Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Accidente din BT (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/34070-accidente-bt.html)

TEO/// 11-11-08 20:51

Re: Accidente din BT

da la tine cand inseamna multi km daca ai zis ca nu are decat 250000 de km.inseamna ca is rezistente a naibi masinile astea ca am fost sapt trecuta si am urcat o pisica care avea 260000 km pe elevator si era varza tehnic,a sau poate is din alea facute in Coreea ca cielo lu bogdan care parca a inconjurat pamantu de-a latu!

Bogdan-sbt 12-11-08 16:35

:))) :)) :)) :))

3Xtreme 13-11-08 09:04

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1850017)
poate ar fi mai bun decat matizul , care dupa un drum de Iasi , i-am facut motorul :D:D extreme ai ceva tuning pe el?:lol::-P PS: minciunele de astea ca un tico taxi la 250000de km nu i-a facut motorul, sa mergi la gradinita la grupa mica , sa vezi ce zic baetii de acolo ...:twisted:

Te asigur ca asa este. Nu am avut nici o problema la motor. Daca vrei sa dai 3000 de euro pe el mai vorbim, altfel...:))
Nu e nici o pacaleala aia cu motorul ca nu am avut probleme.

vLLLad 13-11-08 16:18

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1860959)
Te asigur ca asa este. Nu am avut nici o problema la motor. Daca vrei sa dai 3000 de euro pe el mai vorbim, altfel...:))
Nu e nici o pacaleala aia cu motorul ca nu am avut probleme.

Iti dau 2950 ultimul pret.....daca vrei....si sa-i scoti bulina de la taxi ;)

3Xtreme 13-11-08 17:09

Ti-am mai spus mai demult ca nu mai are nimic lipit pe el. Dar tu la cat de atent esti la celelalte replici...

maD_angel 13-11-08 21:28

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1861868)
Ti-am mai spus mai demult ca nu mai are nimic lipit pe el. Dar tu la cat de atent esti la celelalte replici...

El e cu gandu la femei... ca si orice adolescent de varsta lui.:lol:
GATA cu off-topicul !

3Xtreme 14-11-08 17:38

Gata, sa traiti! Eu am vrut sa termin mai demult, dar el nu s-a lasat.

3Xtreme 30-11-08 18:59

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...100-km-pe-ora.
Are cineva vreun detaliu despre asta?? Eu atat stiu.

aalex691 30-11-08 20:34

http://stiri.botosani.ro/stire/1910/...O+si+text.html

siminelsimi 01-12-08 00:08

http://www.botosaninews.ro/articol.php?a=23068 sunt aici doua poze. Am fost si am vazut masina in seara asta: cea mai farmata masina pe care am putut s-o vad vreodata.

3Xtreme 01-12-08 09:45

Am vazut si eu filmuletul de pe protv. Atunci nu era pus inca. Ce s-a indoit masina. Ca si cum s-ar fi izbit de un copac. Nici nu ma mira ca au murit amandoi.

kir0087 01-12-08 11:09

In ce hal poate sa arate masina aia live...nu imi venea sa cred

MasterCyp 04-12-08 11:18

Doamne fereste de asa ceva :|

danilox 05-12-08 14:43

2 Attachment(s)
Accident de astazi...cititi maine in ziare pt detalii.

maD_angel 05-12-08 19:47

Cred ca am mai vazut masina prin oras... :shock:
Era o matza tzipla ...pacat, era sezonul ei :twisted:

LE: apar victime in randu soferilor lipsiti de experienta (...sau ghinionisti) pe masinile cu tractiune spate !

3Xtreme 05-12-08 20:34

Bah da eu tot matza vreau!:sad: Sper sa nu am aceleasi probleme din cauza tractiunii pe spate. Astia sa se mai potoleasca cu BMW-urile ca sa nu ma faca sa ma razgandesc.

VBogdan 05-12-08 21:20

cum a zis si mad ori ghinionisti ori tampiti....tare cred k a 2 a.....

kir0087 11-12-08 14:20

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1904888)
cum a zis si mad ori ghinionisti ori tampiti....tare cred k a 2 a.....

unde statea soferul experimentat...tu ai vazut pe ce drumuri circulam in tara asta?daca nu,te rog sa iti iei masina si fa un drum de botosani suceava,pe carosabil umed si sa te mai aud atunci.am patit sa ma fure la 70 de km/h si nu cred ca is singurul.nu te mai da interesant cu texte din astea ca nu rezolvi nimic.

claude307 11-12-08 15:23

Quote:

Originally Posted by kir0087 (Post 1914645)
unde statea soferul experimentat...tu ai vazut pe ce drumuri circulam in tara asta?daca nu,te rog sa iti iei masina si fa un drum de botosani suceava,pe carosabil umed si sa te mai aud atunci.am patit sa ma fure la 70 de km/h si nu cred ca is singurul.nu te mai da interesant cu texte din astea ca nu rezolvi nimic.

are oarecum dreptate..dar tampit e prea mult spus..
banuiesc ca se referea mai mult la genu de persoane " frate...am bmw in plm..si..bmw-ul e bmw..." sau cum am auzit recent intr-o linie continua "wa da am ditai masina(bmw)..stau eu in curu lu asta?"

VBogdan 11-12-08 16:23

la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....

kir0087 11-12-08 23:09

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1914877)
la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....

nu aveam la ce sa adaptez viteza,din moment ce aveam 70 si era o curba extrem de usoara.pur si simplu am prins un strat de apa si masina a acvaplanat(nu am zis ca am derapat,ci ca m-a furat).asta din cauza lipsei de grija(ca sa nu spun altfel)al celor care se ocupa cu drumurile in tara asta care normal ar trebui sa aiba o anumita inclinatie pentru a permite apei sa se scurga de pe carosabil pt a nu se strange balti prea mari pe strada.
asta vroiam sa zic...ca nu toti care izbesc o masina is tampiti...poti avea si ghinion din cauza carosabilului extrem de prost(cum ar fi accidentul cu bmw-ul 525 si audi q7)si din cauza asta sa distrugi o masina sau chiar sa mori.
despre cei care sufera de sindromu " eu am bmw " sunt perfect de acord cu tine.

oliver 19-12-08 12:00

Da in drumul Botosani-Suceava sunt cateva portziuni de asfalat fara sa aibe in componentza pietris cand o fost pus si ai aderentza foarte foarte mica cand e umed , multe accidente se intampla pe drumu ala din cauza asta .

maD_angel 19-12-08 12:42

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1930689)
Da in drumul Botosani-Suceava sunt cateva portziuni de asfalat fara sa aibe in componentza pietris cand o fost pus si ai aderentza foarte foarte mica cand e umed , multe accidente se intampla pe drumu ala din cauza asta .

Erai beat cand ai scris asta?!

3Xtreme 19-12-08 12:47

Probabil.:)) Mai am de raportat un accident in BT intre un caine si masina lu Simi. Vinovat: catelul:)) Stricaciuni: portiera masinii:)) Cred ca e adevarat. Ca tot de la oliver stiu si mi-a zis in aceeasi perioada cand a scris mai sus.:))

maD_angel 19-12-08 12:56

Ti s'au dus pe pla sarbatorile Simi :))
Vatamare corporala din culpa ! Platesti spitalizarea la javra...

3Xtreme 19-12-08 13:14

Am uitat sa precizez ca masina stationa la semafor si javra s-a izbit in ea.=)):)):D:lol:

maD_angel 19-12-08 14:19

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1930828)
Am uitat sa precizez ca masina stationa la semafor si javra s-a izbit in ea.=)):)):D:lol:

Uai simi... bine ca ai scapat! Daca se rasturna alfeta... :sad:

siminelsimi 19-12-08 14:22

Ehh... s-o rasturna ea odata si-odata :)) "Accidentul" a fost in vara, eram in mers si niste caini fugareau o pisica.. si unu putin mai diliu n-a vazut ca vin si s-a izbit fix in aripa.. mi-a lasat urme de colti si mi-a bagat tabla inauntru bine de tot :)) Dar acum e reparata, ca noua si de vanzare :> :D:D

3Xtreme 19-12-08 16:02

Inseamna ca era beat Oliver cand mi-a spus.:))

Bogdan-sbt 20-12-08 11:28

Nu,nu ,catzelul era beat ,nu a vazut masina ..:))

maD_angel 20-12-08 11:56

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1931071)
Inseamna ca era beat Oliver cand mi-a spus.:))

Oliver trece printr'o perioada mai grea. A aflat ca Mos Craciun nu exista !

siminelsimi 20-12-08 16:08

Oliver nu trece prin nicio perioada grea... asa e el.. mai redus.. :)))

vLLLad 20-12-08 21:30

Quote:

Originally Posted by siminelsimi (Post 1932888)
Oliver nu trece prin nicio perioada grea... asa e el.. mai redus.. :)))

Daca si-ai pune un CIP, ar rezolva problema?"

3Xtreme 20-12-08 21:52

Un cip tuning de la K/N. Cu 4 turbine rotative pe turatie.:))

siminelsimi 21-12-08 01:15

Wai vladutz nu stiu, pleaca cam greu ... probabil nu-l alimenteaza bine acasa :))))

MasterCyp 21-12-08 15:10

Accident bazat la bazar..acum

3Xtreme 21-12-08 17:46

Eh, nu ne intereseaza pe noi accidentele astea de bazar.:rolleyes2:D Da totusi ai ceva detalii, poze?

siminelsimi 21-12-08 18:42

Accident grav la intersectia de la pacea intre un Audi A4 si un VW Golf. Are cineva poze, detalii ?

VBogdan 21-12-08 19:51

am vazut si eu accidentul in seara asta dar am vazut daor golf ul ....

oliver 23-12-08 19:48

aseara(22 dec. ) doua accidente foarte nasoale ptr. masini , soferii au avut noroc
1 ) la Lebada o dacie o prins din acostament si o intrat serios intr'un maldăr de pamant , masina avariata cam 60 % , daca era soferul cel care l'am vazut eu doar ii curgea sange de la ureche si era okei pe picioarele lui
2 ) un cetatzean turmentat pe Bulevard a vrut sa testeze rezistentza unei dacii cu un copac frontal, so fărmat asa de tare incat o ajuns volanu pana in copac :) adica motoru nu mai era dar totusi soferul o iesit pe picioare din masina miraculos :D era si o vorba , bat sa fii noroc sa ai :D

Ps Î nu am poze ca o zis simi la primu ca erau ciobeni aia care erau vatamatzi si ii era frica sa nu isi primeasca bateie*fatalau* si la al doilea mi'am dat seama ca ii era chiar frica si nu i'am mai cerut telefonu ala performant cu blitz si mai multzi pixeli decat o camera foto ORIGINALA
PS: ma simt vip daca mai sunt barfit mult

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning