![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
greseala mea ..scuze ! |
Dacia Rally Team 4Tuning Fever
Limuzina alba din spate am vazut-o si prin Costanta.:D |
Quote:
|
Quote:
|
B 83 DAC :cam distanta mare intre faruri si spoiler(fata) se vede naspa rau.. si nr d inmatriculare.. este prins aiurea...!parerea mea..d novice:D!
|
Quote:
|
Attachment 313025Dacia asta facea spectacol pe vremuri...
|
1 Attachment(s)
Attachment 313029nu merge sa pun poze
|
1 Attachment(s)
Attachment 313030 Am rezolvat problema.
|
ai auzit d REMAT?>?:)) :D
|
vai cum nu stiti ce vorbiti :bored:
|
1 Attachment(s)
dacia lui Nicolae Grigoras (Brasovia)
|
Quote:
|
dacia nova de mai sus am vazut la legale pe aeroport si da chiar a facut spectacol fata de alte masini straine sau nu.....MisterYo cat despre ce ai spus tu cu remat dc te refereai la nova te'as ruga sa imi explici din ce motive sa o duca la remat? (nu e ingrijita, nu straluceste vopseaua pe ea ,nu are codita de rechin ,e priza pusa aiurea ,nu are interior???omu a investit in ce a dorit acum am uitat ca trebuie sa fie si frumoasa sa mai si fuga dar nu au toti buzunaru mare)
|
Ce motor are RLR-u sub capota?
|
1 Attachment(s)
o sprtiva ffff frumoasa ...simpla dar frumoasa..
|
Sa-mi bag pwla ce tziganie de motor si lucrare; cea mai mare cioclarie posibila,pun pariu ca nici macar nu e functionabila.Astia de la Dacia Rally Team numai bulangii cu bani si fite de mari reisari.
|
ai facut o opera de arta, fiecare gaura cu cauciuc de protectie, figuri chestii nebuneli :)
superbe roti in sfarsit le-am vazut in poze. bafta |
moama te pomenesti ca asta e gordina aia veche a lui stragopulos sa mor...al cui e frate motorul ala ?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu il cred, parea convingator
|
se poate spune puterea asa aproximativ...in jurul carei cifre se invarte ?:D
|
7 Attachment(s)
Niste dacii dragutze de pe la noi ....
|
iti dau dreptate grs pe primul loc
|
si ce au daciile alea asa de special la ele de le ai pus aici? la una am vaz un capat de toba urat, la alta un spoiler cu o mare priza de aer, inutil, dar poate ii place sa ia mustele din el cand merge pe autostrada cu 80 la ora...
|
Quote:
|
cea galbena nu isi are locu aici ,in afara de o caroerie impecabila si "line" buna nimik....
nush de celelalte...poate ascund monstrii sub capota |
Quote:
|
6 Attachment(s)
dacia 1300 1969 se zice ca e masina cu nr. 90 :D
|
Quote:
da` probabil ca sunteti invatati (astia care comentati aiurea) cu avioane numa bine ;) |
nu comentez aiurea, io presupun k la topicul asta intra daciile care au facut istorie, care au avut ceva de spus celor care cred k dacia nu e masina
|
Quote:
pana la cele modificate zice aici bine, daca nu place, rog moderotoul sa stearga postul meu. dar macar sa se fi respectat 90 % ideea de inceput a topicului |
lasa-i ma in pace ca tre sa zica si ei ceva.......;)...nu-i mai baga in seama,ca numa de comentat is buni majoritatea
|
Quote:
|
mda, pacat k apar prea multe masini care nu au nimik special pe ele, in loc sa se discute spre exemplu de vechile dacii de raliuri care ar face de ras cele mai multe din masinile de pe drumurile din zilele noastre
in fine, nu cred k mai are rost sa postez, oricum multi dintre cei de pe forum au o gandire comunista si nu le convine cand spui un adevar asa k pt mine, incearca sa ma lamuresti sa imi spui ce au asa de special la ele daciile: aia galbena si aia argintie cu plasa aia de tantari in fata parerea mea e k singurele masini acceptate aici ar fi COX, cele din DRT si vechile dacii de raliu... da na, ce stiu io pana la urma de masini? de la Zaraza pt adevaratele NIKEURI de pe luneta, numai respect sunt curios daca ma asteapta un ban p forum |
cum probabil stii si tu, pe dacie nu prea prinde tuningul exterior.ma refer la spolere .. si alte accesorii.
cea argintie, chiar are un aspect exterior placut. in fine... gusturile nu se discuta dacia galbena este o dacie simpla, a unui tip care are multa grija de ea si arata bine. scuze offtopicu' |
Quote:
|
prea multa vorbaraie....nice pictures ;)
|
5 Attachment(s)
...............
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning