![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
Quote:
Prietene compania BHP pe care vad ca o promovezi cand a facut mecanica de mainuta livrata de unul din mari tuneri externi NU a realizat ca nu va merge masina respectiva ? De ce esti tu cel care lauda pe uni si arunca cu noroi in alti ? Si apropo Romanul nu este pregatit de la inceput sa bage banul in masina. Daca ii ceri 10-15 mi sa-i faci masina te scuipa. Dar la sfarsit cand trage linie.................... si tot nu merge. |
Quote:
|
deci,exista oare un tfsi mai tare,sau nu ?!
|
pai man, mai ai masina ?
|
Quote:
p.s. stii bine ca masina nu o mai am ;) |
nu e una mi puternica.sunt aproape zeci.cum sa pus pe a ta un soft si ce sa mai pus sau pussi pe altele inclusiv pompa.nu ai avut masina culturist ca sa creasca si alti ca ea sau nu.e o masina.si performantele unei masini se pot egala repede ca doar nai avut gt35
|
pai fara upgrade'uri de turbo, printre cele mai rapide cu FWD e Grecu (Insomnia) cu GTi 30 Edition by Revo, iar AWD sunt Nadir si Aiculedtzu cu S3'uri Revo. Dar exista din ce stiu eu unele cu upgrade'uri destul de mari de turbo. Iar de la K03 la K04 (adik GTi) simplu am inteles ca BYG, tot cu Revo se misca foarte bine
|
Quote:
|
Quote:
|
pai una cumodificari asemanatoare adica tot ce ai avut tu plus pompa ca ai avut si pompa.a fost frumos sa minti lumea ca nu ai pompa;))bine ca nai avut dracu ko4 sa zici ca ai tot ko3 da fuge de rupe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))).
|
Cea mai rapida Skoda este cea cu cele mai multe modificari facute cum trebuie astfel incat piesele montate sa lucreze in parametrii optimi unele cu altele ... IN MODIFICARI NU EXISTA LIMITE SAU MAXIM ! Deci nu se poate spune : Ba ... da maxim cu turbina asta ca dupa aceea nu ma mai joc .
Cea mai tare Skoda este in Anglia . |
Quote:
|
Quote:
nu prea imi place sa vb de lucrurile in care nu ma simt stapan pe cunostiinte :-):oops: ca dupa se creeaza situatii :lol: |
Quote:
o zi buna! |
Quote:
|
Quote:
|
BUNA
Am o octavia rs 2 de 250 Cp si am probleme. Nu mai trage asa cum tragea am mers in grecia si la jumatatea drumului nu mai tragea motoru asa cum trebuie, la intoarcere am venit cu 240 la ora dar tot nu trage motoru asa cum trebuie. Ce pot sa ii fac ce poate fi stricat la ea turbina , debitmetru, egr ul banuiesc ca asa se zice sau cine stie ce senzori? Dati va rog o idee ca in serviceuri nu stiu ce sa zica. |
Quote:
|
Nu scoate nici un zgomot nou nu scoate fum excesiv ci normal la fel de cand am cumparat-o si racirea la turbina din cate am inteles e pe apa si nu prea ar avea de unde sa scoata fum doar un fum alb daca ar scoate.
Si la diagnoza nu are nimic un singur lucru presiunea care trbuia sa o masoare debitmetru intre 3500 si 4000 rpm o masoara intre 4000 si 4500 rpm asta e singura anomalie. |
Daca e turbina stock, racirea nu are cum sa fie pe apa! Aer si ulei. Mai bine las-o asa (cu explicatiile) si du-te undeva, ca cine stie, poate ai 2 turbine - just kidding
|
Quote:
mai traiesti?! :D la tulcea ne onorezi cu prezenta? |
deci asa au zis aia de la skoda nu sunt eu de vina
|
Cu siguranta nu. Am si treaba plus ca trebuie sa schimb mai multe la masina. Spor acolo!
|
deci baiatul nu are de unde sa stie.dar ca de obicei se rade.are soft l a dim sport si se bal baie la o an turatie.turbina nici nui mai trage cum trebuie si nu tine boost suficient. posibil sa fi cedat dv ul stoc sau pcv ul ca la mine cu toate ca a fost eurojet a cedat
|
Quote:
|
deci maine merg cu ea sa se uite la acest DV dar imi puteti spune ce e si acel PCV? si unde este poate se poate uita si la el.
am fost azi la skoda si are 2 tipuri de DV unu la 125 ron si unu la 250 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning