![]() |
Re: Recensamant BMW E36 RO
10 Attachment(s)
poze noi ptr facebook......
|
1 Attachment(s)
update pt facebook DNM album
|
6 Attachment(s)
update si de la mine
|
6 Attachment(s)
Sunt pozele luate de pe site de cand am cumparato ...Nu am avut cand sa ai fac o sedinta FOTO! Dar Urmeaza cat de curand !!sper ca e ok asa
|
2 Attachment(s)
Salut!
Felicitari pentru idee...sper sa ma primiti si pe mine deoarece vreau sa ma alatur. Numai bine! |
4 Attachment(s)
poze si cu pisicuta mea
|
4 Attachment(s)
Update....
|
5 Attachment(s)
pentru fb ca sa n-am mai pus nici`o poza noua..ms ricko
|
7 Attachment(s)
Update... cateva pt fb
|
O sa postez toate pozele cat de repede pot , am laptopul defect si sunt doar de pe mobil
|
nici`o prob din partea mea ricko:!:
|
S-A REZOLVAT UPDATE LA ZI.
|
8 Attachment(s)
Si matza mea :)
|
SALUT...am si eu un e36 si mi sa stins absolut tot din bord inclusiv acele nu se ma misca care ma poate ajuta si p mine va rog....sigurantele le-am verificat
|
5 Attachment(s)
update
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si primul e36 din mehedinti:)))))
Mai e de lucru la ea, dar pun si eu niste poze. Sper sa va placa!!! |
4 Attachment(s)
update cateva mai recente :eek:
|
6 Attachment(s)
Salut,ma gandeam sa pun si eu la colectie mata mea.....primele poze cu rezultatul unei mari asteptari....
|
5 Attachment(s)
Salutare.
Sunt destul de nou pe aici, insa sunt un fan inrait al marcii BMW si in special al modelului E36 si mi-as dorii foarte tare sa intru si eu in clubul vostru si sper sa ma ajutati in acest sens. Pentru inceput o sa pun si eu cateva poze cu pisicu meu, si poate in felul asta sa ne cunoastem mai bine si sa reusesc sa ma integrez si eu mai usor :D. RESPECT |
Quote:
bn ai venit printre noi,si incearca sa pui si tu niste poze cu o rezolutie mai mare,si daca se poate si ceva cu interiorul,detalii despre motor etc... |
6 Attachment(s)
Quote:
Masina o am de un an si 2 luni, este un 318 IS din 93, motor m42 stock (1795), 140 de cai (ma rog nu cred ca mai sunt toti pe acolo :D), iar ca si modificari facute de mine, bara fata M3, difuzor bara spate M3, eleron portbagaj, folie geamuri spate Llumar si jantele AC Schnitzer Type 1 pe 17" si urmeaza cat de curand si un eleron pentru luneta. La interior nu am facut nimic momentan, am luat doar o cotiera, insa tot asa, cat de curand urmeaza niste inele pentru ceasuri si probabil un OBC mare (momentan am OBC mic in 7 butoane). Cam atat imi vine acum in cap, daca am uitat ceva sper sa ma ajutati voi. |
[QUOTE=Draganely;5171323]Ms. mult, bine v-am gasit :D. Gata am pus poze cu rezolutie mai mare insa nu am momentan poze si cu interiorul, dar in cel mai scurt timp o sa pun.
Masina o am de un an si 2 luni, este un 318 IS din 93, motor m42 stock (1795), 140 de cai (ma rog nu cred ca mai sunt toti pe acolo :D), iar ca si modificari facute de mine, bara fata M3, difuzor bara spate M3, eleron portbagaj, folie geamuri spate Llumar si jantele AC Schnitzer Type 1 pe 17" si urmeaza cat de curand si un eleron pentru luneta. La interior nu am facut nimic momentan, am luat doar o cotiera, insa tot asa, cat de curand urmeaza niste inele pentru ceasuri si probabil un OBC mare (momentan am OBC mic in 7 butoane). Cam atat imi vine acum in cap, daca am uitat ceva sper sa ma ajutati voi.[/QUOT Bine ai venit printre noi frumos pisoiul,te invit sa faci un topic pe sectiunea bmw,subsectiunea seria 3 unde sa ne prezinti proiectul tau , cu poze,detalii,planuri de viitor , tot acolo te vom ajuta cu sfaturi ,pareri . Bafta |
[QUOTE=RIcKO;5171455]
Quote:
Multumesc inca odata pentru primire si raman dator cu topicu, care sper sa il fac cat de repede pot si cat mai bine. |
9 Attachment(s)
Quote:
Masina am luat-o in urma cu 4 luni de la maramuresean care chiar nu a stiut ce inseamna conceptul de a detine,daca pot sa zic asa o masina,in primul rand,nicidecum un bmw.....masina se afla intr-o stare dezastruoasa,bucse,telescoape,arcuri si tot ce tine de parte tehnica varza! si asa m-am apucat eu incetul cu incetul,eu fiind deja fan inrait e36,sa o readuc cu rotile pe pamant, cu toate ca era intr-o stare jalnica.....am inceput prin reparatie totala a bratelor,bucselor telescoape,etc pe urma am facut rost de kitul complet m3,volanul si interiorul apoi si pe aceasta cale ii multumesc ajutorului acordat de Bogdan(owner bmw-dezmembrari.ro,suceava),am mai pus una alta(o plasma ,niste inele cromate,xenon,smd,ceva muzica)si pe urma i-am dat culoare ferrari 300,import materiale germania,tinichigerie complet reconditionata(nici urma de rugina)... Ca proiecte de viitor motor 2.0 aspirat,suspensie,bbs rc... Sper sa va placa,adaug niste poze cu masina "before" |
8 Attachment(s)
Asa cum am promis, revin si cu cateva poze cu interiorul.
Precizez ca la interior nu am facut momentan nimic, infara de cotiera, pe care am cumparat-o acum 2 luni, dar o sa vorbesc mai pe larg despre interior in topicu pe care o sa il fac putin mai tarziu si o sa dau acolo mai multe detalii si ce planuri as avea si o sa am si cateva intrebari pentru cine va dorii sa ma ajute. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
B 321 MSL
|
4 Attachment(s)
Quote:
Motorul e un 1.6 curea 103 caluti,dar cand mai scap la ceva "pitici" o sa fie montat un 2.0 vanos..... |
Salutare.
Sunt nou pe aici , si as vrea sa aflu ce trebuie sa fac sa apara pozele cu masina mea pe facebook. |
O sa apara in seara asta, problema e ca sunt la munca si pot intra de pevmobil doar ,,,,,dar o sa apara si acolo ,putina rabdare :) o sa va rog sa faceti topicuri de prezentare la sectiunea bmw ,subsectiunea seria 3 , aici e doar un recensamant ,ar fi ok daca ati citi si prima pagina de pe topicul asta .
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
hop si eu cu buburuza mea :P
|
1 Attachment(s)
Picture Update:
|
5 Attachment(s)
Bmw E36 318IS ...
|
6 Attachment(s)
cateva poze si de la mine 1.8 is
|
5 Attachment(s)
Daca i mi permite ti..cateva poze cu noua achizitie,320...proiect pentru la vara...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning