![]() |
Re: CLUB DACIA
farurile se fac rost si de la baieti stai linistit.la cat de mare este tara asta si la cate golf 4 sunt in ea ,ai de unde alege.poate si xenon dar mai greu asa ceva:))
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa bag si eu ceva despre cotetzul meu aici. nu am inca poze cu ea decat una cand dorm beat pe capota si nu se prea vede nimic :) oricum imbunatatiri pe care le-am facut eu la dacie ar putea fi o supradebitare, evacuare rapida, racire pe aer, tevi. As vrea sa stiu daca pot cipa dacia :)
|
meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...374#post383374
toti proprietarii de dacii sunt invitati la cea de-a 2a intanlire dacia! |
Quote:
racire pe aer??? ce sa cipezi? numai daca e pe injectie, dar totusi explica faza cu racirea pe aer. |
Pai ori se refera ca raceste aerul care intra in motor (intercooler) ori a montat un motor de oltcit.
|
Am si eu o problema la dacia mea: se ineaca , cam des o fi de la benzina?? sau are ceva carburatorul. Nu prea ma pricep la motoare poate ma ajutati.:D
|
Quote:
Ia sa desfaci pompa de benzina sa vezi daca nu cumva ai rugina pe akolo pentru ca asa imi facea si mie masina :-) Si daca gasesti rugina schimba pompa aia, si dupa aia sa cureti si carburatorul si nu se va mai inneca un an doi... cam asa ;) |
Quote:
Ma nene oamenii astia in afara de cativa care mai stiu, habar n-au cu ce se mananca mecanica, sunt in proportie de 75% pustani sub 18 ani fara permis! Incearca sa obtii un raspuns de la daciaclub.ro sau mai bine du-te taicule la un servis de cartier unde iti iau baietii echivalentul a 3-4 beri si iti rezolva masina! |
asta imi place la uni de aici ca macar analizeaza cum trebuie in loc sa faca misto de om :D.Cat despre partea cu innecatul pot fi multe cauze.
|
eu zic sa desfaci carburatorul sa il speli bine si sa ii desfunzi jigloarele si sa ii creti sitele...apoi sa il regleze un mecanic bine...
|
Mersi baieti de raspunsuri ; am sa desfac pe acolo sa vad. Oricum peste 2 luni o sa ma vad cu carnetu in mana si o sa ne putem intalni poate mai invat si eu ceva ca nu prea stiu la mecanica nimic. deci ne vedem pe strazi ;):twisted: :evil:
|
Quote:
|
Am si eu o problema de vreo 2 zile si am zis sa intreb aici unde se pricepe lumea :D Mia zis unu ca cica de la anu nu se mai circula cu daciile mai vechi. Nici verificare nu-ti mai face; unica solutie este la remat; chiar asa o fi? Daca intram in UE o sa scoata daciile din circulatie? Eu am o dacie din 87 si sper sa ma dau macar un an cu ea da acu........:rolleyes2 astept parerile voastre :D
|
mi se pare o prostie chestia asta si sunt sigur ca nu e adevarat.
|
Quote:
|
hai sa o luam altel .Eu unul am dacie si motivul pentru care bag bani in ea este pentru ca imi place mie masina asta si reprezinta ceva anume pentru mine (prima masina condusa vreodata). Daca tu gasesti un motiv suficient de intemeiat atunci bag bani in e, dar te va costa sa o faci sa fie cat de cat buna tehnic cat si estetic.In general in dacie cam bagi bani cu sacul si nu prea vezi rezultate incredibile..Trebuie sa te gandesti cat mai ai de gand sa o ti si daca merita sa bagi bani in ea.A mea are planificare de cubuletz in vreo 2 ani asa ca timp de 2 ani ma folosesc de ea pe urma nu stiu ce imi iau.
|
Quote:
am facut-o..bafta Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite aici Mafiotu'
|
Lancer Evo,prin Brasov mai vii?
|
gordini style this is the true power :D
|
lejer valy lejer.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
merita sa bagi bani in dacie pt ca:
- e masina nationala (si americanii isi baga banii in cazanele lor) -yo unu o yubesc - intr-o dacie simtzi cem mai bine drumu, puterea - te fereste de fitze( cei cu fitze nu vb cu daciarii) - e o masina simpatica -e plina de personalitate- daca vrei sa urci un deal sunt sanse sa nu vrea ea (glumesc) -se modifica usor- si cu bani relativ putzini -se repara usor - si cu bani putini - toata lumea se pricepe dar putzini stiu |
doamne mae ai fost mortal. Cel mai mult imi place faza cu te fereste de fitze :))))) intradevar ceva de caterinca lipsea pe threadul asta atat de serios.
|
initzial am zis-o serios :))
sa va zic o faza tare de tuning:D mi-am pus pozitzii albastre . dupa cateva ore de mers cu luminile aprinse am observat ca pozitiile mele sunt galben-portocalii. am scos becu si am costatat ca se arsese voseaua de pe bec. becurile au fost luate de la un magazi care are elemente de tuning. iar acum am niste poziitzi de anima turbat -portocalii. |
:))) cum ma sa se cojeasca.Asa de prost erau facute?Macar ai dat putini bani pe ele ?
|
daca te opreste garcea, nici talon nu o sa mai ai
Quote:
|
lancerevo are dreptate aici.Mai bine pui becuri normale si termini toata problema
|
Sunt de acord cu mae . mai ales daca dacia a fost prima ta masina o iubesti pt ca pe ea ai facut primii kilometrii si nu te desparti de ea foarte usor. Eu cred ca ar trebui sa investesc. acuma sa fac rost de bani si totul este ok. Va multumesc de parerile voastre:D:D
|
sa va zic o faza tare de tuning:D
mi-am pus pozitzii albastre . dupa cateva ore de mers cu luminile aprinse am observat ca pozitiile mele sunt galben-portocalii. am scos becu si am costatat ca se arsese voseaua de pe bec. becurile au fost luate de la un magazi care are elemente de tuning. iar acum am niste poziitzi de anima turbat -portocalii.[/QUOTE] vezi la piese auto ca au acum ceva becuri de poz faine, am luat eu acu 2 saptamani si sunt bune ;becurile sunt bleu dar cand se aprid ,lumina este alba nu galbuie ca la cele normale |
imi puteti da si mie poza cu dacia cu aerisire pe capota din fatza ,dacia albastra sau verde nu mai stiu exact cu aerisire semirotunda fack cinste:lol: :rolleyes2 :poke: :bunch: multumesc mult.scz de deranj
|
1 Attachment(s)
uitati aici o dacie si un adevarat suporter. omu a combinat utilul (masina) cu placutul (fotbalul)
|
am si eu o dacia ...si imi plaec de ea ..e 1300 dar e dragutza ..am moror de renault 10 geam electrice servo aer conditzionat si caroseri de 1310 berlina ...cine e interesat sa imi zica ceva
|
Quote:
|
am vazut si eu dacia steaua :D. ma intreb cati dinamovisti sau rapidisti au zgariat-o sau i-au spart geamurile saracu
|
daca omu este asa pasionat de fotbal si de echipa Steaua Bucuresti cred ca nu il deranjeaza cateva parbrize sau lunete sparte. El sa fie sanatos si echipa sa castige ;) :lol:
|
ce tiganie
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning