![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Bravo de trei ori si Felicitarile mele lui Ghici....sunt un fan Oltcit inrait!!!:D
|
Bucuresteni ofticosi, nu au bani de o acadea dar se dau mari.Tine-o tot asa ghici si bafta
|
Salutare!:-)
O intrebare la domniile voastre: Cine lucreaza cu fibra in Piatra Neamt sa-mi faca si mie un spoiler fata la BMW? Asta noapte l-am facut praf aproape de Focsani, intr-un nenorocit de iepure. Si abia revopsisem masina.....:evil: Si un nr. de tel. a celui care se ocupa daca imi puteti da, v-as fi recunoscator;) Merci! |
Quote:
|
pfoi..e najpa treaba cu fibra la noi...k is f putini kre fac..si nu`s cunoscuti.. si dgeaba te duci la unu care face fibra...dak lucreaza najpa.. k iti tre oleac(mai mult) de meserie k sa`ti iese bine o piesa... sa speram k pe viitor va fi mai bine si la noi!:D
|
Am rezolvat pb. Ma costa 160ron unul identic cu ce am avut. Tocmai la Tg. Jiu am gasit firma care face asa ceva.
Se observa ca in P. Neamt vor mai trece ceva ani, pana sa gasesti ceva in afara de stopuri, faruri si esapamente, care de fapt acum se gasesc pe toate drumurile! Toata lumea se ocupa de xenoane si angel-eyes, eleroane care de care mai ,,misto" si alte gadgeturi de 2 lei. |
Nu e vina celor care vand, asta se cere si eu sunt mirat, dar asa e. Dar oricum ar fi, sa stii ca nici in Germania nu gasesti pt modelele mai speciale spoilere pe stoc. Doar de la Rieger cate ceva, restul producatorilor au matrita si executa doar la comanda.
|
1 Attachment(s)
Ai dreptate, dar cand ai nevoie de ceva, te astepti sa gasesti in orasul tau.
Plus de asta, tinand cont de faptul ca nu sunt originale ci adaptate ingenios, sincer, ma asteptam sa gasesc fusta Opel Vectra fata cf. pozei anexate. Acum, daca cineva ar comercializa tot felul de kituri ext. fii sigur ca multi si-ar monta. Ca cele mai multe le-ai vedea pe Dacii, asta este alta treaba. E riscant sa cumperi un kit dupa o poza pe care o vezi pe un topic, pt. ca s-ar putea sa ai surprize la montaj si cunosc multe cazuri. Am patit-o si eu cu kitul de Cielo cand in prima faza mi-au trimis cei de la Daewoo 2 praguri de stanga. |
Eu comercializez toata gama de kituri, dar cu livrare 2-8 saptamani, functie de gradul de unicitate al modelului ales. Ca sa ai pe stoc asa cum zici tu, trebuie bagati ceva bani si sa ai distributie in toata tara. Si lumea nu isi monteaza, chiar daca au de unde cumpara si nu costa o avere, pt ca vezi doamne le atinge in prima groapa si s-a dus investitia de 300 euro...
In schimb, nu sta pe ganduri cand se hotaraste sa-si faca tuning optic si isi pune niste smenuri de stopuri clare facute prin China |
Buna ziua.
Al doilea post sau al doilea reply pe forum. Scurta introducere daca se poate si apoi mai vedem noi. Nume: Bogdan Varsta:24 Origine:tzaran Interese:nuntile din anul curent ale vedetelor din piatra neamt Masini: VW polo 1.9D 2003 67 cp Ford Ka 1.3 2001 dracu stie cati cai are BMW M5 E39 2001 5.0l 400 cp (cu planuri de a fixa un superchager si a impinge 500 de cp). Viteza maxima atinsa: 260 km/h iar acum 5 ore in drum spre casa de la servici, la o scurta intrecere cu un BMW330 supercharged, 220 km/h. Sper sa avem ce discuta si ma bucur ca am gasit forumul.. |
bine ai venit printre noi si te asteptam la intalniri
|
sincer abia astept, dar nu sunt sigur cand voi fi in piatra neamt. posibil la sfarsitul lunii sau in luna august.as fi venit si diseara daca nu era distanta de 3000 de km. sper totusi sa ajung cu bine si sa discutam motoare.am o ruda care lucreaza la un mustang de prin 67 si cu putin ajutor poate isi va termina si el proiectul pana atunci si vom amplifica situatia.
|
Quote:
Quote:
|
eu sunt in londra momentan, iar mustangul e al unui verisor de-al meu ce e politist. deocamdata e in garaj si se lucreaza la el.intr-un garaj(personal) in darmanesti. a fost hard top dar cand am fost acasa in decembrie, deja il facuse cabrio si ii pusese un motor de 5.0 l pe el. nu mai retin exact ce masina a avut ca donator. deocamdata baiatul conduce un audi 80 si are nr NT10MAY. E gabor si s-ar putea sa-l stiti.A mai cumparat un ford(ex police car in states) si avea nevoie de instalatia electrica dar tocmai acum mi-am adus aminte.
A facut multe modificari la caroserie si va fi o masina superba cand va fi gata. |
Quote:
Ai niste poze cu masina ta ...a lui sau inca nu se scoate la lumina proiectul? Stiu masina lui ...si pe el dar poate doar din vedere...intra cumva pe forum la noi?? In sfarsit poate si Neamtul sa se prezinte la un salon de tuning ...cu ceva frumos sper...banuiesc ca o sa vina cu noi ... |
il iau eu cu noi nu-ti face griji. nu cred ca intra pe forum dar o sa pun eu poze cu masina cand voi ajunge in romania. acum tre sa plec sa fac o modificare la bimmer ca sa incep cu cheltuiala banilor de luni dimineata.au aparut niste bare pt a face directia mai rigida. merg la un garaj sa vad despre ce e vorba si va anunt dupa.
o sa pun si ceva poze daca o sa fac astazi.vad ca e soare si o sa iau aparatul cu mine, daca nu uit. vis avis de mustang. a fost cumparat inca din 2001 dar nu s-a ocupat de el fiind ocupat cu alte chestii pe vremea aceea. avea o viziune mai spre nou si il batea gandul sa cumpere nissanul ala galben dar avea cutia stricata. Pana la urma a cumparat audi 80 despre care va spuneam ,doar ca a fost cumparat din anglia si i-a luat ceva sa faca toate modificarile de unul singur pt a converti volanul si toate cele pe stanga. mustangul a devenit o a doua prioritate. dar e mai bine mai tarziu decat niciodata. |
Quote:
Asa e in ceasul al 12-lea sa fie si tot e bine ...sperr sa va vedem curand printre noi;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sonorizare marlaneasca :) un sfert din masina e o boxa ....inca un sfert alta boxa....restu tabla ruginita si 4 rotzi :))
|
[QUOTE=GHICI;989101]Sonorizare marlaneasca :) un sfert din masina e o boxa ....inca un sfert alta boxa....restu tabla ruginita si 4 rotzi :))[/QUOd
ditamai boxele intr`o masinutza :P nu cade tabla d la ele?? |
Quote:
|
SENZATIONAL ......Azi dimineatza mergeam cu Bal cu 180 la ora prin centru si de o data ...politzia dupa noi ....si nu am oprit niciunu ...au iesit doi in fatza la muzeu sa ne blocheze si am trecut printre ei .....si in intersectie la spital au reusit sa ne blocheze :( si cand sa ma dau jos din masina .....a sunat alarma de la telefon ...si...mam trezit si mam dus la treaba :(:(:(
|
Quote:
|
Dupa seara de vineri o sa apara cateva poze cu niste masini noi de prin oras...rog pe Buddy sa le incarce el ...sambata
|
B ...vad ca esti om de baza p'aici :) vezi ce faci si cum te'nvarti :D
|
5 Attachment(s)
Hai sa pun si eu o poza 2 cu leon'u...(deocamdata). Asa arata acum...poate isi va schimba "blana,botul si coditza" de nu o sal mai cunoasca nici masa k ii leon :D A suferit mici schimbari ...in sensul k iam dat paianjenul jos si are alte numere... CJ 25 MTV...Interiorul e dragutz:P scaune sport volan piele 4 poxe pioneer (innalte si medii)(cate o boxa in fiecare portiera) + 2 sub. pioneer(100W RMS/BUC) + statie pioneer 300W cu head-unit Sony Xplode. Motor diesel 1.90-110CP (adus la 150CP) jante 17 225/45/8 cu papuci Dunlop SPSport 9000 si restu mai vedeti voi ;) ...
|
Quote:
Si asteptam surpriza:twisted: |
pai in fata pe capota nu e folie e vopsita:D vai lasama cu surpriza k nu mai pot dormi noaptea...alin ramane intre noi;) vezi acolo la clubu krt k tiam scris ceva;)
|
Quote:
|
asa te vreau...:) oricum din 2 una...:D tot va fi ceva;)
|
Quote:
|
Quote:
da pe mess stau nush k nu te mai am sau ceva sa intamplat k eu nam schimbat id meu...;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu kazanu meu :oops:
PS: mai urmeaza da e prea cald afara si nu stau sa fac acu` poze artistice la 50C :!: |
Quote:
sa o porti sanatos! |
Quote:
Sfatul meu este sa montezi un kit original Daewoo Cielo si designul se v-a schimba radical. Daca esti din Iasi, inseamna ca stii la cine tb. sa apelezi!;) |
6 Attachment(s)
ms de aprecieri. masina are 257.000 km si merge bine zic eu.
cu kit-ul original de cielo kiar nush ce sa fac....ca eu am alti gargauni in cap si nu sunt hotarat momentan :???: ---> poze noi |
asta e forum de tuning sau concurs de laudat masini banale? Invatati-ma si pe mine sa nu mai fiu asa de prost, poate reusesc sa ma bucur si eu cand vad o masina in perfecta stare de conservare
|
ai revenit cart? :D welcome back :P
aa..stai.. ai revenit pe alta sectiune :D fa si tu ceva cu cielo ala we.. k de aratat arata bine.. mai trebuie doar.. sa usurezi volanta ..sa iti iei din chiuloasa.. sa maresti supapele , sa reglezi admisia.. etc :D si dupa asta.. o sa rupi stilu cu ea ;) a existat candva un cielo... care a facut ravagii in romania...asa k.. e posibil sa rupi gura targului si cu un cielo..lucrat :D bafta si..spor la treaba |
oo nea` slip...ai dreptate ca de obicei da toate la timpu` lor, ca e mai greu cu $ in perioada asta de vara :oops: ... sa treaca vacanta si dupa o sa ma axez mai mult pe masina. ma gandeam la un swap cu motor de opel da nu stiu exact ce si cum se potriveste....ai vreo idee in privinta asta ?
johnson...ia mai citeste odata titlul topicului....ia vezi ce scrie? :shock: PS: o fi masina mea banala da e a mea si ma laud cu ea....macar am cu ce...da tu ai cu ce bai baiatule ? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning