Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

yknot 07-03-07 19:41

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

chiar daca eram inscris nu-mi dadea nimeni dreptul sa terfelesc un om pe baza unor frustrari.... ce nu mi-a placut deloc sa vad a fost reactia de hiena a unora.

Lucian 07-03-07 19:42

Mie nu mi-a placut ca in loc sa faca o treaba s-a apucat sa acuze in stanga si in dreapta .

giubau_v8 07-03-07 20:00

omu a vrut sa faca o treaba da din motive stiute de el nu s-a mai putut face ....asta e.....si voi ati zis pe urma ca organizati si nu ati mai facut nimik....eu zic sa o lasam asa cum e si sa nu ne mai certam aiurea..

SEBASTIAN 07-03-07 22:33

Unde e aprobarea de locatie sa obtin imediat politia si restul?

F_L_R 07-03-07 22:43

-Care aprobare Sebi?...chiar crezi ca a avut ceva inafara de promisiuni....ca poate daca va da aia va dam si noi sau invers.......e clar sunt 20 si ceva de pagini de discutii in vant si nimic care sa aibe vre-o stampila de la primarie sau macar un ceva.......bine ca nu a spus vineri ca nu se mai tine nimic sambata asa ne am resemnat cu toti si ne gandim la ce urmeaza.

SEBASTIAN 07-03-07 22:47

Florica ce sa zic cred ca ai mare dreptate.

TufY 07-03-07 23:06

eu zic ca lumea nu prea se astepta sa se amane......... ultima cursa la buzau a fost chiar reusita si poate dasta lumea a fost dezamagita......... asa ca nu o lua in nume de rau lumea a fost dezamagita si motivul amanarii nu este chiar asa de credibil ......

SEBASTIAN 08-03-07 07:42

Cu grupele alea nu sunt de acord si nu vad ce poate fi reusit.

B-83-DAC 10-03-07 00:38

pana la urma lumea mergea acolo sa se dea indiferent de conditii...toti am investit timp si bani in masini si vroiam sa participam indiferent de conditii...oricum ce a fost a fost si cred ca nu are rost sa ne batem capul...consideram ca a fost buzau si am iesit toti la egalitate...

F_L_R 10-03-07 02:05

-La egalitate? chiar tare....tot ce se investeste in masini este tocmai sa nu fie niciodata egalitate....cred ca acest topic poate fi inchis Gratian . Multumim Organizatorului.

B-83-DAC 10-03-07 23:59

pai florica ne facem nervi aiurea si tot nu reusim sa ne linistim...dar ca sa fie bine atunci sa ne consideram fiecare un invingator...mai bine se inchide topicul ca deja nu isi mai are rostul,ne tot amintim de timp si banii investiti degeaba...

vladdaman 11-03-07 01:13

bai eu unu sincer m-am distrat acolo a fost super tare...felicitari baieti pentru organizare...o sa mai venim si data viitoare:D cel putin nu imi pare rau ca nu s-a mai tinut, tot am bagat iar masina in service pentru niste finisaje la motor...

F_L_R 12-03-07 09:28

-Am tras sambata duminica cateva ture cu ea si astazi ;la loc la garaj.....mai avem de munca la ea!!!!!

SEBASTIAN 12-03-07 21:26

Pe romaneste m u i e la fraieri!

giubau_v8 12-03-07 22:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 794793)
Pe romaneste m u i e la fraieri!

adik?..........

SEBASTIAN 12-03-07 23:03

tzeapa ----------------------

giubau_v8 12-03-07 23:23

oare cand o sa se inchida topicu asta ajuns inutil ????

CZR 12-03-07 23:59

pai d c sa s inchida
unii chiar am investit bani grei sa facem masinile tari si nu ma refer la 1000 euro ci la mult mai mult
poate meritam si noi o expliktie d c nu s pun actele p net

vladdaman 13-03-07 10:49

lasa ca oricum modificarile alea trebuiau facute...chit ca nu mai avem cum sa ne laudam cu ele :D

shadowro 13-03-07 18:15

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 795103)
pai d c sa s inchida
unii chiar am investit bani grei sa facem masinile tari si nu ma refer la 1000 euro ci la mult mai mult
poate meritam si noi o expliktie d c nu s pun actele p net

si ce ma ti-au expirat modificarile sau cum ? nu tot pe masina ta sunt , nu tot ale tale sunt.
care e problema ?

nu se mai tine asta e.
timp de 3 saptamani nu l-a bagat nimeni in seama si cu 2 minute inainte vroiau toti , sa va fie de bine.

SEBASTIAN 13-03-07 21:51

Parerea mea este ca nu a procedat corect si cum profitul nu a aparut...
Un tip care da mana cu ala cu ala cu basescu cu ... nu poate lua aprobarea de la Polotie? Oare?

F_L_R 13-03-07 23:43

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 796131)
si ce ma ti-au expirat modificarile sau cum ? nu tot pe masina ta sunt , nu tot ale tale sunt.
care e problema ?

nu se mai tine asta e.
timp de 3 saptamani nu l-a bagat nimeni in seama si cu 2 minute inainte vroiau toti , sa va fie de bine.

-Prietene din limbajul folosit de tine se intelege clar pozitia ta pe harta.....scuzati-ma dar nu vorbi cu "ma" sau "sa va fie de bine". Si dupa aia tipati ca va facem tarani.
-De ce cred ca majoritatea dintre voi din gl, si bz veneati doar spectatori.....pt ca oricum daca veneati sa concurati ......tot spectatori erati.

CZR 13-03-07 23:50

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 796933)
-Prietene din limbajul folosit de tine se intelege clar pozitia ta pe harta.....scuzati-ma dar nu vorbi cu "ma" sau "sa va fie de bine". Si dupa aia tipati ca va facem tarani.
-De ce cred ca majoritatea dintre voi din gl, si bz veneati doar spectatori.....pt ca oricum daca veneati sa concurati ......tot spectatori erati.

:)))) no comment

shadowro 14-03-07 07:06

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 796933)

asa e , suntem mai dintr-o bucata noi ... macar nu ne ascundem dupa cuvinte pompoase.
bine daca zici tu ca eram degeaba ... na .. ce sa zic ... promit ca o sa incerc sa nu mai vin la nici o cursa si de asemenea o sa incerc sa opresc cat de multe persoane pot din buzau si galati care vor sa vina ... :)

F_L_R 14-03-07 08:52

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 797130)
asa e , suntem mai dintr-o bucata noi ... macar nu ne ascundem dupa cuvinte pompoase.
bine daca zici tu ca eram degeaba ... na .. ce sa zic ... promit ca o sa incerc sa nu mai vin la nici o cursa si de asemenea o sa incerc sa opresc cat de multe persoane pot din buzau si galati care vor sa vina ... :)

-Sa opresti lumea.....n ai decat.....cat despre cuvinte pompoase.....suntem pe un site public si nu ma pot exprima. Sunt sigur ca sin in bz si gl sunt oameni super.....dar nu avem norocul sa scrie si ei pe acest forum.

alias_gsi 14-03-07 10:14

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 797130)

pai nu prea stitzi voi cuvinte pompoase..asha ca......
speram sa fi om de cuvint si sa te tzi de promisiune.....
cit despre promisiune stai tranqilo ca cine e pasionat va veni cu sigurantza.
deci trege tu concluzia si puneo in rama si agato in sufragerie....casa iti dai seama ce inseamna sa fi penibil,acum ne asteptam sa iti iei jucariile sa pleci ca stim ca nu te mai joci cu noi...

sunt forumurile pline de cursanti nebuni ca tine boss

no offence

shadowro 14-03-07 11:03

none taken.
si de idoli ca voi sunt pline.
no offence.

ciprian_the_1 14-03-07 13:22

bai eu nu inteleg de ce voi bucuresteni ne faceti tarani pe noi din provincie?
sa sti ca in buc sunt de 10 ori mai multi tarani ca in galati cel putin ca am avut si eu "placerea" de a sta vreo 10 zile in buc si miam dat seama numai din timpu asta scurt asa ca nu mai vb ma ca voi su saunteti cu nimic absolut nimic mai presus ca noi doar ca aveti harfe de buc bafta si traiasca buctarani

MPBZ 14-03-07 14:51

Urmatoarea editie va fi cu numarul IV.
Motivele pentru care editia III nu a avut loc au fost mentionate.
Opiniile sau presupunerile sunt libere, dar rugam in special reprezentantii unor ACS-uri sa se limiteze in a aduce acuze bazate in special pe afinitati si fara nici cea mai mica documentare prealabila, rezervandu-ne dreptul de a actiona conform cu legile in vigoare sau de a intreprinde masuri specifice de restrictionare pentru viitor.
Suntem dispusi sa oferim oricarui organism sau institutie abilitata toate datele cu privire la organizarile noastre, atata timp cat ele sunt cerute in mod oficial si justificat.
Suntem dispusi la orice tip de colaborare, in conditiile noastre.
Va multumim! (DJT si AS TOPDM S Buzau)

Lucian 14-03-07 15:13

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 797686)
Urmatoarea editie va fi cu numarul IV.
Motivele pentru care editia III nu a avut loc au fost mentionate.
Opiniile sau presupunerile sunt libere, dar rugam in special reprezentantii unor ACS-uri sa se limiteze in a aduce acuze bazate in special pe afinitati si fara nici cea mai mica documentare prealabila, rezervandu-ne dreptul de a actiona conform cu legile in vigoare sau de a intreprinde masuri specifice de restrictionare pentru viitor.
Suntem dispusi sa oferim oricarui organism sau institutie abilitata toate datele cu privire la organizarile noastre, atata timp cat ele sunt cerute in mod oficial si justificat.
Suntem dispusi la orice tip de colaborare, in conditiile noastre.
Va multumim! (DJT si AS TOPDM S Buzau)

"MPBZ" este marca inregistrata ?

SEBASTIAN 14-03-07 16:12

f prost suna ca la prescurtarile de la carciumile de tip bodega ieftine si murdare cu mirosuri grele.
MBS mamaliga cu branza si smantana
Cata inspiratie pt MBZ

tm8bnz 14-03-07 17:42

Io'te ce inteleg eu de mai sus :
"Hai sa mai terfelim odata Buzaul ! Cine e cu mine !?"

Ma dezgustati ! Si nu sunt singurul !

Cum ar fi un "aveti sprijinul nostru la cerere,sa facem ceva frumos" in loc de o noua batjocura !?

xphantom 14-03-07 18:29

Iata ca se poate; Buzaul cade si se ridica, sa speram mai puternic, cu ajutorul tuturor. Cred ca e timpul ca orgoliile sa fie lasate deoparte si pasiunea comuna sa fie constructiva. S-a vazut ca daca se vrea, se poate, si inca bine. Mult succes, baieti!!

F_L_R 14-03-07 18:47

-Ce va tot opariti ca va facem tarani? Limbajul si mentalitatea voastra va incadreaza la aceasta sectiune a acestui forum. Oare cu ce va credeti mai presus? Masini nu aveti sa concurati , vorbiti mult si prost, basini si figuri faceti . Ce vreti sa demonstrati? ca sunteti mai sus.......mai aveti cel putin 10 Ani sa ajungeti la nivelul Bucurestiului.

- Am fost in 2003 la Braila.....am murit de foameeeeee cu bani in buzunar , am fost anul trecut prin Galati cu ajutoare pt sinistrati.....am fost amendat ca am calcat putin linia continua......si aveam ajutoare pt cei din Cosmesti in papuc. La Buzau l au amendat pe tata cu 5 MILIOANE pt ca a circulat singur pe strada cu faza lunga.
-CUM SA VA HALIM MA????????
-Vorbiti de Legende??? da ma noi am facut ceva si facem inca si ofticati-va ca la voi nu ajunge nici mirosul de Bucuresti.........sunteti departeeeeeeeeeeeeee.

F_L_R 14-03-07 19:22

Quote:

Originally Posted by xphantom (Post 797987)
Iata ca se poate; Buzaul cade si se ridica, sa speram mai puternic, cu ajutorul tuturor. Cred ca e timpul ca orgoliile sa fie lasate deoparte si pasiunea comuna sa fie constructiva. S-a vazut ca daca se vrea, se poate, si inca bine. Mult succes, baieti!!

-Da se poate cu oameni care stiu sa vb ca tine. Dar tu ai vazut vre-un act oficial ......orice prin care sa se demonstreze ca acea cursa avea o intentie de reusita. I sa cerut sa posteze autorizatia pt a face noi restul VOI A TI VAZUT-O???? eu nu?
-- Sa dat "la fund" in acele zile cand trebuia sa dea explicatii si acum reapare cu MPBZ????......si mai are tupeu sa posteze ceva aici?

MPBZ 14-03-07 20:00

Rugam recitirea tuturor post-urilor userului SaintDick pentru a se realiza tonul si vocabularul folosit.
Userul actual a fost creat pentru a promova viitoarele curse de la Buzau exclusiv si reprezinta interesele organizatorilor mentionati in primul post.
Nu am primit o cerere oficiala din partea ACS No Speed Limit Romania prin care sa ni se solicite vreun act doveditor cu privire la demersurile facute in vederea MPBZ III, club care de altfel nu a putut indeplini o minima cerinta impusa de organizatori, care la randul lor avea de indeplinit o cerinta fata de autoritati. Mai mult de atat, consideram total deplasata oferta de colaborare venita tardiv si care presupunea asumarea tuturor raspunderilor de catre noi, pentru un eveniment gestionat de altcineva, in conditii improprii. In curand insa vom posta un material despre un eveniment 100% ILEGAL in acceptiunea domniilor voastre.
Prin urmare, tinand cont de atitudinea total deplasata a presedintelui ACS No Speed Limit Romania, organizatorii Marelui Premiu al Buzaului isi rezerva dreptul de a interzice accesul tuturor membrilor clubului respectiv in calitate de participanti la orice eveniment specific viitor. Decizia va fi aplicata oricarui autovehicul pentru care se doreste inscrierea dar poarta semnele distincte ale clubului mentionat.

Va multumim pentru intelegere!

tm8bnz 14-03-07 21:01

A inceput showul ! :lol:

SEBASTIAN 14-03-07 21:22

Mamaliga cu BranZa...
e aiurea cum o tot dau cotita, cata suferinta si ingamfare pt ceva ce a fost o pacaleala si daca e si mbz quattro ca trei sa-ti bai pu l a in prrin sau cu m vrei peste ei.

F_L_R 14-03-07 21:30

-Prietene ma lasa rece interdictia ta. Dai dovada inca odata de mitocanie si taranism IESIT DIN COMUN.
-Stiu ca nu am indeplinit conditiile cerute de voi dar eu FLORICA nu am sa dau niciodata fisele masinilor din clubul nostru pentru a fi verificate de GARDA INAINTRA CURSEI.
-NICIODATA NU MI BAG OAMENII IN "CURSE" PREMEDITATE.
-ACTELE MASINILOR NU AVETI DEPTUL SA LE STITI DECAT LA LOCUL CONCURSULUI.
-PROBABIL SE VROIA UN "CONTROL" AMANUNTIT LA TOATE MASINILE CARE VIN......IAR DUPA ACEEA SA APLICAM AMENZILE FRAREILOR SI SA RIDICAM TALOANE CA AU (GEAMURI, JANTE , TOBE).
-NU OBSERVI CA ESTI DOAR O MARIONETA SI CA DEPINZI DE ALTII.
-AI FACUT 2 EVENIMENTE SI DEJA TU DAI INTERDICTII?
-SI MAI E CEVA DE LA "PUTA SFANTA" AI TRECUT "MAREA PUTA A BUZAULUI"???

-AI UITAT CA NU SUNTEM FRAERI SA NE BAGI PE NOI IN GURA GABORILOR......NU TE INTREBI DE CE NU AI PRIMIT FISE?

SEBASTIAN 14-03-07 21:41

Asta pare sa fi fost o capcana de strans baza de date din tara.
Friaierul a fost momeala pt neisteti sa se vanda si sa-si dea datele la unul care cu o floare nu se face primavara.
Drept dovada e primavara si o freaca MBZ.

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning