![]() |
Re: Dacia C A G
Quote:
|
Si eu am vrut sa mai o las putin de spate dar m-am gandit ca pe urma atinge cand pun ceva in ea ,asa ca mai bine mai ridicata.
Si imi place cum arata asa. |
Cat ai taiat?
|
Am taiat pe fata 4 spire si pus T-euri de berlina iar pe spate 2.
Mai nou face pe nebuna da cu ulei pe joja, pentru ce trebuie sa ma pregatesc?Set sau are altceva? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut am vazut mai in urma cu niste pagini ca vrei sa pui xenoane, nu te intereseaza faruri cu lupa si xenon pt masina ta? Farurile se pot monta pe fix in loc la cel original, nu sunt faruri de BMW sunt de Dacia! pt detalii contacteazama pe mess sau raspunde aici si luam legatarura.(AM si sticla clara pt ele)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca omu a mai postat si alta masina pe topicul asta, problema lui;) intelegi:lol: nu ma puteam abtine:lol: intelegi |
Quote:
|
Quote:
Inca astept un raspuns! |
Dupa cum am spus mai sus masina se pregateste de vopsit si are alte prioritati.Mi-ar fi placut dar nu am bani de bagat in faruri ,acum nu vreau decat sa o vopsesc.Imi pare rau !Bafta la vanzare!!!!!
|
Nui nici o problema, eu doar tiam oferit ceva, bafta si tie in continuare si daca te razgandesti tinem legatura :)
|
1 Attachment(s)
Astazi am mai facut una-alta la break , cu alte cuvinte pregatire de iernat si i-am facut si o poza la repezeala.
|
Las-o jos si de cur, arata mai bine.
|
Deocamdata e suficient atat.
Un filmulet cu TR 02 C A G https://www.youtube.com/watch?v=SOdmcWC9nl8 |
8 Attachment(s)
Poze spion.....
|
sincer eu zic sa ramai la ideea cu pasaje de golf...;)
|
1 Attachment(s)
Ca idee la pasaje as recomanda cele care erau pe dacia NYC,din pacate nu mai am poze cu ea prin pc.
am gasit :D |
2 Attachment(s)
inca o ideie
|
Deocamdata sa vedem ce va iesi din aste si daca nu e bine le barbierim.
|
Quote:
|
Quote:
ms anticipat poti sa imi rasp pe dacia BH 02 LAB;) |
14 Attachment(s)
Intr-un final a iesit si breakul meu pe strazi.Intre timp i-am facut si revizia tehnica si a primit si ceva muzica.
|
Am fost miercuri pe la Alexandria cu ceva treaba , si am oprit chiar la ascara ta , de am asteptat pe cineva . Ma uitat la break ... ma uitam .. nu stiam de unde imi este cunoscuta masina . Intr un final mi am adus aminte . Sincer nu mi a placut vopseaua de pe ea , parca e data in valuri .
|
Asta este nici mie nu-mi place extraordinar dar merge fata de cum era e de 100 de ori mai bine.E masina de zi cu zi nu de expozitie .Macar e curata:lol:
Mai importanta este cealalta la aia vreau sa iasa totul bine. Asta mai asa... de terfeleala:lol: |
Arata foarte bine beack-ul..cu exceptia vopselei..in rest imi place..!
|
ffff frumos breakul..........niste jante dublate iti mai trebuie si e suficient.....pune si niste poze cu interiorul
|
interesant breakul, nu prea vezi asa ceva zilnic...
|
Quote:
|
Dacia break este de vanzare!!!
https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...ab-1992-a.html |
ti-am vazuto azi prin alexandria pe dunarii, arata foarte bine, bafta la vanzare!
|
MS .Si eu te-am vazut , mai acu ceva vreme ,arata tzipla si renault-ul tau!
|
Dacia break a ramas nu am mai vandut-o , ba chiar a mai primit un frate mai batran urs.Asadar in familie a mai intrat un bmw 320 ursulet coupe.Aici se poate vedea : https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...letul-meu.html
|
9 Attachment(s)
De ceva vreme nu am mai postat nimic aici.Daciada zace in garaj de o gramada de vreme.Intre timp am mai facut una alta la ea.
|
5 Attachment(s)
Ceva poze cu starea actuala.Plange dupa o vopsea.:D
|
Arata bine, sper sa o termini
|
12 Attachment(s)
Speed and sound festival Rosenau
|