![]() |
Re: SmokeDesign
5 Attachment(s)
masini noi pun in curand...dar pe langa anunt ofical ca aduc sisteme de franare complete TAROX Anglia pt cam orice orice tip de masina/ pun cateva poze.. detalii pe pm sau pe site www.tarox.com
|
10 Attachment(s)
sisteme complete si masina echipate
|
Sarbatori fericite fratilor.. si 'surorilor', toate alea bune si restu si mai bune ,
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
Sarbautori fericite si la multi si multe ani !
|
Sall all.ma poate ajuta si pe mine cineva?? unde gasesc Tinichigerie care sa lucreze bine si la un pret acceptabli.Pt o dacie super nova ..trebuie schimbate pragurile si are si ceva rugina pe la aripi.si daca ii sa rezolv cu astea mar interesa si o vopsitorie.nu pot face revizia si daca nu rez astea nu mai pot umbla cu masina si eu nu ma prea stiu la masini si unde gasesc sa rez treaba asta poate ma ajutati voi.si am vazut ca aici pe dunarii ati mai lucrat cu masini si poate voi stiti.eu is de pe tulcea.
|
smoke, am nevoie de mici modificari la suportii de la oglinzi. ma poti ajuta?
|
Quote:
te pot rez eu probabil/ da un tel si vino pe la hala 0728 429 545 all the best from SmokeDesign, Smoke out(valabil si pt Detman) :)). PS: raspund rar pe net ca nu am inca net unde m-am mutat , asa ca folositi telefonul |
ooooo ma smoooook da nu avem cennnnnnntziiiiiiii "messu" e gratis
|
Smoke.
am mutat anunturile de vanzari la sectiunea bazar. incearca sa updatezi threadul asta cu evolutie si proiecte SMOKE DESIGN nu cu anunturi de vanzari diferite piese . Bafta in continuare |
Am rezolvat cu tinichigeria si acuma caut sa imi fac o prelungire la capota si sa modific grila
|
Quote:
te rez.. superoferta inainte de 1 mai :))), all the best |
salutari smoke :)
|
pt fiat coupe spune mi un pret la un sistem complet
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut toti :D .... Smoke vreau si eu un sticker :> ce zici putem rezolva cumva :D? ciussss
|
Si ceva poze cu lucrari noi man .... cand mai vedem tuning a la Smoke :D:D:D?????
|
1 Attachment(s)
astra H grila si pleoape... o sa ma pun din urma.. cum apuc.. all the best
|
Asa Asa man :D la cat mai multe lucrari ... All za best!!!
|
6 Attachment(s)
salutare, sunt liviu cu golful, am uitat mail-ul pun aici ca sa ai o idee c-am la ce ma gandesc eu... daca e ceva mai vb... toata stima
|
volkswagen S3
|
Quote:
|
cevrei sa zici cu asta???
|
ca arata ca ciocanu :lol: :lol: :lol:
|
superbe masini
|
Mersi frumos pentru spoilerul spate , Smoke . Dupa KOE din septembrie dau de baut ;) .
|
daca nu se sparge ceva iar:)), sa speram ca nu ,
all the best |
Daca se sparge , asta este . Ma bate gandul sa-i tragem matrita de fibra pe spate si pe fata , dupa ce va fi finisat , ce zici ? Merita , sau nu prea ?
|
merita daca ai de gand sa o mai spargi.. atunci scapi de strezz.. cand am matrita nu iese scump piesa noua.. si nu tre masina... spatele oricum e mult peste.. reparatii.. e gata.. :)
all the best |
Ok, povestim la drifturi , spor la celelalte proiecte ;) . Ma asteapta Bistrita cu linistea ei .
|
am vazut azi golfu 3 in oras...zi la om sa-l vopseasca...macar un negru mat ..ceva...:)
|
urmeaza... la ambele ,
|
Nici un update de aproape jumatate de an . inchidem topicul ?
|
e prea frig de poze..:)) o sa mai pun.. si sunt multe lucrari mici care nu merita poze,
iar dupa cum vezi mai nicaieri nu a mai facut nimeni nici o masina completa.. e criza .. all the best, Smoke out |
3 Attachment(s)
lucrare noua, honda civic eg6, 93'
ceva poze inainte, |
Da ce i-ai facut la masina ...
|
5 Attachment(s)
dupa prima zi,
|