Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Donatii piese E36 [doar cereri] (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/346160-donatii-piese-e36-cereri.html)

nebunu.2013 24-02-13 11:42

Re: Donatii piese E36 [doar cereri]

Quote:

Originally Posted by WuShu (Post 5374900)
Salut....caut si eu bandou bara fata partea din stanga M///....prag fals partea dreapta... pleoape ... si modulul ala care cand inchizi usile se ridica putin geamul (model e 36 coupe )...daca le are cineva sa ma anunte si vb la telefon ...ms

salut. bandoul de m de pe bara de fata il am eu. adica le am pe toate 079305129

g3an1_85 24-02-13 15:38

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 5374534)
Salut, donez capota motor negru mat si usa stanga verde. Ambele pt. bmw e36 sedan. Nu trimit prin curier, doar cu ridicare persoanala. As prefera sa le dau cuiva care are nevoie. Tel: 0745.050.416

Piese au ajuns la mine si sunt intr-o stare foarte buna ii multumesc lui Lucian un membru de nota 23 :dance::caffine::peace:

Lucian_GXZ 24-02-13 15:57

Quote:

Originally Posted by g3an1_85 (Post 5376402)
Piese au ajuns la mine si sunt intr-o stare foarte buna ii multumesc lui Lucian un membru de nota 23 :dance::caffine::peace:

Cu mare placere, chiar ma bucur ca au ajuns la cine trebuie!

Bara spate - valabila!

stefan1927 24-02-13 16:45

Quote:

Originally Posted by nebunu.2013 (Post 5376088)
am de dreapta dar nu til pot dona. macar 30 lei sa dai si tu pe el.... stima 0769305129

salut! te.am sunat mai devreme dar nu ai raspuns... tati imi pare rau dar am 20 de lei toti bani... :( nu mai am nici un alt ban daca esti de acord asa.... multumesc

alexandru2013 24-02-13 22:19

salut! ma poate ajuta si pe mine cineva cu ploape?

Vibrate 24-02-13 22:22

Quote:

Originally Posted by alexandru2013 (Post 5377034)
salut! ma poate ajuta si pe mine cineva cu ploape?

As avea si eu nevoie de pleoape daca ne poate ajuta cineva. A incercat cineva sa mi le fure si una mi-a furat-o iar pe cealalta a rupt-o si mi-a ramas jumatate:|.

TheEnZo 25-02-13 18:35

Cine m-ar putea ajuta si pe mine cu grilele din bord (e36 sedan) ?
Cate una cate doua sa completez si eu coaja de bord cu grile ... (am facut swap pe compact si am coaja cheala)

Multumesc anticipat.

bimmer4life 25-02-13 19:21

Quote:

Originally Posted by nebunu.2013 (Post 5376092)

salut. daca esti dispus sa le donezi, as avea si eu nevoie de cel din dreapta (bara fata m) si daca ai cumva din acelea simple stock de pe caroserie as avea nevoie de cele 2 de pe aripile spate si st fata - COUPE
Mersi!

the_rifle 25-02-13 19:42

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 5378110)
Cate una cate doua sa completez si eu coaja de bord cu grile ... (am facut swap pe compact si am coaja cheala)

Multumesc anticipat.

Care grile... Am eu niste grile... Pune o poza
Difera de la sedan la coupe ? :rolleyes2 Am de coupe...
Ce culoare iti trebuie ?

the_rifle 25-02-13 19:46

1 Attachment(s)
Are cineva piesa nr 1 pt un M50 ? Tubulatura care intra in alternator...

stefan1927 25-02-13 22:21

salut! multumesc frumos pentru proiector nebunu.2013 ! super baiat
in continuare daca ma poate ajuta si pe mn cineva cu o carcasa pentru filtru de aer e36 1.8is? multumesc

TheEnZo 25-02-13 22:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5378237)
Care grile... Am eu niste grile... Pune o poza
Difera de la sedan la coupe ? :rolleyes2 Am de coupe...
Ce culoare iti trebuie ?

De la sedan la coupe la bord fara airbag in dreapta, difera grila de dezaburire geam usa sofer atat , la coupe este una lunguiata aproape de cea cu butonul de lumini, iar la sedan e una dreptunghiulara montata mai sus spre parbriz. (asta e singura diferenta care o cunosc eu)

Mi-ar trebui culoarea neagra.

Am atasat si o poza.

Bogdan-MRR 25-02-13 22:55

Quote:

Originally Posted by nebunu.2013 (Post 5376092)

Ai si cel de numar ? Daca da la ce pret ma intereseaza pe mine.

mike_4tuning 25-02-13 23:20

Care are pe acasa un scaun de sofer sau de pasager de e36 care nu are ce face cu el dar sa arate ok nu jerpelit,,,, As vrea sa imi fac un scaun de birou din el....sa adaptez piciorul hidraulic si balansuarul de la scaunul directorial la cel de e36. mi se pare mult mai comod cel de e36. Salut

devi162 25-02-13 23:53

am nevoie de un suport proiector partea dreapta pentru bara stock e 36 coupe daca are cineva.

by_alex_zeu 26-02-13 00:24

o rugaminte ma poate ajuta cineva si pe mine cu 2 injectoare de e36 318i m40b18... ne avand banii necesari acum sa imi cumpar o rampa poate gasesc pe cineva cu suflet mare:D

the_rifle 26-02-13 08:28

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 5378110)

Multumesc anticipat.

Le am doar pe cele de la torpedou gri de coupe... Daca iti sunt de folos zi-mi...

BaiatBun 26-02-13 10:14

Am si eu nevoie de actuatorul(motorasul) din usa dreapta spate de sedan,cel ce da comanda sa deschida,inchida usa,practic el ridica cuiul si il coboara .Multumesc
Si daca mai are cineva geamurile spate de sedan ,de la usile spate,cele mici din colturi...Multumesc

alecsutz03 26-02-13 16:23

Quote:

Originally Posted by 81RSI (Post 5361782)
salut.

daca esti prin BV suna-ma si iti dau eu o mufa de far.

0720 896 852

Multumesc!

BaiatBun 26-02-13 18:20

salutare,gasesc si eu placute frana fata spate,cu macar umpik de carne pe ele,ale mele sunt moarte,deja freaca si m-a si prins intr-un moment fara dinero .Poate are cineva aruncate,nu am pretentia sa fie bune bune,dar sa nu frece.Raman dator.Mersi.

myky99 26-02-13 18:53

un m5 nu imi donati si mie?

Vibrate 26-02-13 20:00

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5379663)

Doua m5 va rog. As dori si eu unul. Daca nu aveti bani nici pt consumabile, vindeti naibii masina aia pt ca ii puneti pe altii in pericol!

Bogdan-MRR 26-02-13 20:31

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5379791)
Doua m5 va rog. As dori si eu unul. Daca nu aveti bani nici pt consumabile, vindeti naibii masina aia pt ca ii puneti pe altii in pericol!

3 M5-uri va rog . Daca sunt pe gratis =)) :D

by_alex_zeu 26-02-13 22:00

Quote:

Originally Posted by by_alex_zeu (Post 5378718)
o rugaminte ma poate ajuta cineva si pe mine cu 2 injectoare de e36 318i m40b18... ne avand banii necesari acum sa imi cumpar o rampa poate gasesc pe cineva cu suflet mare:D

nimeni nimic?:(

WuShu 26-02-13 22:13

parbriz e 36 (cumpar nu cer :) ) si chederele de la geamurile din spate? oferte careva...preturi ? ms.....praguri false m3,m-ar interesa doar cel de pe partea dreapta dar daca nu gasesc le cumpar pe amandoua ...ms

bimmer4life 27-02-13 07:19

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5379602)
salutare,gasesc si eu placute frana fata spate,cu macar umpik de carne pe ele,ale mele sunt moarte,deja freaca si m-a si prins intr-un moment fara dinero .Poate are cineva aruncate,nu am pretentia sa fie bune bune,dar sa nu frece.Raman dator.Mersi.

dar niste ulei nu vrei? nu e ars rau, doar 9500km, e bun, e de mazline! :)) las-o'n plm de treaba... n-ai bani trage-o pe dreapta si mergi cu transportul in comun.. sau vinde-o, cum spunea si colegul de mai sus!

dutzurel 27-02-13 08:37

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5380265)
dar niste ulei nu vrei? nu e ars rau, doar 9500km, e bun, e de mazline! :)) las-o'n plm de treaba... n-ai bani trage-o pe dreapta si mergi cu transportul in comun.. sau vinde-o, cum spunea si colegul de mai sus!

Nu inteleg de ce te ataci asa tare ? Cum cine poate sa doneze o mocheta un plastic asa poate dona si niste placute de frana...

kill^^ 27-02-13 09:10

Niste cleme pt bandouri are cineva ? Dau in schimb alte piese .

BaiatBun 27-02-13 11:01

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5380265)

de tzi-ar da Dumnezo necaz in familie cum am io ,nu ca nu am bani,ca am ,dar nu imi permit acum sa ii foot pe masina,de ai fi in locul meu m-ai intelege perfec ,pana la urmaIMI CER SCUZE ca am cerut ceva pe un topic de donatii ,doar cereri.
Rog un admin sa stearga ce am postat eu ca vad ca deranjeaza,nu zic mai multe .
Va multumesc pentru interesul pe care l-ati acordat postului meu(ma refer aici la cei ce stau degaba e forum)

DEVIL's Style 27-02-13 11:20

Caterinca maxima ce o sa iasa si aici !

BaiatBun 27-02-13 11:20

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5379663)

aaa,uite o ironie,nu e deranjanta deloc ,sincer ,asta daca nu era urmata de efectul de turma,adica dupa ce ai facut tu ironia asta ,se trezesc oile in felul urmator Una bucata oaie mucoasa de 21 de ani pe numele ei Vibrate cu 19 posturi la activ,dupa care se mai trezeste sa behaie una bucat oaie frustata pe numele ei Bogdan-MRR mai mucoasa mioara asta ,are 20 de ani si hartia igienica intre buci,cu cele 50 de posturi ale lui...si la final Oaia oilor bimmer4life care daca tacea...aveam o parere buna despre el,nu ma asteptam,dar na,,,,asa e in turma,ce fac eu sa faca toti
Bafta la toata lumea ,sper ca nu v-ati suparat pe mine ,si pe viitor ,va promit,O SA IMI CER VOIE de la voi pe PM daca pot posta aici cu o cerere sau nu va ajunge voua la varful nasului,doar ca pe PM o sa se coboare toti sfintii pe mamele voastre.Pa si Pu la revedere oilor

hylander25 27-02-13 11:30

Daca se intelege bine acest post este de cereri donatii .Asta nu obliga pe nimeni sa indeplineasca rugamintea respectivului. Dar nici sa se rada sau sa jigneasca pe cel ce a facut cererea .Baiatbun exista o vorba pe care o tot aud in ultima vreme << Nu te pune cu prostul, deoarece te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta >>

Vibrate 27-02-13 11:38

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5380562)
aaa,uite o ironie,nu e deranjanta deloc ,sincer ,asta daca nu era urmata de efectul de turma,adica dupa ce ai facut tu ironia asta ,se trezesc oile in felul urmator Una bucata oaie mucoasa de 21 de ani pe numele ei Vibrate cu 19 posturi la activ,dupa care se mai trezeste sa behaie una bucat oaie frustata pe numele ei Bogdan-MRR mai mucoasa mioara asta ,are 20 de ani si hartia igienica intre buci,cu cele 50 de posturi ale lui...si la final Oaia oilor bimmer4life care daca tacea...aveam o parere buna despre el,nu ma asteptam,dar na,,,,asa e in turma,ce fac eu sa faca toti
Bafta la toata lumea ,sper ca nu v-ati suparat pe mine ,si pe viitor ,va promit,O SA IMI CER VOIE de la voi pe PM daca pot posta aici cu o cerere sau nu va ajunge voua la varful nasului,doar ca pe PM o sa se coboare toti sfintii pe mamele voastre.Pa si Pu la revedere oilor

Eu am spus-o in sensul ca ar trebui macar la consumabile sa pui piese noi deoarece pui in pericol pe ceilalti participanti din trafic. legat de al doilea post, cel cu m5-ul, mi s-a parut o gluma buna si stiu ca s-a mai repetat odata gluma acum cateva pagini in urma si nu a fost nimeni deranjat de ea. Se pare ca esti foarte frustrat. Sfatul meu e sa nu mai mergi cu masina cand ai probleme cu franele si directia. Varsta nu prea inteleg ce importanta are. Nu am 12 ani, nu am 16 ani, varsta de 21 de ani cred ca presupune un anumit grad de maturitate. Ia si vezi-ti de probleme tale pentru ca toti avem deoarece nu as vrea sa iau ban sau suspend din cauza ta.

PS: Are cineva o grila pe culoarea Mauritius Blau? Contra cost bineinteles.

DEVIL's Style 27-02-13 11:42

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5380322)
Nu inteleg de ce te ataci asa tare ? Cum cine poate sa doneze o mocheta un plastic asa poate dona si niste placute de frana...

Una e sa ceri o bucata de plastic , bara , parbrize etc si alta e sa ceri in donatii elemente ce tin de SIGURANTA ACTIVA a masinii de asta a fost ironizat si atacat ! Intelegem ca nu toti au situatie financiara buna , dar daca nu esti in stare sa dai 120 de ron pe un set de placute de frana pentru masina si care totusi conteaza pentru VIATA TA SI A CELORLALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC , atunci mai bine stai acasa sau iei autobuzul ! Au fost si vor exista destui care vor suferi din cauza celor ca el. Iti dau numai un exemplu : tii minte accidentul ala de la ROMA cu cei 4 romani din care 2 erau de ai nostrii din barlad? ghici de ce au crapat in masina aia cu totii !

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5380562)

Poate modul lor de critica nu e de laudat , dar au mare dreptate ! te inteleg perfect ca ai probleme in familie , dar daca nu ai macar un milion pentru niste placute de frana , nu vad rostul la ce mai tii masina ! vrei neaparat sa fii catalogat pericol public cu masina in halul asta si nu stiu eu?

Quote:

Originally Posted by hylander25 (Post 5380578)
Daca se intelege bine acest post este de cereri donatii .Asta nu obliga pe nimeni sa indeplineasca rugamintea respectivului. Dar nici sa se rada sau sa jigneasca pe cel ce a facut cererea .Baiatbun exista o vorba pe care o tot aud in ultima vreme << Nu te pune cu prostul, deoarece te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta >>

Asa e , cand doamne fereste ai sa dai peste unul de genul cu frane din donatii sau deloc si o sa te faca praf din spate sau lateral , pe motiv ca nu a mai reusit sa opreasca masina la timp , sa mi spui daca ai mai gandi la fel !

dutzurel 27-02-13 13:00

Adevarul este ca ...cam ai dreptate :-)

BaiatBun 27-02-13 14:45

Quote:

Originally Posted by hylander25 (Post 5380578)

Multumesc hylander25 stai linistit ca nu am sa imi mai permit sa fac vreo cerere aici,sa nu sara roamnu in capul meu,cat despre celalalt use ,sa imi arate el placute de frana fata spate la 120 de lei cum zice ca le cumpar,eu doar am cerut,daca ei nu aveau de oferit nu stiu cine i-a pus sa sara la mistouri

BaiatBun 27-02-13 14:47

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5380585)
Eu am spus-o in sensul ca ar trebui macar la consumabile sa pui piese noi deoarece pui in pericol pe ceilalti participanti din trafic. legat de al doilea post, cel cu m5-ul, mi s-a parut o gluma buna si stiu ca s-a mai repetat odata gluma acum cateva pagini in urma si nu a fost nimeni deranjat de ea. Se pare ca esti foarte frustrat. Sfatul meu e sa nu mai mergi cu masina cand ai probleme cu franele si directia. Varsta nu prea inteleg ce importanta are. Nu am 12 ani, nu am 16 ani, varsta de 21 de ani cred ca presupune un anumit grad de maturitate. Ia si vezi-ti de probleme tale pentru ca toti avem deoarece nu as vrea sa iau ban sau suspend din cauza ta.

PS: Are cineva o grila pe culoarea Mauritius Blau? Contra cost bineinteles.

Sa mori tu ,,asa matur esti la 21 de ani de putzi,sunt alti de 15 cu mai multa minte ca tine,si daca ti-e frica sa iei ban nu te mai lua in gura,mie unu nu imi e frica,daca iau asta e ,nu e un sf de lume

Vibrate 27-02-13 15:06

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5380810)
Sa mori tu ,,asa matur esti la 21 de ani de putzi,sunt alti de 15 cu mai multa minte ca tine,si daca ti-e frica sa iei ban nu te mai lua in gura,mie unu nu imi e frica,daca iau asta e ,nu e un sf de lume

Prefer sa ma abtin. Tu iti dai seama de maturitatea mea dintr-o discutie care din punctul meu de vedere nu-si are rostul. Cred ca ti-ai gresit profesia. Fa-te psiholog pentru ca te pricepi la citit maturitatea oamenilor.

Propun sa incheiem discutia deoarece nu-si are rost. Ce a fost a fost. Aducandu-ne fel si fel de replici prostesti unii la adresa altora, nu vom rezolva nimic. Poftim maturitate. Sper ca esti multumit domnule.Te rog sa ajustezi limbajul pentru ca "nu am crescut oile impreuna" :-)

alexandru2013 27-02-13 15:19

salut! nu mai are nimeni niste pleoape pe acasa care nu ii mai folosesc? multumesc!

myky99 27-02-13 17:03

@baiatbun. vorbeste frumos tie nu ti s-a vorbit urat! altfel schimbam foaia...

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning