![]() |
Re: Accidente
sincer, nu stiu cum ai putut sa NU faci CASCO.
|
stii carei faza:aveam CASCO pt ca era peleasing si cum nu eram eu proprietarul ci firma de leasing nu pe mine m-a despagubit mie mi-a dat epava...
|
2 Attachment(s)
multe accidente in ultima vreme.....aseara am avut cu niste colegi un accident pe Baciului, a fost polei, aglomeratie.....iar la constatari nu am mai vazut parcarea aia sa plina de mult....
asta a fost ''victima'' de aseara...avea un copil de 6 luni care il tinea in brate pe , in fata, nu a patit nimica, dar uitati cum arata dacia din 84'....noi nu aveam Casco, doamne ajuta cu RCA-ul |
2 Attachment(s)
dacia solenta....nu stiu ce so intamplat am gasito asa :D
|
fixius unde-am vazut noi miercuri solenza asta? ca inca ti-am zis sa-i faci poza :D...nu mai stii strada?
|
las ca acuma iam facut eu poza nui stres da nu sti ce so intamplat pe acolo ?
|
nu ca si eu m=am intrebat ce-o patit
unde ai gasit de i-ai facut poza? |
ii in someseni pe branului, dupa cum arata o luat stalp!
|
Cred ca e Solnitza ce a dat intr-un lupo langa podul de la Terapia...asa arata si aia cel putin...tot alba si cu fatza muci :P
|
solentza e pe branului in someseni da e varza si pe partea dreapta .... lasati ca o sa ii fac poza din toate partile ca e tot acolo:)
|
eu nu va inteleg, de ce faceti poze la masini lovite de cine stie cand? mai ales ca nu stiti nimika despre ele, dar cum vedeti o masina muci, cum i faceti poza...:P Parca topicul era despre accidente recent intamplate, cu poze facute imediat dupa accident..NU ca i vad neaparat locul la topic, dupa ce am fost intr-un accident si am vazut poze, si la tv comentarii..imi venea sa i iau in sfinti pe cativa..dar daca topicul exista, macar faceti-l cum tre...
|
poi daca tot vorbeste aiurea.. numele la topic e "Accidente" nu " Accidente recente " iar daca omu pune ... poza.. bravo lui.. de ce va luat de satisfactia lui?
|
accidente nu inseamna "gasesc o masina muci pe marginea drumului, repede sa i fac poza, apoi o pun pe net si scriu nu stiu nika, nu am vaz nika, asta am gasit" CA NU AJUTA CU NIKA , E TOTAL INUTIL, intelegi Fixius? accident nu inseamna masina accidentata de nu stiu cand pe marginea drumului. Pui poza cand stii ceva despre masina resp, cum s-a intamplat, etc. Ca asa cu ce ne incalzeste ca ai vaz o masina muci in parcare, si repede i faci poza...aiurea.
|
da inteleg ai dreptate.. m-am pierdut eu... cand am vazut ca te-ai luat de respectivu.. nu am fost eu atent ! imi cer scuze !
|
da ala din felkeac de ieri de pe la ora 15.30 stie cineva ceva?
urcau masinile de pompieri, descarcerarea, salvarea de numa numa pe feleac... |
Quote:
|
O vazut careva ce o fost sambata la politie pe albac? plin plinut o gramada de lume cu masini lovite...o nins un pic si culmea parca toti handicapatii s-or suit la volan. Acolo trebuia sa faceti poze :) Masina mea era parcata si o venit unu hotarat de mi-o spart tot spatele... **tule muma lor... ASTA E A 4 OARA cand mi-o loveste careva in parcare
|
:) asta da ghinion....poate face un dk frifting in parcare si-o scapat-o :P
|
1 Attachment(s)
Masina unui prieten,mah rog a lui taicaso.In drum spre bucovina o derapat si o agatat nush cum parapetu.Era sa pice naibii in prapastie.Ce face lispa cauciucurilor de iarna :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rar mai vezi asa ceva domne feri!(nu stiu daca ii locul potrivit dar vreau sa stiu de unde pot face rost de un eclipse mai noua sau mai veche )contact me cu detalii |
|
urat de tot frate...
|
"Nu era in nici un club al pasionatilor"...adica????...ce vor sa zica cu asta?...ca cine e intr-un club face accident...wow!!!...surpriza...nu era!?..."pista pentru formula 1"...ba cine dreaq le scrie replicile la astia?????????????????
|
doar unu o scapat si l-au dus la chirurgie plastica ieri pe la pranz....au fost la stirile de azi noapte de pe tvr1
|
de vreo 10 minute am vazut un accident destul de grav, la Lukoil Manastur, la coborare spre fabrica de bere. O Skoda Octavia MPV era spulberata pe rampa spre pompele din benzinarie, dupa ce a fost lovita din spate, destul de tare , de un CLio Symbol. Politia a venit, se pare ca erau victime, si au aparut si pompierii, pentru ca totul era chiar la intrarea in benzinarie.
Banuiesc ca Skoda ar vi vrut sa intre in benzinarie, iar Renaultul a lovit-o puternic din dreapta spate......altfel nu imi pot da seama, dar Renaultul era spre Hotel Pami distrus frontal, iar Skoda la intrarea in Benzinarie cu spatele distrus...... |
Quote:
|
nu nu nu, era un CLio alb, si scria Arabesque pe el, de firma....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nasol c accidentee astea frate..m-am uitat peste toate cele 26 d pagini si...ti se zbarleste pielea pe tne cand vezi....dumneze-u sa-i ierte p toti cae au murit ana acum in accidente rutiete si sper sa nu mai aud de asa ceva, sa ii fereasca D-zeu pe toti de asa ceva.
pun si eu nishte poze, sunt nishte poze EXPLICITE dak avetzi probleme va rog sa n le deschidetzi |
fuck :| :| :| deci sincer.. nu va uitati la z1 si z2 .. fuck :/ ... barrr ... Dumnezeu sa-i ierte.. .:|:|
|
nu ma asteptam sa fie asa de rau..:shock: :shock: :shock:
|
Awww.... mai bine nu ma uitam...nasol rau de tot :o
|
Merita sa cititi:
http://www.lambounfall.de/indexe.html A avut loc un accident F grav in rep. Ceha. Nu va uitati la poze ca-s foarte groaznice! http://www.neowin.net/forum/lofivers...p/t490553.html Scurt: Un pilot rally a dus o gagica la o tura cu Lambo-ul lui. Pe un sector de drum cu denivellari au zburat de pe drum cu peste 200. Masina s-a rasurnat si a luat foc... Aici sunt cateva poze in plus... Uitati-va numai daca neaparat vreti sa va fie rau! Multi au regretat ca s-au uitat la ele... http://www.mensix.com/article/News/90/ |
Un filmulet destul de dur, dar care sper sa ii faca pe cei care se cred piloti de raliu sa respecte regulile de circulatie. Pe drumurile publice ntotdeauna exista un factor de risc f ridicat, niciodata nu stii ce iti apare in fata:
http://www.funny-games.biz/videos/621-amateurrally.html |
Pe la 17:30 , azi a fost un accident teribil langa Spitalul de copii de pe Motilori.....Un taximetrist a lovit....si cred ca a si omorat o femeie de pe trecerea de pietoni. Urme de sange pe jos, masina, un Peugeot 407 alb, cu parbrizul spart, si urma de sange pe capota.....tot traficul a fost blocat timp de o ora in centru.....
|
acolo nici nu ma mir ca sunt accidente.
masini parcate si pe drum si pe trotuar, tu vezi verde la stop si ii dai. trecerea de pietoni nu mai este marcata, nu prea se vede indicatorul ca-i acoperit de copaci...si se intampla |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Duminica , pe la ora 17:30, Andrei Muresanu, intersectia Ponorului cu Zarnesti, Loganul urca regulamentar pe Zarnesti si a fost izbit in plin de Terrano,care venea de pe Ponorului, cred , avea cedeaza trecerea.
Chestia interesanta e ca tipa din taxi, clienta, era colega de serviciu cu soferul de pe Terrano, (Bechtel).Scuze pt calitatea pozelor , sunt facute cu telefonul mobil. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning