![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
|
vezi la lampa pe spate ce nu ai - sau +!!!
|
Am rezolvat problema...la tabloul de sigurante era ceva bai...:D bine k sa rezolvat.Mersi de sfat Pety si Bolidu'
|
6 Attachment(s)
:D un volan pe care mi-l doream de mult timp si care sta super bine pe masina :D
|
e frumos volanu, da bine q masina ta
cat ai dat pe el? |
Mersi.Am dat 130 ron cu tot cu butuc :)
|
sa-l stapanesti sanotos e criminal...multa bafta..ai mai rezolvat ceva cu triplele alea?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Aaaa...am uitat.In aceeasi zii cand am pus volanul pe masina am revopsit unele ornamente din interior.Prima data le-am dat cu smirghel,apoi le-am degresat urmand 2 straturi de filler elastic si apoi 2 straturi de vopsea.Au iesit mult mai bine decat inainte.Uitati poze :D :
|
frumos..da nu se curatza vopseaua d p ele in timp?
|
Quote:
|
25 de pagini, multe vorbe, putin fapte, parerea mea.
|
Quote:
|
Cum adica am deschis 23 de "topicurii" ( in romana topicuri) ? Apropo vezi ca se intoarce Gordini in mormant daca vede cum i-ai scris numele ( Gordiny)
Ai dreptate gusturile nu se discuta, dar sunt liber sa-mi dau cu parerea. Daca nu vroiai sa-si dea lumea cu parerea despre masina ta atunci nu mai postai poze cu ea pe forum. Dar atat timp cat totul la tine se face prin "aprobari" nu vad ce ar putea iesi. Keep up the good work ^^ |
Quote:
|
Cate topicuri am deschis doar de dragul de a posta? Pacat de baietii aia cu Dacii frumoase de la Timisoara. Ii faci de ras.
|
[adi.schumi_tm ]salut vreau sa te intreb in legatura cu masca fata ai rezolvat-o , din cate cred eu nu se pupa prea bine pt ca ai aripi de 1300 (asa e?) Daca e asa cum am vazut eu sa stii ca nu prea se pupa bine indiferent ce-i faci pt ca cele cu masca cu o ai tu sunt decupate la coltul farului jos tocmai pt a se aseza masca mai bine BAFTA SI SPOR LA TREABA ARATA SUPER MASINA
|
dap asa e,am aripi de 1300 :(.Cand le-am cumparat nu am stiut ca difera aripile de 1300 cu faruri rotunde ingropate si cele de 1300 cu faruri rotundi cu masca cum am eu acum.Acum asta e,alte aripi nu mai schimb ca nu merita.Totusi am reusit sa le mai aliniez putin fatza de cum erau cand am scos masina de la vopsit.Mersi de pareri.Bafta si tie
|
[adi.schumi_tm] au daca tot ai aripile alea si sunt super bine aliniate pe masina , dc nu incerci o masca subtire gen renault cu marginile alea argintii (cu o avea giany pe a lui ) ar da mai bine decat cu asta (parerea mea) SPOT LA TOATE
|
Scuze Pt Ortografie , Nu Stiu Ce Are Netul ....sorry
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze cu masina cu porbagaj si cu huse...dezordine mare in masina...
|
frumoase rau husele ai facut o alegere buna parerea mea vin bine pe scaune :-)
|
15 Attachment(s)
Poze cu mocheta neagra montata in interior,cu noile presuri,cu masina din exterior inainte si dupa ce i-am pus noile capace la roti ( ca sa vedeti ca arata mai bien cu capace ) :D
|
nu crezi ca este mai bine fara capace ?
|
mie mi se pare ca da mai bn cu capace arata roata mai mare un pic mumoasa rau masina bafta in continuare ady lasa-i pe alti sa vb cum vrea daca nu iti placea nu o aduceai in starea de acum bafta
|
Quote:
dan_ursu Re: Tm 24 Ady mie mi se pare ca da mai bn cu capace arata roata mai mare un pic mumoasa rau masina bafta in continuare ady lasa-i pe alti sa vb cum vrea daca nu iti placea nu o aduceai in starea de acum bafta Mersi,asa e cum spui... |
niste jante in doua culori sau albe ar da mai frumos,dar arata bine si cu capacele astea.:D
|
Quote:
|
De azi masina a intrat la reparat la partea de directie,ii schimba discurile de frana,plaute de frana,planetara stanga,brate de la bascula complecte ( ca deja erau cam duse,aveau ceva joc bucsele in ele),bielete,bucse tirant,bucsa caseta directie si sa vad ce bani mai raman...In legatura cu planetarele am o intrebare: sunt bune cele reconditionate de uzina?ca una noua e totusi cam scumpa...
|
hai ma ca e mumoasa, dar lasa si tu bata aia acasa:lol:
|
Quote:
|
mai bun e ce ascund eu:lol: unu mic cu aer e cel mai elegant, cu planetarele am auzit ca nu ar fi bune reconditioante
|
Nu sunt ! Cedeaza mult prea repede, mai ales daca mergi mai sportiv.
|
Azi am revenit din nou pe sosele.Am cumparat planetara noua ( cam piperat pretul dar nah sa speram ca va tzine mult ) si inca o carutza de piese,dar a meritat efortul,nu mai troncane :D.Acum doar bani de gaz si pedala de acceleratie la fund ..ca doara am placute de frana,discuri,cilindrii toate noi si cauciucuri noi...pot face scarturi ''fara numar'' acum :D
|
s-a inchis topicu`?
|
Quote:
|
frumos interior si frumosa masia..imi plac fetele de la portiera..si eu vreau sa le fac in 2 culori ca sa mearga cu husele dar nu gasesc material alb:sad: in rest masina arata f bn ;) bafta
|
Quote:
|
O piesa buna nu mai gasesti,am dat o carutza de bani pe planetare noi si la nici 30 km de folosinta s-au dus pe ''beep''.cea din stanga a iesit din cutia de viteze,macar de aveam viteza sau de as fii bruscat-o dar cand colo nimik din astea sa imi influenteze cedarea planetarei :(.Cu garantia nu stiti in astfel de cazuri are vreo valoare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning