![]() |
Re: E30 - Cj 25 Cox - ///M5 Engine
cand il scoti la o tura sal aud cum face zarva pe cox:evil: ,ca pe 5 -ar lam auzit:lol:
|
FELICITARI .. PT TOATE PROIECTELE ... dar sunt putin nedumerit....
1) ai luat coxu alb si l-ai facut frumos 2.5 24v .... 2) ai luat un b6 e30 alpina .. cu care ce ai mai facut??? 3) dc ai luat vmo-u ?? 4) cu motorul de 2.5 24 de pe cox in ce o sa il pui ??? parerea mea .. sincer .. e sa nu faci prostia sa pui motoru ala frumos de 600 de cai pe un urs sedan .. k nu pica bine .. parerea mea.... bafta si felicitariii.. |
:sa dat alpina mah citeste mai bine ....Azi am fost la atelier8) si am vazut coxu i sta bine cu noul motor ...asteapara radiatorul:lol:
|
i de vanzare motorul rzv nu til tre sal pui pe z3 ? iar da bine ...
|
Quote:
MS .. da a meu are 113tkm .. nu are nici un rost... daca as avea unu vechi si uzat cu multi km .... unde ? cum ? s-a dat alpina-u ? dc nu am vazut si noi niste poze cu el ?? |
tu ai vrut de mult sa pui m5..nu mai bine aruncai un v8 sa stii o treaba?nu zic ca nu e performant ca m`as contrazice singur,dar cred ca si investitia era mai mica..bafta cu masina!
|
Quote:
Daca o pui o data nu mai ai probleme gen motor...poti sa pui tubo sau nitro ca suporta mult si bine, ce nu se poate spune despre un V8. |
alpina lam dat de mult......urs gri ,fostu vmo lam inmatriculat pe mine are cj 36 cox ... de mult timp miam dorit un motor de m5 pe cox nu se compara cu un v 8 niciodata :!:
|
asae mah m5 i m5 si rzv ,hai sati arat poze cu alpina ca mai am pe telefon cateva sau hai al mine potel vezi live:evil:
|
;););););)
|
|
bafta domnu` , anu asta te vedem si noi pe la satu mare la liniute ? :D
|
Hello! Were you able to decide in connection with the camshafts?
|
thank you for the pictures ....... powered
|
1 Attachment(s)
o poza mai veche :lol: ui ce gasca era in spate;) ...
|
daca tote merg bine voi veni la satu mare;).........mersi paul pentru poza:D
|
Quote:
|
v8 este mai slab din start ca un m5 de 36 ............niciodata no sa reziste cum rezista un m5 de 36 ....si eu imi puteam lua v8 cu 500e complet cu cutie manuala sint in cluj vreo 4 bucati la cheie .......:!::!::!:
|
nu sunt de acord :))
|
V8-ul din prima e facut din Aluminium...
M-ul din finta care e mult mai rezistent, in plus este facut ca sa fie sportiv si nu petnur crossing cum e V8-ul. Alta mancare de peste cele 2 motoare, incepand de la racirea lor (problema la V8 in primul rand din cauza ca e din Al si se incinge foarte repede), in schimb la M esta colectat apa de la fiecare evacuare, ce e cea mai buna metoda ce se poate folosii (nu mia folosesc ca e prea scump prepararea chiulasei). Asi putea scriu multe de ce sunt mia buni motorul M dar nu e cazul, e destul sa ne uitam ce se paote cu un turbo daca se bolunzeste cineva. |
fiecare dupa placeri si posibilitati..ideea este ca un V cred ca ii tine piept oricand unui M!bafta
|
vi in 15.02.2009 adica maine de la 19:30 la polus la o intalnire e30 si sa ne si arati motorul ? \:d/
|
:drunk: ce intalnire e maien de e30 :arrow:tu o faci sa stiu pote vin si cu vreo 2 usi pe acolo sa facem caterinca:rolleyes2
|
sunt eu interesat de motoaru ala v8 la 500 euro la cheie :lol: dami detalii cv...cu cn iau legatura ? ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am fost azi prin cluj, am vazut fostul urs.. 36 cox ... =p~ ... daca ala e asa cum e
daca o sa iti vad ursu alb.. 8-> ... spor la treaba :D |
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
dupa parerea mea este absurd sa compari un V8 cu un motor de M de 3.6,este diferenta mare din toate pct de vedere...oricum e pacat sa stricam topicul cu comparatiile noastre,bafta tuturor
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
nu are rost sa ne mai certam ...v8 sau m5......vom vedea anul asta la drag ce pote daca ne vom intilni :!:.......bafta tuturor iubitorilor e30;)
|
6 Attachment(s)
NICKtrt...mersi pentru poze.....;)si GUICK SILVER2 cu asta mai vazut in cluj este al doilea urs al meu niste poze
|
Quote:
|
bafta si tie cu ursu ..... pote ne intalnim anu asta la baia mare la legale ;)
|
2 Attachment(s)
Am mai gasit o poza de la Iulius si una de la sala, cu cealalta. Spor!!!
Attachment 796456 Attachment 796457 |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning