Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   O bila/ diverse in week-end ? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/32462-bila-diverse-week-end.html)

Aadryan 02-03-07 11:27

Re: O bila/ diverse in week-end ?

Eu m-as baga la un biliard.....dar vine cineva?.....poate ne facem planuri ca data trecuta si nu vin decat 3 paduchi de 3 feluri:D

Miruna 02-03-07 12:31

ce se intampla....somati weekendu asta? ...e frumos?! :-P

Aadryan 02-03-07 15:04

Quote:

Originally Posted by Miruna (Post 777681)
ce se intampla....somati weekendu asta? ...e frumos?! :-P

Dupa cum vezi doar o parte someaza, adica in afara de doi care trag de restu' sa iasa din casa:D

shantzu 02-03-07 16:08

nu o sa stea nimeni in casa :mrgreen: dar asta nu inseamana ca o sa venim la biliard sau in alte locuri.....

kraven_4_all 02-03-07 16:23

bine zis pushtiule...nush fratzie...de ieshit ies din ksa...dar deokmdata nush pe unde ajung si de biliard...nu kred k`o sa am bani...aia e beleaua...

Aadryan 02-03-07 16:52

Pai atunci daca biliardul nu e o idee buna propuneti voi altele.....Pretentiosilor:D .....si Kraven lasa mah ca daca nu ai bani dau eu o bere :peace:

kraven_4_all 03-03-07 01:07

nu e vb k nu e o idee buna...yo as juk drq si 4 ore ....dar ...nema cash de 4 ore de biliard....de un suc o bere vdm ..o rezolvam..kred!

jingu_boy 05-03-07 11:00

cand facem o bila ?...... sunt mare amator :D

kraven_4_all 05-03-07 15:40

intr`un week`end....!!week`endul acesta ce facem??...bucharest anyone??:D

shantzu 05-03-07 17:20

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 782463)
intr`un week`end....!!week`endul acesta ce facem??...bucharest anyone??:D

nu o sa mearga nimeni la bucuresti :mrgreen: sau poate daca e vreo intalnire nsl :rolleyes2

tng 05-03-07 17:27

am eu de gand ceva ... ;) detalii la momentul potrivit

Elena[] 05-03-07 23:07

pai speram sa-ti iasa ceva bun dani!asteptam rezultate

Elena[] 05-03-07 23:14

cum ramane cu paimtballul ala?

alexa-mrc 05-03-07 23:49

nuj mei nu prea sa mai auzit nimic.......oricum....trebuie sa tina si vremea cu noi....ca daca ploua....:???: :cry:

MasterK 05-03-07 23:52

Dci care iesi la un bidon pe colt? sambata! NU MAI STERGE BA!

Elena[] 05-03-07 23:55

tre sa tina vremea!mam uitat pe bbc si cik ar fi frumos!

alexa-mrc 06-03-07 00:00

oky elena....s vedem poate intradevar e buna ca d obicei pe bbc astia zic adevarul.....mei masterK....no offence da....cred ca si mijtourile tale cat si a lui xdd sunt un pic cam deplasate....daca gresesc sa ma corecteze maine ceilalti;)

Elena[] 06-03-07 00:11

te sustin alexa!

Elena[] 06-03-07 00:20

alexa numi mere sa deskid note de la tin mia aparut cam prim un priv message.nu stiu ce dreq!e fu..t calc meu

eko_X_cite_069 06-03-07 00:45

vin eu la un bidon gogule...;)

Vladz 06-03-07 11:41

Quote:

Originally Posted by alexa-mrc (Post 783299)
nuj mei nu prea sa mai auzit nimic.......oricum....trebuie sa tina si vremea cu noi....ca daca ploua....:???: :cry:

deocamdata e cam noroi acolo si nu cred ca ar fi frumos sa fii fleascha la picioare sau sa aluneci ca daca pici se sparg bilele in dracia aia si degeaba le-ai mai luat , ori daca faci miscari brutale cu arma :D

bogdan_wrc 06-03-07 11:43

ia lasati fetele sa vorbeasca ele si sa stabilieasca cand vin baietii :d ca poate asa mergem si noi..ca de obicei asa se intampla. prietenele stabilesc pt iubitii lor cand si unde se duc :))))
serios, trebuie facut un paintball!

kraven_4_all 06-03-07 12:15

o fi trebuind bogdane...in viitoru` apropiat

...pe mine nu ma includeti in planurile voastre :D

Gykutzu si atatt 06-03-07 12:33

Quote:

Originally Posted by alexa-mrc (Post 783328)
oky elena....s vedem poate intradevar e buna ca d obicei pe bbc astia zic adevarul.....mei masterK....no offence da....cred ca si mijtourile tale cat si a lui xdd sunt un pic cam deplasate....daca gresesc sa ma corecteze maine ceilalti;)

xdd si gogu va rogg frumos terminati parangheliaaa :lol::twisted: :twisted: ;)

MasterK 06-03-07 17:56

Quote:

Originally Posted by Gykutzu si atatt (Post 783941)
xdd si gogu va rogg frumos terminati parangheliaaa :lol::twisted: :twisted: ;)

Never! Ever

Pitu 06-03-07 18:06

niciodata sa nu spui niciodata:))

shantzu 06-03-07 19:04

ba o sa zicem cat de curand stop ;)

Elena[] 07-03-07 00:20

bine asa shantzule!

alexa-mrc 07-03-07 00:22

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 783849)
deocamdata e cam noroi acolo si nu cred ca ar fi frumos sa fii fleascha la picioare sau sa aluneci ca daca pici se sparg bilele in dracia aia si degeaba le-ai mai luat , ori daca faci miscari brutale cu arma :D

nui nici o problema....nu ne grabim....asteptam sa se mai incalzeasca....pana atunci....o bila,un suc,o tura pe la sala....vedem;)

kraven_4_all 07-03-07 00:27

cum ziceti voi...asha facem:))...maybe...maybe not!:D

Elena[] 07-03-07 00:49

hmm.suna bine........poate ne mobilizam mai multi si merem la o bila in weekend.....ca tot sa amanat "kestia "de la buzau

kraven_4_all 07-03-07 09:36

poate cu P:)....poate da sau poate nu!!..who knows....dak ne strangem noi k de obicei ar trebuii sa inchiriem drq tot hipodromu`

alexa-mrc 07-03-07 21:03

lasa mei kraven ca am mai zis asa si pana acum si ai vazut ca nu a venit chiar atat de multa lume.....multi au zis ca vin....putini au ajuns;)ar fi o idee buna ca nu prea am mai iesit cu totii la o bila de cateva saptamani bune

DJ e-Jay 07-03-07 21:31

Nu au venit ca a fost cancer afara da acu sa incalzit vremea si o sa vina multi peste tot, si la sala !

alexa-mrc 07-03-07 21:34

mei aml-ule.....ce legatura are biliardul cu frigul....?nui nevoie s fie cald ca doar nu joci afara.....:-??

kraven_4_all 07-03-07 21:49

am vazut in seara asta ce s-a incalzit...nush...cum ziceti voi....stabilitzi voi si poate ajung si yo:D

bogdan_wrc 19-03-07 19:36

s-a deschis un nou local misto...are bowling si biliard si bar... in centru pasajul dintre Unirea si Mercur... e chiar frumos si are mese bune...se pare...plus una de snooker..si 3 piste bune de bowling ;)

alexa-mrc 19-03-07 20:14

:>:>:>suna interesant ....haideti ca nu am mai iesit cu totii......gashka mare ......l un suc,o bila cv d mult .....poate ne orzanizam ptr weekendu asta:>

Vibe 19-03-07 22:26

bogdane ai fost acolo? eu nu am fost dar am auzit ca nu e asa marfa... ca e biliardul intr-o parte si bowling-ul in partea cealalalta si in mijloc ``clubul`` si e ``bahaos`` :)

bogdan_wrc 20-03-07 08:43

da...am fost pai asa e bowlingul intr-o parte si biliardul in alta..pai care e problema? unde sa le faca pt toate si in locatie centrala? mie mi-a placut stilizat destul de ok, e frumos inautru..muzica misto..am vazut si un pupitru de dj (desi ma indoiesc ca va pune cineva important acolo) ce haos sa fie? esti la piste...stai acolo sau la bar langa..esti la biliard stai in sala de biliard...
alexa...da eu as rvea sa ma duc weekendul asta..am chef de un bowling..

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning