![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Sincer .. nu prea .. decat partea cu Honda S2000 .... in rest nu mia placut.
Ma asteptam sa prezinte masina lui GGD si a lui TAU |
pai TAU a dat mass ca prezinta masina...si data trecuta la fel
|
Vazut acu 30 min pe Bolo era cu niste preteni pe trotuar cu masina vizavi de Nr.4 si pe Cipy ... eram in spatelele lui...
P.S: Cipyyy ... abia astept sa ne intalnim miercuri sati aud toba la turatii mai mari :X si mai aproape :) e dementiala |
l`am vazut azi pe nea Bolo cu o casca de motociclist pe cap ( era in masina pe centru ) si pe caddy care nu mai stie sa salute:(
|
Quote:
l'am mai vazut si pe Ionita, era in drum spre fedelesoiu si zambaret ca de obicei :lol: |
vazut una bucata Bolo cu una bucata casca pe kap.. si mai multe bucatzele .. respectiv Trafy / Adytzu / Ionita / Hellfire :P
P.S. : trafy .. nu k nu te`am vazut .. v`am vazut akolo .. da v`am vazut tarziu cand eram deja la semafor .. si oricum ma grabeam sa iau pe cineva.. nu am mai putut sa opresc k deobicei :) |
cand unde cum ?! :))) in ce zi ?
|
eu te`am vazut martzi dimineatza IOnitza .. pe la 9-10 asa... in dreptu la Nurvil pe akolo .. directia spre Dragasani :)
|
a da .... :lol: :lol:
|
care stiti dc cand sting calculatoru , imi raman ledurile de la tastarura aprinse....??:?:
e de la windows , sau de la ce ..? |
a intrat belingheru in flofingher si s`a bulit maricordelu :P glumeam...posibil sa nu faca atingere gresit la mufa in spate la calc...mie de la un timp nu mi se mai stinge calcu x(
|
un site interesant care calucleaza distantele pe rutele auto:
http://www.viamichelin.com/viamichel...MaHomePage.htm |
are cineva o colectie de poze cu motociclete? mai ales "concept" m-ar interesa. dau la schimb un cd gol + autocolant 4tuning original.
|
:???: Aceasta este o scrisoare nostalgica, adresata celor
care fac parte din generatia NOASTRA, GENERATIA X. Nascuti la inceputul anilor 80, vedem acum in anul 2006 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat`o ei, si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar ne pricepem la istorie si la politica mai mult decat cred batranii, care bombane in spatele nostru ca „noi nu stim nimic". Suntem ultima generatie care a jucat `scunsea, Castel, Ratele si Vanatorii, Tara tara vrem ostasi, Prinsea, Sticluta cu otrava, Pac Pac, Hotii si vardistii, ultimii are au strigat „Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) si primii care am vazut desene animate color. Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Baietii si-au scris numarul fotbalistului preferat cu pasta de dinti pe tricouri, iar fetele si-au cusut pe blugi stelute si inimioare. Noi nu am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere si am fost ultimii Soimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic. Am invatat poezii in romaneste la gradinita, nu in engleza, si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Spuneam misto si fain in loc de cool. Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas.. si cine zice ca nu s`a uitat ori minte ori nu avea inca televizor. Ne uitam la desenele animate de la italieni si ne era ciuda ca nu avem si noi subtitrare sa intelegem de ce naiba s`a certat Mila cu Shiro. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe de apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.. Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam. Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Pe ei daca ii intrebi, „muzica a inceput cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt cool acum, orikum!" Am citit Licurici, Pif si Hercule (care aveau cadou niste jucarii bestiale) si am baut Cico si sucuri de la tec fara sa ne fie teama ca au prea multe e`uri, iar la scoala beam toata clasa dintr`o sticla de suc fara teama de virusi. Noi am injurat arbitrul care ne`a furat la meciul cu Danemarca, si poate ca tot noi i`am trimis 10000 de mailuri de „dulce". Noi nu ne dadeam bip`uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris si jocuri de televizor, de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf. Abia asteptam la chefuri sa jucam Fantanita, sau Flori, fete sau baieti, sau Sticla, sau Adevar sau Provocare, sau orice ne dadea un pretext sa pupam !pe gura! pe cine „iubeam". Noi suntem cei care inca au mai „cerut (sau li s`a cerut)prietenia", care inca roseam la cuvantul „SEX", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in cap la colegi, care am completat mii de oracole, sperand ca iubitul sau iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacut de copii, nu ne`am spalat pe maini dupa ce ne`am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am baut doar apa imbuteliata, ne-am tavalit si balacit prin toate baltile si nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam. Noi am auzit cum s`a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit`o pe Andreea Esca, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea „Feriti`va de magarus". Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de first-timers... Daca esti de`al nostru... Felicitari! |
Din fericire, fac parte din generatia asta :)..si da..abia asteptam sa ma strige mama sa vin in casa...ca urmeaza la TV Captain Planet, apoi ieseam afara din nou...si incepea joaca "eu sunt Captain Planet si voi sunteti Planetarii", ne jucam pana seara tarziu..si tot am mai fi stat daca nu veneau parintii dupa noi...frumos, intr-adevar, era foarte frumos...
eh..ne apuca nostalgia.. multumim kalu :-) |
dap.... chiar ca ...de captain planet am uitat. Mi`a trimis`o si mie cineva da chiar e tare jur.
|
pacat ca eram prea mic sa`mi dau seama sau sa realizez atunci...io`s generatia `88...oricum 10x kalu :*
|
Generatia '87, care inca mai tine minte de "pitulu",prinselea,ratele si vanatorii,Par-Pac,Telefonul fara fir,Verde stop,TEC,Capitan planet, Testoasele Ninja sau Inspectore Gaget,Beverly Hills si salvati de clopotel, filmele de pe Pro7, Ace of Base, Dj Bobo si apoi mai tarziu Genius.. si multe altele.. Jucam Mario si Tetris pana se topea transformatorul :) si visam la ziua cand o sa imi cumpar Montain Bike cu kilometraj..
Sunt curios de ce or sa isi aduca aminte cei din "generatia McDonald's", de "salam" de "guta" de "Pokemon" si de "Counter".. trist |
Am uitat sa va zic despre colectia de abtipilduri de la gumele turbo si de filmele cu Bennie Hill, si apropo, noi nu ziceam "mishto", noi ziceam "cashto" :mrgreen: :lol:
|
gume turbo:|:X....jocurile alea din fericire am prins si eu dar eram prea mic sa`mi dau seama ce vremuri o sa vina..defapt nimeni nu se gandea atunci la computere,masini, internet si alte smecherii si parca nu erau asa multi" smecheri" cu figuri ca acuma
|
Rec, nu au nici o scuza, nu au cautat si alteceva, de care sa isi poata aduce aminte. Au luat doar ce li s-a oferit... Intr-adevar, e foarte trist si din pacate va fi din ce in ce mai rau. Noi vom avea ce povestii...dar probabil nu va mai fi nimeni sa ne asculte :)... asta e cel mai trist
P.S. da, si acum mai am toata colectia..pe care o castigam mai la tic si palma, mai la paruiala ca intre copii :-) |
fra..imi dau seama de ce ai tu toata colectia:)))
|
io am mai multa experientza decat voi.......doar am 31 ani.....ma simt ca un mos dala care spune nepotilor povesthi dalea cu zmei shi fetzi frumoshi....asthia din generatzia pro habar nu au de nmk.....ba da au...mint....de calculatoare ,manele shi bani de la tata........loooooool
|
1 Attachment(s)
Saptamana trecuta cand voi va distrati prin oras la intalniri nocturne eu eram la Craiova, unde printre altele am participat si la o festivitate unde si-a facut aparitia Radu Berceanu. Numele asta probabil ca unora dintre voi nu va spune nimic si nici nu prea ar avea de ce - este EXministru al transporturilor: in locul lui mi-ar fi fost rusine sa imi arat fata, avand in vedere ca alalteri, din cauza unui accident pe Valea Oltului am facut Sibiu - Rm. Valcea in 4 ore :|.
PS: cred ca au fost 30 km de coada. M-am trezit foarte tarziu sa filmez, abia am prins finalul. |
Dear friends... uite ca din pacate a venit si timpu sa`mi iau ramas bun de la voi pt o perioada de timp....nu intrebati de motive...unu e BAC`u...printre altele...mi`a facut placere sa asist la intalniri cu voi si sa ma distrez....cand mai faceti intalniri sa nu uitati sa`l luati pe aaaaronel fotografu` si poate imi trimiteti si mie niste poze pe messenger...v`am salutat si bafta pe viitor...sper ca mai tarziu sa fie cat mai multi useri\:D/...sa fiti cuminti si sa nu incalcati regulile de circulatie:D....buh bye now:* 4 all
|
:shrug_no::cry2::no::sadblinky
|
ne vedem in vara atunci... bafta la BAC
|
...:cry2: :sniff:
bafta la BAC...si cei care mai sustin bac`u:wave: |
stiu io ca nu e ala motivu!!!!!! Nu`l credeti !!!!:D
|
Quote:
E legat si de ce miai spus tu in weekend ??:?: |
nu mai stiu ce ti`am zis...da-mi un PM cu ce am vb:-s
|
Quote:
Scuze ca nu am zis |
Frate bafta la bac si ce sa zic...ne vedem in vara nu? MA facusi curios care e al 2`lea motiv :))
|
Au anuntzat la TV ca bugetarii au liber luni si marti. Asa ca unii dintre noi suntem liberi :D:D:D
Cipy, Oliver poate intruna din zilele astea facem sedinta foto .. mai ales ca au venit distantierele lui CIP |
Quote:
Si pe subiectul retragerii lui Trafy, o anuntz si eu pe a mea, pe acelasi motiv - BAC`u, imediat dupa intalnirea de pe 1 sau 10 mai, unde voi fi prezent daca e intr-o locatie buna. |
Am vazut la TV ca s-a modificat taxa auto de prima inmatriculare...cine are informatii despre asta il rog sa posteze :)
|
http://www.***********/taxainm.php
nu s`a modificat |
Guvernul reduce taxa auto de primă înmatriculare
Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a anunţat miercuri, după şedinţa de guvern, că Executivul a decis să modifice taxa auto de primă înmatriculare. Potrivit lui Vosganian, Guvernul a modificat taxa ţinînd cont de solicitările Uniunii Europene. Astfel, această taxă va fi calculată nu în funcţie de vechimea maşinii, ci în funcţie de gradul de poluare. O altă modificare a taxei constă în majorarea vechimii limitei maxime de la care nu se mai face diferenţă între autoturisme de la 6 la 15 ani. Noua variantă a taxei de înmatriculare auto urmează a fi prezentată Comisiei Europene. Comisia Europeană a avertizat România că taxa pentru primă înmatriculare este neconformă cu normele europene în domeniu şi a ameninţat că, dacă ţara noastră nu-şi va schimba legislaţia până în martie, ar putea fi acţionata în judecata la CEJ. Taxa pentru primă înmatriculare a intrat in vigoare la 1 ianuarie, odată cu noul Cod Fiscal. Ea este aplicabilă atît maşinilor noi, cît şi celor second-hand. Practicată de stat ca o măsură antipoluare, taxa pentru primă înmatriculare este mai degrabă o măsură care urmăreşte avantajarea producătorilor autohtoni de automobile, precum şi a importatorilor de maşini noi. |
La Multi Ani TT
E a3a oara cand iti zik. Sa ai parte de tot ce iti doresti, fete bune si multi cai putere :D & Drive Safe. LA MULTI ANI inca odata |
La multi ani si din partea mea....8) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning