![]() |
Re: Club TICO
9 si 10 sa fie, fara numar :)
|
2 Attachment(s)
Avand in vedere ca ovis a deschis topicul iar eu am realizat logo:-P ,si sunt destui care l-au votat,cred ca s-a hotarat: DENUMIREA CLUBULUI TICO DIN ROMANIA ESTE<<TICO SQUAD>> SI ARE DOUA(2) LOGO-uri ALTERNATIVE;ele fiind urmatoarele:
P.S. Banuiesc ca sunteti de acord si cu dimensiunile trecute in partea de jos a logo-urilor;o mica rectificare ar fi 60mm/120mm.Spargeti sampaniile!!:D |
yeyyyyyyyyyyy
|
sa fie intr-un ceas bun :) si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne si intalnim la o bericica si niste mititei...stiti zicala..."VIITORUL SUNA BINE".... BVO TATARMANE BVOO
|
iuresh, in sfarsit :twisted: ........... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sampanie nu, da un Qpack am spart :lol: acum lucrez la al doilea 8) TICO SQUAD !!!!!!!
|
bv baieti !!! sa sperm ca ne putem intalni cat de curand cat mai multi
|
in sfarsit .... sa fie cu noroc si mult bafta baietzi la tunareala si la cat mai multe idei bune pe viitor ... !!
|
vad ca aici lumea e activa .... am si eu o intrebare ... sunt din cta ... exista vreo firma care sa-mi puna folie fara sa ma mai duc la rar ??? dar sa fie omologata :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
multumesc ... am gasit pe lahovari ... acum ii pun folie ... oricum dau o bere |
aikman kt te ia pe folie ? si pe care geamuri iti pui ?
|
Quote:
:lol: |
aikman ... mult! io am dat un milion cu montat cu tot si pe fata .. cu folia mea ... si in banii astia mi-a dat si dovada :D
|
vedeti la ONYO la intrare in ovidiu...tico 2 milioane..omologata..
|
Quote:
bai nene tu esti din ploiesti .. eu din constanta.. la noi totu e mai scump ...si aici unde pun eu e sigur ca nu imi da nici un politai amenda pentru ele ... ca am fost cu ele la rar si sunt omologate de ei |
da in bucuresti stiti cat costa si unde se poate pune folie fara sa ti-o traga gaboru
|
Quote:
lasa ca iti la vara daca vi la mare :) |
:P pana atunci m-ai e destul
|
de aia am intrebat ca aci la mine in alba e cu 100 euro cu folia lor toate gemurile in afara de parbriz....
|
Quote:
care era ala cu un milion ? uite pana si in alba e 100 de euro |
aikman probabil o fi da numai omologarea, fara folii
|
1 Attachment(s)
uite ce belea arata :)) mai am putin de lucrat la imagine si e gata ... urmatoarea tura libera si imi pun si insemnele alea a lu tatarman 9 si 10 pe masina :lol:
|
da e posibil sa fie numai omologarea .. si nici nu sti sigur daca iti omologheaza orice folie
|
bine aikman traim in romania, aci cu 100 lei iti pun omologare, iti dau o bere si 3 numere norocoase la lotto :)
|
marfa atunci ... vin si eu si imi pun de 2 ori poate imi dau toate 6 numerele :))
|
aikman...arata chiar bine cu folie, numai ca trebuie sa zic eu ceva, da jos mainile alea de pe usi ca nu arata prea bine.
O sa revin si eu cu niste poze cu noul meu volan raid hp, si cu evazarile aripilor spate. |
bai nene ma lamureste si pe mine cineva ... pot sa-mi pun turometru pe tico ?? si cat costa ... ca ma fost azi la un service si mi-a zis ala ca cel putin 5 mil da imi gaureste o gramada chestii ... si nu suna prea bine
|
Quote:
multumesc pentru parere ... dar mie imi plac ... oricum cred ca prima oara cand o duc la spalatorie alea sar .. dar pun altele :)) |
3 Attachment(s)
Se poate pune turometru si nu e chiar asa complicat asa cum zic uni, si nici chiar asa de scump. Ce e cel mai scump este turometru(in functie de ce turometru iti alegi, gasesti si cu 150 lei). Legaturile le poti fece si tu ca nu e mare lucru are un + si un - pentru lumini si mai are un +, un - si inca un fir care merge la minusul de la bobina.
Nu se vad prea bine evazarile dar o sa revin cu alte poze, si in cealalalta poza volanul. |
1 Attachment(s)
al meu e mai sexy, e lucios,trag femeile la el :lol: :lol:
ps: poza e veche, in sensul ca acum am fetze de usi,plafon,etc imbracate in piele 8) scuzati modestia ....:-P |
Quote:
bre eu ma prind mai greu .. da si tu un id de messenger ceva ... sa te iau la intrebari pana ma prind eu exact ce imi trebuie si cum trebuie sa fac ... ca eu sunt cam varza cu mecanica ... sau in general cu tot ce tine de mashini ... dar acum imi dau interesul cat pot :) |
ID-ul meu este: monel_2311
TM 32 CIP: din cata stiu eu, si stiu bine, gusturile nu se discuta, ce ii drept e ca al meu nu este lucios, dar macar e RAID hp. |
Maine vreau sa-mi iau baterie si nu stiu daca sa iau tot una mica...Voi ce spuneti , una mare ar fi mai buna si de ce?
|
taramane, eu unu am auzit...am vazut baterie mai mare pe tico(ma refer la amperaj dar si dimensiuni) insa depinde de modelul de tico deoarece unele adik astea mai noi cu AC au un releu de incarcare mai mare fata de alea mai vechi, acum eu ce sa zic poate merge, eu unu din asta mica de 35 am si e buna zic io, acum dk vrei pt sunet ia-ti un condensator.
|
Tnx ovis ! Nu pt sunet vroiam,ma gandeam doar ca-i mai buna dar cred ca raman la originala...mersi inca odata.
|
baterie cu amperaj mai mare iti iei dak iti trebe' power pt vreo statie ceva, dak nu ai nu are rost sa dai banii pe o baterie de amperaj mai mare .... incarcarea e aceeasi, same s h i t ..... :-)
@WOW: nu era cu rea intentie man, crek eram pilit ca acuma vad ca mi-ai raspuns la ceva si nu tineam minte ce ti-am spus ....... m-am lamurit acuma, mii de scuze :rolleyes2 ps: cine are un condensator de 1F sau alt alternator (mai puternic,of course) ? |
e mai nasoala treaba cu condensatoarele k la noi gasesti noi de 1 F da numa de la 200 ron in sus :(
|
Mi-am luat un bosh de 40 , am verificat si incarcarea si nu vine destul curent:sad: ...Stie cineva sa faca din aluminiu (de preferinta in c-ta)chestii pt masini(spoilere, praguri,etc)?
|
ALUMINIU ?????????????? :shock:
|
Da!:-) Am niste planuri de viitor pt tico-ul meu dar as avea nevoie de cateva lamuriri din partea cuiva care a mai facut asa ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning