Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

aokimare 07-07-11 11:50

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

Quote:

Originally Posted by cosmic (Post 4448740)
Domnul Andrey_09 se pare ca se dovedeste un mare mincinos pana la sfarsit. Dupa ce din martie a uitat sa plateasca macheta pe care o primise in avans ma anunta acum pe PM cum ca el considera ca merita mai putini bani, iar la solicitarea de a returna macheta se face ca ploua ...

Domnule Andrey, daca ce se scrie aici e corect....hmmmmm...nu-i prea cool....
Din martie a trecut ceva vreme...chiar daca macheta nu merita banii...macar pentru intarziere poti face ceea ce e corect si sa rezolvi problema...(considera diferenta ca si dobanda...:) )

Eu unul tin cont de aceste feedback-uri si probabil mai sunt si altii...si e pacat sa-ti faci renume de neserios ...tot tu vei avea de suferit

Andrey_9 07-07-11 12:56

domnule cosmic..ti-am zis ii trimiti banii lui klauze si imi da banii si ii dau macheta..nu ii dau macheta si dupaia astept banii de la tine;)

cosmic 07-07-11 13:53

Domnu' Andrey trebuia sa imi trimiti banii acum 4 luni de zile, acum te dai la intors, ca tu consideri ca merita sa mai imi dai 50ron diferenta, ca nu ai incredere in mine ca sunt tepar si vreau sa fug cu banii tai etc...Te-am trimis sa lasi macheta unei persoane de incredere in persoana domnului klauze in care poti avea incredere si tu ma iei cu povesti ca vreau sa te pacalesc cu banii etc. Eu nu cunosc o afacere in care dupa ce ramai cu produsul negociezi pretul. Ca sa nu mai zic acum ca si pretul e tot cel pe care mi l-ai propus tu si l-am acceptat...Unde mai pun ca eu am avut incredere sa iti trimit macheta inapoi pe incredere si tu ai luat-o ( tot pe incredere ) dar ai uitat de bani...
Si ne mai intrebam de ce cand intri pe un forum si vrei sa faci un schimb cu cineva toata lumea are indoieli...

Andrey_9 07-07-11 14:48

nu inteleg de ce nu-i trimiti banii lu klauze si mi da cand ii dau macheta? eu nu ii dau macheta dupaia sa astept sa-mi trimiti tu banii..cred ca asa e cel mai corect;)

Andrey_9 07-07-11 14:53

ti-am zis ca iti dau macheta inapoi dar vreau banii cand o dau nu dupa

cosmic 07-07-11 15:17

Hai ca deja e amuzant acum.. Hotul striga hotul :) Deci tie iti e teama ca eu fug cu banii tai asa cum ai fugit tu cu ai mei. Stiu ca acum te astepti sa te pacalesc asa cum m-ai pacalit tu pe mine dar nu e stilul meu. Daca vroiam sa te pacalesc pastram macheta ta si ma faceam ca ploua, nu ti-o mai trimiteam pe gratis inapoi. Recunosc acum ca am gresit cand am avut incredere si pe viitor nu cred ca voi mai face schimburi cu nimeni, dar cel mai amuzant mi se pare discursul pe care mi l-ai tinut pe mess cu corectiudinea si um te-au crescut ai tai...

uniquevl 10-07-11 15:59

ovibonaparte ai dretapte nu e in datoria mea sa verific coletul gata facut. Era datoria ta sa il intrebi sau datoria persoanei care ti-a vandut macheta sa iti ofere toate informatiile.Macheta a fost a mea dar nu a fost in halul asta.
Am trimis macheta si am plecat la tara intr-o fuga.Zi mersi ca eu am stat pe capul aluia sa vina sa imi dea macheta si apoi sa plec in partea cealalta a orasului sa o pun la posta.
Nu de la mine ai cumparat macheta.Lucrurile astea trebuiau discutate in particular.

VWfan01 04-08-11 10:14

mare MINUS pentru Domnul B.
DE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI,nici nu mai răspunde la telefon.E un colecționar total neserios,pe care nu îl recomand nici celor mai mari dușmani ai mei.Are câteva machete pe care le-a comandat,că zicea că le vrea,am făcut o greșeală,o prostie : am avut încredere în el.Se bătea cu pumnul în piept că o să le ia,dar între timp și-a cheltuit banii,a găsit pe alții să-l prostească.Știu că nu este membru al acestui forum încă,dar e prieten cu cei de pe miniauto,și pe calea aceasta,sper ca cineva care îl știe să îl anunțe.Oricum,e de datoria mea să îi avertizez din timp pe toți să se ferească de el,întrucât numai în pagubă poți să ieși cu acest tip.Are și o datorie de 10ron la mine și e atât de josnic încât mă evită de 2 săptămâni,deși e plin de bani,primește mereu de la rude,părinți,sute,mii de euro.dar asta spune multe despre el.
de altfel,m-a înșelat de multe ori,în loc de bani,mi-a dat machete pe care a trebuit să le vând în pierdere.
ps-moderatorii sper să nu-mi dea ban pentru asta,că rolul acestui topic e să împărtășești din experiențele avute cu alți colecționari,nu?
am observat că toți au tendința să-l divinizeze,să-i pupe picioarele acestui B.Mai e puțin și unii dintre cei care îl cunosc,și nu numai,o să-și înrămeze foto cu el,îi vor face ode,osanale,se vor închina la el.
Și ,de asemenea,un ++ pentru saizecisiopt.(cam singurul care mi-a făcut o impresie bună dintre cei cu care am colaborat în ultimul timp).

Gamo 12-09-11 20:42

Mare minus pentru userul banutzu18, e un copil din Ploieşti care tot cere să i se rezerve machete ca până la urmă să nu cumpere nimic. Are 13 ani, nu ştiu ce i-aş putea cere, poate le-aş cere părinţilor să-i taie netul. :twisted:

flypr0ject 23-09-11 16:36

un mare --pentru razvan_13,i-am trimis o macheta ,dar nu a ridicat-o azi mi-a sosit macheta trimisa...uitati un raspuns dat de acest pusti :
''Razvan_13
Stage 3
Oras: Brad
nu a ajuns am vorbit la posta si o zis ca in 3 saptamani trebuie sa ajunga....''

ce sa mai zic...in orice caz acestui copil nu-i voi mai trimite niciodata nimic.

Decodat 03-10-11 18:21

-----------mare pentru userul gtigabi - https://forum.4tuning.ro/member.php?u=67006 ...I-am trimis colet si nu l-a ridicat de la posta. Neserios, deci!

bmwh548 31-10-11 17:59

Minus pentru lusian.
M-am trezit cu defecte nementionate in anunt si pe care nu le-a dezvaluit cand l-am intrebat clar ce si cum; roti legate cu sarma, vopsea peste tot (care am senzatia ca e oja), piese lipsa, piese rupte si lipite prost, gauri care par facute de un copil de cativa ani...

steaua23 31-10-11 20:48

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4681654)
Minus pentru lusian.
M-am trezit cu defecte nementionate in anunt si pe care nu le-a dezvaluit cand l-am intrebat clar ce si cum; roti legate cu sarma, vopsea peste tot (care am senzatia ca e oja), piese lipsa, piese rupte si lipite prost, gauri care par facute de un copil de cativa ani...

Nu ca as incerca sa-l scuz sau ceva de genul asta, dar la cum arata tot ce vinde el ... era oarecum de asteptat.
Parearea mea ... sa-ti dea banii inapoi sau o parte din ei. Daca nu ... ban :)

solutie simpla:shock:

bmwh548 31-10-11 23:55

Pentru banii pe care i-am dat nu voiam machete tipla. Stiam ca au defecte, m-a deranjat in schimb faptul ca m-a mintit in privinta lor. Spre exemplu geamul pasagerului de la ML... Il intreb daca e doar geamul sau si rama (nu am avut niciodata de-a face cu macheta asta si nu stiam exact cum e realizat geamul - e dintr-o bucata cu rama dupa cum am aflat azi) si el imi spune ca rama e ok, doar geamul e crapat. Bineinteles ca pe langa rama era rupta si oglinda. Interiorul era mochetat (vorba vine) cu un material argintiu-stralucitor, crezi ca a mentionat ceva despre lucrul asta? Sau crezi ca a mentionat ceva despre piesele care compun interiorul farurilor si care au fost topite? Sau despre caroseria gaurita grosolan in spatele farurilor? Sa mai spun si de seria 8 pe care l-am luat pentru roti (si i-am zis lucrul asta) si m-am trezit ca ambele axe sunt strambe si axul fata e prins de sasiu cu sarma?
Nu zic ca el e autorul "imbunatatirilor", dar cand l-am intrebat trebuia sa spuna.

PS: la cat am muncit deja sa scot ML-ul pe linia de plutire cine crezi ca i-l mai trimite inapoi?:lol:

CIPONE 29-11-11 13:33

3 Attachment(s)
MINUS MARE Model Collector!!!dupa cum si id ul il recomanda ar trebui sa fie un mare mester in umblatul cu machetele insa...mi a trimis un Ford RS200 foarte rar, Ricko, impachetat la fel cum trimite o bunica octogenara suferinda de schizofrenie sarmalele la copii la oras, adica infasurata in ziare fratilor!!!nu tu prindere in suruburi, desi macheta avea cutia de origine, NIMIC!!!nu este nevoie sa mai spun ca macheta a juns cu o roata rupta, plus alte accesorii mai sensibile rupte sau desprinse!!!halal model collector mai e si personajul acesta dubios, a reusit sa si bata joc de o macheta rara!!!

model collector 29-11-11 13:47

7 Attachment(s)
Bai Cipone la 31 de ani ma gandeam ca poti fi mai matur. Bine ti-am vazut comportamentul jalnic pe forum, proasta crestere de care dai dovada plus momentele in care faci pe desteptul. de la inceput e vina mea ca am fost de acord sa iti vand ceva stiind ce fel de personaj esti.
Macheta nu a fost ambalata in ziar, aberezi, a fost pusa in cutia ei cu hartie in jur ca sa stea fixa. Nu mai stiu sigur daca a fost pusa si in punga de plastic, de obicei fac asa, poate de emotii ca trimit unuia ca tine o asa macheta am uitat. Nu prind niciodata in suruburi pentru ca din cauza socurilor se rupe sasiul din suruburi. Cutia cu macheta in ziar cum zici tu, a fost pusa in alta cutie si fixata bine acolo, tot cu ziare. Ai reclamat niste zgarieturi, am poze cu macheta nu are nicio zgarietura.
Mi-ai reclamat problema prin atitudinea specifica tie, ti-am spus ca iti voi trimite banii, sa imi trimiti macheta inapoi( nu e obligatoriu). Ti-am cerut un numar de telefon sa vorbim civilizat, daca poti, dar tu vi si dai feed-back negativ.
Pai mai Cipone daca citeai tu anuntul meu, iti repet, scrie ca nu raspund pentru neplacerile provocate pe durata transportului, atata timp cat tu nu mi-ai cerut sa o trimit ca fragil si cu valoare reala, asta costa.
Chiar daca tie ti-a fost greu sa faci banii pentru macheta, nu trebuie sa crezi ca sunt un sarac asa cum ai spus, te contrazic.
Decat sa te c... pe tine cu situatia asta puteam discuta normal si o rezolvam, insa tu demult ai un dinte impotriva mea si ce ai zis...acum e momentul. Deci eu te rog inca odata sa spui cum era de fapt macheta ambalata, cum e treaba cu zgarieturile, atasez si poze din ziua expedierii si sa imi dai contul sa iti trimit banii. Simplu, nu?

ksm170 27-12-11 09:02

dl redactor 4 tuning alin cozmescu, pe la banca cand ajungeti?

deja ma enervez

ksm170 29-12-11 19:32

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 4796166)
dl redactor 4 tuning alin cozmescu, pe la banca cand ajungeti?

deja ma enervez

deci

domnu redactor 4 tuning cozmescu a luat cateva motociclete de la mine si a promis ca-mi plateste ulterior. i-am trimis machetele acu vreo 2 saptamani.

ulterior mi-a zis de cateva ori pe mess ca ajunge 'maine' la banca' - bineinteles ca nu a ajuns.

parta interesanta e ca nici nu mia raspunde pe mess

deci, stimabile? dai tepe de 45 de lei?

Cozmescu-Alin 30-12-11 20:45

Sunt apt de parnaie de vreo cateva luni incoace domnilor. Si contrar spuselor domnului steaua23 in toamna mi'am serbat majoratul.

In aceasta perioada am avut 2 situatii mai delicate. Una cu domnul Cosmin ( ksm170) si una cu domnul Marcel Macrineanu. Cu domnul Marcel problema este ca si rezolva macheta fiind in drum spre dumnealui. Acuma fiind cu revelionul si cu zilele astea libere sper sa o primeasca cat de curand.

Cu domnul ksm problema a fost putin mai delicata fiind vorba de o suma de bani. Eu cu domnia lui am mai incheiat afaceri si inainte ba chiar am trimis suma inainte ca el sa imi trimita macheta si s'a vazut ca am fost om de omenie. Oricine a facut afaceri cu mine pe forum a vazut lucrul asta. Ce am facut mai departe cu machete e treaba mea( stiu ca voi fi atacat din punctul asta de vedere). Deci domnilor, nu aveam de gand sa dau nici o explicatie mai mult din rusine pana nu depuneam banii la banca dar am sa ofer aceasta explicatie, nu vreau sa intru in noul an cu datorii dar se pare ca asta voi reusii. Saptamana urmatoare am sa ii trimit domnului Cosmin suma de 50 RON pe care o aveam de dat dansului. Nu am nici o scuza pentru aceasta fapta insa pur si simplu am ramas fara bani din motive absolut personale, aveam banii in mana insa s'au dus din motive strict personale. Nu astept compasiune si intelegere din partea nimanui. Astept doar ca domnii sa fie domni pana la capat cum au fost si pana acum si sa astepte macheta care va sosi la domnul Marcel si banii care deasemenea vor sosii la domnul Cosmin. Nu m'au facut 45 RON si nici nu pot sa ma bucur la machetele altcuiva. Nu sunt salariat, alocatia luna asta nu a intrat pe card si vreti nu vreti sa ma credeti nu am avut de unde.

Saptamana viitoare voi face rost de bani si pe aceasta cale doresc sa ma adresez si domnului dtBeatz de la care am rezervat o macheta dar nu am mai avut finante sa o achizitionez si daca o mai are o sa ii trimit eu un pm cu data cand am banul in mana si sa o trimita, bineinteles daca mai doreste.

Eu cam atat am avut de zis, mai departe nu voi spune absolut nimic, va doresc tuturor multa sanatate si noroc in anul ce urmeaza, multe machete si fiti mai buni ca de rai e plina lumea. La Multi Ani!

ksm170 31-12-11 10:06

astept banii cu nerabdare

stimabile, daca tot ne domnim, da pe mess de ce n-ai raspuns? cat de greu era sa zici: bah, mai lasa-ma 10 zile? nu murea nimeni sa stii, nici nu faceam tambalau

ksm170 13-01-12 16:04

Re: FEED-BACK- DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

dupa 1 luna de zile am vazut si eu banii de la alin cozmecu, aleluia

balauruwrx 25-01-12 22:32

Un vot negativ pt bobo-wow,pustanul promite macheta apoi se razgandeste si o trimite altcuiva.:blahblah:

bmwh548 30-01-12 18:05

Minus pentru iacobob si pentru modul in care a gasit de cuviinta sa solutioneze situatia. Data viitoare sa binevoiasca sa furnizeze detaliile cerute/sa se deplaseze pana la posta pentru a rezolva problema.

Ovyx 08-02-12 13:42

1 Attachment(s)
un mare ---- pentru userul luckyguy care mi-a dat o teapa,trimitandu-mi o batjocura de macheta cu 3 dintre roti rupte ,fara sa specifice acest lucru in anuntul lui de vanzare.uitati pozele

florinvfd 22-02-12 21:52

+++ machete13 (autoart.ro)
+++ YSR DAN

--- TEPAR - Iulian Tudor
Nu stiu ce cont are aici pe forum, dar m-a contactat dupa adresa [email protected]. Numele este Iulian Tudor, iar adresa este Str. Otelarilor nr. 10, Galati, tel 0756.xxx.205 si 0753.xxx.385
Recomand sa nu trimiteti nici macar ramburs..si credeti-ma ca nu vorbesc prostii, si el si nevasta-sa sunt 2 retardati pt care 65 lei e un castig fabulos.

marioxxx 22-02-12 21:57

------ pentru COZMESCU ALIN,care e mare tepar ,cere banii in avans pe card,ii platesc apoi machetele nu le mai trimite...trece o saptamana,doua,trei machetele nu au mai ajuns nici pana in ziua de azi(22 feb). Pe mess nu raspunde cu toate ca este mereu online,in anunt nu raspunde...Din cate am observat nu este la prima abatere de genul asta,rog foarte frumos un moderator sa-i de-a ban sau sa se i-a o masura,ca deja devine o obisnuinta in a face treaba asta. Iar pe viitor sa nu mai pateasca si alti useri la fel...un gest urat cu toate ca e si moderator pe forumul asta...e un exemplu dar negativ! Evitati-l pe cat puteti! o seara buna tuturor

2010 22-02-12 22:03

Quote:

Originally Posted by marioxxx (Post 4894097)
------ pentru COZMESCU ALIN,care e mare tepar ,cere banii in avans pe card,ii platesc apoi machetele nu le mai trimite...trece o saptamana,doua,trei machetele nu au mai ajuns nici pana in ziua de azi(22 feb). Pe mess nu raspunde cu toate ca este mereu online,in anunt nu raspunde...Din cate am observat nu este la prima abatere de genul asta,rog foarte frumos un moderator sa-i de-a ban sau sa se i-a o masura,ca deja devine o obisnuinta in a face treaba asta. Iar pe viitor sa nu mai pateasca si alti useri la fel...un gest urat cu toate ca e si moderator pe forumul asta...e un exemplu dar negativ! Evitati-l pe cat puteti! o seara buna tuturor

Din pacate noi ca moderatori nu avem ce masuri sa luam impotriva lui...:sad:

marioxxx 22-02-12 22:08

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4894112)
Din pacate noi ca moderatori nu avem ce masuri sa luam inpotriva lui...:sad:

inteleg domnule 2010...oricum sper sa se rezolve problema,de 3 saptamani incoace tot sper sa gasesc un aviz in cutia postala.Dar daca pe el il fac doua motoare 1 24 e josnic.

Cozmescu-Alin 23-02-12 13:21

Domnule Mario nu am avut momente prea bune in ultimele saptamani. Puteti sa il intrebati si pe Costi, v-am pus in aceeasi zi coletele la posta la dumnealui a sosit, la mine astazi cand am fost sa ridic Deagostini am ridicat si motoarele, suprinzator ale mele. S-au intors retur.:D Pe mess am fost mai mereu online dar foarte rar la calculator. Au fost vremuri grele in zona aceasta a Vrancei si a Buzaului si multe incurcaturi si etc.

Maine nu voi ajunge la posta, dar luni vi le voi trimite! Din pacate din nou;)

Este toata lumea multumita?

bmwh548 23-02-12 17:21

Aline posteaza un scan (sau o poza clara) cu chitantele (macar una din ele ca ar trebui sa ai doua) si se lamureste problema.

marioxxx 24-02-12 19:12

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4894817)
Domnule Mario nu am avut momente prea bune in ultimele saptamani. Puteti sa il intrebati si pe Costi, v-am pus in aceeasi zi coletele la posta la dumnealui a sosit, la mine astazi cand am fost sa ridic Deagostini am ridicat si motoarele, suprinzator ale mele. S-au intors retur.:D Pe mess am fost mai mereu online dar foarte rar la calculator. Au fost vremuri grele in zona aceasta a Vrancei si a Buzaului si multe incurcaturi si etc.

Maine nu voi ajunge la posta, dar luni vi le voi trimite! Din pacate din nou;)

Este toata lumea multumita?

puteai sa lasi un offline macar,cand ai vazut ca iti scriam mereu.in fine ...sper sa ajunga saptamana viitoare.

CIPONE 26-02-12 20:34

Bai fratilor cine i acest Alex Aeg sau cam asa ceva...de doua zile il sun, sms uri si nici un semn: mai desteptule mi ai trimis o macheta cu o oglinda rupta!ai ceva de zis in privinta asta???:???:

Gica 26-02-12 22:05

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

De pe celalalt forum...

Alex_aeg 26-02-12 23:52

Da frate am de zis , in primul rand nu ti am trimis macheta cu oglinda rupta, probabil a fost ceva din transport desi eu am ambalato cum am putut mai bine, plus ca ea era sigilata si in al doilea rand telefonul nu este la mine pentru ca l am uitat la cealalta casa a mea care este in afara orasului, de aceea nu ti am raspuns. Ma poti apela pe PM pana peste vreo 2 zile cand ma duc sa il iau.
Dar acum daca deja mi ai dat feedback negativ, ce mai conteaza.

CIPONE 27-02-12 08:48

Bai fratilor, aveti grija cu individul asta, isi prezinta machetele ca fiind impecabile si de fapt sunt varzuite!...cealalta casa, uitat telefon...aici nu i o clasa de curs sa ne spui ca ai uitat caietul cu tema acasa...stai tu o saptamana fara telefon ai?hai sa ti spun eu faza:mi ai trimis macheta defecta, iar cand sa dai socoteala n ai mai raspuns la telefon!...copilas, partea neplacuta este ca am apucat sa mi vand macheta mea lipita a acestui model cu 100 de lei...ca sa cumpar alta lipitura cu 220!...buna treaba, ha?sper ca esti mandru...:???:

miniauto 27-02-12 10:35

In rest, intr-adevar au fost cateva saptamani grele pentru posta... eu am fost prins la mijloc (am si de dat si de primit adica)

Imi exprim si pe aceasta cale scuzele pentru toti partenerii mei de afaceri carora li s-au intors coletele - sa le retrimita si suport transportul

De asemenea, inca astept coletele de la cei care au primit banii prin transfer bancar ;)

Alex_aeg 27-02-12 11:09

Mda ... asa e. Cati au cumparat de la mine, toata lumea a fost multumita in afara de tine. Si ca sa nu mai zic ca dai dovada de foarte putin bun simt, macheta este sau nu prinsa pe postament cu elementele de siguranta puse de fabrica (ceea ce se rezulta ca eu nu am dat o jos de acolo niciodata, deci e impecabila si sigilata) plus intariturile mele ca sa iti fie tie bine si tu faci atata tambalau pentru o oglinda care se lipeste foarte usor. Sper ca te simti mai bine pentru vorbele care le ai zis si ce sa zic, imi pare rau inca o data pentru oglinda aia.

marioxxx 02-03-12 12:57

Domnule Cozmescu Alin ai spus ca luni esti la posta sa pui coletul,azi e vineri si nu a ajuns nimic. Cat mai continui in stilul asta? ai inca un vot negativ din partea mea,m-am saturat sa ma duci cu vorba!

blue macca 06-03-12 19:54

un mare minus pentru utilizatorul 'ReMMyThEDeMoN' (remmy_the_demon92)
cadem la o intelegere, trimit coletul ... il primesc retur si aflu ca nu il mai vrea, ca se suceste si asa mai departe.
nu recomand :!:

totusi, nu este un 'pustan' de 10 ani, ci dupa cate spune el, are 19.
(nu vreau sa discriminez, insa in astfel de cazuri conteaza si varsta. ei bine aici nu este problema varstei, ci a caracterului)

sper sa nu mai aiba nimeni probleme cu respectivul.

marioxxx 07-03-12 20:37

cozmescu alin, inca astept motoarele sau banii!!!!

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning