![]() |
Re: Valcea-Kitsch Tuning
2 Attachment(s)
Nu e din vl.. dar e prea amuzanta :)))
|
Quote:
|
=))) cred k da :))) se mai si lauda pe club tigra ca e facuta de el... :))
|
Quote:
|
interesanta ideea e tuning:) inca se poarta
|
Da... ma gandesc ca e cioban , face foarte multa branza si ai trebuia o razatoare mare... pentru branza sau sa se dea cu curul pe ea... :)))
|
2 Attachment(s)
BJP-ule ai aceeasi parere acum?
|
2 Attachment(s)
Cu fundul in fata.. = poponaut =)))
nu in ultimul rand.. janta SEXy :)) |
Re: Valcea-Kitch Tuning
Quote:
|
Quote:
|
........
|
1 Attachment(s)
nu prea as crede ca este ceva ramanesc prelucrat de straini .....
|
Valcea-Kitsch Tuning
Parca incepe cu "Valcea" numele topicului...
Scuze de OFF! :oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noua vopsea perla bitum:
|
Nu stiu daca ma credeti da tot ce e negru pe masina aia a fost vopsit in fata blocului :)) ... undeva in ostroveni
|
Astept sa o faca mata pe toata.. apoi sa il intreb daca a iesit mai ieftin ca la vopsitorie...
=)))) |
Quote:
|
Chiar ca, bine ca ne-am dat seama la ce se refera de fapt :D
|
:)) A sunat putin urat.. mai am si eu momente :"> . Mi-am dat autocolantul mat jos Kitsch tuNNing ca altfel nu imi permiteam sa postez aici :)))
|
sa fi sincer, intitial am inteles, TOTAL altceva=))) acum m`am prins defapt despre ce e vb=)))))))))))))))))) fitiar exprimarea kape
|
9 Attachment(s)
NFS Tuning la categoria masini tunate pe judetul Valcea din bazar:
Za best tiuning car of the show se acordaa lui ???! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Acesta?Pot spune ca ador jantele lui...
|
Quote:
|
daca si audi e kitsch voi ori sunteti prosti ori nu stiti ce e ala tuning!ori v-a cuprins febra low&clean
|
Quote:
|
Cateva mici neajunsuri dar Kitsch sigur nu e.
|
Quote:
|
FAIL
Quote:
|
Mie unul nu imi place stilul asta de tuning!
Mult mai bine ii sta unei masini cu modificari simple dar de efect.O masina nu trebuie sa sara in ochi prin modificari grosolane! Edit : Sharky are perfecta dreptate, pot spune si eu ca sunt cuprins de low & clean & slow! |
Cu mici modificari ar arata foarte bine... :) alta bara pe fata , umblat putin la praguri sa fie putin mai simple.. , eleronul de dacie dat jos :) , schimbate triplele... :) in afara de faptul ca este inalta... jantele alea sunt bagate prea mult in interior si cu aripile alea umflate nu da prea bine... :) in concluzie o suspensie sport si distantiere fata spate :))
|
va mai trece mult si bine pana o sa aprecieze si ochiul romanului o masina facuta cu gust. pana atunci puneti-va copiii tatii bari cu plase si cat mai umflate!
|
la prima serie de filme need for speed erati cu toti uimiti de masini cu bodikyt lumini etc, si acum de cand aveti cont pe vimeo gata nu va mai plac masinile tuning! app vara asta ce curent se mai poarta?
|
Quote:
|
Quote:
In afara de jante zici ca e facuta in curte la cineva cu spaclu. Nu zice nimeni ca nu e frumos cu wide body dar ***... Sa arate cum trebuie. De'aia e greu cu 'tunatu', pentru ca la un asemenea priect gen Audi ala trebuie sa faci lucrurile ca la carte, altfel te arata lumea cu degetu' razand in loc sa o faca cu ochii mari si foarte mirati... E cumva prieten cu tine baiatu' ala de ii iei apararea? Poate omu' asa a luat'o si acum ii da jos toate alea ii pune suspensie si o lateste cum trebuie... Sa vezi atunci ce audi frumos. Sunt curios cum arata interioru' sa vedem atunci ce discutii mai apar daca este la fel de deplorabil ca exteriorul(am 98% sanse sa am dreptate). |
discutii despre kitsch tuning o sa fie in permanenta:)) ..poate ce mie mi se pare frumos lu fane o sa i se para kitsch si tot asa...iar cu filmele si cu jocurile: pentru unii cu timpul standardul s-a ridicat si de aceea lucrari ca asta sunt kitsch...
|
Quote:
|
masina a fost de vanzare in Bucuresti si tot asa arata....
|
decat cu barile alea mai bine deloc!!!!e penal de urata!!!!bleachhh
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning