![]() |
Re: TM 04 AZJ
o vand
|
si motorizarea?:lol: nu vrei sa divulgi... sau nu ai ceva interesant acolo:-P
|
Quote:
|
va pun poze sapt asta cu motoru n-am apucat sa ii fac inca urmeaza..
|
|
Quote:
|
|
Eu am vazut motoru live zilele trecute...:D:D:D dar nu divulg nimic il las pe el;)
|
asteptam pozele:D;)
|
Salutare, astazi am avut si eu ocazia sa-ti vad masina live intrai in Timisoara dinspre Becicherecul Mic, e super nervoasa din fata :D ti-am facut cu farurile. Bafta incontinuare la modificari, daca nu o vinzi.
|
salut .e nervoasa rau masina da te rog eu imi zici si mie de unde ai luat pragurile......plss
|
Dintr-o benzinarie.
|
Erau la reducere
|
cat ????
|
un loc de parcare in plus. perfect! :lol:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu pozelee sa vedem si noi ce modificari ai mai facut la masina :)
|
5 Attachment(s)
poze...........................
|
ce`a mai frumoasa dacie...mai e de vanzare?bafta
|
felicitari pt daciuta... reusit exemplar 8) ce vroiam s t intreb ... cum stai cu jantele in 4 prezoane cand vine vb d ITP? le dai jos schimbi tot sistemu din 4 in 3 si le pui pe cele normale d dacie? sau... ? chiar sunt curios ca ma bate gandu sa`mi pun si eu in 4 :twisted: hai ms frumos si spoor ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
----------------------------- felicitari pentru masina , esti printre putini posesori care mai fac cate ceva la masinile astea , te am vazut de cateva ori prin trafic da erai cu peugeot u ... |
Quote:
|
A fost, este si va ramane cea mai frumoasa dacie... Stiu masina de foarte mult timp si tot timpul a avut cu ce sa iasa in evidenta
|
ce motor este acela?? 1.8? 2.0?
|
2.3 de nissan.
|
on: 1.4 energy renault ;)
|
Quote:
|
itradevar frumoasa dacia asta;)....vazut-o si auzit-o de multe ori mai ales cand mai aparea pe la real pe zapada:D
bafta mare sa ai cu ea,asa ca si un pret cam cat ar fi? o sugestie,eu zic ca schimbi bratele alea de la stergatoare sau ba chiar incearca un sistem de 1 stergator:) numai bine |
adevarat ce zic baietii...cea mai frumoasa dacie si ce motorash are ;))
|
cine vrea motorash ca ala sa ma contacteze este plug & play motor ff fortzos bate golfuri de 1.8 si surpriza are pana in 90 de mi de km
|
TM04AZJ as vrea sa te intreb primele tale jante pe 15 ce ''et'' si ce ''j'' aveau ?
|
ceva poze noi cu masina ai? Te-am vazut in oras si mi se parea ca e ceava schimbat la ea ;)
|
foarte misto ti-au iesit farurile.
|
Ce mai face masinuta? :D
|
foarte frumoasa masina si ii sta bine cu farurile de ursuletz daca ai mai multe poze cu masina plz sa le pui daca poti
|
Poze noi !!! Prima aparitie media... http://www.banatsport.ro/stiri/regin...e-5000-de-euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning