Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

adi.schumi_tm 21-03-08 10:42

Re: Tm 24 Ady

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 1436262)
ai pierdut undeva o masa,,,,,intrebarea e unde...

Mersi de pont.O sa ma pun sa verific pe acolo sa vad poate gasesc unde e problema...

bolidu' 21-03-08 10:55

vezi la lampa pe spate ce nu ai - sau +!!!

adi.schumi_tm 21-03-08 14:38

Am rezolvat problema...la tabloul de sigurante era ceva bai...:D bine k sa rezolvat.Mersi de sfat Pety si Bolidu'

adi.schumi_tm 02-04-08 21:33

6 Attachment(s)
:D un volan pe care mi-l doream de mult timp si care sta super bine pe masina :D

kapa_krs88 02-04-08 21:41

e frumos volanu, da bine q masina ta
cat ai dat pe el?

adi.schumi_tm 02-04-08 21:45

Mersi.Am dat 130 ron cu tot cu butuc :)

aditzu_adx 02-04-08 22:08

sa-l stapanesti sanotos e criminal...multa bafta..ai mai rezolvat ceva cu triplele alea?

adi.schumi_tm 03-04-08 07:29

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1462093)
sa-l stapanesti sanotos e criminal...multa bafta..ai mai rezolvat ceva cu triplele alea?

mersi :).Triple dinalea transparente nu am gasit :(,nici macar dinalea alb-rosii pt spate ca mi-as fii luat si eu...

adi.schumi_tm 03-04-08 07:33

6 Attachment(s)
Aaaa...am uitat.In aceeasi zii cand am pus volanul pe masina am revopsit unele ornamente din interior.Prima data le-am dat cu smirghel,apoi le-am degresat urmand 2 straturi de filler elastic si apoi 2 straturi de vopsea.Au iesit mult mai bine decat inainte.Uitati poze :D :

razvanell 03-04-08 08:15

frumos..da nu se curatza vopseaua d p ele in timp?

adi.schumi_tm 03-04-08 19:55

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 1462682)
frumos..da nu se curatza vopseaua d p ele in timp?

Ms.Nu ,nu se decojeste vopseaua in timp pt ca au fost pregatite ca la ''carte'' si le-am dat si cu filler elastic :d

cannavaro 04-04-08 00:24

25 de pagini, multe vorbe, putin fapte, parerea mea.

adi.schumi_tm 04-04-08 09:27

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 1464543)
25 de pagini, multe vorbe, putin fapte, parerea mea.

Tot mai bine e asa decat sa fac ca tine,sa deschid 23 de ''topicurii'' si sa nu vreau nimik concret.Daca ai fii citit tot ce scrie la mine pe ''topic'' si ai fii vazut cum era masina la inceput si cum e acum nu aii fii mai vb doar asa ca sa ai si tu ce tasta,si apropo cele 25 de pag le-am facut in mai bine de un an,asa ca fii atent inainte sa mai scrii ceva...Eu unul zic ca masina a primit o schimbare radicala fatza de cand era verde chiar de multora nu le place pt ca prefera stilul Gordiny.Cu regret ce trebuie sa ma repet :AM FACUT MASINA CUM MI-A PLACUT MIE SI DUPA POSIBILITATI ASTFEL INCAT SA O POT FOLOSII PE ORICE DRUM SI IN CONTINUAREA O VOI FACE ASA.GUSTURILE FIECAREI PERSOANE IN PARTE NU SE DISCUTA.Numai bine si spor la tastat si deschis alte ''topicuri''.Scuze de offtopic

cannavaro 04-04-08 18:51

Cum adica am deschis 23 de "topicurii" ( in romana topicuri) ? Apropo vezi ca se intoarce Gordini in mormant daca vede cum i-ai scris numele ( Gordiny)

Ai dreptate gusturile nu se discuta, dar sunt liber sa-mi dau cu parerea. Daca nu vroiai sa-si dea lumea cu parerea despre masina ta atunci nu mai postai poze cu ea pe forum. Dar atat timp cat totul la tine se face prin "aprobari" nu vad ce ar putea iesi.
Keep up the good work ^^

adi.schumi_tm 04-04-08 19:55

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 1466004)
Cum adica am deschis 23 de "topicurii" ( in romana topicuri) ? Apropo vezi ca se intoarce Gordini in mormant daca vede cum i-ai scris numele ( Gordiny)

Ai dreptate gusturile nu se discuta, dar sunt liber sa-mi dau cu parerea. Daca nu vroiai sa-si dea lumea cu parerea despre masina ta atunci nu mai postai poze cu ea pe forum. Dar atat timp cat totul la tine se face prin "aprobari" nu vad ce ar putea iesi.
Keep up the good work ^^

uita-te mai bine deteptule sa vezi cate topicuri ai deschis sau poate ai si uitat,le-ai deschis de dragul de a tasta ca sa nu stea prea mult praf pe tastatura ta.sa se intoarca din mormant,nu are decat,tot nu o sa fac masina gordini style.dap esti liber de a da cu parerea,dar nu are rost sa faci offtopic la mine unde imi prezint eu masina.masina a iesit pana acum exact cum am vrut eu si asa va fii si de acum inainte.rog un moderator sa stearga aceste offtopicuri ca nu isi au rostul...

cannavaro 04-04-08 23:19

Cate topicuri am deschis doar de dragul de a posta? Pacat de baietii aia cu Dacii frumoase de la Timisoara. Ii faci de ras.

B-27-CCU 05-04-08 23:12

[adi.schumi_tm ]salut vreau sa te intreb in legatura cu masca fata ai rezolvat-o , din cate cred eu nu se pupa prea bine pt ca ai aripi de 1300 (asa e?) Daca e asa cum am vazut eu sa stii ca nu prea se pupa bine indiferent ce-i faci pt ca cele cu masca cu o ai tu sunt decupate la coltul farului jos tocmai pt a se aseza masca mai bine BAFTA SI SPOR LA TREABA ARATA SUPER MASINA

adi.schumi_tm 06-04-08 10:39

dap asa e,am aripi de 1300 :(.Cand le-am cumparat nu am stiut ca difera aripile de 1300 cu faruri rotunde ingropate si cele de 1300 cu faruri rotundi cu masca cum am eu acum.Acum asta e,alte aripi nu mai schimb ca nu merita.Totusi am reusit sa le mai aliniez putin fatza de cum erau cand am scos masina de la vopsit.Mersi de pareri.Bafta si tie

B-27-CCU 06-04-08 12:37

[adi.schumi_tm] au daca tot ai aripile alea si sunt super bine aliniate pe masina , dc nu incerci o masca subtire gen renault cu marginile alea argintii (cu o avea giany pe a lui ) ar da mai bine decat cu asta (parerea mea) SPOT LA TOATE

B-27-CCU 06-04-08 12:38

Scuze Pt Ortografie , Nu Stiu Ce Are Netul ....sorry

adi.schumi_tm 06-04-08 12:43

Quote:

Originally Posted by B-27-CCU (Post 1468607)
[adi.schumi_tm] au daca tot ai aripile alea si sunt super bine aliniate pe masina , dc nu incerci o masca subtire gen renault cu marginile alea argintii (cu o avea giany pe a lui ) ar da mai bine decat cu asta (parerea mea) SPOT LA TOATE

Am avut masca dinaia subtire cum spui tu dar toata pe negru exact cum era pe TM 07 GLX si o mai am pe undeva,insa daca as fii lasat masca aia ar fii ramas o distanta semnificativa intre masca si spoilerul fatza si chiar ar fii aratat urat cu gaura aia.Asta e acum daca nu am stiut ce aripi sa cumpar si nici nu am intrebat...

adi.schumi_tm 18-04-08 20:44

3 Attachment(s)
Poze cu masina cu porbagaj si cu huse...dezordine mare in masina...

AG-20-MCA 18-04-08 20:54

frumoase rau husele ai facut o alegere buna parerea mea vin bine pe scaune :-)

adi.schumi_tm 10-05-08 20:03

15 Attachment(s)
Poze cu mocheta neagra montata in interior,cu noile presuri,cu masina din exterior inainte si dupa ce i-am pus noile capace la roti ( ca sa vedeti ca arata mai bien cu capace ) :D

dj_03_mem 11-05-08 17:01

nu crezi ca este mai bine fara capace ?

dan_ursu 11-05-08 17:42

mie mi se pare ca da mai bn cu capace arata roata mai mare un pic mumoasa rau masina bafta in continuare ady lasa-i pe alti sa vb cum vrea daca nu iti placea nu o aduceai in starea de acum bafta

adi.schumi_tm 11-05-08 19:31

Quote:

Originally Posted by dj_03_mem (Post 1527575)
nu crezi ca este mai bine fara capace ?

Sincer imi place mai mult cu capace,daca aveam jante super balon poate o lasam fara capace dar asa nu

dan_ursu
mie mi se pare ca da mai bn cu capace arata roata mai mare un pic mumoasa rau masina bafta in continuare ady lasa-i pe alti sa vb cum vrea daca nu iti placea nu o aduceai in starea de acum bafta
Mersi,asa e cum spui...

bolidu' 12-05-08 00:45

niste jante in doua culori sau albe ar da mai frumos,dar arata bine si cu capacele astea.:D

dj_03_mem 12-05-08 09:37

Quote:

Originally Posted by dan_ursu (Post 1527640)

ai dreptate era o sipla parere fiecare face ce vrea cu masina lui si o aduce "in stare"pe care si-o doreste

adi.schumi_tm 10-06-08 21:07

De azi masina a intrat la reparat la partea de directie,ii schimba discurile de frana,plaute de frana,planetara stanga,brate de la bascula complecte ( ca deja erau cam duse,aveau ceva joc bucsele in ele),bielete,bucse tirant,bucsa caseta directie si sa vad ce bani mai raman...In legatura cu planetarele am o intrebare: sunt bune cele reconditionate de uzina?ca una noua e totusi cam scumpa...

B-11-AYG 10-06-08 21:57

hai ma ca e mumoasa, dar lasa si tu bata aia acasa:lol:

adi.schumi_tm 10-06-08 22:08

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 1583388)
hai ma ca e mumoasa, dar lasa si tu bata aia acasa:lol:

Mersi...Nu las' bata decat daca imi iau una mai mica sa o prind de scaunul meu,mai am si 2 cutite si un topor in masina in caz de nevoie :D.In legatura cu planetarele reconditionate de uzina stie cine ceva?sunt bune sau nu?ca maine dupamasa trebuie sa duc planetara din stanga la mecanic si sa stiu si eu ce sa cumpar sa fie cat de cat bun si nu prea scump...

B-11-AYG 10-06-08 22:11

mai bun e ce ascund eu:lol: unu mic cu aer e cel mai elegant, cu planetarele am auzit ca nu ar fi bune reconditioante

ro.maniak 10-06-08 23:24

Nu sunt ! Cedeaza mult prea repede, mai ales daca mergi mai sportiv.

adi.schumi_tm 12-06-08 20:06

Azi am revenit din nou pe sosele.Am cumparat planetara noua ( cam piperat pretul dar nah sa speram ca va tzine mult ) si inca o carutza de piese,dar a meritat efortul,nu mai troncane :D.Acum doar bani de gaz si pedala de acceleratie la fund ..ca doara am placute de frana,discuri,cilindrii toate noi si cauciucuri noi...pot face scarturi ''fara numar'' acum :D

mariokynes 13-06-08 02:09

s-a inchis topicu`?

adi.schumi_tm 13-06-08 07:00

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1588270)
s-a inchis topicu`?

Nu nu s-a inchis.De ce spui asta?Ce te face sa crezi ca s-a inchis?

Wlad 13-06-08 15:10

frumos interior si frumosa masia..imi plac fetele de la portiera..si eu vreau sa le fac in 2 culori ca sa mearga cu husele dar nu gasesc material alb:sad: in rest masina arata f bn ;) bafta

adi.schumi_tm 13-06-08 16:59

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 1589103)
frumos interior si frumosa masia..imi plac fetele de la portiera..si eu vreau sa le fac in 2 culori ca sa mearga cu husele dar nu gasesc material alb:sad: in rest masina arata f bn ;) bafta

Multumesc...Si eu am zis ca in vara daca o sa am timp o sa schimb mocheta ce am acum pe fetele de usi cu ceva piele rosie daca gasesc,daca nu pun tot mocheta rosie numa noua ca asta deja se degradeaza.masina e facuta astfel incat sa ma pot folosii de ea si sa nu-mi fie rusine cand cobor din ea.sunt multe de refacut la masina dar nu prea sunt finante si nici timp,totusi in vara sper sa mai o bibilesc putin....

adi.schumi_tm 14-06-08 12:49

O piesa buna nu mai gasesti,am dat o carutza de bani pe planetare noi si la nici 30 km de folosinta s-au dus pe ''beep''.cea din stanga a iesit din cutia de viteze,macar de aveam viteza sau de as fii bruscat-o dar cand colo nimik din astea sa imi influenteze cedarea planetarei :(.Cu garantia nu stiti in astfel de cazuri are vreo valoare?

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning