![]() |
ne vedem acolo :!:
Sa NU uiti sa-mi dauci CD-uri cu filme si poze :wink: |
DUMINICA 20.03.2005 ora 14:00 INTALNIRE ADR ARAD-parcarea de la strand
|
mai bine puneai intalnirea la 8 dimineatza :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
:roll: 8) :lol:
|
Avand in vedere ca nici voi nu mergeti la Bucuresti, nu mergem nici noi..
Am vorbit cu Tekin si Calin, sa veniti la Hunedoara. Sorin tu ai zis ca vrei sa vezi castelul.. Deci, sambata(26 martie) facem o intalnire in Hunedoara ? 8) |
hop shi eu..... Sa ma puneti shi pe mine prezent p'acolo.... :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
mah propun sa facem intalnirea prin 1-2 tristan are un drum acolo la verishoara lui(chef de ziua ei) ...urmeaza sa vorbeasca cu ea de chef shi alea alea...dar o sa scriem pe forum ce am vb...
|
Criss cand am zis \"facem o intalnire\", m-am referit la toti.
Oricum, m0rghen zice bine.. Azi a venit Ionescu cu cc-ul, si ne-a convins sa mergem la Bucuresti. Deci mergem la Bucuresti In 2, ar fi misto o intalnire in Hunedoara! Numa bine ca aveti timp sa va organizati, sa vedeti care cum veniti :wink: Numa bine ! 8) |
prin 1 sau 2 e mai bine..... :!:
|
Hai ca vin cu alta propunere,
ARAD-HD =200km si ARAD-SIBIU =289 km, eu zic sa ne intalnim toti din club la SIBIU ,asa mai facem si noi niste economii ca oricum daca mergem la HD dupa aia tot trebuie sa mergem si la intalnirea clubului care va fi la SIBIU :wink: |
Arad - Hd = 148 km
Si oricum n-ar fi o problema, dar pana ne intalnim cu tot clubul la Sibiu mai este. Si la Hunedoara o sa fie fain.. Deci ramane in 2 la Hunedoara? |
maine las masina la epilat vreo 4 zile :cry:
|
hahahaha....ce epilat ma?...ce-i faci?:)
|
Si eu as fi de acord sa facem intalnirea aia cat mai repede,. Eu de ex nu merg la bucuresti. Am facut strategia, impartelile dar nu mi-a iesit Buc de nici o culoare. 9 milioane sambata trecuta in ( tot ce mai era de schimbat la masina ).
------------ Vreau sa urez pe aceasta cale \"La Multi Ani! Verisoarei lu Tristan! |
nu stii mah e murdar la motor.... si dau la spalat,pasta,interiori se vedem ce diferenta o sa fie
|
Re:
Quote:
|
mama ce luceste prelude :lol: :lol: sper sa fie gata pe maine seara
|
sa vezi ce luceste beamveuu ;)
|
lasa ca ne intilnim noi inseara asta daca o sa fie gata masina :wink: o sa ne intilnim dupa ce se gata lokal kombat ... vreau sa ma uit cum se bate turcu ala cu ciprian sora :lol:
|
Re:
Quote:
|
am vorbit cu omu cica maine o sa fie gata masina :cry: imi bag...p.....la ce fain-i vreme si eu o sa umblu cu passatu pana maine
|
poate incepe sa ploua de maine :D
numa bine imi spala shi mie mashina :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aia e masina bre..? nu te supara:) |
DUMINCA 27.03.2005 ora 16:00 INTALNIRE ADR-ARAD ,pe strand
|
la 16.00 :lol: :lol: bine incerc sa vin
|
VENITI TOTI SA VORBIM DACA MERJEM LA HUNEDOARA!
|
vedeti ca astazi se da o ora mai inainte sa nu uitati de asta.....am zis eu incer sa vin
|
1 Attachment(s)
cam asa arata motoru de la prelude :lol: :lol: e mai curat acuma
|
foarte frumos!!!!! :shock:
|
1 Attachment(s)
mai pun o poza
|
Re:
Quote:
|
Aia nu a fost honda lui akimoto?
|
:cry:
|
a fost.... acuma a lui tekin
|
Frumoasa masinuta Tekin, sa ai grija de ea :)
|
Baieti, am auzit ca nu vreti sa veniti la Hunedoara.. pai asta-i treaba ?
Sunt 2 ore de mers intre noi, noi am fost.. ce are daca veniti si voi sambata cateva ore pana aici ? Calin vrea sa vina. Sorine tu ai zis ca vrei sa vezi Castelul(e deschis si sambata :lol:) Tekine, tu ai zis ca vi, doar daca nu vi singur(deci nu esti singur) Criss, tu m-ai certat ca nu te-am luat in calcul cand v-am chemat, acuma te-am luat :) Deci, ce ziceti de-o vizita de cateva ore ? Hai sa facem ceva frumos :wink: |
Eu mi-am depasit bugetu cu honda sorry,deci daca are cineva 2 locuri pt mine si Ambra(Bia) venim,bineinteles contribuim la benzina :hug:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning