Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

bujuKYL 26-09-12 10:27

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5186160)
Astept pareri de la voi ! nu ma pot decide :D

foarte frumoase! super ok asa cum sunt!:shock:

golf4_dric 26-09-12 16:32

1 Attachment(s)
cred ca ar da bine culoarea asta sau un verde aprins .

vinyl 26-09-12 17:35

Aurii

Gode 26-09-12 23:09

1 Attachment(s)
Daca o sa le iau o sa le fac asa :D

B-99-SAA 27-09-12 08:48

Ce vrei sa spui cu "daca le iau"? :lol:

Gode 27-09-12 10:35

Pai spun pt ca nu depinde numai de mine a ramas sa ma hotarasc si eu daca le dau pe ale mele pe astea si respectivul daca le ia pe ale mele pt ca eram nehotarati ca masinile arata bine cu ambele perechi de jante :D

Gode 28-09-12 09:41

2 Attachment(s)
Cine vine la tuning fest? cred ca o sa ajung si eu pe acolo :D

Gode 02-10-12 21:59

Asta seara am fost anuntat ca joi imi va ajunge climaticul , so... 2 zile de asteptare cu gandul la el :))) :D

Allynush 03-10-12 00:28

Cu jantele ce ai mai facut , faci schimbul cu baluta sau nu :-) ?

Gode 03-10-12 05:40

4 Attachment(s)
L-am sunat si ieri si nu s-a hotarat :D eu le vreau dar ... ramane la alegerea lui eu pana atunci ma uit la poze...:-(

Allynush 03-10-12 18:58

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5195677)
L-am sunat si ieri si nu s-a hotarat :D eu le vreau dar ... ramane la alegerea lui eu pana atunci ma uit la poze...:-(

Sunt foarte frumoase jantele alea , bine ca si alea tale nu sunt de lasat :-).. insista :-P

Gode 03-10-12 21:37

1 Attachment(s)
Sincer sa fiu nu ar trebuii sa le dau pe ale mele pe alea ... dar imi plac mult , alea nu-s nicio firma sunt replici ... ale mele sunt sanatoase :D sincer am dat in cateva gropi in care am oprit pe dreapta si am zis ca s-a spart janta si nu au avut nimic...

Ma ajuta si pe mine cineva cu ceva informatii despre fusta pusa peste cea de la votex din poza urmatoare :-?

Gode 05-10-12 10:21

7 Attachment(s)
Dupa o zii de munca am reusit sa montez climaticul nou si sa il fac total functionabil , am scapat de aragaz si am mai ramas doar cu un ochi(sau mai bine zis plita ) ) , am confectionat din trimul meu un trim care sa stea acolo pana maine cand imi vine cel de cc . Intr-un cuvant sunt incantat de ce a iesit iar interiorul este in totalitate schimbat !

Revin cu poze mai bune maine cand voi monta si trimul cel bun si dupa ce voi face o curatenie exemplara... dupa acest retrofit

M-a facut sa nu o mai vand :D

bujuKYL 05-10-12 10:46

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5198500)
Dupa o zii de munca am reusit sa montez climaticul nou si sa il fac total functionabil , am scapat de aragaz si am mai ramas doar cu un ochi(sau mai bine zis plita ) ) , am confectionat din trimul meu un trim care sa stea acolo pana maine cand imi vine cel de cc . Intr-un cuvant sunt incantat de ce a iesit iar interiorul este in totalitate schimbat !

Revin cu poze mai bune maine cand voi monta si trimul cel bun si dupa ce voi face o curatenie exemplara... dupa acest retrofit

M-a facut sa nu o mai vand :D

super!!!! ai avut ceva munca sincer! dar ti-a iesit mai mult decat ok:D

Gode 05-10-12 11:11

da mai trebuie trimul original si este perfect :D

bujuKYL 05-10-12 11:14

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5198558)
da mai trebuie trimul original si este perfect :D

astept poze mai facut curios...oricum masina ta intrece orice limita de bun simt si nesimtire:lol: arata bestial:shock:

Gode 06-10-12 15:53

6 Attachment(s)
Proiect finalizat 99% mai trebuie ori sa vopsesc trimul negru ori sa mi le caut si pe celelalte aluminium brushed deoarece arata foarte bine si sunt in dubii, las pozele sa vorbeasca si osa fac un fel de before after :D
Exact asa era si masina mea cand am luat-o ! (pozele before )

bujuKYL 07-10-12 08:25

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5199754)
Proiect finalizat 99% mai trebuie ori sa vopsesc trimul negru ori sa mi le caut si pe celelalte aluminium brushed deoarece arata foarte bine si sunt in dubii, las pozele sa vorbeasca si osa fac un fel de before after :D
Exact asa era si masina mea cand am luat-o ! (pozele before )

diferenta de la cer la pamant! sunt practic indragostit de interiorul tau! dupa ce vopsesti in negru o sa dea rau pe retina! superb FELICITARI!8):shock:

benilika 17-11-12 10:49

zi-mi si mie te rog de unde ai luat kitu ala de R-line

cristi.mk4 17-11-12 11:29

E mortala rau masina Frate. esti de invidiat:)

Bafta

bogdy.ghetto 17-11-12 17:11

Arata bine...spune-mi de la ce e butonul din lateral?

Gode 17-11-12 17:51

Sa o luam cu inceputul :D
Kit-ul defapt este doar fusta de pe fata de la votex am luat-o de la un baiat care vinde pe net mateivn parca are id

Va multumes mult de tot pentru aprecieri

Butonul din lateral este pentru reglarea fluxului aerului deoarece comanda noua de climatica are butonul actionat electric iar la mine era pe cablu... si deocamdata ramane asa iar ca sa va mai spun si eu cate ceva :
Am facut bara spate cu 2 iesiri pentru evacuarea noua am cumparat tipsuri pentru evacuare de golf R32 cu diametru de 10 cm , mai trebuie sa cumpar teava o facem si sus cu ea si este gata si evacuare :D , am pus boxe tweetere pe spate de passat oem :D si sunetul s-a schimbat total ... am vopsit si rama climaticului iar acum totul se integreaza perfect in masina... o sa pun si poze cand o sa fie gata totul cu tot cu evacuare . O seara buna pentru toata lumea astept pareri!

benilika 17-11-12 18:03

am vazut ca ai fusta fatza si fusta spate schimbata nu is amandoua de la R-line? praguri de ce nu pui pe ea tot de R? poti sa ma pui si pe mine in legatura cu baiatu de la care l-ai luat tu ? si cam la ce pret le are nu stii? vreau tot kitul complet de R

bujuKYL 24-11-12 08:17

abia astept sa vad cum iti va iesi evacuarea dubla! oricum masina ta este......:shock:

dixxi 24-11-12 15:43

a iesit super evacuarea ..... si are un sunet demential

teo93dinu 24-11-12 19:49

La interior ai putea schimba volanul cu unul de Golf 5 GTI ar da superb cu restul interiorului :-) .

Gode 24-11-12 23:54

Salutare tuturor si va multumesc mult de aprecieri :D , da volanul pragurile si fusta spate sunt pe primul loc acum iar imediat dupa ce se duce zapada trebuie schimbate pe fata amortizoare arcuri flanse si tot ce tine deoarece au inceput sa bata putin... sincer la garda de 40 ... nu am ce face , despre evacuare a iesit super tare si are un sunet foarte frumos , doar in sarcina pe loc nu prea se aude dar per total a iesit super ,tipsurile nu sunt reglate perfect dar le mai las asa sa se arda putin si sudurile si sa iau si fusta spate de r line si dupa o sa le fixez fix pe fusta cea noua ,nu am avut timp sa fac , cateva poze dar in curand revin cu poze si poate si un mic filmulet :D bafta si spor la modificari:))

Dixxi nici cu masina ta nu mi-e frica :D

RUDY20140TDI 25-11-12 19:41

Ceva poze / video cu evacuarea nu pui ?

vinyl 25-11-12 20:39

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 5262184)
Ceva poze / video cu evacuarea nu pui ?

Vezi ca si tu esti dator cu un video ! Tu cand pui?

RUDY20140TDI 26-11-12 08:54

La mine nu prea se aude mare lucru decat un suierat in mers cand schimb vitezele .
Iar eu nu vad cum as putea pune un video filmat in timp ce merg ca nu am o camera video denaia (action camera) cu care se poate filma in mers .
Ma gandeam ca el daca are evacuarea cap coada se va auzi ceva la o filmare stand cu masina pe loc .
O zi buna .

Gode 27-11-12 21:54

5 Attachment(s)
Si azi reusesc sa pun in sfarsit si pozele promise , o sa fac si un mic video zilele astea :D
V-am zis tipsurile mai trebuie reglate si indreptate dar asta dupa ce voi pune fusta de R pe spate :D pana atunci astept pareri si sa va mai spun ca evacuarea este facuta cu un baiat de aici din oras nu borla... pillot etc :D oricum sunt foarte multumit :D
Si apropo Rudy nici eu nu am facut-o cap coada , am facut doar finala si vroiam sa te intreb , aceea rotunda care vine cam pe la mijlocul masini este tot o simpla toba sau mai are si alt rol catalizator etc... as vrea sa odau si pe aia jos :-??

leon. 27-11-12 23:05

da jos ''passat'' si babaurile alea de le mai ai tu pe acolo inclusiv ala de pe luneta... ;)

Gode 27-11-12 23:26

Sunt date jos toate :))) azi am facut operatiunea :D numai ca am facut ieri pozele a ramas doar Blue motion care imi pare rau sa il dau jos si asta informeaza cat de cat ca nu este o masina cu cine stie ce motor , adica nu vreau sa fiu ca unii baieti cu bmw Care au M peste tot si defapt e 1.6 benzina :D numai bine!

vinyl 27-11-12 23:42

Acea toba despre care vorbesti, este toba intermediara. Are doar rol rezonator.
Ca sa fie mai clar, daca o scoti, se va auzi turbina destul de frumos atunci cand schimbi vitezele. Eu cand mi-am facut evacuarea, am ales sa renunt la ea, dar doar pentru 2 saptamani. La peste 120 km/h sunetul era foarte puternic. Am ales sa pun intermediara inapoi si sa nu fac compromisul asta. Atunci...acum sincer parca ma bate gandul sa o scot, iar !

Frumos a iesit !
Imi poti spune cumva, aici sau pe mess de unde ai luat tips-urile ? Ce bani...etc?

RUDY20140TDI 28-11-12 08:51

Sal.,
Da asa cum a spus si un coleg mai sus aceea este toba intermediara .
Acum nu stiu unde o ai tu pentru ca la mine este imediat dupa catalizator si nu in partea din stanga langa rezervor .
Si eu am vrut sa o scot si sa fac cu teava direct din catalazator dar baietii de la PILOT din Bucuresti au zis ca nu este indicat pentru ca catalizatorul nu va reusi sa ofere suficienta CONTRAPRESIUNE la evacuarea gazelor de esapament .
Acuma nu stiu ce sa zic daca ei au dreptate sau, au zis asa la misto ca sa nu dea toata evacurea jos .
O zi buna .

Gode 28-11-12 19:17

- tipsurile R 32 75 ron bucata + transport = 160 ron
- Teava inox 3.5 m 50 ron , am luat-o de la cineva care nu mai avea ce face cu ea tinand cond ca este 50 ron un metru
- Manopera 150 ron
- Modificatul fustei spate provizoriu inca 50 ron
Total : 410 ron asta tinand cont ca totul a fost la preturi extrem de reduse
Cred ca o sa o dau si eu jos sa vad cum se aude si daca e deranjant si daca nu imi place o sa o pun la loc :-?? , o seara buna sper sa reusesc sa fac maine un filmulet , o zii buna

vinyl 28-11-12 20:04

Nu e deranjant prin oras, zic eu. E chiar foarte placut cand faci un slalom...dar in afara orasului cand viteza este constanta...te ia de cap !

RUDY20140TDI 28-11-12 20:16

Sal.,
Da ce modificari ai facut la fusta spate ?
Ca din poze nu se vede .
O seara buna .

Gode 28-11-12 20:43

7 Attachment(s)
pai osa iti pun niste poze:D din gaura mare pentru toba cu 2 iesiri am facut una pe rotund iar in dreapta am facut un rotunda si i-am facut buza aceea care sa arate cat de cat oem :D pana imi gasesc de r cu 2 iesiri

mike-fullspeed 28-11-12 20:56

Hai ca esti talentat!

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning