Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

DJ-01-CEW 30-10-08 00:06

Re: NSL, filiala Craiova

[QUOTE=bodyspeed;1833804]Geo te sun vineri , cum mă sună Bix-u.. , îl sun pe cosmin.. pe tine, pe cipri , pe dany stn .. şi care mai vrea din cei vechi să vină

ar fi bine sa vina toti.

fmx.....tu taci si le faci,:lol: o sa trec pe la tine sa iti vad turbatele;)...bafta

dj05fmx 30-10-08 20:38

vineri ora 20 la stadion...dati sfoara-n tara!! ne intalnim sa vedem ce si cum ne scoatem ochii p-acolo:shock::rolleyes2

bix 30-10-08 21:30

eu nu pot sa stau prea mult, ca pana seara treb sa ajung la tg. jiu

DJ-01-CEW 31-10-08 07:06

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1835695)
eu nu pot sa stau prea mult, ca pana seara treb sa ajung la tg. jiu

ai doua variante craiova-tg-jiu:
1.craiova-stoina-tg.carbunesti-tg-jiu : cel mai scurt drum....dar in schimb e drumul prost
2.craiova-filiasi-tg-jiu : drumul bun dar e cu vreo 20km mai departe.

ban_dit_nr1 31-10-08 12:02

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 1836096)
ai doua variante craiova-tg-jiu:
1.craiova-stoina-tg.carbunesti-tg-jiu : cel mai scurt drum....dar in schimb e drumul prost
2.craiova-filiasi-tg-jiu : drumul bun dar e cu vreo 20km mai departe.

Varianta 1 .. nu e chiar asa de prost drumul.

POE22 09-11-08 20:54

ce mai zic baietii?:D

claubmw92 09-11-08 21:15

baieti de ce nu organizati ceva ca la carte ca sa va revina faima, in felul asta veti mai castiga si cativa membri

Andrey_FL 10-11-08 09:15

rog pe presedintele filialei sa imi dea add pe mess la andrey_nsl specificand cine e

gbry_el_05-RSG 10-11-08 20:01

pe 13 acum ardem o intalnire baieti??? la 21 la stadionul oblemenco?

dj05fmx 14-11-08 09:37

la Primarie nu la Oblemenco!!!!! ce naiba tot mutati locu de intalnire...pai ce e aici faceti asa ce va taie capu ca scot biciu la voi...:boxing::shrug_no::censored:

dj05fmx 14-11-08 09:40

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 1863166)
la Primarie nu la Oblemenco!!!!! ce naiba tot mutati locu de intalnire...pai ce e aici faceti asa ce va taie capu ca scot biciu la voi...:boxing::shrug_no::censored:

Quote:

Originally Posted by claubmw92 (Post 1853826)
baieti de ce nu organizati ceva ca la carte ca sa va revina faima, in felul asta veti mai castiga si cativa membri

Nu cred ca avem nevoie de faima, nu asta am cautat niciodata si nu cred ca vom cauta vreodata...faima sa aibe alte cluburi noi vrem prieteni si ajutor reciproc, si chiar daca suntem f putini membrii mergem pe principiul putini da buni ;) (sau deosebiti cum vrei sa ii zici )

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 1854560)
rog pe presedintele filialei sa imi dea add pe mess la andrey_nsl specificand cine e

Presedintele filialei in mod oficial este NSL Doru daca vrea el sa iti dea add e ok, dar nu stiu in ce masura mai doreste sa se ocupe, in ordinea ierarhica si in functie de dorinte poti sa vbesti cu cosmin 335i, insa in mod oficial noi nu avem "sef" si nici nevoie, poate doar reprezentant al grupului...

bodyspeed 14-11-08 09:44

mai bine in parcare la un Kaufland.. pe calea Bucuresti..:???: ,.. iar ma duceti in lunca :lol::lol::lol:
Sow,,, unde si cand.. ca ma prezint si eu :rolleyes2

dj05fmx 14-11-08 09:57

Bah tre sa iti desenez si tie o harta...doar ce ti-am zis pe mess ca la PRIMARIE!!!!

bodyspeed 14-11-08 10:06

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 1863206)
Bah tre sa iti desenez si tie o harta...doar ce ti-am zis pe mess ca la PRIMARIE!!!!

offf, ce harta fmx-ule..ca imipun gprs-ul in geam :lol:.. gasesc eu primaria... dar mereu e garda pe acolo.. , eu sunt mai copil problema :lol:
P.S : Bix-ule... mare noroc am avut cu tine...:lol:.. nu a fost deloc Garda, eu din fire sunt mai rezervat cu privire la stilul de mers de atunci ... :arrow:adica Craiova in lung si lat cu o ilegala pe 4 roate (a mea) :D , Deh nu intodeauna am adrenalina maxima :lol::lol::lol: , dar de 4 zile ooohooo , am si de dat :lol:

ban_dit_nr1 14-11-08 13:07

Deci .. la primarie ramane ! :rolleyes2

dj05fmx 15-11-08 01:26

intalnirea s-a prelungit si maine pentru ora 20.00 in acelasi lor Primarie...sa ii stresam pe primari cu camerele si campaniile lor electorale :P

Ps: pozele le pun maine ca acuma am uitat aparatul in masina si e frig tare si mi-e asa greu sa mai cobor...dar promit ca le voi pune...

DoDo NSL 16-11-08 16:14

asteptam pozele :D

robisavage 23-12-08 11:00

nimic nou?

david_david 26-12-08 18:24

No Speed Limit Slatina va ureaza Sarbatori Fericite!

MihaiS 08-01-09 12:05

La multi ani! tuturor membrilor NSL. un an plin de realizari, fara incidente auto... plin de organizari.:twisted:

ApeX 16-01-09 09:06

Pot sa intru si eu in club???

dj05fmx 20-01-09 11:30

Eu ma retrag. Voi da parasolarul jos. Numai bine tutror membrilor!

MihaiS 20-01-09 13:35

FMX...:shock:incet,incet cred ca va disparea nsl craiova..

dolb 20-01-09 15:13

Cine este responsabil pt Nsl Craiova sau cine este presedintele acestei filiale? Vreau un numar de telefon si un id de mess pe privat !

Cosmin 335i 20-01-09 22:36

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1995942)
Cine este responsabil pt Nsl Craiova sau cine este presedintele acestei filiale? Vreau un numar de telefon si un id de mess pe privat !

salut
Cosmin ma cheama si id meu de mesenger este cosminjgr

numai bine

dolb 21-01-09 07:54

deci tu te ocupi acum de nsl craiova da ?

F_L_R 21-01-09 19:21

Pai se pare ca .....daca Cosmin nu se va ocupa de filiala ...Doru cu siguranta sa retras.....ce sa facem...mergem inainte , generatiile vin repede din urma.

dolb 21-01-09 20:31

Ar fi frumos sa se ocupe totusi cineva ! din cate banui voi sunteti prima filiala si erati una foarte importanta! ar fi pacat sa se destrame asa!

DoDo NSL 21-01-09 21:03

ar fi mare pacat...
sa lasati sa "moara" una din primele... si ce-a care a fost odata ce-a mai mare filiala din tara...

e pacat ...
ce s-a intamplat asa rau?

dolb 21-01-09 21:41

din banuiala mea.. s-au calmat prea rau spiritele.. poate vreunu a fost ocupa si nu se putea tine de filiala si nah.. nu a mai miscat nimic !

Cosmin 335i 22-01-09 09:34

Nu mai conteaza ce a fost.
Referitor la filiala Craiova va pot spune ca de anul asta ma voi ocupa eu
Nu vreau sa fortez anumite lucruri din dorinta de a nu face ceva gresit, asa ca lucrurile vor decurge incet dar sigur decat repede si prost.
Voi incerca sa pun accent pe calitate si nu pe cantitate.
Niciodata nu am fost un impatimit al forumului si poate asta a dat de inteles ca eu nu sunt interesat.
Sa zicem ca eu am alt stil de abordare al problemei.
Oricum in perioada asta nici nu prea aveam despre ce sa scriu.
Pe parcursul evolutiei filialei va voi tine la curent referitor la membrii si "utilajele "lor
Ar fi multe de spus dar prefer sa nu mai vorbesc acum si sa vorbesc atunci cand va fi cazul adica de fiecare data cand va fi inscris un membru nou.

Numai bine

dolb 22-01-09 09:43

recomandarile mele ( pt ca am fost in situatia ta ) ar fi:

sa va stabiliti un loc sigur.. unde va veti intalni NUMAI ACOLO si unde va veti intalni in fiecare saptamana! asa atrageti cateva priviri de la pasionati si veti avea mai mult succes ! intr-adevar.. calitatea conteaza dar nici cantitatea nu e rea! eu am 70 % din membrii care sunt "cantitate"..dar macar vin la intalniri , vorbim, ne distram ! conteaza si asta! Bafta in tot ceea ce faceti ,nu ezitati sa contactati pe Florica sau Bixu pentru orice nelamuriri !

F_L_R 22-01-09 21:13

In sfarsit dupa mult timp am un om la Craiova. Cosmin sa stii ca esti cel ce va alege membrii si la Craiova ca si ceilalti fondatori de filiale ai "mana libera". Spor la treaba si sper la primul Bucovat sa ne vedem ........si poate la ceva mai serios cine stie poate un 402.

Cosmin 335i 23-01-09 09:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2000631)
recomandarile mele ( pt ca am fost in situatia ta ) ar fi:

sa va stabiliti un loc sigur.. unde va veti intalni NUMAI ACOLO si unde va veti intalni in fiecare saptamana! asa atrageti cateva priviri de la pasionati si veti avea mai mult succes ! intr-adevar.. calitatea conteaza dar nici cantitatea nu e rea! eu am 70 % din membrii care sunt "cantitate"..dar macar vin la intalniri , vorbim, ne distram ! conteaza si asta! Bafta in tot ceea ce faceti ,nu ezitati sa contactati pe Florica sau Bixu pentru orice nelamuriri !

Prin detaliile astea am trecut de mult timp
Ne-am lovit de ele
Acum pot spune ca voi stii ce sa mai fac si ceea ce sa nu mai fac din tot ceea ce am facut in trecut

Cosmin 335i 04-02-09 20:07

Vineri 06.02.2009 intalnire NSL craiova la ora 20.00 in fata primariei

sezione91_blue 09-02-09 13:28

Ce "criterii" trebuie sa am pentru a fi membru NSL ? Am 18 ani, am masina ( Logan 1,4 si un astra 1,7dti) , ce mai trebuie sa fac pentru a fi membru?

Cosmin 335i 09-02-09 17:20

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2050982)
Ce "criterii" trebuie sa am pentru a fi membru NSL ? Am 18 ani, am masina ( Logan 1,4 si un astra 1,7dti) , ce mai trebuie sa fac pentru a fi membru?

Salut
cosmin ma cheama

Pentru mai multe detalii
cosminjgr este id-ul meu de mesenger si 0723820356 este nr meu de tel

numai bine

sezione91_blue 14-02-09 20:39

Cosmin scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea NSL unde trebuia sa ne cunoastem , insa am avut o problema si a trabuie sa plec din Craiova. Data viitoare o sa fiu prezent. Inca o data scuze :oops::cry:

DJ-01-CEW 16-02-09 20:01

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2067444)
Cosmin scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea NSL unde trebuia sa ne cunoastem , insa am avut o problema si a trabuie sa plec din Craiova. Data viitoare o sa fiu prezent. Inca o data scuze :oops::cry:

te asteptam la urmatoarea intalnire.

david_david 16-02-09 22:30

sper sa mai ajung si eu la intalnirile nsl din craiova....sapt trecuta am fost galerie maaaaare...eu si cosmin:D

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning