din sensul opus... adica.. daca roata e indoita spre stanga.. strange-le pe alea care se duc spre dreapta si desfaci putin alea de pe stanga.... si invers.. dar usor.. sa nu le rupi...

DY... bft cu grupul.. da-mi si mie add pls.. am biclele prezentate ceva pagini mai in spate.. toate 3 + tricicleta :)))

Ţi-am dat. Mersi.. am vorbit cu aleks şi am făcut cerere de moderator pe acest topic după ce voi avea această funcţie vom dezvolta această mică comunitate. În fine.. a zis că de chestia cu moderarea se rezolvă pe la sfârşitul lunii că sunt prea multe evenimente şi nu au timp.

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning