![]() |
Re: Accidente din BT
da la tine cand inseamna multi km daca ai zis ca nu are decat 250000 de km.inseamna ca is rezistente a naibi masinile astea ca am fost sapt trecuta si am urcat o pisica care avea 260000 km pe elevator si era varza tehnic,a sau poate is din alea facute in Coreea ca cielo lu bogdan care parca a inconjurat pamantu de-a latu!
|
:))) :)) :)) :))
|
Quote:
Nu e nici o pacaleala aia cu motorul ca nu am avut probleme. |
Quote:
|
Ti-am mai spus mai demult ca nu mai are nimic lipit pe el. Dar tu la cat de atent esti la celelalte replici...
|
Quote:
GATA cu off-topicul ! |
Gata, sa traiti! Eu am vrut sa termin mai demult, dar el nu s-a lasat.
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...100-km-pe-ora.
Are cineva vreun detaliu despre asta?? Eu atat stiu. |
|
http://www.botosaninews.ro/articol.php?a=23068 sunt aici doua poze. Am fost si am vazut masina in seara asta: cea mai farmata masina pe care am putut s-o vad vreodata.
|
Am vazut si eu filmuletul de pe protv. Atunci nu era pus inca. Ce s-a indoit masina. Ca si cum s-ar fi izbit de un copac. Nici nu ma mira ca au murit amandoi.
|
In ce hal poate sa arate masina aia live...nu imi venea sa cred
|
Doamne fereste de asa ceva :|
|
2 Attachment(s)
Accident de astazi...cititi maine in ziare pt detalii.
|
Cred ca am mai vazut masina prin oras... :shock:
Era o matza tzipla ...pacat, era sezonul ei :twisted: LE: apar victime in randu soferilor lipsiti de experienta (...sau ghinionisti) pe masinile cu tractiune spate ! |
Bah da eu tot matza vreau!:sad: Sper sa nu am aceleasi probleme din cauza tractiunii pe spate. Astia sa se mai potoleasca cu BMW-urile ca sa nu ma faca sa ma razgandesc.
|
cum a zis si mad ori ghinionisti ori tampiti....tare cred k a 2 a.....
|
Quote:
|
Quote:
banuiesc ca se referea mai mult la genu de persoane " frate...am bmw in plm..si..bmw-ul e bmw..." sau cum am auzit recent intr-o linie continua "wa da am ditai masina(bmw)..stau eu in curu lu asta?" |
la asta ma refeream claude.....si kir nush c faceai la 70 km/h de ai derapat dar fii sigur k dak adaptai viteza nu pateai asa ceva si mai zici de experienta....nu am experienta dar macar nu ma las in baza masinii in conditii din astea.....in plus , dupa cum am mai zis, nu ma refeream k sunt tampiti cei care au patit nenorociri -doamne fereste de ceva- dar sa ajungi sa zici k dak ai bmw trebuie neaparat sa mergi tare ca nu poti pati nimic si multe altele eu nu stiu cum le poti spune astora.....
|
Quote:
asta vroiam sa zic...ca nu toti care izbesc o masina is tampiti...poti avea si ghinion din cauza carosabilului extrem de prost(cum ar fi accidentul cu bmw-ul 525 si audi q7)si din cauza asta sa distrugi o masina sau chiar sa mori. despre cei care sufera de sindromu " eu am bmw " sunt perfect de acord cu tine. |
Da in drumul Botosani-Suceava sunt cateva portziuni de asfalat fara sa aibe in componentza pietris cand o fost pus si ai aderentza foarte foarte mica cand e umed , multe accidente se intampla pe drumu ala din cauza asta .
|
Quote:
|
Probabil.:)) Mai am de raportat un accident in BT intre un caine si masina lu Simi. Vinovat: catelul:)) Stricaciuni: portiera masinii:)) Cred ca e adevarat. Ca tot de la oliver stiu si mi-a zis in aceeasi perioada cand a scris mai sus.:))
|
Ti s'au dus pe pla sarbatorile Simi :))
Vatamare corporala din culpa ! Platesti spitalizarea la javra... |
Am uitat sa precizez ca masina stationa la semafor si javra s-a izbit in ea.=)):)):D:lol:
|
Quote:
|
Ehh... s-o rasturna ea odata si-odata :)) "Accidentul" a fost in vara, eram in mers si niste caini fugareau o pisica.. si unu putin mai diliu n-a vazut ca vin si s-a izbit fix in aripa.. mi-a lasat urme de colti si mi-a bagat tabla inauntru bine de tot :)) Dar acum e reparata, ca noua si de vanzare :> :D:D
|
Inseamna ca era beat Oliver cand mi-a spus.:))
|
Nu,nu ,catzelul era beat ,nu a vazut masina ..:))
|
Quote:
|
Oliver nu trece prin nicio perioada grea... asa e el.. mai redus.. :)))
|
Quote:
|
Un cip tuning de la K/N. Cu 4 turbine rotative pe turatie.:))
|
Wai vladutz nu stiu, pleaca cam greu ... probabil nu-l alimenteaza bine acasa :))))
|
Accident bazat la bazar..acum
|
Eh, nu ne intereseaza pe noi accidentele astea de bazar.:rolleyes2:D Da totusi ai ceva detalii, poze?
|
Accident grav la intersectia de la pacea intre un Audi A4 si un VW Golf. Are cineva poze, detalii ?
|
am vazut si eu accidentul in seara asta dar am vazut daor golf ul ....
|
aseara(22 dec. ) doua accidente foarte nasoale ptr. masini , soferii au avut noroc
1 ) la Lebada o dacie o prins din acostament si o intrat serios intr'un maldăr de pamant , masina avariata cam 60 % , daca era soferul cel care l'am vazut eu doar ii curgea sange de la ureche si era okei pe picioarele lui 2 ) un cetatzean turmentat pe Bulevard a vrut sa testeze rezistentza unei dacii cu un copac frontal, so fărmat asa de tare incat o ajuns volanu pana in copac :) adica motoru nu mai era dar totusi soferul o iesit pe picioare din masina miraculos :D era si o vorba , bat sa fii noroc sa ai :D Ps Î nu am poze ca o zis simi la primu ca erau ciobeni aia care erau vatamatzi si ii era frica sa nu isi primeasca bateie*fatalau* si la al doilea mi'am dat seama ca ii era chiar frica si nu i'am mai cerut telefonu ala performant cu blitz si mai multzi pixeli decat o camera foto ORIGINALA PS: ma simt vip daca mai sunt barfit mult |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning