![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
sa umble cineva la vreme sa aduca vara inapoi :D
|
Quote:
Pjj-ule la anu' poate ne vedem si noi la un eveniment ceva...vreau sa vad masinuta live :-). Daca o termin si eu e si mai bine |
|
Quote:
quick_silver2- cel mai mare sef :lol: |
ii sta bine si cu tablele :)
|
pe la medicina veche azidimineta? tu erai sau m-i se paru. cum se descurca tatal tau cu ea? l-am vazut pe la mine pe bariera.
|
Quote:
Gabriel - La multi ani ! E chiar ok de mers cu ea , chiar si pt taica-meo, un drum in afara.atata tmp cat e ridicata..daca o las...nu se mai urca in ea :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
interesant logan:)....ai renuntat la ideea cu aripa plina de stickere?:)
|
Pana gasesc o aripa la dezmembrari..da :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma tu ma faci de ras ? :lol:
Vreau o aripa separata pentru ca daca merg zi de zi cu stikerele puse..ma plictisesc repede de ele :lol: asa..cand mi se pune..3 suruburi se desfac repede..:lol: B XX ADI - sper sa gasesti ceva acolo la tine :oops: |
si-o sa plutesti intr-un low low low low lowgan yeaa :))) extraordinara masina ! bafta in continuare !
|
Salut ! poti sa ma lamuresti si pe mine in legatura cu o chestie ? e grea chestia cu desfacutul sticlei de la far ?:-s as vrea sa ma apuc si imi e teama ca fac vreo prostie :D !:))
|
ai PM
|
Şi eu vreau să fac aceeaşi operaţiune! Īmi trimiteţi şi mie un PM cu paşii?
|
pasul 1, pasul 2 :)) glumesc
pai e usor de tot. nu mai dam pm ca sa vada toata lumea in primul rand nu e de sticla, e de plastic... se incalzeste marginea bine de tot cu un feon cu aer cald (unul puternic) si se baga varful unei surubelnite intre far si plastic si se muta usor usor surubelnita pana il desfaci pe tot...:P |
Quote:
Bafta!!! |
farurile lui stefi sunt desfacute de mine si de el la mine in garaj... asa ca stiu :P
ma refeream la idee ca e usor... sunt putini pasi.. ca te chinui tu dupaia.. e altceva :)) |
Andrei, taci ca stie Fast&furios ce zice, la tine in garaj, le desfaceam a2a oara, cand erau lipite cu silicon. Aveam deja lupele montate, atunci leam desfacut sa le fac negre... chiar munca de chinez batran :lol:
|
1 Attachment(s)
Asta-seara am cuparat 2 scaune JSV Racing, negre (piele ecologica, cred ca este) cu cusaturi rosii + centuri in 4 pucte negre...poze cu ele maine.
|
alt "nebun" :))
|
fanica fanica, te-a luat febra rau de tot :lol: pana vineri/sambata sper ca le montezi si apuc sa vad si eu lucrarea ta "minunata" cu interiorul ala
|
A inceput, acuma nu se mai opreste:lol::lol:.
Sa le stapanesti sanatos |
Quote:
|
2 Attachment(s)
scuzati calitatea, nu sunt asa bogat sa am i phone :lol:
|
frumoase scaunele dar si mai frumoasa masina , stai linistit nu toata lumea are banii sa isi cumpere I"diot" Phone :o:oops:
|
N-ai Iphone ca ti-ai luat scaune superbe. Stai linistit , ca poti vb si cu un 3310 , dar cum ar fi sa stai in LOWGAN pe un taburel? :lol:
|
Sunt frumos. Sper ca in timp pielea aia ecologica de pe margini sa nu se faca urata sau sa crape...
Sa le stapanesti sanatos! |
Quote:
|
Foarte misto scaunele imi plac!
|
mistoo rau de tot scaunele !
|
Multumesc mult baieti ! A venit Mos Craciun la masina mea, mai devreme :lol:
|
Ei na...doar atat? Presimt eu ca mai vine mosu' de 5 ori pana atunci :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning