![]() |
Re: Masina mea...
Scuzati OT: Caut adversar competent la biliard:) Am vazut ca o scris ceva de biliard bartolomeus. Linule ai tot zis ca mergem dar nimic, oricum sper ca gasesc si io ceva competitie printre voi!
P.S: Daca nu jucati international...mai bine ignorati postu |
eu pun toti toti banii pe 535
|
daca ce zice cipig60 e adevarat, atunci nu prea vad cum ar putea 160 de cai sa faca 275, asta daca masina e stock, pt ca difera rapoartele la cutie, difera limita de acceleratie, mai multe....dar la cum stiu eu lumea care sta pe forumu` asta.... atunci cipig60 are filtru sport, are evacuare sport, are probabil si 2 butonase magice care ii mai dau vreo 70 de cai, mai are si un mic cip acolo care ii mareste puterea la motor cu vreo 15%.... deci.... din masina lui de 7500 sau cat a zis ca a dat pe ea, a dus-o undeva la vreo 20 000 lejer....
cipig60 sa nu crezi ca am ceva cu tine, eu doar intreb, care sunt modificarile facute la masina?? ca daca-mi spui ca e stock, iti dai seama ca nu o sa te cred nici in 10 mii de ani.... |
daca studiai atent poza cu motorul e ceva acolo care confirma ca motorul nu mai e stock si are "ceva" cai in plus
|
Am gasit ce are masinuta in plus, are un compresor de mertan, si mai are si un cip, si de la stock 120 de cai or less, la 160 de cai.... deci in cazul asta eu pariez pe 5-ar.....
|
1 Attachment(s)
Am fost plecat si eu o zi din Sibiu si vad ca se fac o gramada de afirmatii despre masina mea si despre mine.Masina dupa cum se vede si in poza nu mai e stok mare branza nu are, dar si daca era stok cred eu ca facea fata.Acum e stricata poate ati vazut si voi ca sta de 10 zile pe Dumbravi.Cred ca intr o saptamana sa o repar.
|
cipig60, scuze, eu nu fac afirmatii despre tine, eu incerc sa ghicesc finalul... si atunci te intreb pe tine, cati cai finali ai , si cate kg....sa fac un raport simplu intre cai si kilograme....sa vad...
|
Quote:
|
daca va spun se suceste BMW-ul
|
Quote:
|
aham, deci masina ta este http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...60-115984.html
si atunci ai 160 de cai, si 1150 de kg pe rotund.... cu tot compresoru` de mertan si cu tot cu cipu`..... asta daca un corado normal are 120 de cai la inceput.... corecteaza-ma daca gresesc....Eu unu` sunt impatimit de VW, dar in cazul asta sunt impartial.Cat despre omu` cu BMW, nu cred sa se suceasca.... dar nu bag mana in foc...asa ca be my guest... P.S. de la 1700 de euro la 4500 eu zic ca e o pomana de bani, tu ce zici? |
Quote:
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...60-109948.html |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu masina e asta
|
pai si atunci, intrebarea ramane, de ce ai zis ca ai 160 de cai cand defapt ai 200?? are you looking for easy target?? oricum, raportu la tine e de 0.1818181 cai / kg si la 535 stock e de 0.1777777 cai/kg, deci nu ar fi prea mare diferenta, si aici intervin dupa cum spuneam rapoartele cutiei de viteze, etc...
Si inca ceva...de ce ai zis ca ai dat 1700 de euro pe ea cand e postata pe BAZAR cu 4500?? si chiar daca ai dat 1700, cu toate modificarile te a dus lejer mai sus, zic eu.... Inca ceva, jante de golf 3 merg si pe corado si invers?? ca vreau sa le schimb pe ale mele....si exista cip si pt golf 3?? ca turbo ma gandesc ca e o palarie de verzishori.... |
2 Attachment(s)
Nu are nici o legatura pretul de achizitie cu cel de vanzare apropo am de vanzare un corado. rotiile merg si am de vanzare si dinastea cip daca imi spui capacitatea si anul poate iti fac eu
|
Quote:
|
frate, ideea e ca eu vreau sa le dau pe ale mele la schimb... sunt de 14... sunt in stare f buna... masina e golf 3 combi din 96, 1.8 benzinar, 90 de cp....mai multe detalii la masina mea pe valcea's forum.....acolo sunt si poze, mi-e lene acu sa dau link, dar ma gandesc ca esti destul de priceput sa o gasesti singur:)
|
Nu ma prea pricep dar pot sa iti dau un sfat din exoerienta.Am avut 6 masini pana acum si din toate am vrut sa fac avion dar pana nu iei una tare de la mama iei nu vei reusi.Din 90hp daca crezi ca faci mai mult de 130-140 cu bani putini te inseli asa ca mai bine cum ai zis tu la schimb si iei alta
|
Eu ma gandeam sa o fac de vreo 120 de cai, ca as fi fericit, sa vin cu un golf 3 combi si sa fac un golf 4 hatchback cu 110 cai ai lui....:))
|
o faci f nici o problema 120hp
|
Totusi e injectie monopunct o sa ai de lucru la motor calumea...
|
Hai sa o lamurim! Corrado G60 are 160CP "din fabrica". Masina lui Cipi, dupa cum a afirmat si el, are compresorul G-Lader original schimbat cu un compresor cu melci de Mercedes, plus gestionarea electronica adaptata. Luand in considerare aceste doua lucruri, puterea motorului e probabil in jurul valorii de 190-200CP, fara sa luam in calcul uzura motorului. BMW 535d e probabil varianta de 272CP, nu cea de 286CP, iar cuplul e 500Nm. In linie dreapta tractiunea pierde in fata propulsiei la plecare insa daca masina e destul de puternica recupereaza. In linie dreapta cea mai corecta comparatie ar fi din mers din treapta a doua de viteza, de pe la 60km/h. Insa liniutele nu demonstreaza decat ce masina e mai puternica. Un drum virajat pune in evidenta abilitatile soferului dar si gabaritul si masa mare a BMW-ului.
|
Quote:
|
Quote:
|
Acuma nu te juca chiar asa...totusi cum traversati rasinari-u! daca pui in pericol numa patrupede nu conteaza dar totusi cu oameni ce faci! Palace pana la linii la rasinari sau de la iesire de la rasinari pana sus la palti
|
Noi cred ca vb degeaba Mig omul nu mai zice nimic sau poate o fi plecat cum am patit eu
|
intelegeti'va si voi pe p m, nu aici, in vazul "tuturor"
P.S. suferinta asta..... |
Salut cipig60... Sti ceva de corrado ala gri? Care e pus si pe 4tuning la vanzare? La ce pret e?
THX |
Quote:
|
Quote:
|
ba, 535 are mai mult de 500 nm, 530 are 500
|
2 Attachment(s)
baietii!!!!revenitiva!!sa le luam pe rand:lup alb,esti un papagal,habar nu ai ce vorbesti:shock:
lexani,corrado ala gri e de vanzare,5000e! bartolomeus,eu pun 500 e pe g60 verde! ciprian,rupele capu:lol: basule,mai zi si tu ceva:D corrado ala rosu a fost al meu lupalb,acum il am pe asta gri |
N-am plecat nicaieri...
Cipi, ideea e asa, daca vrei facem liniute, facem cu plecare de pe loc, cu plecare din mers, cu ce vrei tu. Daca stii vreo pista special amenajata care are curbe, etc, facem si acolo.... Dar m-am gandit mai bine, pe traseu cu trafic nu ma bag frate... Daca tu ai tupeu, bravo tie, eu unu` nu ma bag... Ti-am zis de Valea Oltului sa ne facem...Dar...am fost pana la VL...recent... dupa multe luni de neumblat pe Valea Oltului... si s-a cam f%tut...drumu` ... Concluzia este ca nu ma bag frate... Asa informativ, am scos acum vreo 2 ani intr-o zii normala de trafic (ziua nu noaptea) 50 de minute de la iesire din Sibiu (benzinarie Moll) pana la Gladiola in Valcea .... conduceam un Opel Vectra Sport din 2001, 2.0 DTI 101 cai... Daca stii cumva undeva unde am putea inchiria/amenaja o pista sa fortam putin masinile (nu numai noi doi - poate organizam ceva), let me know, as fi mai mult decat fericit sa ajut...si sa particip :D |
Quote:
|
Misto corrado asta gri corrado_adi. Oricum si cel rosu era foarte frumos si ingrijit. Asta gri l-am vazut prin oras si m-a uimit ce frumos arata. Nu-s eu mare fan corrado dar asta m-a dat pe spate, este o bijuterie :) Este o chestie de gust dar mie personal interiorul la corrado nu imi place de loc pe cand exteriorul tot respectul, asta vb doar dpdv estetic, ca si perfomate stiu ce pot masinile astea! Oricum bafta la vanzare sau daca o ti sa ai parte de multi km fara evenimente!
|
bartolomeus, nu hingheri masina ca sa nu-ti para rau mai tarziu. Multa lume trage de masinile diesel ca de cele pe benzina si au vaga impresie ca "rup tot" insa nu tine mult in regimul asta de exploatare. Mai ales ai grija cu racitul turbinelor chiar daca masina are sistem de racire si dupa ce opresti motorul. Iti spun asta ca proprietar de masina supraalimentata cu turbina.
|
Quote:
|
Bartolomeus, deja ii joi, vine weekendu...vineri sambata hai sa ne intalnim cat mai multi (toti), au mai aparut masini, noi lume noua (relativ)... Propuneti ceva pe topicu cu intalniri, mai miscam si noi ceva cu toate ca inca e frig afara!
|
Lupule vrei nu vrei ai luat un PAPAGAL.Nu te supara e bonus
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning