![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
Quote:
Ozn_yakuza...se cam da Prainvatat, dar nici el nu a reusit din prima. |
RobertRFG sa stii ca ai dreptat drept sa spun imi place foarte mult dacia 1300 si vreau sa o "modific" dupa bunul plac daca ai niste sfaturi dami un pm scuze ca am fost putin off topic bafta k modificarile:D
|
Quote:
gontza ai pm |
4 Attachment(s)
Nu trebuie decat atentie,rabdare,si un pic de noroc. Ramane de testat pe masina...
|
cicisxn frumos lucrat pe ce ai tras imaginile ?
|
Re: Modificari La Bordul De Dacie 1300 !!!
salut! vad ca pricepi la lucrurile astea de tuning bord:P. Daca te rog imi spui si mie din ce materie e vitezometrul ala negru pe care ai fotografiat acolo? Mersi frumos
|
1 Attachment(s)
gontza: cutter-ploter
Ahazek: imi pare rau dar nu stiu la cine/ce te referi |
2 Attachment(s)
uite un turometru;))
|
cicisxn ai un pm :D
|
Crezi ca el nu o sa`l vada?... pe langa un e-mail trimis automat trebuie anuntat si pe topic cand primeste un PM?
|
OZN tata...da de ce nu arunci tu cu cateva poze pe topicu' asta...gen alea care le ai pe la avatare? Cu borduri lucrate de tine...ca sunt foarte jmechere...si cine stie, creste clientela :D + mai ajuti si tu pe unu' altu'...;)
|
20 Attachment(s)
bine SVA pun cateva poze cu ceva lucrari ,nu am nevoie de reclama doar asa ca sa va faceti voi o idee...
|
1 Attachment(s)
De abia ce l-am terminat ;) mi-am facut damblaua pe o zi :)
|
Anndreiy>arata bine ..pune si u poza cu ele pe forum poate mai sunt si altii interesati de asa ceva ;)
|
5 Attachment(s)
Quote:
CINE are idee sau a mai patit asa pls helP mE ! spor |
Am si eu o intrebare.Daca am bord de Dacie din 87 (Benzina/kilometrajul/si incarcare) pot sa schimb de unu din 95(turometru/kilometraj/apa,benzina,incarcarcare si ulei)se potrivesc in spate mufele?Sau trebuie modificat?
|
asta e bordul modificat de mine
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
OZN nu are nevoie de reclama...reclama poate face orice client cu lucrarile lui...eu am ceasuri facute de el si sunt multumit!
up pentru lucrarile marca ozn... astea sunt ceasurile mele,facute de el...sunt postate cateva pagini in urma |
bun frate,si OZN-u cu cat tzia facut ceasurile acelea?
|
sincer,nu imi mai aduc aminte de pret...
atunci cand le-am facut eu,cred ca ceva in jur de 90 lei....parca... eu le-am facut,pt ca imi luasem si eu o dacie si incepusem sa o aranjez,dar m-am dat batut...locul de munca si timpus liber,prea scurt,m-au obligat!!! |
si cand a fost asta cand te-a costat 90 de lei?:-P
|
cam prin iunie-iulie anul trecut...
|
si numai kilometrajul itzi este facut?
|
1 Attachment(s)
ca sa mai invii putin topicul asta vin cu o intrebare...unde gasesc si eu niste becuri uv pentru bord sau ceva de intensitate mai puternica?:doh:am luat niste smd-uri t10 si nu prea sunt multumit de ele:sad:as vrea sa le fac ca in poza de mai jos
|
40 Attachment(s)
niste poze cu ceva borduri,va las sa apreciati voi lucrarile mele....
|
Ma OZN,am si eu un turometru in Dacia mea ca cea din poza,si nu imi functioneaza corect...la relantiu sta la 900rpm,da cand ii dau un pic sare la maxim7-8000rpm,nu ai vreo idee ce as putea sai fac?
|
super frumoase bordurile facute de ozn...bv
as vrea sa fac si eu un bord de dacie la tn,cum am putea sa facem,la mn e bord cn4 cred(masina este din 2004 berlina)dar nu are turometru se poate face ceva in privintza asta sa i punem turometru si cat m ar costa cu tot cu tuning la ceasuri,si la apa,ulei,etc,mi se aprinde becu dak am vreo problema cu vreo unu(adik nu am ceasuri la ulei,apa)astept raspunsul tau:D |
daca vreti sa vb ceva cu mine, imi dati PM ,ca sa nu zica lumea de p forum ca imi fac eu reclama p aici........ozn_yakuza mess
|
4 Attachment(s)
salut ....
|
4 Attachment(s)
postez asa ca sa mai animam topicul alta pt ca observ ca gata nu va mai modificati ceasurile la daciile voastre...
un nou bord modificat de mine....... |
Salut,imi puteti spune si mie pe ce se trage(autocolat sau ce este) pt ca vreau sa faci sa lumine din spate si nu siu pe ce se trage . Daca mi-ati raspunde ar fi foarte bine .Multumesc:-)
|
6 Attachment(s)
...........ceasuri de bord modificate de mine...model dacia 1300 OOO
|
10 Attachment(s)
gata a murit topicul asta?...................
macar sa il stergeti dracu daca tot nu mai modifica nimeni nimic........... va las cateva poze mai noi sa va mai delectati si voi............ |
unde gasesc model de ceasuri ca astea de 1310? pe ce se trag modelele astea de ceasuri, autocolant? si cum ai facut sa lumine din spate :???:
|
defapt, vreau sa stiu, de ce dimensiuni sunt nevoie pentru a trage ceasurile exact sa indice cat de cat corect turometru si kilometrajul? ca lumina din bord la mine e ff buna, dar vreau sa schimb design-ul ceasurilor, al luat si model de pe forum de aici ,dar nu stiu dimensiunile corecte si pe ce se trage? coala alba? sau pe ce le trag?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai sa ma laud si eu putin.
Inceputul si ce ar trebui sa iasa la final. |
3 Attachment(s)
si ceasurile mele decat turometrul si vitezometrul. acele le am de la andrei, si ceasurile indica corect atat turatia cat si viteza
|
5 Attachment(s)
Ceva imbunatatiri la bordul Daciei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning