![]() |
Talbot Horizon :?:
|
nu e talbot
|
cumva primul model de Opel Kadett :?: :oops:
|
indiferent ce-o fi, e pt piata americana deci poate se cheamaaltfel dekat o shtim noi :roll:
alexutzu..cum adic primul??! :oops: poate vrei sa zici al cincilea model de Kadett :lol: ..Kadett D |
hai sa dau raspunsul korekt, dar e cu schepsis treaba pt ca e frate geaman...Plymouth HORIZON si Dodge OMNI care sunt fratii Horizon-ului cunoscut de noi facut de Talbot care face parte din grupul Chrysler :joy:
deci kam atat e de zis, akuma sa caut o pozna potrivita pt voi :twisted: EDIT: akuma ka suntem in perioada Sfintelor sarbatori de Paste, incercati linkul urmator si precizati neaparat modelul si anul, k altfel e prea usor, oricum e usor :P http://www.starterupsteve.com/swf/rapeasterbunny.html? \"Paste Fericit\" |
plymouth horizon era, da 8)
|
Re:
Quote:
|
adika me refream si eu k tu te refereai de fapt la al cincilea model(cel din poza Kadett D)
primul Kadett e antic rau(1936 cred), ultimul GSI(gen Cielo) este model 6...sper ca s-au lamurit generatiile :lol: deci nimeni nu ghiceste masina mea, cea cu iepurasul din linkul de mai sus :?: :roll: |
`59 Cadillac Eldorado Biaritz
Sa puna altcineva poza pliz :bunch: |
sa fim serioshi, 59 e o legenda, asta nu prea...deci mai incercati anul :oops:
|
se pare k v-a lasat iepurashu HIP HOOPER fara glas :P :lol:
este Cadillac 1958 :ciggy: a gent's car :evil_laug Google= :paper: Just Do It puneti o poza k eu va las fara replica :mrhappy: |
se pare k v-a lasat iepurashu HIP HOOPER fara glas :P :lol:
este Cadillac 1958 :ciggy: a gent's car :evil_laug Google= :paper: Just Do It puneti o poza k eu va las fara replica :mrhappy: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Willys :?:
|
Re:
Quote:
|
pai ce sa zic, in primul rand e Custom made, adik modificat si nu mai poate fi recunsocut dekat ghicit, stopuri, bara originale s-au dus pe p... :oops:
mai incercam :P Dodge pick-up 1940?? |
sau ceva de la FORD? :D
|
E un pick-up din '42
|
deci cum ziceam Dodge 0,5-ton Pickup din '42 dk vrei tu neaparat :P sau Chevy Pick-up doar din '42-'46
Ford no way, are altfel fata.... |
2 Attachment(s)
deci final: cea din poza e un frumos exemplar de Chevy Pick Up din 1942 cu un gigantic V8 :peace:
|
:tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap Bravo Florin_cars
|
1 Attachment(s)
azeara eram terminat, de abia am cautat ce e, nu am apucat sa mai postez si altceva..
dar pun akuma |
dk tot s-a vazut postul at sa dau unu, doua hinturi :P
este americana si a murit un presedinte in marca asta :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
florine cred ca ar trebui sa ti se deschida doar tie un topic frate :twisted: |
k bine spuneti :oops:
my bad, pasiunea mea nebuna, dar mai devreme am zis k nu o sa mai pun poze(tot timpul), fiind mai amuzant sa le ghicesc, le ghiceam eu si puneati voi, dar dk voi n-ati pus, trecea timpul si am tot pus eu. Ce sa fac dk tot le ghicesc :wink: bine fie, nici mie nu-mi plac japoneze, dar dk astea sunt regulile, cine ghiceste pune poza. Chiar nu shtiu ce altceva sa pun, masini de zi cu zi cunoscute sau..japoneze neshtiute nici de mine. De azi trec si pe alte continente....nu renunt neaparat la americane :wink: si precedenta era Lincoln Coupe 1946, dk era chiar asha de greu de aflat in ce marca a murit JFK. pune poza primul care are buna dispozitie s-o faca :P P.S. niciunde nu se specifica k e interzis sa pui americane, plus k n-am pus numai eu americane, uitati-va la ultimele posturi, e de-ajuns. fiecare pune ce shtie, ce-i place :D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mersi xxdadixx
dk nici asta n-o shtiti ...I'm gonna sue U :D |
renault espace?
|
aproape, co-nationala :wink:
|
peugeot 806[7]
|