![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
Quote:
|
pozele?
|
Quote:
|
pozele? :D ->
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
da am vazut-o si eu azi:D la unirea numa ca nu are grilele pe fata pleoapele la fel si eleronu de portbagaj si bineinteles jantele:D doar kitu de spoilere este la fel:D si eleronul de luneta:D misto oricum si asta;) iar culoarea difera nu e bej sahara ci bej capuccino:D :lol: :lol:
|
Quote:
da este ceva .. ca si culoare se apropie de a TA ;):arrow: oricum interesanta ;):D |
dragutza... merita la spoileru ala sa-i mai bagi doua tobe si pe dreapta ;)
|
salutare liviu....ma deocamdata nu am cascavalu necesar pentru o dubla:)) :lol:
|
va stept in continuare cu orice sfat, impresie....
|
foarte frumoasa..sa o stapanesti sanatos!!!1,9 tdi mi se pare cel mai potrivit motor trage bine are si consum scazut si este si fiabil.Succes in continuare!
|
da sunt foarte multumit de motor mersi pentru aprecieri
|
Quote:
|
ma la consum e discutabil depinde cum mergi eu am asa: 5.5 in afara 6.0 in oras modificari la motor nu am facut momentan am 41000 km ;)
|
6.0 in oras ????
octavia 2.0 tdi cu 140cp consuma cam 10-11 in oras..cam mare diferenta |
eu in oras am reusit record de 6,4 intre orele 00 - 3 dim cel mai des 7-7,5
in timpul zilei daca am intre 8 si 9 sunt fericit, dar sare cateodata si de 10 (mers bara la bara) afara intre 5 si 6,3 |
da canon....e cam mare diferenta..dar gandeste-te ca e si vb de diferenta de cai 35 fiindca si motorul de 2,0 dezvolta alta tehnologie decat cel de 1,9 din cate stiu eu sunt cateva diferente,mai ales cuplul si depinde si de modul in care o conduci,poate mergi mai sportiv,poate el merge singur in masina:D:D Oricum,skoda rullz:D:D
|
Quote:
|
la mine asa e 6.0 in oras in medie uneori mai mare rareori mai mic dar in medie e cam 6.0 in conditiile unui condus de nivel mediu ca sportivitate ;)
|
pai si cand mergi cu ea? intre ce ore? noaptea sau in weekend? :)
fugi pana la masina si fac o poza la cb:D |
pe zi are in jur de 5 ore de functionare hai sa zicem maxim 7 pentru ca mai mult sta in parcare la servici;)) adica intre orele 8:00 si 16:00 apoi drumul spre casa care nu dureaza mai mult de 30 de minute fiind la 2 statii de tramvai plus micile cumparaturi pe care le faci tot cu masina;)
|
ok.. dute pana la masina si fa o poza la computer cu consumul mediu si de cati km nu a mai fost resetat. mersi
|
maine ca acum e prea tarziu:))
|
:shock::shock:deci ce sa mai zicem...ia uitati intrati aici www.primulmilion.ro si vedeti milionarul in kilometri:shock::shock::D deci Skoda power:D:D sa vedem si prima Octavia 2 kre o sa faca lucrul asta:D:D:D
|
Quote:
|
am verificat azi si copnsumul mediu este de 11.5 se pare ca am avut eu alte date in cap aiurea.....oricum stiu sigur ca atunci cand am luat masina consumul mediu in oras era de 6.5-7 cu certitudine imi cer scuze pentru datele eronate
|
Multumesc.. :D
|
Quote:
Quote:
Acuma ca a inceput scoala am scos cu BORA 9.5 % in oras. La CUPRA cred ca ajunge la 16% lejer ( imi consuma 14% asa la mers lejer si fara multa aglomeratie ) . Oricum BAfta cu masina si NU CONTEAZA cat consuma ci cum arata . Daca conta cat consuma iti luai SCUTER :lol::twisted: PS: Sper sa nu te fi suparat comentariul meu. XEL |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
urmeaza sa ii fac un mic update la interior zilele astea sa vedem cum stam cu timpu...
|
2 Attachment(s)
future....:arrow::?::!:
|
Adica o vopsesti,sau ce???
|
nu doar colantare. nu e nimic sigur inca.
|
Quote:
daca tot vrei sa schimbi culoarea...recomand o vopsire profesionala! |
Arata chiar bine cea din poze dar...cred ca e mult mai biine sa o vopsesti exceptand costul:shock:,care probabil o sa fie de ~4x mai mare decat colantarea:oops:.
|
zilele astea o sa revin cu ceva noutati pentru masina. am renuntat la ideea cu colantarea pentru ca sunt prea multe muchii care trebuie scoase...
|
am si eu o intrebare cine stie cum pot sa demontez bandourile din interior de pe usi si de pe bord?
|
de pe usi...trebuie sa demontezi panourile :cry:
stiu pt ca vreau si eu de 1 an si ceva sa le dau jos..dar nu ma indur! mi-e ca daca demontez panoul, chiar daca inlocuiesc clipsurile...sa nu inceapa sa zdrangane :cry: de pe bord sunt clipsate din ce stiu eu...cel putin cele doua din stanga si dreapta volanului... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning