![]() |
Re: Dej
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=snopy's brother;1004182]este adevarat ca ii scump un tuning ''din cap in coada'' deaia is destule kitch'uri prin dej,asa ca numa masini cu ceva cip pe la motor o sa vedem[/QUOTE
poate nici aia nu o sa vedem mah...:lol: :lol: ,acuma depinde de fiecare,normal ca unii se doteaza si cu asa ceva:D |
in fine srx-ule,cand scriu tunning da si tu cu gandirea ca e greseala de tipar.............lumea se mai si grabeste cand scrie........si in plus,hhmmm,mai intrebat dak am cu ce..............deai sti de undes si cu ce ma ocup,ai tacea din gura!asa ca NU VB DAK NU STI(ia asta ca pe un sfat)
|
ahahahahah .. ma rad cu bucile curului .. jur !!
de unde esti si cu ce te ocupi ? si inca o data .. ai cu ce ? :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
bine zice mantus...ceva detalii si apoi concluziile;)
|
booogye ... ne vedem la o linie cat de repede....nu-s curios ce masina ai!
P.S. facem o tura dej ...gherla si return... |
ce zici? te tzine?
ma dore-n cacat ce masina ai!....te provoc saptamana viitoare in weekend...daca decurg lucrurile bine cu masina mea....o facem? Astept raspuns...sa vad si eu un sofer care stie sa stea pe sosea nu care accelereaza si daca are noroc sta pe drum...daca nu...se duce naibii! De accelerat toti stiu sa accelereze...crede-ma....dar cand mergi cu masina mai "sportiv" trebuie sa te bazezi pe mai multe treburi nu numai pe acceleratie si din pacate in dej doar vreo doua persoane sunt care au habar de sofat sportiv...unu din ei este Mihut cu nubira cu FOX...iar celalalt....nu vi-l zic... .............gata....ma duc sa fac un dush ca am de impins la remorca...=)) |
uuuuuu...............provocari! ce fain,asta dak era pe vremea mea.........acum,doar pioner la "sportu asta"........imi place ca va roade putin dak va "atzatza" cineva....aveti initiativa......sa ma prezint.....ma numesti cristi,is din cluj si impreuna cu un prieten bun de al meu detinem spider tuning!...........masina:)):))...e cam comic,am o skoda octavia dar in mod sigur nu e de iesit cu ea zi de zi si in special PE DRUMUL DINTRE DEJ SI GHERLA........acum vine partea comica,prin cluj pilotez o dacie=))=))
|
si inca ceva...ma bucur ca am dat din greseala de forumul asta......eram curios sa vad ce se intampla in imprejurimile clujului......
|
si marmota ? ce facea ? =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa |
Si inca ceva...catzi caluti ai pe skoda?...daca chiar ai o skoda!
|
mah.. tare va agitati voi aici.. nu am citit tot, va urez succes, dar inainte sa va luati masini (sau sa le faceti ceva care aveti) .. convingeti primaria sa va asfalteze draq drumurile.. daca e un loc prin care urasc sa trec din cauza drumului .. ala-i DEJ!
|
da noi avem taburi si buldozere , nu ne trebe drumuri =)))))
...si degeaba ar asfalta ca dupa 2 saptamani iara sapa =))) |
:)) pai chiar asta-i treaba.. nu fac lucrari cum trebuie si sa puna asfalt de calitate.. nu am prea multe de reprosat pt ca si in bn e neglizat acest aspect (c p in trecut ca au inceput sa raspunda reclamatiilor) .. decat ca e groaznica portiunea aia de drum .. crede-ma ca merg 1-a a-2-a pe acolo.. si numai in slalom.. oricum am descoperit o alta ruta :lol: ocolotoare ../ prefer sa merg mai mult decat pe acolo..
|
bine ma...orasu Dej e special =))) nu poti sa-ti iei o masina klumea ca o varzalesti in 5 luni, numa petece si gropi ...de praf numai vb...incearca sa mergi cu geamu lasat ,trece un autobuz pe langa tine , ca si cum ti-ar arunca cineva o fumigena in masina :lol: ... si e plin de mari soferi,de "raiseri" =)))(vorba lu' srx) si etc...dar noi nu avem ce face,tre` sa suportam ..
|
Quote:
|
Quote:
|
ma intereseaza o scoala de pilotaj......stiu si eu cate ceva dar vreau perfectiune..................zicetimi voi ceva dak stiti......ca sincer inca nu mam interesat calumea de subiectul asta,intreb doar in stanga sin dreapta:|
|
si mogo......veci nu o sa ai ocazia sa faci o cursa cu mine:(:(:(:(:(
|
vedeti ca unele subiecte sunt offtopic .....be careful:!:
|
Booogye...daca zici ca ai 172 de cai pe skoda...si e si adevarat...atunci e ok....ar trebui sa zboare pe drum...
Dar nu stiu dc parca tot am impresia ca esti ceva coptil de lemn care vrea sa-si bata joc de noi cu povestile astea... P.S. convinge-ne ca e adevarat ce ai zis despre tine... poze.. ceva de genu...si atunci tot respectu! Pana atunci....ciocu mic si joc de glezna! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
carei faza cu copii de lemn....aveti in oras copilashi care se tin mari si tari si de fapt is niste pampalai sau ce????numai astamia trecut prin cap dar da stau bine si ma gandesc iti mai zic vreo 2 variante.....:):):):)
|
ce discutii avem si noi ma!!!
oricum maine imi scot masina de la service...imi pun jentile ma duc la spalatorie..interior,exterior...si apoi.....shpaaaannnn!!!=)) paa |
Quote:
P.S Vreau sa vad masina cum ai aranjato:twisted: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
si totusi ce legatura are asta cu "dej" ?
boogey daca ai ceva de spus on topic spune .. sincer nu-s curios ca pe cine cunosti si ce detii mai bine taci acolo si lasa-ti aerele acasa ... nu ii fi tu ceva miez scz de offtopic dar nu m-am putut abtine |
Quote:
|
@ mogu ....cand o sa postezi niste poze sa vedem si noi cum arata acum masina?
|
Booogye...te rog nu mai zice nimic ca ma faci sa-ti zic ceva de ma dau astia afara de aci....
Te rog io taca-ti pi... de gura coptil copac... P.S. ma dapi nu mi-am facut nimic ma la masina la exterior...numai motorul...o sa ma apuc si de exterior mai incolo... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning