![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii?
Quote:
1. Si, ma rog, unde vrei sa ajungi cu o femeie? Ca daca vrei sa cladesti o relatie de calitate, plina de respect si iubire si care sa se materializeze intr-o casatorie, ar fi bine sa fii niceguy si ar fi bine sa ierti. Iti inchipui cumva ca ai putea razbi langa un om fara sa fii dispus sa ierti? Pai, in felul asta, ne-am lua gatul aproape la orice pas. 2. Femeia are nevoie de Alpha... Mda. Bine, bine. Si atunci ce sa zic? Ca ea e ... Omega. Adica nu prea conteaza ca tu ai primul cuvant, pentru ca ea il are pe ultimul. ;) |
Quote:
Sunt de acord cu Trixi in orice caz ... |
Nu stiu ce varsta aveti,dar la 18-19 ani...incearcati sa fiti nice guy si papa lapte cu o persoana de sex feminin si sa imi spuneti ce relatie superba obtineti(ca sa sparg secretul obtineti ceva de genu: "hai sa fim doar prieteni/amici":lol:visul orcarui pustan nu?).Eu ma refeream strict la capitolul tineretii:lol:.Eu nu vreau relatie de lunga durata...sau nu inca cel putin:oops:.
Si apropo de faza cu Alpha si Omega...frate cand esti alpha nu esti un fel de dictator sau stiu eu ce.Pur si simplu esti vazut ca dominant,ca un exemplu,ca un om superior celor din jurul tau. |
Quote:
Nici nu trebuie sa stii cand vei vrea sa ai o relatie de lunga durata , totul vine de la sine pana la urma ;) |
Ceea ce am vrut sa subliniez in postul meu,e faptul ca FEMEIA este o fiinta mai matura...care nu prea are nevoie de ceea ce crezi tu.
Fiintele despre care vorbesti tu,nu se numesc FEMEI.Ele sunt,niste fiinte patetice,care sunt in stare sa se umileasca pana peste orice masura,doar pt o iluzie,cum ar fi sa urce 2 cm pe scara sociala al scolii,prin simpla metoda de a se afisa cu alfa numarul unu din zona.nu conteaza ca mai ia 2 palmi,nu conteaza ca mai plinge acasa,cind nu o vede nimeni...pt ca alfa-male-ul ei f.te toate pretenele ei,care rid de ea de nu mai pot.Ele se numesc,pitzipoance,caprioare,gajicute...in functie de zona geografica unde se afla.:lol: Faptul ca esti dominantul traditional(arogantul gura mare) intr-adevar atrage niste don'soare,care sunt dispuse sa te suporte,(evident contra unor servicii,cum ar fi plimbatul cu masina,scosul la film/suc/club),dar numai pana ce nu apare altul mai disperat si cu disponibilitate mai mare sa deconteze. Totusi...gindeste-te(sunt convinsa ,ca si tu cunosti cel putin unul in zona ta),care aparent nu pare sa fie deloc dominant,dar e confidentul fetelor.Stie sa vorbeasca frumos cu ele,nu i se pare jenant deloc sa ofere o floare...si dupa o vreme toti dominantii afla cu stupoare ca le-a f.tut in tacere pe toate.:lol: Ia zi DOHC,tu ce parere ai despre ce am zis eu?:lol::lol::lol: |
:-
Quote:
|
eu unu nu inteleg o chestie.. hai inteleg ca trebuiesc respectate ca sunt fiinte vii dar atat... nu inteleg faza ca trebuiesc pretuite??? din cate stiu sunt mai multe femei pe planeta asta decat barbati asa ca voi ar trebui sa pretuiti barbatul... suntem pe cale de disparitie... femei gasesti pe toate drumurile. nu sunt de acord deloc cand au faza nu stii sa ma pretuiesti???!!?!?!?
|
..dupa ce te-ai saturat de femeile tip "3 la 1000" si iti dai seama,cit de rar gasesti o femeie,care te fascineaza,te rog frumos sa revii sa mai discutam despre aceasta problema.;)
|
Quote:
Toate la timpul lor... |
Quote:
cand o gasesti, ai s-o pretuiesti cu siguranta, pana atunci nu iti pune intrebari din astea existentiale, sunt pierdere de timp pentru toata lumea... |
da aleks ai dreptate.. pierdere de timp... cand am crezut ca am pe cine sa pretuiesc mi-am luat teapa asa ca.. curand nu o sa merite mai nimeni sa fie pretuita..
|
Quote:
Desi fraza "nu stii sa ma pretuiesti" mi se pare un pic cam pitzi. Cand o sa gasesti femeia care te innebuneste va zice mai lasa-ma sa respir, ma sufoci. Niciodata nu va fi perfect, gresim cand cautam si ne asteptam la asta, si reactionam in consecinta. |
Quote:
de apreciat postul tau educativ :-) |
Laura Andresan ar trebui sa posteze aici :))
|
..sta in firea noastra umana sa ne dorim tot mai mult...asadar,acel sentiment de "perfect" dispare dupa o vreme(daca ai avut norocul sa o intilnesti)
cind te intilnesti cu o femeie interesanta,in scurt timp iti dai seama ca e om si ea,cu multe parti negative si foarte multe parti fascinante.tu,ai sa pui totul in balanta: ti-e bine linga ea sau nu si in functie de raspuns ,vei lua deciziile corecte. respectul insa este la baza oricarei relatii.fie vorba de relatie de amicitie,relatie sentimentala.(eu una chiar cred ca imi respect pana si masina,pisica si oamenii care nu sunt tocmai binevoitori cand vine vorba de persoana mea)...asadar m-i se pare cam :shock: sa zici,ca bah,io nu cred ca tre sa te respect pt ca sunt mai multe femei pe lume decit barbati.(sincera sa fiu,ma face sa imi aduc aminte de bancul ala cu fetita si baietelul de la gradi,cind el ii zice ca are pul@,iar ea ii zice ca are o pizd@ si cu aia poa' sa faca rost de cite p.li vrea ea) si inca o chestie:nu pedepsiti oameni nevinovati pt greselile altora.nu este corect.(si eu,incerc sa trec peste paranoia mea zi de zi,de cind am inteles asta) |
Quote:
sa mai zica vreo femeie ca barbatii sunt porci ca indiferent cu cine ar fi se uita dupa alte femei (a se intelege ... ) :). Bine a zis cine a zis ca nu era nici mai desteapta, nici mai frumoasa, nici mai cine stie cum - era doar ALTA :) Quote:
Lasand gluma la o parte, sunt o gramada de oameni (sper sa nu fiu acuzat de misoginism - am intalnit mai mult femei) - care au diverse frustrari/draci/etc pe cineva si isi varsa aceste probleme pe altcineva. Lipsa de judecata.... |
as fi tare recunoscatoare ,daca nu ai scoate afirmatiile mele dintr-un anumit context.;)
nu e nici o suparare,dar eu chiar ma straduiesc sa caut o cale de mijloc,calea cea mai rationala de a explica anumite lucruri neplacute,asadar chiar nu imi convine sa foloseti cuvintele mele sa iti sustii ideile. pe de alta parte,barbatul,care ajunge sa fie fascinat de o ALTA femeie,pt simplul fapt,ca este alta...te pune putin pe ginduri.oare,ce o fi fost in capul lui,cind a facut alegerea anterioara,daca "prospatura" il face sa se reorienteze cu viteza luminii????eu as vota optiunile "vid" sau "lipsa de activitate celebrala". |
Quote:
|
as vrea sa stiu si eu parerea voastra despre situatia in care ma aflu... o fata mai micuta putin decat mine... tot timpu vorbeste cu mine zicandu-mi bro... tot timpu imi zice te iubesc tare ma alinta... e chiar draguta si tandra... dar nu imi pot da seama daca ma place cu adevarat deoarece imi vorbeste despre alti baieti pe care ii place... cand ma intelnesc cu ea tot timpu ma "tachineaza".. ma gadila, scoate limba la mine.. si.. la inceput nu i-am dat atentie a suferit dupa mine dar acum au reaparut aceste sentimente ale ei.. iar acum se pare ca si gandul meu zboara la ea... o parere va rog :-)
|
combina te cu ea....scote`o in orash !
|
Quote:
PS: Vorbesc din proprie experienta. |
Quote:
Vezi tu... prietenul cel mai bun al ei. |
nu de multe ori, "fratioru " ajunge un fuckbuddy apropiat :)
|
Quote:
|
daca e copila e f bine... dai inainte.. nu ezita..:D bafta
|
Vedeti ca discutiile de pe sectiunea femei is preluate si comentate pe bloggurile unor inteligenti. (la o cautare a userului meu pe google mam gasit citat unde nu am intrat in viata mea, asa am ajuns la concluzia asta)...so...am ajuns si guinny pigs :))
|
tu la ce dracu iti cauti numele pe google? sa vezi ce mai faci? :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning