![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
azi si maine la sala dacia e campionat national de kick box in cadrul politiei! accesul este deschis publicului iar meciurile vor fi interesante mai ales ca vor lupta si campioni mondiali!
|
am uitat sa spun ora ....18.00
|
din pacate...tot eu...s-a contramandat pe ziua de azi....
maine v-a fi campionatul! despre ora poate va anunt maine cand o sa stiu mai bine! |
finalele categoriilor azi de la 17.00
|
Nu mai discuta nimeni nimic pe aici??? Hai sa vine u cu un subiect nou: Ati incercat noul asfalt de pe Isaccei? Eu unu da si e tare de tot!!! Slalom printre utilaje si taximetristi idioti, adrenalina nu altceva... Acu serios, e super misto, dati repede o tura (noaptea e mai misto, mai putine masini) pana nu se deniveleaza, nu cred ca o sa tina mult...:D
|
Da aseara am facut putin slalom pe akolo!!!!Dar am impresia ca mai toarna inca un strat peste cel pus deja.
Intalnirea de la sala cand se tine? |
Sambata sunt in city....poa ne vedem dupa ora 11....nu promit nimic..sa vad cum e vremea..dak e frumos..raman la ct..daca nu...vin la tl
|
daca si asta turnat e asfalt bun eu usnt popa! da e f bine fata de ce era inainte dar denivalari tot are ! sa speram ca va tine :)
|
va tine ;)
|
pana la urmatoarea spargere de conducta =)))
|
De ce vorbesti doar de dragul de a vorbi? Conductele au fost schimbate in totalitate , aici ma refer la cele de apa ;)
|
da vorbesc de dragul de a vb =))) dc atunci dupa ce au fost schimbate cotul ala care vesnic are probleme se tot sparge ( si m-am uitat in groapa nu imi parea cot nou...conductele da dar cotu nu era maro de rugina ) =))) o sa vedem ... oricum denivelari sunt clar ..nu e oglinda .... testul cu paharul nu-l trece sigur
|
Testul cu roti patrate......o sa avem noi drum calumea la sulivara....iti dai seama ce se incinge pe issacei daca ar fi ca in palma.....toti ne-am rupe
|
deja aseara incepusera baietii cu motoarele :)))
|
Quote:
|
aoleu nu adu vorba de mocanel ! hogea din prima luna s-a apucat de gardulete vopsite flori...apoi cladiri ....gaze tevi asfalt...e ceva ! eu ma multumeam si cu garduletu vopsit in piata civica=))) tot era cevai n pluis fata de mocanel ! ala barem are IMS cu canistre de motorina si verde ( si ala luat de la armata ) =)))
|
Da , sincer sa fiu mi se pare ca incet incet incepe sa arate a oras mica noastra urbe:)
|
pacat ca salubrisul nu isi face treaba cum trebuie! gasesc la tet numai seminte de 2-3 zile scuipate=)))
|
da...dar de calitate , numai Nutline vere:)....adevarul e ca mai sunt si bididii dinastia nesimtiti care scuipa seminte la tet acolo...nu e permis
|
apropo de seminte :) 2 tovarashi si`au luat amenda ca scuipau seminte pe jos :))
|
Muahahhahahaah!!!>..ce bine....
|
daca i-a vazut si ei n-au intors-o ! eu ii puneam sa dovedeasca ca sutn semintele mele ..test ADN =)))
|
asa le trebe fira-r mama lor de golani semintari
|
ba mihai tu vroiai sa ne darami ieri de pe dna de la curent? :)))
|
Am produs turbulente?.......nu mi-am dat seama.....ma grabeam oleak
|
care stie cine vine sa cante de zilele tulcei ,am inteles ca vin iris ,e adevarat mai vine cineva ?!?
|
Ar trebui sa scrie in ziar....
|
Aloooo..Tulcea mai traiti?
|
Chiar asa! Mai e cineva pe aici :shock: sau ati plecat toti in tarile calde:-) ??? Ceva nou, nimic? V-au placut Zilele Tulcei? :drunk: :headfones :dance: :joy: :headache:
|
care draq a fost pe faleza... numai fetze dubioase =)))
|
Din serialul "Tineri si dubiosi"
|
Inca se resimte oboseala acumulata aseara la fotbal in intersectia de la Delta ... cu fantana din mijloc fileu :D
|
Fuarte tare.......interesant sa incerci sa lovesti cu mingea un cabriolet plin de fufe
|
despre ce e vorba aici ....???
|
Quote:
asa ziceam si eu =)) =)) nui mai poate omui sa iasa cu bmwul cabrio in oras ca se trezeste cu mingi sau altii prajituri ! eram in locu lu fufelor luam mingea si fugeam aruncam in dunare :))) |
daaaaaaaaaaa interesant tare:)....
o grupa de baieti impartiti in 2 echipe :) jucau fotbal la sens la Delta:P....la dublu mixt:P |
1 Attachment(s)
Stie cineva cum se numesc modelul asta de Jante??? Am mai vazut ceva asemanator pe un A3 negru in TL.
|
Nu vreau sa vorbesc prostii dar din cate stiu eu sunt un model facut de BBS , pe un A3 sportback negru nu...masina o vad pe Mircea Voda
|
Baaaaahhhh! Care mergeti la formula 1 pe apa in mamaia?
|
ce? :) mai da niste detalii
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning