![]() |
Re: Focus ST vs. Astra OPC
Quote:
|
Hai ca ne-am plictisit de masini stock, acum ceva interesant :
http://www.evo.co.uk/carreviews/carg...roup_test.html |
Quote:
|
Quote:
|
personal consider ambele masini ca fiind foarte bune, dar dintre aceste doua as alege ST-ul. de cand a aparut foculul mi-a palcut.
din cate stiu, opc-ul are ceva putere in plus fata de st, dar nu este in stare sa o puna toata pe asfalt (am vazut intr-o emisiune 5th gear mi se pare) si desi stiu ca n-are relavanta, dar in alta emisiune s-a facut un test comparativ intre traciune fata, integrala si spate si s-au ales un st, m3 si evo 10. si st-ul a iesit castigator la placerea de a conduce. |
e posibil ca in acea emisiune sa fie un de fapt EVO 10, un 135i si un FOCUS RS...
|
presupunerea nu era greu de făcut având în vedere numărul mic de posturi. Cred că cel mai important motiv ar fi fost pentru că Fordul Focus are o componentă electronică mai puţin evoluată, ceea ce zic eu pune accentul mai mult pe şofer. Având în vedere că diferenţele dinamice dintre cele două sunt destul de mici (acelaşi cuplu, o acceleraţie puţin superioară pentru OPC) aş mai adăuga că designul ST-ului este mai pe gustul meu.
Cheers |
Quote:
|
Ba s-a filmat, si parca RS a si castigat. Problema e ca baieteii aia sunt cam pe langa meseria de sofer
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning