![]() |
1 Attachment(s)
Blu Cantrell - Till i`m gone....
inlocuiti he cu SHE si tot asa.... sa vedeti ce iese... ;) bestiale versurile..pur si simplu bestiale ;) |
1 Attachment(s)
manea ...
|
Mersi mult alex-maxx pt melodia Paris Latino, e cea mai tare.
PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
Nush de ce am eu senzatia ca .. melodia asta o sa rupa boxele vara asta :?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Re:
Quote:
stii melodia aia d la parazitzii unde zice k se aud manele de la taranu de de`asupra :)) |
1 Attachment(s)
Incercati sa fredonatzi ce auzitzi acum : :shock:
|
Hai facem asa... luati astea si ziceti`mi daca va plac sau nu ;)
Mustafa Sandal - Jest Oldum Mustafa Sandal - All my life Mustafa Sandal - Moonlight Mustafa Sandal - Araba Mustafa Sandal - Aska Yurek Gerel (orient mix) Mustafa Sandal - Gecmis Olsun Mustafa Sandal - Guncel Zalim Mustafa Sandal - Hatirla beni Mustafa Sandal - Pazara kadar Mustafa Sandal - Unuturum a daca aveti lene imbibata in poponeatza stati linistiti .. ca le uploadez eu .. intru zi cu soare.. adica maine ;) azi.. |
nu stiam ca asculti tu turcesti de genu` :roll: oricum in afara de moonlight/aya benzer nu stiu nimic de acolo, dar poate fac eu rost 8)
|
Re:
Quote:
sa te hotarashti unde le pui sa el iau si eu .. .!!! pe asta mustafa sandale .. imi place cum canta .. care este ... |
1 Attachment(s)
aici le pun... incepem cu - Araba .. hope u`ll like it...
urmeaza jest oldum :) beware |
hai next ... :arrow:
|
2 Attachment(s)
Jest Oldum
si Hatirla beni si gata ca mi`e somn , ma culc din nou .. cred |
bun bun ... :) cand t trezeshti altele ...
|
3 Attachment(s)
mai adoarme pwla.... sunt plini de nervi .. :arrow:
|
1 Attachment(s)
Luatzi daici o melodie Hip Hop cu care stresez orasu!
|
io stresez orashu .. cu aia .. poate`am dat o spargere .. sau poate`i afacere .. nananan
|
1 Attachment(s)
io am luat azi o melodie si credeti-ma ca chiar imi place, chiar daca nu este genul meu.
are un SUPER BASS, fara nici o gluma |
gata cu o dau jos :arrow: :arrow:
|
Re:
Quote:
|
eu astept sa imi spuneti voi daca mint cu ceva! mie sincer mi se pare SUPER BASS ala de la inceput, si restul melodiei are bass dar ala de la inceput ma unge la suflet
|
mi`e nu mi se pare .. iti dau nishte subwoofer ttest d inebuneshti si acolo bass nu vrajeala :)
|
1 Attachment(s)
:sniff:
|
Re:
Quote:
oricum eu raman la parerea mea cu basii melodiei :P |
Alexutzu 10q ..... de cand caut melodia asta ...... nu stiam cum se numeste ... ms ms :hug: :wave:
|
Tekno , poftim ... ptr inimioara ta...
zi`mi daca`ti place melodia ;) |
:arrow:
remix |
Psycho nu inteleg ce ai vrut sa spui cu spargerile alea :D Oricum bag pwula ca mi-am ars statia. Acu 2 sapt am ars difu de bass si l-am schimbat ( Sfigmmo Rules ) acu s-a dovedit difu mai bun ca statia :lol: Pun imediat melodia pe care am prajit-o ma rog nu stiu la cati dintre voi va rezista sistemele :wink:
|
1 Attachment(s)
Iata si melodia!
|
Re:
Quote:
|
hai k iau acu melodia aia sa vedem daca e chiar asa d tare cum o lauzi si zilele astea sau poate saptamana viitoare iti urk subwoofer teste`le :)
|
revin prin a spune .. ori ai boxele la mana a 2`a ori nu este asta melodia ... io n`am rupt nimik .. decat paru din cap .. k ma ashteptam la ceva rau d tot :)
|
Re:
Quote:
Care atzi mai dwnloadat-o? Pareri? Minte Psycho :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
frate io vb serios .. o sa iti pun melodii cu bass .. sa vezi ce inseamna bass .. vb serios .. ascult la combina si degeaba ... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
am uitat ceva! a aparut de ceva vreme si melodia lu` mafia varianta FULL
|
Hello in me - Pit Hupperten feat. Nikki McCoy. !!!!!!!!
ULTIMA melodie din reclama cu elite ;) care o gaseste ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning