![]() |
k thx. i'll try better next time :D
niste sfaturi ceva? |
Niste sfaturi o sa primesi AICI : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4516&start=300
zi-ne la ce sa te ajutam si postati unde trebuie ! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Au inceput sa-mi iasa masinile ca un ***.
adica se vad prost lipite elementele (spoilere,praguri..) :( uitati :arrow: |
hai sa va arat...ce a facut frate-meu. Acuma invata...si vad ca nu se lasa:)
https://img166.imageshack.us/img166/5...iacombi2gi.jpg |
so...ceva idei?sugestii?critici?
nu vroiam sa mai postez si dincolo...ca e maricica poza(doar asa am reusit sa o upload'ez) |
seamana cu un dric
|
aoleoooo masca de bmw pe dacia si virtuala ? :((
|
nasoala mashina ma :lol:
|
Re:
Quote:
|
|
cine face pana la urama treaba asta?
tu sau fratele tau? spune-i sa nu se complice cu ceva ce nu poate sa faca. mai bune tragea unu soft tuning pe masina ca sa iasa k-lumea,adica numa` spoilere si spraguri. nu trb sa se complice cu decapotatul masinii. uite-te si tu cum se vede fundalul :( |
1 Attachment(s)
SLK :D
|
2 Attachment(s)
Continuare Mondeo!
|
mereti ma ca acuma ati inceput si voi cu semnaturile 8) :? :P :P :twisted: :twisted: :evil: :evil: :ballbounc :ballbounc :bat: :blahblah: :blink: :blowme: :2gun: :mrgreen: :paper: :pelvic_th :raving: :punch: :pistoles: :zombie: :oops: :baby: :bong: :chainsaw: :grandpa: :inyourfac :lalala: :lips: :love: :bunch:
|
Re:
Quote:
vezi in spate la spoiler ... ai lasat un loc ... liber .. care-ti arata clar faptul CA CAmpul :P e pus .... ;) |
am vazut aia :D ma rog am crezut ca nu se observa asa tare :D o sa modific
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
golf baga si u originalul :) ca vreau si yo :D ms :D
|
1 Attachment(s)
uite originalu
|
1 Attachment(s)
Ia vedeti baieti ce puteti face din masina asta. Am eu o idee, sunt chiar curios sa vad cum arata masina asta cu jante roshi si ceva vinil tot roshu, poate il gasiti kiar pe ala original de subaru dar il faceti roshu. Lasati va rog culoarea de fond alb, ca e faina combinatie alb cu roshu :wink:
Astept sa vad ce iasa din mainile voastre iscusite :lol: |
1 Attachment(s)
varianta mea
|
3 Attachment(s)
nu am avut net pt 2 zile :cry: ... am facut o mashinutza
|
am o intrebare care e efectul pentru peisajul din prima poza?
|
Re:
Quote:
|
nu ... la genti e radial blur .. shi la peisaj e motion blur :wink:
|
Re:
Quote:
|
nu chiar :)
|
1 Attachment(s)
Un VT pentru un logan pick-up ? :roll: , deshi nu e real...... va rog mult de tot.... :wink:
Anticipat ! :D |
bmw sera 3
1 Attachment(s)
Aceasta este masina tunata de mine sper sa va placa avand in vedere ca am descorit tuningu' acu 5 zile :D
|
golf 5
1 Attachment(s)
si acesta este golfu' 5
|
mah..yo atata zic:gemurile rosii...nu exista nici o folie care sa faca geamurile asa...dak le facei pe negru..hai k mergea k dadea amrfa si parbrizul..dar sorii asa...nu se poate frate....v-ati jucat prea mult nfs....fara suparare....sunt folii pt geamuri colorate..dar nu transparente...
|
ba exista, dar sa pui pe parbriz asa ceva e o idee nu prea buna...
am vazut o masian reala cu asa folii, la noi in tara...poate reusesc sa mai gasesc unde, si atasez |
1 Attachment(s)
yep ..exista am vazut shi eu pe un matiz .. da nu chiar asa de colorate .. :roll:
asa .. ushor colorat :roll: |
dar de bmw seria 3 postat anterior ce parere aveti?
|
Tuned by me
4 Attachment(s)
De ceva timp \"am aflat\" si eu de adobe :D si am inceput sa ma joc si eu putin in el... :oops: ehh uite ce a iesit :twisted:
|
mama cate culori ai pus la faruri .. gandeshti ca is mashinutze dealea din piatza
vezi ca nu cred ca ai voie sa faci reclama la siteuri .. \"in semnatura \" |
this is my job :))
6 Attachment(s)
da ma soricelule decat sa pun alte faruri de la alta masina, mai bine le fac in asa fel incat sa nu mai gasesti pe nici o alta masina... ceva mai original... personal imi plac foarte mult.... fiecare isi \"modifica masina\" dupa propiul gust :D
mai am cateva creatii dragute zic eu :P nu sunt ele finisate prea bine... defapt sunt facute in graba :)) in special, la prima imi place foarte mult \"culoarea\" :shock: 8) |
basu..eu zic sa continui...ma-ai atrat atentia imediat...ai niste idei...uite-te pe la ce s-o mai fi zis la topicurile de invatat virtual tuning, pt a produce un rezultat cat mai bun...zonele de ngru nu dau bine sa le vopsesti...cum ar fi gurile de aeriisire, plasticurile negre (eventual intre geamuri, la oglinzi, etc), geamurile, si nu in ultim rand gaurile de la jante, sau kiar jantele in sine...umbrele de sub masina, iar e bine sa nu le colorezi...adik de fapt layer-ul/ele unde modifici culorile sa fie curatate in zonele respective...
PS intra la concurs, la various, chalange...etc, si baga cate o masina peste tot, sa faci XP...si cu timpul faci lvl up si cred ca o sa ai niste lucrari interesante...baga tare |
din punctul meu de vedere \"creatiile\" lui basu suck :)...fara suparare..adik vt tzine si putin de realitate..si nu cred ca am sa vad prea curand un BMW cu jentile mai mari decat masina!!!! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning