![]() |
Re:
Quote:
Lasa bre fata..T U N I N G U Undeiiiiiiiii???? |
hmmmm...gabi... sper sa ajung la craiova duminik ..... si ea sa ajunga pe la cursa ;) :wink: :wink: daaaaaaa?!
|
Re:
Quote:
|
hai sa fim seriosi.. gajik aia e cu cativa ani buni mai mare decat mine.. bine, si prietena mea e mai mare :oops: :oops: asa ca inghit in sec si ma multumesc cu ce am :P
|
3 Attachment(s)
Deliutzaaaaa
Nu Vo Dau Pe Nimic In Lumea Asta....Nici Pt Cea Mai Tare Majina....Pe Nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delia...Sunt Si Nu Sunt...O Relatie Mai Libertina! Ne Iubim :oops: |
hmm.. no offense, da tu ultima oara te laudai ca ai doua gajiks.. unde`i a doua? :roll:
|
yote`o :) mai sus!
|
unde ma? nu e decat una singura: delia .. apropo.. pune si poze cu surioara ta.. sau aia era vrajeala doar ca sa scapi de mine pe messenger? :lol:
|
Poi Delia e cea pe care`o \"pretzuiesc\" si \"Drac-Alex\" e doua... : :P !
|
aham, acu` m-am prins.. ceva poze cu surioara? ;)
|
1 Attachment(s)
Sormea acuma 1 an......acu e \"mai buna\" si arata mult mai bine!!!Am bagat in ea sala!!
|
pune mah poza noua ce ne duci cu zaharelu cu d`astea vechi? sa`ti fie rushinik :P
|
1 Attachment(s)
cele 3 triplete din cartier!!! Super tari tipele!! una si una!! :oops:
Amice! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Ehhh.....am ceva ceva..da nu`mi plac..... |
Re:
Quote:
|
Huuuuuuuuuuu!!! V`am pus...Atat momentan!! :wink: Despre sormea!!!Mai mult...venitzi acasa cu majina si`o luatzi la plimbare!!...
|
Tot timpu ne plac fetele din alte orase, cand bucurestiu e full de gagici de ramai cu organu sculat fara voie 2 saptamani. E o chestie psihica cred?!
Eu am ramas fara poze, astept publicu sa posteze. |
Re:
Quote:
|
Lasa Lasa......Plimba`te cu Maxi Taxi!!!!
|
lasa`ma mah cu maxi`taxi`le tau..
|
tox... miam amintit... ma intreba una dk am poze ku tine.... :D nu ma intreba d unde si pana unde t stie :D esti o vedeta :lol: :lol: :lol:
|
HAHAHAH SpeedeR cine mha, cum o cheama ? baga la tati aicea informatii :)) ca si eu am patit-o in parcare la mall, asteptam pe cineva sa schimbe niste bani, si unu cu una iesiti pe geamu din spate jumate la un peugeot 307 urlau. Salut ba tox ce mai faci
si sa mor daca stiu si in ziua de azi cine erau aia :peace: |
pm :lol: :lol: :lol:
tare faza...esti vedeta ;) :P :peace: |
zi maaa cine e tipa ?:) ca ma faci curios si nu mai dorm la noapte! si maine am munca :peace:
|
pai tiam zis in pm... dai add si vzi de unde t stie bla bla :D
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
:arrow: so ce te pun acush la flotari si sters podeaua pe la Seat :peace:
|
Re:
Quote:
da ia zi...fugi di :pelvic_th ca draq di tamaie a ? :lol: :lol: |
5 Attachment(s)
:arrow: AAAAAAAAAALIIIIIIINUUUUUUUTZAAAAAAAAAAAAA!!! V`am ars !!!
Am fo cu ea!!Acu amici.... :roll: |
Alinuuuuuuuutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... vreau sa ii arat .......... masinutza sa zicem :D :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :hug:
|
1 Attachment(s)
:arrow: Andreea....Tzrrrrrrr....sau 35!
mai am cateva dar nuj pe ce dvd sunt puse...caut si mai pun!!! am fo cu ea...acu amica!Buna! |
1 Attachment(s)
frumoase prietene aveti :lol: am fost in multe tari...dar nici unde nu am vazut asa femei frumoase ca si in romania!! si vb foarte serios!! cele mai frumoase femei sunt in romania!!! mai ales in timisoara :D bag si eu o poza cu prietena mea... :lol:
|
hahahaa....in Timisoara..vin`o tu la Iashi......Si dai divortz de a ta!!!
Ia sa aud..ce zic baietzii??? |
Singurelu, kre dintre toate astea prezentate mai sus au fost ale tale?
Trebuia sa specifici la fiecare poza un grad (cum ar fi: ex., amica, cunostinta etc.) Pana acum eu iti dau Gradul Suprem De PIMP al 4tuningului. PEACE :peace: |
Lasa si cate un nr de tel la fiecare... ;) :P
Eu aprob,chiar ar cam trebuii sa fi pimp`u 4t`ului :) |
Re:
Quote:
Gata...am pus la toate.... Deci Dr@Q & Delia sunt acuma!!!!!!Restu ..au fost si bune amice!...au ramas! :oops: Multzam de \"Gradul Suprem De PIMP al 4tuningului\"!!!!!!! |
Singurele .... esti un zeu :ciggy: alina rupe norma ..... de unde le iei frate ..... ???
|
Re:
Quote:
|
Propun organizarea unei misiuni in IASHI ... undercover 8)
|
Re:
Quote:
De unde le iau?Din Iashi breeeeeee!!!Cu mult sharm si multa abureala....Stii bine ce cauta fetele..sa fie mintzite frumos...nu sunt eu al dracului de frumos...dar daca stii sa te portzi FRUMOS si sa`i VORVESTI ACATARII si sa`i ARATZI RAIUL....eu zic ca orice fata cedeaza!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning