![]() |
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
Quote:
Voi comunitatea din Constanta aveti vre-un loc unde va intalniti saptamanal? si in ce zi ? |
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
Quote:
Nu chiar asa d emult ... vreo 15 000 usd... |
RX7 -le e in Ungaria pt un nou up grade !!!
500 rwhp !!!!!! Sunt convins ca in aceasta configuratie masina va candida pt locul unu la cele mai rapide masini din Romania... Indiferent ca e 402m sau circuit sau drift :D |
Nu mi vine sa cred ca n am vazut asta pana acum...as vrea sa i fac niste poze cand esti in Buc. e ok?Ma refer la fotografii profi. nu altceva.
Si bine inteles, sa o vad in actiune...iesi cu ea pe la "ture de magheru" macar o ora...;) Ar trebui sa zici o ora si un loc de intalnire cand esti in Buc. ca poate daca te suna lumea nu o sa ai timp chiar sa oricand... Felicitari pentru faptul tot ce faci in numele Romania...asa da! |
Quote:
pai vinerea la sala sporturilor.. nu pot sa-ti spun o ora exacta.. deoarece nu stiu programul tauvai putea sa stabilesti tu o ora.. si sa-mi lasi un pm |
esti tare.si nu ai figuri.bafta in continuare
|
NICE!!! Keep it real!
|
A ajuns? Vreau poze cu gura-casca din ro uitandu-se dupa masina...:lol: :lol: :lol:
|
Masina acum este in port,dar ca in Romania este o PROBLEMA : DAca nu este din UE importata,trebuie sa aiba minim Euro 3 ca sa poata fii inmatriculata pe teritoriul RO !
Azi Florin se duce la Constantza si sa speram ca va reusii sa o scoata din port ! |
daca poti iesii in seara asta la sala sporturilor.....acolo se mai strang baietii (vineri sambata)....pe la ora 9 10.....sa vedem si noi minunatia:)
|
Florin va fii la SALA SPORTURILOR cam pe la ora 22.
Acum am vb cu el la tel si l-am indrumat sa mearga akolo. Cei care vor sa vada un 200 Sx S14 FULL JAPAN DRIFT SPEC sa mearga akolo. |
tremurrrrr:P.....ma imbrac shi plec sa o vad:)
|
bn da la baia mare cand ajunge sx ???
|
Duminca seara !
|
na fain da rx7 unde ii?
|
Rx7-le este la Unguri pt. upgrade :))
Ca nu megrea destul de tare ! |
intr`adrevar ... masina este super ... am vazut`o si eu in seara asta ... si chiar am vazut ceva frumos ... mai ales intr`o " mica curba " ... si mi`a placut :) si mai mult decat atat am vazut si ce poate masina ... chiar sa tinut bine .... felicitari. inca o data ... masina e ...... nota 10 + :)
|
superba masina shi ca aspect si ca performante....motorul ala suna demential...nu vezi asha ceva des in romania.....pacat ca nu am apucat sa o vad putzin la lucru:P......felicitari propietarului pentru o asemenea bijuterie!
|
poze ceva ?! :D
|
In Tm nu ajunge ?:???:
|
o masina adevarata de drift!
o masina frumoasa foc! un sunet al motorului inegalabil! superba! |
biju pe roti :D
|
Quote:
si poate faci si un filmulet mic pe strazile din romania........you know what i mean;)))) sa o stapanesti sanatos si fara incidente |
e portocalie si e marfa :D
|
am asteptat in seara asta in 2 locatii si nimic...
|
59AFA dak e da-mi si mie un add pe mess sa vb k vreau si yo poze si filmuletze k nam avut cand sa ajung sa o vad :) park am vb de un top model :P
Idu meu : veve_patronu |
daca nu ma insel, am vazut masina sambata in giratoriul de la iesirea de pe A2 de la Cernavoda, si nu stiu de ce, dar mergea "intr-o parte" :D
Super frumoasa! |
hehe... a ajuns si in bucuresti :D:D: superba masina..felicitari :D
|
Imagini domnilor , imagini
pt cei care nu sunt privilegiati !! |
forte tare masina ...sper sa-l vad si in actiune:lol: ....bft in continuare
|
ma toti ati vazuto da nici unu na facut poze ... puneti si voi niste poze aici sa vedem cum sta treaba poate si niste filmuletze dak aveti :)
|
Masina este foarte tareeeeeeee.
Am vazut-o in oras sambata noaptea ... Nu puteam sa cred, credeam ca a venit cienva din Anglia sau ceva de genu ... Caut si eu una, dar cu volan pe partea stanga ... in Polonia, dar e greu. Sa o stapanesti sanatos, daca vei fi in Bucuresti vreodata cu masina mi-ai face placere sa o vad. Noi in Polonia avem drift destul de dezvoltat, avem si competitie annula. Acum Polonez, Maciej Polody, a castigat cel mai important concurs in Europa - EDC (fostul D1 Great Britain). |
5 Attachment(s)
Cateva poze, imi cer scuze pentru calitate, nu sunt facute de mine si banuiesc ca sunt de la un telefon
|
Masina e ... grava rau ... are niste acceleratii atat de rapide incat daca o auzi si nu o vezi zici ca e motor ...
:) Am 2 filmulete cu ea in calc ... unul in jurul unui sens giratoriu si unul langa un RS4 ... dar nu le pun pana cand nu primesc "aviz" din partea proprietarului ... Daca e Ok , astept mesaj PM ... |
Masina momentan este departe de cei 430 de cai momentan,valorile la Apexi Controler au venit pe 0.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu te inseli, e incepator baiatu si a apasat accelu prea tare ;) |
Salutari,
Va multumesc la toti pt aprecieri !!! Am reusit in sfarsit sa gasesc un moment de respiro.. in aeroport in Paris intre doua zboruri :) A fost o adevarata aventura sa scoatem masina din port din cauza actelor si procedurilor vamale, oricum acum sunt toate platite si la zi. Masina este preparata pt drift si la nivelul asteptarilor, nu stiu exact cati cai are la ora actuala pt ca sa intamplat ceva cu setarile din Engine Management si masina probabil nu functioneaza la 100% capacitate... oricum si asa sunt multumit. Ma bucur ca am intalnit comunitatea racerilor din Constanta si da intradevar baietii stiu cum se face ... au antrenament pana si la intrarea rapida in masini cand e de "grabit" :)) In prima zi dupa ce masina a coborat de pe vapor deja am fost urmariti de politie prin Constanta si am inegrit asfaltul in cateva sensuri giratorii prin Mamaia :D |
A doua seara s-a intamplat in Bucuresti unde de asemenea am intalnit cativa dintre baietii de pe forum pe care ma bucur ca i-am cunoscut personal in sfarsit !
Cativa au poze filulete etc... pregatesc montaje s a m d ... :D Eu nici macar nu am avut timp sa fac cateva poze cu masina, doar am reusit sa ii montez bara fata inainte de a pleca din tara. Pt cei care au filmulete si poze cu masina le pot posta fara nici o problema, nu este nimic de ascuns ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning