![]() |
Re: Kitsch Tuning
nici mie nu`mi place cum a pus ledurile alea... noi "ceilalti" am discutat despre lucrul asta... dar ...daca judecam dupa faptu k sunt o gramada care au leduri din astea..deja mi se pare ceva de ne comentat...! toti au facut kitsch dupa audi... si daca stam sa numaram masinile..sunt cateva...
|
Quote:
cel putin asta e parerea mea;);) |
2 Attachment(s)
nu stiu daca se poate numi tuning , dar mi se pare amuzant ce le vin in cap unora :lol:
|
Quote:
|
vreau sa cumpar niste kituri ca sa imi transform masina ma intereseaza in special portiere lambo poate sa ma ajute cineva
|
:-):twisted::?:
Quote:
|
Lsd pe stoc, 1500
|
ce zici de ford-ul ala probe care si-a pus mintea cu un castan de pe stefan cel mare?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
imaginea asta postata cu 2 pagini in urma, a fost si intr-un reportaj la tv. Remorca aceea este de fapt rulota si este home made de timisorean. Era si de vanzare. Cerea omu' pe Rulota si pe masina vreo 3000 de euro, sau decat pe rulota, nu mai stiu sigur.
|
Ma plimbam aseara prin oras cu un grup de prieteni si am fost f placut surprinsi, asta pt ca ne-am distrat copios, pe seama unei Dacia sport. Sport, referindu-se in cazul de fata la miscarile pe care le face figura celui care o intaleste in trafic, generic numite rasete. E vorba, pt evitarea confuziilor, de modelul cu flacari ce ies pe sub portiere, probabil s-a blocat climatizarea pe caldura si care mai are si un eleron urias pe spate, ceva apendice pe la spoilere, bla bla... tipic pakistan tuning
|
nu are absolut nici o legatura cu subiectul,doar ca in seara accidentului,cu putin inainte era sa am eu accident din cauza lui pt ca mi-a taiat calea intr-un mod foarte nepoliticos.doar atat.nu ma bucur de raul altuia,dupa cum spuneai si tu i se poate intampla oricui.
|
7 Attachment(s)
sper sa va placa:lol:
|
=)) ce eleron are dacia aia albastra :))
|
cum sa fii asa taran sa pui emblema vw pe logan ?
eu chiar nu inteleg ce legatura are si ce a fost in capul aluia de a pus asa ceva, deci sincer chiar nu inteleg cum gandesc uniii si pe ce logica merg :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
ce dacie vedeti voi??:) e passat toata ziua!!:lol:tunat;):):):lol:
|
off: hai ce facem ? veniti la intalnire ? :)
|
am vazut si in Pn un Logan alb cu sigla de VW :)))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Noua Ferrari Calibra.....intrata de curand in productie:lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.......
|
1 Attachment(s)
Ghici ghicitoare, cate portbagaje are?
|
cam 3...pt moment:)
|
la noi in tara vedeti toate ciudateniiiile asa k nu va mirati(masini ciudate si oameni ciudati) nr egal :)
|
Gresit, erau 4, daca luam in calcul si bandourile de cauciuc lipite direct pe tabla
|
3 Attachment(s)
...........
|
Manelofonu ala macar de scria corect...:))
|
Miez baiatu' :)))
Iar ala cu cu Audi-le cu Stapanul Inelelor...:))interesanta idee..macar a mers pe o logica. |
4 Attachment(s)
Dati-va cu parerea ... !! eu doar le-am postat:D
|
Quote:
|
Mercedesul l-am vazut de mai multe ori pe la Savinesti. Nu stiu daca este modificat de proprietar, ca e de mult asa. Cred ca asa a fost adus.
|
ala cu golfu cred k nu a mai avut destui bani sa`l folieze tot :)))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce sunteti rautaciosi. S-a pregatit si omul ca vine vara.... are masina inchisa la culoare si poate nu are AC.:D
|
Mercedes'u il stiu de mult....nu era asa inainte proprietarul si la "modificat"
Golfu e super urat:|....mai e o Skoda Octavia break tot ceva de genu asta( tuning de bazar) |
Golful este penal, mertzul mai este cum mai este, cu unele retusuri ar iesi ceva frumusel, da la golf...........SA ne traiasca bazaru ca avem accesorii din belshug
|
mda... multumesc baieti ca dintre toate topicurile de pe acest forum, exact intre dacii cu vulturi lipiti pe capota, logamborghini-uri si fordrarri-uri v-ati gasit sa puneti poze cu masina mea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning