Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda RS TFSI by DimSport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/37897-skoda-rs-tfsi-by-dimsport.html)

gollum_ 24-02-09 02:09

Re: Skoda RS TFSI by DimSport

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1660007)
Ai dreptate .. am folosit un cuvant putin cam dur ... trebuia sa spun ca nu ai fost informat bine ... nu vreu sa ma cert cu tine ... nu am de ce sa fac lucrul asta.
Eu am ceva de impartit cu adevarati "tuneri" care cam lipsesc din adsfel de discutii .... ca doar sunt tuneri ... desi pe alte forumuri mult mai mari ei sunt prezenti zilnic si dezbat teme legate de performantele unei masini ... aicea e o liniste totala ...ne lasa pe noi sa ne certam si sa le dam lor bani degeaba ... lasandu-ne cu impresia ca au facut avioane din masinile noastre ... si facand experimente pe spinarea noastra ... pe bani nostri ... si nimeni nu are curaj sa se ia de ei .... continuati asa si o sa ajungeti la concluzia ca " idiotul ala de pe 4tuning nu vorbea prostii cand se lua de ei " .... si aicea nu ma refer la Ceky sau Master Tuner ... ci la marea majoritate a lor ..nu vreau sa dau nume ... der voi stiti vorba aia " in sinea voastra stii despre cine vorbesc " ... aratati-m o masina facuta in romania bine (adica si performante si fiabilitate pe masura componentelor puse pe acea masina) ... nici un tuner din romania nu "stapaneste" un model anume de motor sau masina.
Asta indica oarecum infatuarea Romanului de a se compara cu cei mai buni fara a avea vre-un fel de acoperire in adsfel de afirmatii.
Performantele tunerilor ar trebui sa se compare in masini care sunt pe strazi si au rezultate bune .... sau au reusit sa participe la competitii internationale si au obtinut rezultate remarcabile ... nu cu declaratii de sute de cai si performante exorbitante numai teoretic.

Prietene compania BHP pe care vad ca o promovezi cand a facut mecanica de mainuta livrata de unul din mari tuneri externi NU a realizat ca nu va merge masina respectiva ?

De ce esti tu cel care lauda pe uni si arunca cu noroi in alti ?

Si apropo Romanul nu este pregatit de la inceput sa bage banul in masina. Daca ii ceri 10-15 mi sa-i faci masina te scuipa. Dar la sfarsit cand trage linie.................... si tot nu merge.

naka66vio 24-02-09 02:14

Quote:

Originally Posted by herea_costin (Post 2094894)
saracu calimero... are suflet bun omu' si parca are si dreptate in ceea ce spune, bineh mai putin treaba cu cifra octanica sau wastegate-ul, da' ma rog... ideea de baza o sustin si eu: tunerii romani sunt o mica parte ambitiosi, seriosi si profesionisti, iar marea majoritate niste tzepari vitan tuning manele powerbox mii de cai putere mancatziash. Cu toate ca ambele categorii au rezultate mai mult sau mai putin bune, asta nu inseamna ca se pot compara cu nume mari precum APR, GIAC, MTM, etc.

Extras din cele spuse cu cateva pagini in urma, " daca ai un site frumos asta nu inseamna ca esti si bun" sau o chestie de genul asta... BA DA, daca ai un site " frumos " inseamna ca esti bun... inseamna ca stii ce inseamna marketing, inseamna ca stii ce inseamna serviciu clienti, inseamna ca iti permiti un site de genul ala, iar daca iti permiti un site de genul ala inseamna ca ai si produse bune ce se vand intr-un numar mare de unitati.
Daca nu ai un site " frumos " inseamna ca afacerea ta traieste fluctuant, cultul brandului nu exista, afacerea in sine nu este o entitate separata, ci partronu' este afacerea si produsul... de aici rezulta ca daca patronu are o zi proasta produsul se altereaza, de aici mai rezulta mentalitatea ce a debitat randurile citate. Master Tuner sunt vechi pe piata, am auzit ca ar fi buni, multa lume ii apreciaza... dar...

Tema pentru acasa ar fi, de ce nu vine toata lumea la ei sa faca softuri?
Poate pentru faptul ca afiseaza proiecte extremiste cu presiuni in turbine fantastice si nu se orienteaza catre cei 99% din clientii care vor o solutie fiabila? Poate pentru faptul ca siteul lor este mereu in contructie si nu au un obiectiv de marketing? Sau poate pentru faptul ca exista pe lumea asta nemti, britanici si de ce nu americani, rase de oameni ajunse la maturitate in business care reusesc sa-si faca brandul adorat in tari unde nu este nici macar disponibil?

domnul herea?doa faceti reclama la firma de la avatar sau aveti ce en prezenta pe masina pe skoda dumneavoastra?daca da ce?ca vreau sa vad si eu cat se mai poate o skoda tare cu ko3.banuiesc ca asta se duscuta aici dupa cum e si titlul topicului

yoda 20-06-09 14:41

deci,exista oare un tfsi mai tare,sau nu ?!

Achim 20-06-09 14:44

pai man, mai ai masina ?

yoda 20-06-09 14:49

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 2423306)
pai man, mai ai masina ?

conform semnelor de punctuatie,intrebarea era retorica si se adresa anumitor posesori de tfsi care inca mai cred si spera ca au sau vor avea ceva mai puternic!

p.s. stii bine ca masina nu o mai am ;)

naka66vio 20-06-09 16:58

nu e una mi puternica.sunt aproape zeci.cum sa pus pe a ta un soft si ce sa mai pus sau pussi pe altele inclusiv pompa.nu ai avut masina culturist ca sa creasca si alti ca ea sau nu.e o masina.si performantele unei masini se pot egala repede ca doar nai avut gt35

Achim 20-06-09 18:00

pai fara upgrade'uri de turbo, printre cele mai rapide cu FWD e Grecu (Insomnia) cu GTi 30 Edition by Revo, iar AWD sunt Nadir si Aiculedtzu cu S3'uri Revo. Dar exista din ce stiu eu unele cu upgrade'uri destul de mari de turbo. Iar de la K03 la K04 (adik GTi) simplu am inteles ca BYG, tot cu Revo se misca foarte bine

yoda 21-06-09 09:01

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 2423508)
nu e una mi puternica.sunt aproape zeci.cum sa pus pe a ta un soft si ce sa mai pus sau pussi pe altele inclusiv pompa.nu ai avut masina culturist ca sa creasca si alti ca ea sau nu.e o masina.si performantele unei masini se pot egala repede ca doar nai avut gt35

mai ales a ta...sunt sigur de asta ! :lol:

yoda 21-06-09 09:02

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 2423598)
pai fara upgrade'uri de turbo, printre cele mai rapide cu FWD e Grecu (Insomnia) cu GTi 30 Edition by Revo, iar AWD sunt Nadir si Aiculedtzu cu S3'uri Revo. Dar exista din ce stiu eu unele cu upgrade'uri destul de mari de turbo. Iar de la K03 la K04 (adik GTi) simplu am inteles ca BYG, tot cu Revo se misca foarte bine

e foarte corect ce spui, insa eu ma refeream strict la una cu modificari asemanatoare!bafta tuturor!

naka66vio 21-06-09 16:28

pai una cumodificari asemanatoare adica tot ce ai avut tu plus pompa ca ai avut si pompa.a fost frumos sa minti lumea ca nu ai pompa;))bine ca nai avut dracu ko4 sa zici ca ai tot ko3 da fuge de rupe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))).

X-Ray-Eyes 22-06-09 06:19

Cea mai rapida Skoda este cea cu cele mai multe modificari facute cum trebuie astfel incat piesele montate sa lucreze in parametrii optimi unele cu altele ... IN MODIFICARI NU EXISTA LIMITE SAU MAXIM ! Deci nu se poate spune : Ba ... da maxim cu turbina asta ca dupa aceea nu ma mai joc .
Cea mai tare Skoda este in Anglia .

bogdan_wrc 22-06-09 07:37

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 2423598)

si vezi ca mai e o octavia vRS facuta pe la MTM complet care scoate peste 300 de cai..la ei pe dyno ;)

Achim 22-06-09 10:38

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2427070)
si vezi ca mai e o octavia vRS facuta pe la MTM complet care scoate peste 300 de cai..la ei pe dyno ;)

de ea nu cunosteam ... dar MTM fac in mare parte treaba buna 8)
nu prea imi place sa vb de lucrurile in care nu ma simt stapan pe cunostiinte :-):oops: ca dupa se creeaza situatii :lol:

yoda 22-06-09 13:30

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 2425673)
pai una cumodificari asemanatoare adica tot ce ai avut tu plus pompa ca ai avut si pompa.a fost frumos sa minti lumea ca nu ai pompa;))bine ca nai avut dracu ko4 sa zici ca ai tot ko3 da fuge de rupe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))).

da sigur ca aveam o pompa...dar de umflat roti, unde mai pui ca o tineam ascunsa in garaj sa nu afle dusmanii de ea!:???:e penibil ce incerci sa faci!:sad:
o zi buna!

yoda 22-06-09 13:37

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2427016)
Cea mai rapida Skoda este cea cu cele mai multe modificari facute cum trebuie astfel incat piesele montate sa lucreze in parametrii optimi unele cu altele ... IN MODIFICARI NU EXISTA LIMITE SAU MAXIM ! Deci nu se poate spune : Ba ... da maxim cu turbina asta ca dupa aceea nu ma mai joc .
Cea mai tare Skoda este in Anglia .

a fost o curiozitate de-a noastra, eu, florin, ceky, george, doc, sa vedem cat se poate maxim din ea stock.:D nimic mai mult.

naka66vio 22-06-09 21:01

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2427955)
da sigur ca aveam o pompa...dar de umflat roti, unde mai pui ca o tineam ascunsa in garaj sa nu afle dusmanii de ea!:???:e penibil ce incerci sa faci!:sad:
o zi buna!

pompa nepompa t sti mai bine ce ai avut pe masina.si sti bine:))))))ca ai scos cel mai mult pe dyno na zis nimeni nimik.dar nu a scos masina ta cum pare din vb tale sa scos poat din cauza unui soft bine facut.daca tu crezi ca masinile vin din fabrica ca culturisti din nastere uni cu un fizic mai bun altii cu unul mai prost u esti penibil.ce te face sa crezi ca din alta masina nu se poate scoate mai mult ?eu de ex am cele mai multe modificari pt un ko3s din tara si o zic 100%.daca ar fi pe masina mea soft tot de unde ai avut u na ca sa fim pe placul tau crezi ca nu sar poate scoate cifra asta?daca nu ia zi u de ce domnule.oricum e o discutie fara rost pt ca masina a murit.a ta ma refer;))

heastsinck 07-10-09 01:05

BUNA
Am o octavia rs 2 de 250 Cp si am probleme. Nu mai trage asa cum tragea am mers in grecia si la jumatatea drumului nu mai tragea motoru asa cum trebuie, la intoarcere am venit cu 240 la ora dar tot nu trage motoru asa cum trebuie.
Ce pot sa ii fac ce poate fi stricat la ea turbina , debitmetru, egr ul banuiesc ca asa se zice sau cine stie ce senzori?
Dati va rog o idee ca in serviceuri nu stiu ce sa zica.

yoda 07-10-09 08:07

Quote:

Originally Posted by heastsinck (Post 2699133)
BUNA
Am o octavia rs 2 de 250 Cp si am probleme. Nu mai trage asa cum tragea am mers in grecia si la jumatatea drumului nu mai tragea motoru asa cum trebuie, la intoarcere am venit cu 240 la ora dar tot nu trage motoru asa cum trebuie.
Ce pot sa ii fac ce poate fi stricat la ea turbina , debitmetru, egr ul banuiesc ca asa se zice sau cine stie ce senzori?
Dati va rog o idee ca in serviceuri nu stiu ce sa zica.

salut.cam greu de dat cu presupusul fara sa vedem victima.zici ca ai 250 cp...asta inseamna ca macar ai un soft pe masina.poti incerca cu cine ti-a pus softul sa faci o diagnoza si sa vezi ce erori ai.scoate fum?se incinge?zgomote noi?iti repet, e cam greu fara sa o vedem.

heastsinck 07-10-09 13:59

Nu scoate nici un zgomot nou nu scoate fum excesiv ci normal la fel de cand am cumparat-o si racirea la turbina din cate am inteles e pe apa si nu prea ar avea de unde sa scoata fum doar un fum alb daca ar scoate.
Si la diagnoza nu are nimic un singur lucru presiunea care trbuia sa o masoare debitmetru intre 3500 si 4000 rpm o masoara intre 4000 si 4500 rpm asta e singura anomalie.

Zyx 07-10-09 14:31

Daca e turbina stock, racirea nu are cum sa fie pe apa! Aer si ulei. Mai bine las-o asa (cu explicatiile) si du-te undeva, ca cine stie, poate ai 2 turbine - just kidding

yoda 07-10-09 14:39

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 2700199)
Daca e turbina stock, racirea nu are cum sa fie pe apa! Aer si ulei. Mai bine las-o asa (cu explicatiile) si du-te undeva, ca cine stie, poate ai 2 turbine - just kidding

chia imi lipseau glumele tale finute!;)
mai traiesti?! :D la tulcea ne onorezi cu prezenta?

heastsinck 07-10-09 14:42

deci asa au zis aia de la skoda nu sunt eu de vina

Zyx 07-10-09 15:00

Cu siguranta nu. Am si treaba plus ca trebuie sa schimb mai multe la masina. Spor acolo!

naka66vio 07-10-09 15:07

deci baiatul nu are de unde sa stie.dar ca de obicei se rade.are soft l a dim sport si se bal baie la o an turatie.turbina nici nui mai trage cum trebuie si nu tine boost suficient. posibil sa fi cedat dv ul stoc sau pcv ul ca la mine cu toate ca a fost eurojet a cedat

yoda 07-10-09 15:52

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 2700315)
deci baiatul nu are de unde sa stie.dar ca de obicei se rade.are soft l a dim sport si se bal baie la o an turatie.turbina nici nui mai trage cum trebuie si nu tine boost suficient. posibil sa fi cedat dv ul stoc sau pcv ul ca la mine cu toate ca a fost eurojet a cedat

ti se pare ca rad?!incercam sa-l ajut indiferent unde are softul!prin mesaje crezi ca se rezolva ceva?normal ca poate fi dv-ul dar de obicei da eroare si din aceasta cauza l-am intrebat ce si cum!

heastsinck 07-10-09 17:47

deci maine merg cu ea sa se uite la acest DV dar imi puteti spune ce e si acel PCV? si unde este poate se poate uita si la el.
am fost azi la skoda si are 2 tipuri de DV unu la 125 ron si unu la 250 ron

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning