![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Multumesc pentru "stop-cadru"......Calibra a plecat la fel de bine si cu TT-CZR dar a ratat treapta 2 de doua ori si am renuntat la cursa...chiar nu mai aveam de ce sa ma agit......iar la startul cu S3 albastru ar fi plecat la fel de bine daca nu mi-ar fi crapat cutia de transfer cand am demarat....oricum am castigat si cursa aia...cu un nor de fum venind dupa mine...:)
In rest sa ne auzim cu bine la urmatoarea cursa.... |
Quote:
|
felicitari organizatorilor
frumoasa cursa cei kre s-au dat cu mine,tin sa va anunt k am venit cu 270cp reglati d un boost controler manual kre cu leonul negru nu a mai tinut si a clakt dar nu-i nimic :) oricum,frumoasa masina am :P |
lasa czr-ule ca iti faci tu "buburuza", abia astept s-o vedem in mintile ei :D
|
Quote:
Glumeam..:)...Felicitari pentru masina... |
1 Attachment(s)
Quote:
Bataiiiee marrrreee mosuleeeeeee! pentru UFO Iar start bun, a gresit, asa e la liniuteeeeee castiga cel mai bun mosule. CALIBRAAAAAAAAAAAAAAA Scuze la tribunal sau la p***e cand nu poti. |
Quote:
Poate evo9 peste 15ani se da cu porsche din 2021. Mare comparatieeee, pacat ca ai avut opel si compari opel din 1992 cu evo si subaru din 2006. Cum dau soferii cu Vectra A flas la Lamborghini pe autostrada cu 260km/ora |
Quote:
felicitari organizatorilor si participantilor pt. ca si-au rupt masinile sa faca un super show................. |
vor veni si gramezi de poze ... putina rabdare
|
felicitari pt organizare !!! si la mai mare ...sau la mai multe :D
daca are cineva poze de la finish sau film cu cele doua seat leon cupra ....le vreau si io !!! |
-Discutia degenereaza Tuning Boy.......fara d astea "esti varza" te rog......va certati in alta parte aici discutati despre eveniment .
|
|
asteptam si restu pozelor :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
vad ca vati distrat bine ......am vazut si eu fimuletele....super tare...toate meritele si laudele catre organizatori..bafta in continuare:))
|
Quote:
merci mult |
felicitari tuturor.. care au organizat aceasta minunata cursa.. a fost foarte tare.. nu au fost incidente.... ceea ce ma bucura enorm..
multumesc organizatorilor.. ca mi-au oferit sansa sa fiu voluntar la aceasta cursa.. si sper ca pe viitor sa mai particip ca voluntar.. si la altele curse despre organizatori.. am numai cuvinte de lauda.. sebastian.. foarte echilibrat.. a coordonat totul ca un dirijor.. si totul a fost perfect.. florica.. la fel.. un mare om..si-a indeplinit sarcinile perfect.. spun asta pentru ca l-am vazut in actiune.. si nu a ezitat nici o clipa.. sa nu uit si de participanti care au fost foarte civilizati.. au respectat intocmai.. indicatiile organizatorilor.. FELICITARI TUTUROR.. PENTRU ACEASTA MINUNATA CURSA... chiar daca au mai fost mici scapari cu.. spectatorii.. |
Quote:
dar din pacate nu am fost la cursa si nu mi-am dat seama pe cele cateva filmulete ce masini cu tractiune integrala au mai fost, inafara de subaru si mitsubishi..:sad: am inteles ca mai erau si seaturi si audi etc... eu stiu f bine cum e cu cai multi si pe integrala, dar si pe tractiune fatza...nu se compara...la calibra 1,2 si o mare parte din 3 era un pare patinaj de roti, iar masina aproape ca nu se misca...nu am vrut sa fac o comparatie intre motoare, ci doar intre tractiuni |
https://www.youtube.com/watch?v=x6Ki9N945kY
Sper ca asta sa-ti fie pe plac :P |
Nu vreau sa fac prea multe comentarii.
E clar ca experianta si echipa de organizatori-coorganizatori si sprijinul Xteam au fost de mare efect. Cheia succesului a constat in asezarea publicului! Ca parte negativa si amendata de mine este lipsa la start a membrilor INSOMNIA. Iar daca este drumul ales de ei le urez succes, desi nu cred ca e o rusine sa te pui la start, chiar daca un ursulet muncit sau altceva iti injumatateste sansele. Felicitari participantilor si multumiri deosebite colaboratorilor care au fost la un mare nivel de profesionalism si caracter. |
Quote:
@Sebastian Felicitari pentru organizare tie si colaboratorilor tai......putin cam inghesuita locatia dar in rest totul merita nota 10+....poate data viitoare vedem si ceva grupe. |
Quote:
|
Quote:
225,dar cu ajutorul lui dumnezeu.la oradea o sa sar d 400cp ;;) asa k dak insisti... |
Quote:
si ca sa fiu on topic,felicitari organizatorilor pt ordine si disciplina :D |
as fi preferat totusi grupe k sa nu mai fie discutii d genul...din mers t fac,sau dau nos si sar 3 masini in fata...
a fost frumos sa vad toti granzii ...micutzu,sebastian si florica alaturi k sa iasa bine...si a iesit,la mai mare |
a iesit foarte bine, desigur si eu as fi preferat grupe ( poate asa ma inscriam ) :( asta este.. next time :D
|
Intr-o asa locatie "imposibila", nr.de masini mare ( in jur de 140) grupele ingreunau totul, dadeau totul peste cap... Cred ca asa a fost cel mai bine....
|
da... ai dreptate ...... in fine nu vreau sa critic.. a iesit bine ;)
|
Quote:
|
au fost 93 de mashini ca s-au facut libere...daca erau grupe gandeshtete cate mashini se inscriau!
|
|
tipul ala cu evo cu kre m-am dat eu,as vrea si eu nr lui d tel
nu d alta,dar ii pregatesc o surpriza kre va acoperi si starturi furate :) |
Numarul masinilor inscrise au fost de peste 100.
Nu toate au purtat nr de concurs, dar asta e altceva. |
Quote:
Daca nu afli nr. ala suna-l pe Katy ca are nr. de tel. al prietenei lui............:):) PS.Vezi ca femeia lui zice ca masina omului are 450CP.......noaptea.... |
Quote:
|
Quote:
O sa mearga in ceva timp f bine. |
Quote:
Eu n-am purtat nr de concurs pt ca banuiesc ca atunci cand m-am inscris eu nu mai erau numere (cred ca am fost ultimul inscris) |
Unii nu au vrut sa puna pt garantie ... numere au fost fix 100.
|
Am stat 5 ore ca sa ma dau de 3 ori cu 3 bucuresteni cu care m-am mai dat si aici la noi in oras. Parerea mea, trebuiau grupe, iar la sfarsit libere...
Am urlat 2 ore in parcare akolo sa caut un concurent (de teapa mea nu cu 50-100 cai mai mult ca mine), dak stiam nu mai faceam anumite eforturi sa vin si sa particip. Cu mici exceptii a fost o organizare de nota 10, poate se mai organizeaza si pe baneasa ceva... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning