![]() |
Re: O maşină s-a izbit de o cisternă care transporta combustibil şi a luat foc
Quote:
|
Re: Hunedoara - Accidente
Esti asteptat! :-)Recuperare rapida si completa! :peace:
|
1 Attachment(s)
Inca un accident, tot in intersectia de la Artima o dacie si cu un opel parca.:neutral:
|
Cum draq reusesc.....
|
pai e greu sa respecte 2 semafoare ... niste cretini!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
un opel kadet a fost....am trecut si eu pe acolo cand le-au tras pe dreapta...nu a patit nimeni nimic...Cica de vina a fost cel cu dacia nu a dat prioritate etc..oricum numa fiare indoite nimic grav din fericire.
|
Noi sa fim sanatosi:p
|
Daca n`ar fi semafoare s`ar circula mai cu grija :)
|
Quote:
|
nu iti fa sperante degeaba si in giratori sunt prosti ca si in intersecti in giratori poate chiar mai multi
|
este unu in oras cu o masinuta mica nu stiu ce masina-i ..cred ca un polo model vechi ..tunarit si cu numere straine...dupa accidentul de la semafoare a trecut si el pe acolo pe ro su ca smecheru si era sa-l iei unu ... dupaia mai si facea fite ...
deci ATENTIE !!! |
Macar la noi in deva dupa ora 23:00 semafoarele merg pe intermitent....si ai motiv sa faci accident dar la voi in hunedoara am vazut si eu ca sunt numai "zmei" pe sosele....pe ala cu polo modificat cu nr de franta l-am vazut si eu.Sincer daca ar fi sa faca accident sa o faca pe mana lui dar mi-e teama ca asa mor si alti oameni nevinovati....din cauza astora.
|
Sens giratoriu for ever!:lol: Si sunt multi, dupa cum am spus, care sunt tari si cu muschi in loc de creier :rolleyes2 ... dar ce sa le faci? si ei sunt "lume":mrgreen:
|
:-Pnu as fi de acord cu sensurile giratorii.Circul zilnic prin deva si e un haos general in ele si prefer sa le evit.:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Faceam aluzie si la felul in care au aparut sensurile astea giratorii ca ciupercile dupa ploaie, dar si la faptul ca cei de care pomeneam anterior ar trebui sa circule numai in sensuri giratorii :lol::lol::lol: Macar sa stim sa evitam zonele respective :twisted::lol: |
sincer mie unu imi plac sensurile ...:-P la inceput eram speriat de ele,dar acum nu mai am treaba...faza e ca multi circula ca oile ...
|
Valleeeuuuu ... ce e prin sensurile giratorii din Deva. Eu nu stiu de ce naiba au mai trasat liniile ca nu le respecta nici naiba. Sa nu mai zic ca fiecare iese si intra in sens cand vrea, nexam prioritati..
|
sensurile sunt bune numa ca se circula ca sula unii fandeaza de pe o banda pe alta..in hunedoara se circula bine in sens:shock:
|
Quote:
|
astazi de drumul de la deva la hunedoara un peugeot 407 a lovit un passat in spate doar pagube materiale faza tare politia a aparut dupa vreo ora de la accident
|
Quote:
|
Ne mai mira ceva oare? :)
|
da ne miram de ce oare mai exista politie si asa sunt degeaba mai mult incurca decat fluidizea-za circulatia..
|
Politie exista sa ne amendeze :bat:,am vazut la stiri ca in urmatoarele doua luni vor avea o campanie de stop accidentelor cu echipaje suplimentare pe strazi,asa ca watch out!!!:evil:
|
nu ne fac drumuri mai bune ne pun militieni mai multi..
|
ce cool ...5 minute am lipsit de langa masina si cand m-am intors mi-am gasit-o lovita (zgariata) , - macar mi-am platit curentul ..sa-mi bag p******* ***** *** **!
|
??? unde ciuby? e zgariata rau...defapt daca e zgariata nu mai conteaza cum...doar ca ti-o aranjat-o ..si nu sti cine? nu o fost prost sa stea sa-ti zica nu? :(
|
pai.... ce tu ai sta ? :))))) , destul ca a zgariat-o , azi una maine alta .. etc si intr-un final ai o masina sifonata, asta'i a doua lovitura ce o primesc in parcare la CAR Unirea sau Electrica ,
|
Quote:
|
:lol::lol::lol: good one sNap7
|
Eu am gasit spoileru zgariat in parcare la Kaufland a doua zi cand am cumparat masina,de atunci parchez numa pe marginea drumului :lol:
|
"spaikii" cred ca tu ai fost ca am culoarea verde pe spoiler :P:))))
|
Quote:
|
... asta face parte din volumul, "aventuri la renel" :lol:
|
Quote:
Da si eu l-am vazut pe Spaichi cu dacia si un spoiler albastru atarnat dupa masina :) Acuma facem si noi haz de necaz :) |
Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning