![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
decat daca din suprafata totala a masini .. a doua culoare este peste 30 la suta.. si oricum daca se apuca sa calculeze.le da cu radical din pi :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
deci nu trebe trecut in talon ? ca si eu mi l-as face...ca imi place cum arata. a meu e bejul de oltcit. si am facut o tentativa pe calculator adica na am pozat masina de sus si am facut plafonu si capota neagra....si e super interesanta. si daca voi ziceti ca nu e nevoie sa treci in talon ar fi super..
|
Quote:
|
Quote:
si atunci nu depaseste 30 ;) |
faina faza cu vopsita si pe sub :D dar oricum cred ca raman doar la plafon...cu putin noroc poate ma apuc si eu cat de cat de ea anu asta (daca nu apare alta).
|
2 Attachment(s)
i-am dat spoilerul de spate jos..asadar cine doreste spoiler de oltcit modificat PM pt detalii...vreau sa fac altu..sau sa o las fara :)
|
in niciun caz fara...pune orice vrei numai fara nu,gandeste-te ca nu e suficient de coborata sa nu se vada tot de sub burta ei ;)
|
Quote:
|
jentile sunt de dacie super balon ? arata bine pe masina ca marime. in orice caz....spoiler spate neapara.
|
punei un spoiler dela din plastic negru mic;) si e suficient;)
uite asa are un prieten la oltcit: https://img361.imageshack.us/img361/3...tcit3mt.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
a trebuit sa faci ceva modificari pt jentile si cauciucurile alea inafara de aripa spate umflata ?
|
Quote:
|
si a meu e Rm deci nu trebe nimic. la in spate trebe umflat mult ? metoda cu cricum ajunge ?
|
Quote:
|
sa speram ca anu asta apare si thread cu masina mea.....aici sau pe la alta marca....dar eu nu o sa ajung ca u sa altii.... is mai discret.:) bv de masina.
|
1 Attachment(s)
m-am gandit eu mai bine si o sa modific spoilerul asta sa fie geva in genu asta ...pareri??
|
frumos ,pacat ca este montat prost
|
merge....important e sa iti placa tie. mie imi place mai mare putin si cu plasa si esapament iesit din el :D. ala e genul meu.poi tu faci ce vrei
|
ii sts bine si cu actualul nu intzeleg ce tea determinat sal dai jos
|
eu cred ca il inteleg,mai toate oltciturile care le stiu au bara spate ca a lui...vrea sa fie altceva asa ca schimba ;)
|
Quote:
|
adevarul e ca e greu sa iesi in craiova in evidenta cu oltcit fain si unic....pt ca sunt multe. la mine in tg-mures sunt doar careva, le numeri pe degetele de la o mana. si mi se pare ceva normal ca laure sa caute ceva special care sa nu mai fie asa comun.
|
exact...asa stau si eu acum cu un spoiler pe fata si atat (ma rog statea ca vine itp :D) ,adun idei cat sa nu fie ca la ceilalti si il creez pe urma.laure MULTA BAFTA
|
Quote:
|
Quote:
mai repede la cursa.. nu ne-am m-ai uitat......la spoilar ;) a si laure... da ar fi o varianta.. dar vezi.. sa faci si cumva... cu.. iesirea de la toba..ori pe o parte ori pe alta.. ori pe mijloc..2 :rolleyes2 cum zici... |
Quote:
LE: sau ar da mai bine aman2 pe mijloc???ce parere aveti? |
eu unul nu sunt adeptul iesirilor pe mijloc :D
|
Quote:
parca mai are cineva... si scoate flacari :rolleyes2 pe bune.. :lol: poti sa le pui.. ;) .. |
Quote:
|
=)) asteptam sa vedem...!!!!!
|
dupa mine trebe sa fie simetrice.....2 intr-o parte mi se pare prea simplu si nashpa. ori 2 pe mijloc ori cate una pe fiecare parte.
|
Quote:
|
Quote:
|
laure de ce nu spui si tu cam cat a luat masina ta in rodaj cand am fost la balj :)??8) 8)
|
cat despere bara de spate imi place si asa cum era ... dar.. daca tu vrei sa faci ziua ce visezi noaptea fai..!!! MULTA BAFTA!!!!:shock: :shock:
|
Quote:
|
revin maine cu poze..am facut azi mai am sa finisez ...
PS: am mai facut o pana azi..:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning